Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Græsted:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Gribskov Køreskole | Græsted

I Græsted ligger Gribskov Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Xyz
"Desværre en dårlig oplevelse herfra. Jeg var meget nervøs for at lære at køre bil, og kørelærer hjalp bestemt ikke på dette problem. Hård tone, konstant følelse af at få skældud, absolut 0 ros - jeg HADEDE at køre. En enkelt gang kørte jeg med anden kørelærer, som var flink og kommenterede når noget blev gjort godt, det var den eneste gode oplevelse, jeg havde der. Det er alligevel nogle år siden, jeg tog kortet, men disse nervefremkaldende timer har sat sig i mig og jeg undgår helst at køre bil.
De to stjerner er fordi jeg trods alt har formået at blive en dygtig billist i forhold til hvad jeg ellers har set hos venner, der tog kørekort samtidig. Det giver selvfølgelig noget at alle fejl bliver kommenteret; man bliver mere opmærksom på alle fejl, man kan lave i trafikken, men jeg er sikker på det kan indlæres på en væsentligt mere konstruktiv måde end konstant kritik!"
1 stjerne1 stjerne 3. februar 2016
Dumpeprocent.dk
Nynne
"Super køreskole! Vil varmt anbefale den til andre - Svend er en super dygtig lærer, der tager hensyn til omstændigheder (her graviditet) og følger en sikkert igennem hele forløbet. Ansvarligt, godt og hurtigt igennem forløbet - bestod det hele første gang og anbefalede det til min søster, der også bestod det hele første gang. Kan kun sige positivt om køreskolen! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. maj 2011
Anonym
"Gribskov Køreskole har været det bedste sted for mig at tage mit kørekort. Svend er en utrolig god lærer, som giver sig tid til sine elever på trods af de mange han har. Han har tid til alle og på samme tid udlærer han fantatiske billister. Jeg bestod begge mine prøver første gang og det var Svends fortjeneste. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. maj 2011
Dumpeprocent.dk
Berrin
"Svend er en grinern kørelærer :D, anbefaler ham bestemt... og jeg bestod både teori og køreprøven førstegang, selvom jeg har været meget doven, dvs han er en god kørerlærer ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. maj 2011
Samira
"Jeg syntes Gribskov køreskole supert. Svend har været en god - lyttende og støttende lærer. Jeg var tryg ved det hele. Og hele perioden med at tage kørekort har været lige som den skal. Jeg vil til en være tid anbefalde skolen til unge! Jeg bestod både teorien og køreprøven første gang :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. maj 2011
Samira
"Jeg syntes at Svend er en dygtig kørelære og meget god til at være jordnær. Teorien var supert og en god kørelærer til at hjælpe på den rigtige måde! Jeg bestod min teori og køreprøve første gang. Jeg vil anbefalde kæreskolen til alle unge med en god samvigttighed !! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. maj 2011
Dumpeprocent.dk
Sofie Friis
"Jeg har været rigtig glad for at tage Kørekort her.. Jeg synes Svend har været en rigtig god støtte og hjælp igennem hele forløbet.
Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve første gang, så han har bare været en super god lærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. maj 2011
christina
"Jeg har kun rigtig gode afaring med den her skole Svend han hjalp mig igennem da jeg kom fra en anden køreskole der bare spændte penge på mig.På den anden skole lærte jeg absolut ingenting.Svend fik mik fra ingenting til en god billist. kunne blive ved men gemmer lidt til de andre der synes den er lig så god som mig.Anbefaler den varmt til alle."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. maj 2011
Line
"Jeg kan KUN sige gode ting om Gribskov køreskole og Svend ..
Jeg startede med at tage mit kørekort forrige sommer og på min 18 års fødselsdag var jeg til køreprøve og bestod .. Svends måde at undervise i Teori på er suveræn .. Meget lærerig men altid med godt humør !! Svend tager sig tid til at forklare ting man evt. kunne have svært ved og det er derfor næsten umuligt at blive "tabt" ..
Praktisk er han også super .. Med godt humør i bilen og en eminent føling med hvor meget eleven kan, får man et kæmpe stort udbytte ud af køretimerne .. Han retter og vejleder hele tiden, og altid altid på en sjov eller venlig måde ! Jeg følte mig 100% tryg ved at tage kørekort hos Gribskob køreskole og har varmt anbefalet det til mange andre ! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. maj 2011
Louise
"Jeg kan varmt anbefale gribskov køreskole. Jeg var kun 3 måneder om at tage kørekortet og har kun følt kæmpe opbarkning fra Svend hvis der var ting man synes var svært. Han var interesserede i hvordan det gik en og var rigtig god til at lære fra sig. Jeg kan helt sikkert anbefale denne skole også fordi at Svend er rigtig god til at vudere hvornår man er klar til prøverne så de fleste består første gang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. maj 2011
Joy
"Jeg synes at Svend er en fantastisk kørelære. Jeg har haft problemer med at lære teorien, og Svend satte sig ned med mig og fik mig til at huske på en anden måde. Ved kørsel var jeg nervøs, og Svend fik mig til at stole på mig selv. Bestød køreprøve og teoriprøve i første forsøg pga. Svends alsidighed og forståelse for at vi alle er forskellige, vi alle lære tingene på forskellige måder og i forskelligt tempo. Jeg kan varmt anbefale Gribskov Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. maj 2011
Rikke Hald Jensen
"Den interaktive teoriundervisning fungerede rigtig godt, og Svend var god til at uddybe og forklare når jeg havde brug for det. Stor fleksibilitet omkring planlægning af køretimer, og da jeg dumpede min første teoriprøve (egen fejl), gik der kun fire dage før jeg fik en ny : ) Kan helt sikkert anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. maj 2011
Martine Malmkjær Andersen
"Tog kørekort hos Svend i efteråret 2010, det tog mig kun 3,5 måned og jeg dumpede endda køreprøven første gang, hvilket var min EGEN skyld. Teorien hos Svend var helt vildt god, man fik forklaret tingene ordentlig, så man forstod det. Køretimerne var ligeledes rigtig gode og hele forløbet var glidningsfrit. Jeg kan kun anbefale Gribskov Køreskole :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. maj 2011
Laura
"Gibskov Køreskole kan varmt anbefales, havde en rigtig god oplevelse og bestod både teori og køreprøve i første forsøg!

Teoriundervisningen var rigtig god, da man pga. it-løsningen følte man fik ene undervisning.

Køretimerne var også rigtig gode, da jeg følte jeg blev støttet og hjulpet igennem processen på den bedst mulige måde."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. maj 2011
Mie
"Svend Vedel er en fremragende kørelærer, som foholder sig roligt under pres og giver sig tid til sine elever.

Jeg valgte udelukkende køreskolen på grund af de mange rosende anbefalinger, fra en masse af hans tidligere elever. Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve første gang udelukkende fordi, at han tager højde for hvornår man er klar - jeg har ikke fortrudt det et sekund siden, at jeg valgte Gribskov Køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. maj 2011
Emilie
"Elendig køreskole, startede lige efter min 18 års fødselsdag og 1½ år efter havde jeg stadig ikke fået kortet. Svend kostede mig omkring 15.000 kr.
Penge der røg lige ud af vinduet og som jeg ikke ser igen.
Svend er en dygtig underviser i teori, men han hængte mig ud under selve køreprøven og ALT hvad jeg gjorde forkert under selve prøven var ting jeg havde fået at vide var korrekt.
Vil ikke anbefale denne køreskole til nogen! ABSOLUT ikke! Fortryder selv jeg ikke hørte efter i sin tid. "
1 stjerne 22. marts 2011
Susanne
"Svend Vebel er den rigtig god kørelærer som giver sig tid til at forklare teorien grundigt uden at man sidder og føler sig dum. Jeg bestod første gang både i teori og køreprøve og kan varmt anbefale Gribskov Køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juni 2009
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Svend Vebel
Adresse:Gøgevangen 19
Post nr. & by:3230 Græsted
Telefon:23962962