Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Græsted og tag køreskort

Find køreskole i Græsted (3230). Din guide til kørekort i Græsted. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1795 skoler og 34873 vurderinger. Læs også alt om kørekort
DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 Ab Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Gribskov Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kørelærer Toke Jessen   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kørerlærer Leif Anders Hansen   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Smiley Køreskole   Ikke angivet   11.800,00  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Græsted

Xyz - Gribskov Køreskole
"Desværre en dårlig oplevelse herfra. Jeg var meget nervøs for at lære at køre bil, og kørelærer hjalp bestemt ikke på dette problem. Hård tone, konstant følelse af at få skældud, absolut 0 ros - jeg HADEDE at køre. En enkelt gang kørte jeg med anden kørelærer, som var flink og kommenterede når noget blev gjort godt, det var den eneste gode oplevelse, jeg havde der. Det er alligevel nogle år siden, jeg tog kortet, men disse nervefremkaldende timer har sat sig i mig og jeg undgår helst at køre bil.
De to stjerner er fordi jeg trods alt har formået at blive en dygtig billist i forhold til hvad jeg ellers har set hos venner, der tog kørekort samtidig. Det giver selvfølgelig noget at alle fejl bliver kommenteret; man bliver mere opmærksom på alle fejl, man kan lave i trafikken, men jeg er sikker på det kan indlæres på en væsentligt mere konstruktiv måde end konstant kritik!"
1 stjerne1 stjerne3. februar 2016
Nynne - Gribskov Køreskole
"Super køreskole! Vil varmt anbefale den til andre - Svend er en super dygtig lærer, der tager hensyn til omstændigheder (her graviditet) og følger en sikkert igennem hele forløbet. Ansvarligt, godt og hurtigt igennem forløbet - bestod det hele første gang og anbefalede det til min søster, der også bestod det hele første gang. Kan kun sige positivt om køreskolen! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne24. maj 2011