Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Hellerup:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Rebekkavej Køreskole | Hellerup

I Hellerup ligger Rebekkavej Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vi er et team af unge kørelærere, som tilbyder den bedste undervisning, der både er lærerig og underholdende, og som er baseret på det nyeste undervisningmateriale.

Vores målsætning er at drive en seriøs køreskole, som lever op til lovgivningens stramme krav og som samtidig giver dig et højt serviceniveau til en konkurrencedygtig pris.
Vi betræber os på at være den bedste køreskole, hvor vores kunder oplever kvalitet i undervisningen og vores service.

Vurderinger

Kjartan Overdal
"Tog MC-kørekort på lidt over en måned. Utrolig effektiv og god undervisning. Altid muligt at finde tider der passede alle (vi kørte 3 af gangen).
God og seriøs undervisning ved kørsel, med kommentarer fra kørelæreren (Emilio Malla) der gør, at man hurtigt bliver klar til den praktiske prøve.
Ingen ekstratimer nødvendige."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. oktober 2016
Dumpeprocent.dk
Rikke
"Køreskolen er fin med flinke medarbejdere, god belligenhed og fine lokaler.
Desværre var min kørelærer virkelig dårlig til at lære fra sig, aflyste uafbrudt vores aftaler for hvorpå at give mig tider, som jeg på forhånd havde meddelt, at jeg ikke kunne, så han kunne rykke min næste aftale til ugen efter.
Dette resulterede i, at perioden blev ufattelig langtrukken med mange ekstratimer, da han tog sig ekstra tid til at bestille køreprøve og jeg ikke bestod i første omgang.
Selvfølgelig er det til dels min egen skyld, men når man har haft en kørelærer som enten
- sad på facebook, ekstra bladet, bt.dk el. andet på sin macbook under kørsel
- ofte snakkede i telefon, så jeg måtte afbryde hans private samtaler, så jeg kunne for at vide hvilken vej jeg skulle køre
- lagde sædet ned og tog sig en powernap
- røg vandpibe under kørsel
- brugte min køretid på at holde ind og købe slik, snacks m.m.
- konsekvent afsluttede mine køretimer før de burde
Derudover måtte jeg gentagne gange minde ham om, at han stadig ikke havde lært mig flere af de ting, som han ellers på køreplanen havde fået mig til at skrive under på, at jeg havde lært. Af denne grund samt flere endte jeg med at købe mange ekstra - og dyre - køretimer.
Min vurdering kan selvfølgelig kun baseres på denne enkelte kørelærer, men jeg har efterfølgende snakket med andre elever fra køreskolen, der har haft samme kørelærer og som har haft præcis samme erfaring.
Mit kørekort er nu erhvervet, men blev langt dyrere og mere langtrukkent end forventet. "
1 stjerne 2. december 2012
Nanna Salomon
"Rebekkavej Køreskole er en super god køreskole. Alle der nede er søde og glade. De tager deres arbejde seriøst og gør deres for at sende dig videre til at blive en god billist. Jeg er lige blevet færdig med mit kørekort, hvilket har tager 3 måneder. De har teori 3 gange om ugen, hvor man selv vælger hvornår man vil komme - dvs. det er op til dig selv, hvor hurtigt du vil have dit kørekort. Der er super god service og gør alt for at du bliver en glad kunde. Tag denne køreskole, der er så hyggeligt! :) Jeg kan ikke sige en dårlig ting om skolen eller min kørelære, så derfor får køreskolen 5 stjerner af mig."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. oktober 2011
Dumpeprocent.dk
Helene N. Rønnow
"Rebekkavej køreskole kan klart anbefales. De har enormt god service og er altid lette at få fat i. Jeg kom fra en anden køreskole, som fungerede rigtig dårlig og var meget glad for min beslutning om at skifte til Rebekkavej. Jeg fik mit kørekort i første hug og allerede efter et par køretimer følte jeg, at jeg havde lært lige så meget som jeg tilsammen havde i alle de timer, jeg fik på den gamle køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. oktober 2011
Signe Brinch
"Rigtig god service, flinke medarbejdere og gode priser. Rigtig godt at man selv kan bestemmme hvornår man vil til teori."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. marts 2011
Johnny Johansson
"En stor tak fra min kæreste og mig.

Vi valgte i en "sen" alder og tage kort til MC, og alt gik godt.

Lige fra starten var der varme smil og en tryg stemning! Det er helt tydeligt at Malla og Jean har et klart mål, og det er ikke at bare bestå, men at SIKRE sig at man virkelig er inde i stoffet,
Det er virkelig éns egen fejl hvis man ikke består både teori og praksis, for der er ubegrænset teori med "ægte" teoroprøver efter hver undervisningsaften, hvor ethvert spørgsmål bliver besvaret "til man har forstået". Den praktiske del finder sted på Suzuki 550 og der er ovenikøbet en af dem der er sænket, så også "lavbenede" sidder godt.
Jean er et roligt menneske der med sin egen store interesse i MC livet sikrer at det er glade elever der forlader køreskolen. Malla har også et godt øje for havd der sker i trafikken, og er med til at gøre køreture til en tryg oplevelse hvor tiden bare flyver afsted.
Jeg vil på det varmeste anbefale denne køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. april 2009
Dumpeprocent.dk
Rasmus Ryhl
"Kørekortet blev erhvervet helt efter planen og uden problemer i første forsøg til alle prøver.
Malla er en flink og fleksibel kørelærer og undervisningen er god både teoretisk og praktisk. En klart anbefalelsesværdig køreskole og kørelærer.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Så hvis du står og skal til at tage kørekort, er Rebekkavej køreskole et rigtigt godt sted du klart bør have med i dine overvejelser. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. oktober 2007
Nina Rosenørn
"Fra første øjeblik man træder ind i køreskolen, bliver man taget imod m åbne arme og smil. Det er et hyggeligt lille sted og allerede anden gang man kommer, kan de huske ens navn. og det virker trygt. Bestod teorien 1.gang og havde en fantastisk kørelærer....Enestående. Jeg bestod dog først 3. gang, så det pynter selvfølgelig ikke på statistiken, men det var nu udelukkende på grund af min nervøsitet.. Må lige understrege endnu en gang at jeg havde den bedste kørelærer jeg kunne ønske mig og jeg kan kun anbefale stedet til andre der skal have kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. oktober 2007
c. lundberg
"Jeg har været meget tilfreds med Rebekkavej Køreskole, hvorfra jeg
netop har taget mit kørekort, og bestået både teori og køreprøven
første gang.Teoriundervisningen foregår i hyggelige lokaler og
undervisningen er afslappet og motiverende på samme tid.
Køreundervisningen har hele vejen været en fornøjelse og jeg har følt
at jeg har været i trygge hænder hos min kørelærer,som formår gøre
undervisningen både underholdende og lærerig.
Jeg kan kun anbefale Rebekkavej Køreskole til alle der står for at
tage kørekort..
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. august 2007
Rasmus Ryhl
"Kørekortet blev erhvervet helt efter planen og uden problemer.
Malla er en flink og fleksibel kørelærer og undervisningen er god både teoretisk og praktisk. En klart anbefalelsesværdig køreskole og kørelærer.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juli 2007
Rasmus Ryhl
"Kørekortet blev erhvervet helt efter planen og uden problemer.
Malla er en flink og fleksibel kørelærer og undervisningen er god både teoretisk og praktisk. En klart anbefalelsesværdig køreskole og kørelærer.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juli 2007
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori A Ukendt Ukendt
Kategori B Ukendt Ukendt
Kategori B-erhverv (Taxi) Ukendt Ukendt
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Zehero Malla
Adresse:Rebekkavej 23
Post nr. & by:2900 Hellerup
Telefon:60211421/32106869

Teorilokale:
Adresse:Rebekkavej 23
Post nr. & by:2900 Hellerup