Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Grindsted:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Grindsted Billund Køreskole | Grindsted

I Grindsted ligger Grindsted Billund Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Karina Hirt
"Vi har desværre ikke haft nogen positiv oplevelse hos GBKS. Min datter har måttet tage fri fra arbejde stort set hver gang og har bla. måttet med i Bryggen i 20 min. mens Niels var inde og ordne noget. Hun har også måttet vente hjemme hos ham privat. 2 gange har hun måttet tage hele dage fri fordi de pludselig skulle køre i Esbjerg, da det ellers ikke passede med køreprøve og Niels´ ferie. Hun syntes ikke hun blev bedre til at køre selvom Niels hele tiden sagde at det gik så godt og hun følte sig usikker og overladt til sig selv.Vi valgte til sidst at flytte køreskole. Herefter gik det bare så fint og hun fik lært systematik, fik selvtilliden tilbage og lærte på 2 gange mere end hun havde lært på 4 mdr. hos Niels. "
1 stjerne1 stjerne 7. november 2015
Dumpeprocent.dk
Thomas Daniel
"Jeg fik kørekort Efteråret 2010 til MC, Jeg har taget kørekort andre steder til andre katgorier, men denne køreskole skiller sig rigtig meget ud fra andre,
Undervisningen er mere faglig undervisning, end "bare" de nødvendige timer, som de man får de fleste andre steder.
Jeg kan varmt anbefale GBKS.DK til alle andre som ønsker sig mc kort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. marts 2011
Sandy
"HeeJ Niels
Dette kan du tilføje til dine Testimonials :)
Tak for den kanon tid hvor jeg har haft dig som kørelærer. Det har været en fornøjelse. :)
Niels er en dygtig og venlig kørelærer som forklarer tingene rigtig godt. Han fortæller hvad vi gør forkert, hvorfor gør vi det forkert og hvordan kan vi undgå fejlene - bedre kan det ikke blive. Derudover har han god humor og er altid i godt humør så man kommer aldrig til at kede sig når man kører med ham. : D
Jeg kan anbefale alle at tage kørekort hos Niels - Choose Niels Nørlinger - A decision U will never regret ;-) .
Hilsen Sandy "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2009
Dumpeprocent.dk
Esben Pedersen
"Jeg tog motorcykelkørekort hos niels, og tog oprindeligt mit kørekort til bil hos en anden køreskole i Grindsted. Forskellen er markant. Niels teori er betydelig bedre, da Niels sammensætter teorien på en måde så den er til at forstå, som gør at den bliver betydelig mere interessant at høre på. Det gode ved Niels er også at han giver sig tid til at alle forstår tingene, og har en evne til at formulere samme svar på forskellige måder, og lavede check på om det var forstået. Hans teori giver rigtig meget. Jeg bestod teoriprøven med 0 fejl, hvilket udelukkende skyldtes Niels’ teori. Jeg har været rigtig glad for hans teori, så den anbefaler jeg med højeste karakterer!
Mine køretimer med Niels har været anderledes positive. Ikke kun fordi det har været til motorcykel, men jeg har også fået et anderledes indblik i trafik og i hvordan Niels er som kørelærer. Han bruger ikke svar som ”sådan er det”, men Niels er rigtig god til at forklare HVORFOR man skal gøre og forholde sig sådan lige præcis i den situation. Det har gjort at jeg er blevet en MEGET bedre bilist end hidtil, at jeg bedre forudser trafikken, hvilket Niels har banket ind i hjernen på mig, men på en behagelig måde. Til køreprøven på motorcykel, fandt prøvesagkyndig ingenting overhovedet.
Altså var jeg både fejlfri til både teori og køreprøven.. Men det er meget mere vigtig at jeg føler mig betydelig mere sikker i trafikken nu, pga. det kørekort jeg har taget hos Niels. Niels giver gratis væk af sin tydelige store erfaring – i både i bil og på motorcykel..
Niels er afgjort det bedste tilbud hvis du ønsker at blive en god bilist og har livet kært, i hvert fald i Grindsted omegn. Og det koster jo det samme, så hvorfor ikke få noget ud af det mens du tager det?"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2009
Jørgen Generhverv
"Jeg mistede mit kørekort ved en færdselsulykke, og da jeg er godt oppe i årene og meget afhængig af at kunne køre, var jeg positivt overrasket over den ro og forståelse Niels havde for min sag (jeg har jo aldrig modtaget reel teoriundervisning), og han førte mig frem til begge prøver som begge blev bestået første gang. Jeg er blevet en bedre bilist efter dette forløb. Tak, Jørgen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2009
Jane
"Det gik som du sagde - jeg bestod første gang. Smiler. Jeg har allerede pralet for min veninde, og hun er allerede klar med den anbefaling jeg har givet, for du er fan... en dygti lærer, det skal du ha, hilsen Jane."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2009
Dumpeprocent.dk
Camilla
"Jeg er rigtig glad for dig som kørelære. Jeg har det meget svært ved at konsentrere mig og læse, men du fik mig til at forstå det hele så godt at jeg bestod teori med 1 lille fejl og køreprøven første gang. Jeg er glad for din undervisning. Camilla

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2009
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori A Ukendt Ukendt
Kategori B Ukendt Ukendt
Kategori B-erhverv (Taxi) Ukendt Ukendt
Kategori generhverv Ukendt Ukendt
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Vibes Allé 11
Post nr. & by:7200 Grindsted
Telefon:40 45 55 20
Hjemmeside:www.gbks.dk
Email:mail@gbks.dk

Kørelærer:
  • Niels Nørlinger

Teorilokale:
Adresse:Østergade 16
Post nr. & by:7200 Grindsted