Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Helsinge:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Krusborgs køreskole | Helsinge

I Helsinge ligger Krusborgs køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Jeg arbejder til daglig i ambulancetjenesten i Hovedstadens beredskab. Det der tidligere hed Københavns brandvæsen. Ved siden af det har jeg været kørelærer siden 1998. Både i København og Nordsjælland.
Det har den fordel at jeg med egne øjne ser alle de alvorlige trafikulykker der sker. Det er samtidig din garanti for at min undervisning ikke bare er en "kørekortfabrik" der hurtigt skal have så mange elever igennem som muligt for at tjene nogle penge. Jeg lever ikke af at være kørelærer. Det skal være trygt og lærerigt. Og så må det gerne samtidigt være sjovt og hyggeligt, både for dig og mig.
Det at jeg ikke har det her som levevej ses tydeligt på den måde forretningen drives på. Der er nemlig god tid til den enkelte elev alt efter hvilket niveau man er på. Der er heller ikke alle mulige krumspirng for at hive ekstra penge ud af eleverne. Prislisten er enkelt og overskuelig. Og hele forløbet foregår i tæt dialog med dig og samtlige kørelærere der bliver tilknyttet dit forløb.
Det har også den betydning, at de kørelærere jeg har ansat nøje er udvalgt efter pædagoiske principper samt deres rolige væsen.
Det er farligt at færdes i trafikken. Tingene skal gøres ordentligt. Jeg skal jo nødigt ud og samle mine egne elever op i ambulancen !
Du kan eventuelt tage et kig på www.dumpeprocent.dk og finde Krusborg`s køreskole i Helsinge. Så får du måske en ide om hvad de andre elever syntes jeg er for en gut :-)

Vurderinger

Freya
"Super godt! På trods af Corona og nedlukning, kom jeg godt igennem, og havde hjælp til alting hele vejen igennem. Super godt;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juli 2021
Dumpeprocent.dk
Maria Lund
"Super køreskole med søde og kompetente kørelærere. Jeg ventede længe på at kunne komme til køreprøve grundet nedlukning men kom hurtigt igennem er meget tilfreds med at have valgt Krusborg :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. maj 2021
Fiona Bojen
"Super køreskole! De har styr på det, koordinerede, holder én i hånden og hjælper med at få styr det obligatoriske. Følte mig sikker og tryg hele vejen igennem"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. april 2021
Dumpeprocent.dk
Carla
"Jeg har været så glad for, at være køreelev hos krusborg. Meget søde, sjove og seriøse kørerlærere med en god evne til, at undervise i teori.
Alt i alt en super god oplevelse, kæmpe anbefaling herfra. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. september 2020
Mathias Lomholt
"Jeg valgte Krusborgs Køreskole grundet anbefalinger. Og jeg kan sige så meget, at anbefalingerne var 100% sande! Rigtig gode lærere, og det var altid sjovt at komme til Teori og til køretimer. Krusborgs Køreskole får hermed mine varmeste anbefalinger!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. februar 2020
Mathias Møller
"Fantastisk service, gode kørelærer og søde mennesker!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. januar 2020
Dumpeprocent.dk
Mathias Madsen
"Undervisningen var god og klar, og jeg fik mit kørekort meget hurtigt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. december 2019
Nikolai
"Bestod alt på første forsøg så jeg er tildfres"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. december 2019
Alberte
"Super god og hyggelig kørerskole.
Bestod både teori og køreprøve i 1 forsøg!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. november 2019
Mikkel Tarbo
"Kan klart anbefales!
- god undervisning.
- god struktur.
- rigtig god planlægning og bestilling af prøver, glatbane osv.
Har haft en rigtig god oplevelse hos Krusborg køreskole, og vil klart anbefale det til samtlige personer der er i tvivl om køreskolevalg. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. november 2019
Jeppe Søes
"Jeg kan varmt anbefale Krusborgs køreskole. Ikke nok med at undervisningen er god, har skolen en god tone og underviserne er flinke, imødekommende og fleksible. Jeg er rigtig glad for at have valgt denne køreskole, og endte også ud med med et kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. august 2019
Anne-Sofie
"Fantastisk køreskole og kørelærere!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2019
keld
"Et fantastisk sted at tage sit kørekort til MC
God undervisning tilpasset med alvor og morskab"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. november 2016
Rasmus Sabroe
"Undervisning i øjenhøjde og af fremragende kvalitet, engageret kørelærer med smittende entusiasme. Jeg anbefaler på det varmeste kørestolen til alle jeg kender!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. november 2016
Asbjørn Ravnsted-Larsen
"Jeg er fuldt ud tilfreds med mit forløb på Krusborgs køreskole. Thomas` venlige og rolige væsen hjalp mig betydeligt med at bestå både teori og køreprøve i første forsøg. Alt i alt en fornøjelig oplevelse. Kan varmt anbefale."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. november 2016
keld albæk jakobsen
"En helt fantastisk køreskole at tage sit kørekort. Fik Super undervisning på en afslappet måde.
Kan varmt anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. november 2016
Maya K Andersen
"Jeg har været rigtigt glad for krusborgs køre skole, der en en afslappet stemningen og plads til et godt grin. Krusborg har været fleksibel og god til at tilpasse sig mine behov. Jeg fik lært alt det nødvendige og bestod både teori prøve og køre prøve første gang er meget tilfreds. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. oktober 2016
Maya K Andersen
"Jeg har været rigtigt glad for krusborgs køre skole, der en en afslappet stemningen og plads til et godt grin. Krusborg har været fleksibel og god til at tilpasse sig mine behov. Jeg fik lært alt det nødvendige og bestod både teori prøve og køre prøve første gang er meget tilfreds. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. oktober 2016
David Lichtenberg
"Thomas er en suveræn kørelærer, som hjælper en med at forstå det hele på en meget god måde. Alt i alt en fantastisk som varmt kan anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. oktober 2016
Erik Refner
"En helt igennem fantastisk køreskole. Super professionelle kørelærer, der guidet en igennem alt relevant materiale. Bestod både teori og praktisk prøve første gang. Kan kun anbefale denne køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. august 2016
Torsten Tøndevold-Linnet
"Her får du en meget kompetent og hyggelig kørerlærer, der ved præcis hvad det kræver for at få kørekort første gang! Kan varmt anbefales "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juni 2016
Sanne
"Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at få taget kørekort. Takket være en meget god kørelærer. Thomas. Han gjorde køretimerne intet mindre end sjovt og hyggeligt, og det vigtigste - meget lærerigt. Kan ikke andet end at anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juni 2016
Victor Meding
"Skide gode kørelærer+skole. dejligt nemt og smertefrit!

Hvis man kunne give fler stjerner havde krusborgs køreskole ihvertfald fået det! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. juni 2016
Cecilie L
"Bestod teori og køreprøve første gang - kan det blive bedre? Tak til Thomas for altid at være i godt humør og god til at lære fra sig på en forstående måde. Kan varmt anbefales! :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. februar 2014
Per L
"Rolig, forståelig, venlig, dygtig, er nogle af de ord jeg vil nævne.
Kan varmt anbefales "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. september 2013
Mikkel Madvig
"Jeg har haft en rigtig god undervisning og har lært hvad jeg skulle for at kunne bestå alt der hører under kørekortet.
Frisk ung mand som kan hvad han skal!

Kan bestemt anbefales !"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. september 2013
Kian Lonie
"God oplevelse og god kørelærer. Jeg takker Thomas for min oplæring. Jeg ville forslå denne køreskole til andre, som gerne vil have privat undervisning."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. september 2013
Andreas
"Perfekt forløb. Kortene bliver lagt på bordet fra start, og kommunikationen mellem kørelære og elev er helt i top. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. maj 2013
Nina
"Thomas er en rigtig dygtig kørelærer. Hans pædagogiske evner, rolige væsen og gode humør, gør det til en rigtig god oplevelse at tage kørekort - De bedste anbefalinger herfra"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. februar 2013
Julie Tingkær Christiansen
"Thomas formår at gøre sin undervisning levende og let forståelig, han er kompetent, hyggelig og sjov at være i selskab med. Både den teoretiske og praktiske undervisning planlægges således at der tages hensyn til den enkelte elevs behov. Det har været en meget positiv oplevelse at tage kørekort hos Krusborg. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juli 2011
Sabrina Wendt
"Fleksibel teoriundervisning og køretimer som var nemt at passe ind i min kalender. God kørelærer som også repeterede teori under kørsel hvilket var med til at underbygge den teoretiske forståelse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. juli 2011
Åke Thomassen
"Kan kun skrive under på hvad alle de andre har skrevet. En rigtig grundig og god lærer, der gør det hele så let forståeligt. Det gør at ens oplæring bliver sjovere og bedre.
Det gjorde bestemt en forskel til prøvene som blev bestået uden fejl og med minimum af nerver. Varme anbefalinger herfra :0)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juli 2011
dan dk
"høj høj klasse teori var jo som en leg o fejl til erhvervskort, og stor ros fra motor sagkyndig til køreprøve. thomas er helt oppe på beatet og ved lige hvor de små ting ligger hvor der kan værre faldgrupper. kan kun anbefale denne køreskole på det kraftigeste !!!!! ;O)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juni 2011
Jannich Storch
"Jeg havde en rigtig god oplevelse med denne køreskole, de var gode til at indrette sig efter hver elev (set fra min side) derudover lærte man tingene på en god og hurtig måde, uden at forbigå nogen ting. det kan man se ved at jeg bestod både teori- og køreprøve første gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. maj 2011
Diana
"Simpelthen fantastisk at bestå både teori og køreprøve føste gang. Altid en glad og positiv kørelærer, som kun vil hjælpe én. Kun ros fra mig."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. maj 2011
Jeanette
"Kan kun være tilfreds..
Der er fin forståelse og opbakning.
Bestod både teori og køreprøve første gang takket være Thomas. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. maj 2008
Nille
"Køreskolen er fin og skal være glad for Thomas, som er så informativ, kompetent, beroligende, afslappet og glad..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. maj 2008
Hudtloff
"Kanon køreskole... alt fungerer..
Kan kun meget varmt anbefals..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. april 2008
Jan Dreier
"Virkelig god køre skole. Lærte teori uden brug af bøger, det virkede rigtig godt, det hold jeg gik på dumpede ingen. Også god til den praktiske undervisning, igen alle bestod på det hold jeg deltog i."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. april 2008
rené rønne
"Thomas er en god kørelære, han er på farten og siger tingene som de skal. Alt i alt en god køreskole, (har nu kun prøvet denne). Kan anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. april 2008
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 16.000,00 500,00
Kategori generhverv 4.100,00 500,00
Kategori A 11.000,00 445,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Thomas Krusborg
Adresse:Østergade 24 D 3200 Helsinge
Post nr. & by:3200 Helsinge
Telefon:40572611
Hjemmeside:www.krusborgs.dk
Email:info@krusborgs.dk

Kørelærer:
  • Thomas Krusborg
  • Toke Jessen
  • Carsten Nielsen
  • Laurids Paulsen
  • Morten Lange
  • Nuray
  • Tom Jensen
  • Mikael Bach

Teorilokale:
Adresse:Østergade 24 D
Post nr. & by:3200 Helsinge

Køreskole galleri