Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Greve:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

PHA Køreskole | Greve

I Greve ligger PHA Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Stephan
"Fantastisk køreskole, og fantastisk kørelærer. Peter er meget fleksibel, du bliver hentet hvor du skal hentes, og du sætter dig selv af, hvor du skal sættes af. Simpelt. Greves bedste køreskole, uden tvivl."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. september 2015
Dumpeprocent.dk
Kathrine V.
"Jeg kan varmt anbefale PHA køreskole til alle. Peter formår at skabe en rar og hyggelig stemning, selv i de mest kedelige teori emner. Selve køretimerne er Peter meget fleksibel med. Han ankommer altid glad, og timerne er fyldt med snak om alt fra vind og vejr til livet og vejen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. marts 2014
Pernille
"Kan varmt anbefale alle at starte på PHA køreskole. Peter er virkelig en god lærer, og han forstår selv at gøre noget knap så spændende som teori hyggeligt, ved altid at have indlagt små konkurrencer hvor man kan vinde kage og andet guf. Desuden bidrager Peters altid gode humør til at man altid glæder sig til at komme derhen. Kørslen med Peter er også ganske hyggeligt, og han har altid lige en sjov historie eller to at fortælle på turen. Desuden er der hver uge mange forskellige tidspunkter for køretimer at vælge imellem, så man kan altid få en der passer ind i ens travle hverdag. PHA kan som sagt virkelig anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. januar 2014
Dumpeprocent.dk
Magnus
"(Y)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. januar 2014
Siv
"Dejlig køreskole med en helt igennem fantastisk kørelærer. Jeg kan varmt anbefalde ham til alle. Teorien foregår i hans lille bjælkehytte, hvor der altid er guf, hygge og godt humør. Køretimerne går aldrig stille for sig, og Peter forstår virkelig at skabe en god og behagelig stemning. Jeg kunne ikke have valgt bedre. Er fuldt ud tilfreds og mere til! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2013
Nikolaj
"Peter er simpelthen den bedste! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. november 2013
Dumpeprocent.dk
Lasse
"Verdens bedste kørelære ! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. oktober 2013
Dan Pham
"Dette er en rigtig god køreskole med en meget venlig, imødekommende og lærerig kørelærer. Selve forholdene til teoriundervisningen er meget komfortable, og kørelektionerne er meget trygge og gode."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. oktober 2013
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Mosede Strandvej 56
Post nr. & by:2670 Greve
Telefon:28606472
Hjemmeside:phakøreskole.dk
Email:phakoereskole@gmail.com

Kørelærer:
  • Peter Højen Andersen