Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Hedensted:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

ABC Trafikskole | Hedensted

I Hedensted ligger ABC Trafikskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Abc trafikskole, er en lille og hurtig køreskole, som hjælper dig rigtig godt igennem dit forløb.

Meget høj beståelsesprocent, og det tager dig ca 2-3 mdr om et kørekort..

ABC trafikskole et sikkert valg!

Vurderinger

Emma Olling-Larsen
"Jeg vil til enhver tid give ABC trafikskole mine varmeste anbefalinger. Tina er en meget dygtig og tålmodig kørelærer med hjertet på det rette sted. Det er altid hyggeligt, at have køretime med Tina, da snakken altid går lystigt. Herudover er teoriundervisningen meget grundig og lærerig :-) Tina er god til at dulme nerverne til både køreprøve og teoriprøve, og man har altid hendes fulde opbakning. Havde det ikke været for Tinas fantastiske væsen, tålmodighed og opbakning, havde jeg ikke bestået begge prøver i første forsøg. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. september 2015
Dumpeprocent.dk
Benedikte Bangsgaard
"Ja, så blev det også min tur til at få kørekortet i hus! Knap 3 måneder tog det, hvilket jeg kan takke Tina, min kørelærer for. Efter et super godt og intensivt forløb bestod jeg både teori- og køreprøven i første forsøg!
Jeg kan varmt anbefale ABC køreskole hos Tina, som kører med små hold, hvilket garanterer stort fokus på den enkelte elev. Tina er kanon god til at lære fra sig, og formår at få eleverne til at føle sig trykke, når de kører. Der er plads til fejl, og det har været lige sjovt hver gang jeg har været ude og køre :-)
Tina er utroligt fleksibel med køretider, hvilket er en stor fordel, når man som gymnasieelev har mange ting at se til! Både teori-undervisningen og køretimerne har været både lærerige, men også hyggelige - der er altid plads til et grin :-) Alt i alt har det været et RIGTIG godt forløb!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. maj 2014
Maria Schelde
"Jeg har idag været oppe til køreprøve og bestået på trods af mange nerver! Tina fra ABC Trafikskole er super dygtig til at få en ned på jorden og tænke positivt selvom man er meget nervøs.
Hos Tina er der plads til at man laver fejl, men hun sørger også for, at man lærer af de fejl man laver. Hun er desuden god til at lære fra sig, da hun køre med små hold og derfor har hun tid til alle og hun tager sig tid til at lære den enkelte de ting der skal lærers.
Jeg har under hele forløbet følt mig tryk og godt tilpas i Tinas selskab, da hun er åben og let at snakke med.
Kan ikke andet end at anbefale ABC Trafikskole Hedensted/Ågård! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. oktober 2013
Dumpeprocent.dk
Mie C. Poulsen
"ABC Trafikskole er en fantastisk køreskole at vælge. Før jeg startede med at tage kørekort, var jeg lidt i tvivl om, hvorvidt jeg havde valgt den rigtige køreskole, fordi der findes så mange forskellige. Men fra første gang jeg mødte op i teorilokalet, mødte Tina og oplevede hendes måde at undervise på, var jeg sikker på, at jeg havde valgt rigtigt! Tina giver plads til at lave fejl, men sørger også for, at man lærer af dem. Hun giver også plads til både at have det sjovt samt at være alvorlige, når det er nødvendigt. Man kan frygte, at når man sidder to mennesker i en bil sammen, så vil der opstå en akavet stilhed, hvis der ikke bliver sagt noget i en periode, men Tina formår på en eller anden måde, at gøre denne stilhed hyggelig, så man føler sig tryg!
På grund af Tina bestod jeg både teori- og køreprøve første gang trods meget nervøsitet. Derfor sidder jeg i dag, på min 18-års fødselsdag, med et kørekort i hånden, og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg kun kom igennem det, fordi Tina var ved min side så meget som muligt, og troede fuldt ud på mig.
Jeg er derfor rigtig glad for at have valgt ABC Trafikskole, og jeg kan kun anbefale den til andre. - jeg har intet negativt oplevet, ved at tage kørekort hos Tina. Hun er en fantastisk person og man kan føle sig fuldstændig tryg i hendes hænder! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. november 2012
Malene F. Andersen
"Så fik jeg også kørekortet i hus! Det har været fantastisk at tage undervisning hos Tina - og kan varmt anbefale ABC Trafikskole! Jeg lærte tingene hurtigt og effektivt, og efter 2 måneder står jeg nu med kortet i hånden. Jeg gik på holdet i Ågård, hvor det var rigtigt hyggeligt at være, og jeg lærte at kende flere af dem fra mit hold. Så vælg ABC Trafikskole når du skal tage kørekort, det er top nice!! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. september 2012
Melisa Yigit
"Mine oplevelser med ABC Trafikskole har absolut kun været positive. Hvis man ønsker en kørelærer der er omhyggelig, og ønsker at deltage i nogle teorilektioner hvor alle perspektiver og aspekter af det at være i trafikken bliver belyst, er det her det rette sted at tage sit kørekort. Man bliver altid mødt af en særdeles tålmodlig kørelærer, der er klar til at besvare alle dine spørgsmål. At tage kørekort handler ikke blot om at have styr på alt det teoretiske og praktiske men også at finde modet og troen på sig selv frem, og det er kørelæreren rigtig god til at hjælpe med. Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg ligesom mange andre elever fra ABC :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. september 2012
Dumpeprocent.dk
Stine Ellehammer Qvist Nielsen
"Jeg har idag været oppe til køreprøve og bestod første gang ligesom med min teoriprøve. Så jeg kan varmt anbefale ABC Trafikskole til andre der ønsker at bestå første gang. Selvom jeg har følt mig usikker har ABC Trafikskole fået mig til at bestå og sørget for at alle teori- og køretimer har været en god oplevelse og en fantastik oplevelse at have mit kørekort efter kun lidt over 2 mdr."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. september 2012
Maria Jensen
"Det har været et rigtig godt forløb,, jeg har været glad for Tina, hun er sjov og meget tålmodig, selvom jeg har lavet fejl 1000 gange, kunne jeg altid regne med Tinas opbakning.. ligeledes til min køreprøve, for jeg var mega nervøs,, men Tina er vild god til at tackle det,, så det gik bare rigtig fedt og vild oplevelse at få et kørekort.. ta´dit kørekort her,

Tak for go undervisning Tina
Knus Maria
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juni 2012
Kenneth Sørensen
"Det var et rigtig kanon forløb, Tina er en super kørelærer, som fik mig til at bestå både teori og køreprøve første gang :) helt sikket en fantastisk køreskole.. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juni 2012
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 10.150,00 350,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Østerbrogade 32, 1 sal
Post nr. & by:8722 Hedensted
Telefon:31326332
Hjemmeside:www.abctrafikskole.dk
Email:tina@abctrafikskole.dk

Kørelærer:
  • Tina Unnerup

Teorilokale:
Adresse:Østerbrogade 32, 1 sal
Post nr. & by:8722 Hedensted