Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Havdrup:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Jørns Køreskole | Havdrup

I Havdrup ligger Jørns Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Elizabeth Bangsmann
"Har kørt i et kompanmiselskab imellem 2 kørerlærer - bestod min teori første gang, men har idag været til køreprøve og dumpede - pkt. et keglekørslen - satte foden ned - pkt. 2 ikke nok fart på til katastrofe bremsen - pkt. 3. kontrastyring, blev introduceret aftenen forinden prøven kl 22.30 på en mørk bane - fangede ikke lige hvad det handlede om - og er/var bestemt ikke god - det kræver træning og mere træning. Var i "hold" med mange unge elever ( er selv 58 og af hunkøn) - afgjort et minus, da jeg følte de unge var "sjovere" - Er ikke til de store "hastighedsprøver" på landevej, men arbejder mig frem i den fart jeg føler mig tryg, på trods af dette, skal farten sættes op - også hvor jeg som elev ikke kan overskue vejens forløb. Kører på en tudsegammel MC, med diverse skavanker - f.eks. idag, skulle den lige på værksted med et defekt udstødningsprobem, hvilket gjorde den larmede og motoren satte ud - sådan noget bliver man søreme usikker af - En motrorsagkyndig, der ikke evnede at skjule sine himmelvendte øjne efter banekørslen - satte mig i den grad ud af gear - hvorfor selve vejkøtslen for mit vedkommende bare skulle overståes - velvidende, at jeg ikke havde bestået - kva hans himmelvendte øjne - min kørerlærer fortalte mig - at hvis ellers jeg havde kørt helt fejlfrit på landevejen, så havde jeg bestået - men igen, jeg så jo den sagkyndiges øjne, og vidste allerede der - at jeg ikke bestod - en rigtig øvdag - for jeg havde virkeligt sat mig op til at bestå - men en ommer - og det gør jeg så - er blot ked af at skulle bruge Køge - er er imellem Danmarks sværeste steder at bestå.... Surt, men bare vent, jeg er på landevejen en eller anden dag *;O)"
1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2011
Dumpeprocent.dk
Hanne B
"tog mit mc kort færdig hos Jørn En god afslutning på en meget forvirret forløb p.g.a. sygdom hos en lærer.
Jørn er en meget stille og rolig lærer forklarer ting, som man forstår det Det føltes utroligt rart når man skal have til kort til mc og er lidt oppe i årerne Men kortet er hjemme så det er bare derud af med at kører"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. marts 2008
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Jørn Thomsen
Adresse:Dalparken 12
Post nr. & by:4622 Havdrup