Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Havdrup og tag køreskort

Find køreskole i Havdrup (4622). Din guide til kørekort i Havdrup. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1811 skoler og 13474 vurderinger. Læs også alt om kørekort
DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
Denne køreskole er aktiv på Dumpeprocent.dk  Ahms Trafikskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Jørns Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Køreskolen Rosenkilde   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Havdrup

Elizabeth Bangsmann - Jørns Køreskole
"Har kørt i et kompanmiselskab imellem 2 kørerlærer - bestod min teori første gang, men har idag været til køreprøve og dumpede - pkt. et keglekørslen - satte foden ned - pkt. 2 ikke nok fart på til katastrofe bremsen - pkt. 3. kontrastyring, blev introduceret aftenen forinden prøven kl 22.30 på en mørk bane - fangede ikke lige hvad det handlede om - og er/var bestemt ikke god - det kræver træning og mere træning. Var i "hold" med mange unge elever ( er selv 58 og af hunkøn) - afgjort et minus, da jeg følte de unge var "sjovere" - Er ikke til de store "hastighedsprøver" på landevej, men arbejder mig frem i den fart jeg føler mig tryg, på trods af dette, skal farten sættes op - også hvor jeg som elev ikke kan overskue vejens forløb. Kører på en tudsegammel MC, med diverse skavanker - f.eks. idag, skulle den lige på værksted med et defekt udstødningsprobem, hvilket gjorde den larmede og motoren satte ud - sådan noget bliver man søreme usikker af - En motrorsagkyndig, der ikke evnede at skjule sine himmelvendte øjne efter banekørslen - satte mig i den grad ud af gear - hvorfor selve vejkøtslen for mit vedkommende bare skulle overståes - velvidende, at jeg ikke havde bestået - kva hans himmelvendte øjne - min kørerlærer fortalte mig - at hvis ellers jeg havde kørt helt fejlfrit på landevejen, så havde jeg bestået - men igen, jeg så jo den sagkyndiges øjne, og vidste allerede der - at jeg ikke bestod - en rigtig øvdag - for jeg havde virkeligt sat mig op til at bestå - men en ommer - og det gør jeg så - er blot ked af at skulle bruge Køge - er er imellem Danmarks sværeste steder at bestå.... Surt, men bare vent, jeg er på landevejen en eller anden dag *;O)"
1 stjerne1 stjerne5. oktober 2011
Hanne B - Jørns Køreskole
"tog mit mc kort færdig hos Jørn En god afslutning på en meget forvirret forløb p.g.a. sygdom hos en lærer.
Jørn er en meget stille og rolig lærer forklarer ting, som man forstår det Det føltes utroligt rart når man skal have til kort til mc og er lidt oppe i årerne Men kortet er hjemme så det er bare derud af med at kører"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne14. marts 2008