Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Haderslev:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Oles Køreskole | Haderslev

I Haderslev ligger Oles Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


 

 

H O L D S T A R T

Mandag d.16 februar kl.18:00. i storegade 39. ( Aftenteori )


Mandag d.23 marts kl.18:00. i Storegade 39. ( Aftenteori )

 

 

 

Vurderinger

Tage Lund
"Jeg har anvendt Oles Køreskole til at erhverve Motorcykel kørekort i Nov/Dec 2017. Ole er altid veloplagt og har en spydig bemærkning til tingenes forløb, samt den ro der skal til ved de mærkeligste spørgsmål der måtte komme. Kan kun kraftigt anbefale Oles køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. februar 2017
Dumpeprocent.dk
Annette Møller Jensen
"Har taget MC kørekort ved Ole og har været yderst tilfreds med valget af køreskole. Ole er kompetent, forstående, humoristisk, tålmodig og har forventning til at man gør sit bedste. Han tager sig af hver enkelt elev på det niveau man nu er på og jeg har følt mig i de bedste hænder.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juli 2014
Annette Møller Jensen
"Oles køreskole - seriøs og kompetent undervisning. Og det er tilmed hyggeligt. Der stilles krav, men der udvises også stor tålmodighed, hvilket jeg har haft brug for. Jeg har følt mig i de bedste hænder."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juli 2014
Dumpeprocent.dk
Aleksander Gregersen
"Feeed køreskole med Danmarks bedste kørelærer! ;-) Kan virkelig kun anbefales, og så skader det jo ikke at undervisningen er sjov! :-) Alle kan tage et kørekort, eller i hvert fald hos Ole! ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. december 2013
Nicki Bode
"Helt klart den bedste i Haderslev, både med undervisning og køretimer
Virkelig nogle professionelle kørerlærer der kan deres!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. august 2013
Helmuth Christensen
"Tog et intensiv teorikursus hos Ole for at pudse formen af inden teoriprøven. Dette er nok en af de gode investeringer jeg har gjort. God, seriøs og samtidig humoristisk undervisning, hver elev fik mulighed for at få rettet de ting som ikke lige var til højrebenet for dem. Jeg er sikker på, at et sådant kursus er vejen til at bestå prøven. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. juni 2013
Dumpeprocent.dk
Mikkel J
"utrolig god køreskole!
Der er ikke noget der mangler!
De bedste undervisere og kørelærer!
Teoriundervisningen er ikke kedelig men sjov og meget lærerig!
kan kun anbefale denne køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. februar 2013
Carsten Schilling
"Har taget MC kørekort ved Ole i år, og har kun rosende ord om forløbet, Ole har altid tid til en, uanset om man har brug for lidt ekstra tid, til at komme helt ind i tingene eller om man hurtigt lære det, der er plads til alle.

Meget rolig når man er ude og køre med ham, og altid klar med en kvik bemærkning.

Kan kun anbefale denne køreskole og hvis jeg skal have et køre kort mere, ved jeg godt hvor det skal tages henne..

Hilsen Carsten "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. august 2012
Max Olsen
"Super god ! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. august 2012
David Bøtker
"Du finder ikke en bedre køreskole, undervisningen er meget bred og der er plads til alle typer, både de skarpe og mindre skarpe, INGEN bliver tabt i svinget

så kan helt klart kun anbefale denne køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. august 2012
Kim B.
"Skal du have dig et kørekort er det absolut det bedste sted du kan erhverve det.
Ole er rigtig godt til at lære fra sig og han spotter hurtigt dine svage sider som han så fylder en enorm viden og erfaring på.
Der hersker en hjertelig tone hos Ole, ja nærmest kammeratlig. Der er plads til spøg, men på den måde til at der ikke viges bort fra det der skal læres.
Ole har en ufattelig evne til at få selv det sværeste til at se let ud og kan forklare de mest ulogisk ting så man forstår det.
Det hele er personlig undervisning + at man kan låne bøger og cder med hjem så man kan udbygge sin viden.
Kommer man til timen og man har et spørgsmål bliver det uddybet, uanset hvor dumt spørgsmålet kan lyde.
Der findes ingen dumme spørgsmål hos Ole.
Her er det kvalitet frem for kvantitet.
Noget en hel del andre kørelærer i vores region kunne lære en hel del om.
Så 5 mega stjerner herfra....
Tak Ole ;o)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. august 2012
Mathias A.
"Som karakteren også viser, så er Ole fantastisk til at lære fra sig. Han får alle typer med, stille som sprælske, siger sin ærlige mening på en behagelig måde, og derved ved man hvor godt man står til den endelig prøve.

Han er god til at spotte ens svage sider, og hjælpe med at fokusere på dem, og så man selv kan fokusere på det man er god til.

Michael er også en herlig mand. Jeg var aldrig ude at køre med ham, men gennem teori fik jeg kendskab til ham. Gennem eleverne på mit hold, fik også han, ros og skulderklap for sin kompetence som kørelære.

Jeg vil vove den påstand at man selv er ude om det, hvis man ikke kan finde sig til rette et sted på denne køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. maj 2012
Trine
"Jeg kunne ikke forstille mig en bedre kørelærer end Ole. Det var en god oplevelse at tage kørekort - i hans dengang Golf 5. ;) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. maj 2012
Nicolai A
"Alt for fed køreskole, Ole og sjakket er nogle geniale lærere:) Og så skader det jo ikke at man kan skole i en Focus RS:P"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. maj 2011
Dannie Hansen
"Tog kørekort hos Ole som helt klart kan anbefales som kørelærer!! Magen til rolig kørelærer som kan sætte humør i enhver situation findes IKKE!!! Forstår at holde selv den mest nervøse elev rolig og er uden tvivl den mest talentfulde kørerlærer jeg har mødt. Jeg vil til hver en tid anbefale Ole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. maj 2011
Camilla Dam Poulsen
"Det var KLASSE!!! Kan kun tilslutte mig de øvrige elever der har skrevet her på siden.. ( I øvrigt en rigtig idé, med sådan en side, for os unge!! ) Ole har en helt fantastisk personlighed, og ikke mindst en KÆMPE tålmodighed.. ( Tror jeg gået amok de første 100 gange, hvis jeg havde været ham!! Men, nej.. Tar det altid stille og roligt.. Ingen stress der.. Kan kun anbefale ALT & ALLE, at ta´ deres kørekort hos Ole!! Det var verdensklasse, Ole.. 1000 tak for denne gang!! Kærligst Camilla!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. oktober 2010
Lars Jensen
"TOP DOLLAR!! ;o) Teori samt køreprøve i første hug!! Sådan Ole, tak hjælpen.. Vil anbefale din køreskole til ALLE jeg kender.. Håber på, at jeg får lejlighed til, at prøve din nye FORD FOCUS ´RS´.. ;o) Den er bare for Feeedd!! Ses!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. marts 2010
Steffan Olsen
"Det er svært, at skrive noget der ikke er blevet sagt af tidligere elever.. Men kan kun på det varmeste anbefale Ole, han forstår virkelig, at fange ens opmærksomhed i teori´en.. Gør det ellers kedelige stof sjovt, har altid en frisk bemærkning på ´lager´!!! Destod teoriprøven med 0 fejl og køreprøven i første hug eller de 16 timer!! KAN KUN ANBEFALES!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. november 2009
Oliver juhl
"Federe køreskole / kørelærer findes ikke!! Uanset om det er Ole ( Chefen selv o,) eller michael, så er det altid KANON sjovt.. Såvel teori som kørsel!! 5 STORE STJERNER HERFRA!!! Tak for denne gang!!!!
VÆLG Ole´s Køreskole!! Du fortryder ikke!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. november 2009
Mikkel Stonegaard
"Hvis du er ude efter en kanon kørelærer så kan du ik gå andre steder hen end hos CHEFEN som vi kaldte ham! ;D Ole er jo for nice og aldtid en humørbombe, både til teori, under kørsel men også når man render ind i ham på gaden!!
OLES KØRESKOLE,, du vil ikke fortryde!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juni 2009
Carsten Jessen
"Jeg vil helt klart anbefale Oles køreskole!! Hvis man er villig til at ville tage sit kørekort i første hug er Oles køreskole det bedste valg. Teorien bliver forklaret således at enhver kan forstå det, og køretimerne "kører" som en leg! :D Humøret er altid i top, og derfor synes det hele meget lettere!! Oles køreskole = Det bedste valg! :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. januar 2009
Daniel Sørensen
"Oles køreskole er et rigtig godt valg og jeg kunne personligt ikke have fundet et bedre sted at tage kørekort. Leder du efter et sted hvor man kan få kørekortet hurtigt og nemt, og have det sjovt på samme tid, ja så kan jeg varmt anbefale Oles køreskole:b Ole er utrolig god til at vejlede én igennem tingene.. og så skal det jo lige siges at der er bum(slik) til hver teori time ;D...
Mange tak for denne gang Ole..!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. november 2008
Nicolai Jensen
"Jeg giver Oles kørerskole 13 med pil op, for jeg kan personligt kun sige at Oles kørerskole er det perfekte sted at tage kørerkort... Deres humør er altid godt og undervisningen forløber på et plan som alle kan forholde sig til.... så hvis man vil gå i gennem alle prøverne på første forsøg, ligsom jeg har gjort til både bil og MC, så er Oles kørerskole det perfekte sted.... dog skal man jo også selv arbejde lidt på det...;D... så det er bare med at komme i gang..;D... "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. oktober 2008
Ingrid
"Selvom man sidder på en motor-cykel med øresnegl, må man jo sige at underholdningsværdien heller ikke fejler noget her. Et par skram-mer hist og pist på motorcyklen ta-ges med godt humør og så er det bare videre. Hvis det var for det gode selskab, kunne man jo bare lade sig dumpe og tage et par køretimer mere, meeeeen........ :o)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. oktober 2008
Louise Dupont
"Sådan - valget af kørelære kunne ikke have været bedre :) Jeg vil varmt anbefale Ole til alle der ønsker at tage kørekort i gode omgivelser. Han har en stor sans for humor hvilket er kanon fedt! Han er rigtig god til at forklare hvad man skal gøre og lære en op til at være en god bilist. Valget kan vidst ikke være meget anderledes - vælg Ole :-) I vil ikke fortryde det! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. august 2008
Jacob Jensen
"Ole er den bedste kørelære man kan få. Han er rigtig dygtig og god til at vise og forklare hvad man skal gøre. Man føler sig helt tryk ved at sidde bag rattet. Samtidig har Ole en herlig personlighed, med rigtig god humor. Så kan man lide at grine og samtidig bestå køreprøven, skal man vælge Ole som kørelære."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juli 2008
Susanne Schmidt
"Det var klasse! Kunne ikke have valgt en bedre kørelærer.

- Hvis man kan grine i samtlige minutter i en køretime, og stadig lære en masse så man består første gang, så kan man ikke være utilfreds!! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. november 2007
Louise
"Jeg synes at Ole er en god kørelærer. Han er god til at forklare sig og lære en trin for trin at køre bil. Han over holder reglerne, men der er stadigvæk plads til humør.

Han kan godt være lidt dyr, men chancen for at bestå første gang er STOR!."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. marts 2007
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori A 7.900,00 500,00
Kategori B-erhverv (Taxi) 6.500,00 500,00
Kategori B 12.800,00 500,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Ole Christophersen
Adresse:Storegade 39
Post nr. & by:6100 Haderslev
Telefon:+45 26828080
Hjemmeside:www.ole-haderslev.dk
Email:info@ole-haderslev.dk

Kørelærer:
  • Ole Christophersen ( 26828080 )
  • Jonas Poulsen ( 22250580 )

Teorilokale:
Adresse:Storegade 39
Post nr. & by:6100 Haderslev

Køreskole galleri