Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Grindsted:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

køreskolenPLUS | Grindsted

I Grindsted ligger køreskolenPLUS. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


KøreskolenPLUS er en køreskole i 6600 Vejen. Vi giver kørekort til Kategori B -> Almindelig personbil. Her får du en god og tryg start som bilist, og med 9 ud af 10 der består køreprøven i første forsøg, så er du sikret en god oplevelse. Vi ses.

Vurderinger

Alexia Pedersen
"KøreskolenPlus var der virkelig for en da teorien ikke gad og drillede vildt meget og så var Lena der og var en rigtig go støtte det er nu lidt over 3 måneder siden jeg bestod min køreprøve og jeg anbefaler klart KøreskolenPlus til dem som spørger hvor jeg har taget mit kørekort henne

Jeg dumpede 4 gange i teorien og var opgivende men det fik Lena hurtig taget fra mig på gang på gang og fik altid et smil frem

En rigtig dygtig kørelærer der vil sine elever det bedste
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juni 2014
Dumpeprocent.dk
Tanja H. Sørensen
"Amen, er der noget dårligt at sige om KøreskolenPLUS?

... Hvis der er, så har jeg i hvert fald ikke oplevet det. Når man kommer til teori efter en sur skoledag og egentlig bare vil hjem og sove, så sørger Lena da lige for sodavand, vand og frugt. Det er så lækkert!

Der har været god stemning hele vejen igennem, både i lokalet med de andre elever, men også i den rare golf. Jeg kan ikke sætte en finger på mit kørekort-forløb og er glad for at jeg valgte Lena og KøreskolenPLUS.

Teoritimerne ligger lige efter skole og var super rart for mig især da jeg bor 8 km væk fra Grindsted og dette er også en af grunden til at jeg valgte KøreskolenPlus. Skulle jeg til at køre hjem fra skole, for at køre tilbage om aftenen for at sidde til teori, havde det nok ikke virket så overskueligt.

Kan ikke sætte en finger på Lenas undervisnings metode og at hun er så fleksibel som hun er, gør jo bare det hele bedre, så ens hverdag ikke går i stå pga. kørekort. :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. juni 2013
Kristina
"KøreskolenPlus er et rigtig godt valg, teoriundervisningen bliver gjort rigtig hyggelig og kørelæren er meget engageret. Det var et rigtig godt forløb og jeg kunne ikke være mere tilfreds med mit valg! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. maj 2013
Dumpeprocent.dk
Arne van Mourik
"Rigtig lækkert forløb, men god stemning, både i teori lokalet og ude på vejene, desuden med en meget høj kvalitet, som også afspejler sig i hvor lette prøverne var at overkomme."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. marts 2013
sebastian
"kan ikke sige noget dårlig om KøreskolenPLUS, rigtig god undervisning, hvor man virkelig lær noget, uden at det faktisk er kedeligt eller tørt på nogen måde.
bestod begge prøver i 1. forsøg uden ekstra køretimer så kunne ikke være mere tilfreds.

kan klart anbefales, Lena er en super god kørelære :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. januar 2013
Sebastian Smidt
"Rigtig god køreskole. Jeg bestod begge prøver i første forsøg. Desuden havde jeg ingen ekstra køretimer, og kørelæreren forsøgte heller ikke at presse mig til at købe ekstra, som ellers kan være et problem hos andre køreskoler. Teoritimerne var overraskende hyggelige, og der blev serveret sodavand samt slik hver gang. Generelt set sørger køreskolen for at give mange periferiydelser, hvilket gør den klart anbefalelsesværdig! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. januar 2013
Dumpeprocent.dk
Jacob mortensen
"Dette er en helt fantastisk køreskole, med en rigtig sød og engageret kørelærer. teori timerne er rigtig hyggelige og man lærer hurtigt, det man har man skal, således at man kan bestå i første hug. For mig var Køreskolen Plus det bedste valg !

Jeg vil helt klart anbefale Køreskole Plus til alle andre ! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. januar 2013
Jacob mortensen
"Dette er en helt fantastisk køreskole, med en rigtig sød og engageret kørelærer. teori timerne er rigtig hyggelige og man lærer hurtigt, det man har man skal, således at man kan bestå i første hug. For mig var Køreskolen Plus det bedste valg !

Jeg vil helt klart anbefale Køreskole Plus til alle andre ! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. januar 2013
Cecilie Riber
"Rigtig dejlig køreskole! Bestod begge prøver i 1. forsøg, man får det lært på den helt rigtige måde, så man er godt forberedt. Sød kørelærer, som lærer godt fra sig og som er hyggelig at have med i bilen :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. januar 2013
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 12.995,00 480,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Lena V. Carstensen
Adresse:Petersmindevej 1
Post nr. & by:7200 Grindsted
Telefon:60601020
Hjemmeside:www.koreskolenplus.dk
Email:info@koreskolenplus.dk

Kørelærer:
  • Lena V. Carstensen

Teorilokale:
Adresse:Petersmindevej 1
Post nr. & by:6600 Vejen

Køreskole galleri