Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Hadsten og tag køreskort

Find køreskole i Hadsten (8370). Din guide til kørekort i Hadsten. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1795 skoler og 34856 vurderinger. Læs også alt om kørekort


Se Kørelærer Gruppen på dumpeprocent.dk


DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 Bents køreskole   Ikke angivet   9.000,00  
 Favrskov Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Jettes Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Jettes Køreskole ApS   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Køreteamet   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Hadsten

Maria Bundgaard - Køreteamet
"Camilla er skøn- nu er vi tre der har fået kortet og har alle været glade for at køre med hende. Hun er ligefrem- og også den anden vej, hun er meget medmenneskelig og mere end fair. Hun prioriterer din tryghed i bilen med hende utrolig højt, dvs det ikke KUN handler om kørsel- men også hvad du har i hovedet den pågældende dag der evt kunne påvirke din kørsel i en negativ retning, så det kommer ud før i giver gas.
Hun er meget tillidsfuld og lader dig teste dig selv hvis du har brug for det- egentlig meget individuelt tilpasset og prøver du ikke selv grænser af så får hun dig bare trænet en anden vej.
Kan kun anbefale hende-
Hun er ekstremt nem og kommunikere med, også udenfor køretiderne, svarer indenfor et par timer hvis du mangler hende, er meget fleksibel omkring tider.
Jeg har kun haft hende en enkelt aften til teori, men der er hun jo bare som hun er- udfordrende, spørgende, bekræftende og formår at få lidt humor ind i alvoren ❤️
-alt i alt så lige meget hvilken person du er, så tilpasser hun sig dig!
Altså du kan simpelthen ikke gå galt i byen med Camilla, hun er så alsidig og livsglad at hun bare rummer hvad der kommer og handler ud fra det ☺️"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne13. maj 2016
Stine - Køreteamet
"Super godt selskab, en kørerlærer der virkelig brænder for sit arbejde! Det har været et godt og hyggeligt forløb ved Camilla. Vil i den grad, anbefalede denne kørerskole. Super tilfreds"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne29. februar 2016