Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Hedensted og tag køreskort

Find køreskole i Hedensted (8722). Din guide til kørekort i Hedensted. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1811 skoler og 13474 vurderinger. Læs også alt om kørekort


Se Kørelærer Gruppen på dumpeprocent.dk


DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 ABC Trafikskole   Ikke angivet   10.150,00  
 Hedensted Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kurtzmanns Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Løsning Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Hedensted

Emma Olling-Larsen - ABC Trafikskole
"Jeg vil til enhver tid give ABC trafikskole mine varmeste anbefalinger. Tina er en meget dygtig og tålmodig kørelærer med hjertet på det rette sted. Det er altid hyggeligt, at have køretime med Tina, da snakken altid går lystigt. Herudover er teoriundervisningen meget grundig og lærerig :-) Tina er god til at dulme nerverne til både køreprøve og teoriprøve, og man har altid hendes fulde opbakning. Havde det ikke været for Tinas fantastiske væsen, tålmodighed og opbakning, havde jeg ikke bestået begge prøver i første forsøg. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne10. september 2015
Benedikte Bangsgaard - ABC Trafikskole
"Ja, så blev det også min tur til at få kørekortet i hus! Knap 3 måneder tog det, hvilket jeg kan takke Tina, min kørelærer for. Efter et super godt og intensivt forløb bestod jeg både teori- og køreprøven i første forsøg!
Jeg kan varmt anbefale ABC køreskole hos Tina, som kører med små hold, hvilket garanterer stort fokus på den enkelte elev. Tina er kanon god til at lære fra sig, og formår at få eleverne til at føle sig trykke, når de kører. Der er plads til fejl, og det har været lige sjovt hver gang jeg har været ude og køre :-)
Tina er utroligt fleksibel med køretider, hvilket er en stor fordel, når man som gymnasieelev har mange ting at se til! Både teori-undervisningen og køretimerne har været både lærerige, men også hyggelige - der er altid plads til et grin :-) Alt i alt har det været et RIGTIG godt forløb!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne25. maj 2014