Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Glostrup:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Glostrup Køreskole | Glostrup

I Glostrup ligger Glostrup Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Nico Guldbrandsen
"Netop bestået kørekort til bil også. Bestod første gang ligesom teori og begge dele til MC. Startede 17/6 og blev færdig 21/8 lig knap 2 måneder.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. august 2014
Dumpeprocent.dk
Nico Guldbrandsen
"Hej

Ville blot lig fortælle at jeg netop også har bestået mit bil kørekort, første gang. Ligesom da jeg tog kortet til motorcykel! :D super fedt. Han kan sit kram, ham Bjarne. Startede D. 17/6 og blev færdig og bestod D. 21/8 altså lige knapt 2 måneder tog det. Med 2 ekstra køre timer:)
Omkring samme tid tog det mig da jeg fik kortet til motorcykel og også bestod teori og køreprøve første gang!
Nico"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. august 2014
Kørelæren
"Magnus

Jeg giver dig ret, det var ikke godt, men jeg er ikke herre over systemet, da det køre exitrent.....
Men det kom da til at virke.
Du glemme også lige at jeg i min fritid kører jeg ud på din arbejdsplads og henter din lægeattest, for at du kunne komme hurtigere op til teoriprøve...

Du starte på mc kort d.17 marts, kørte lovpakken og 2 extra timer og bestod d. 14 maj. altså et forløb på under 2 måneder......I disse tider med meget lange ventet tider hos poltiet ....

Jeg vil håbe at du hygger dig med at køre mc nu, og at du passer på dig selv....derude på vejen.

Hilsen Bjarne

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. august 2014
Dumpeprocent.dk
Nico Guldbrandsen
"Jeg startede på at tage MC kort hos Bjarne for knapt 2 år siden, det var super godt! Alle bestod 1.gang både teori og køreprøven! Af et hold på 6 stykker. Vi var alle super tilfredse med undervisningen og måden det hele kørte på. Kan varmt anbefales. Faktisk så meget at jeg nu også er startet på Bil kørekort hos Bjarne og Freddy. Jeg er næsten færdig mangler kun køre prøven. Har bestået teori med 2 fejl:) Glostrup køre skole hos Freddy og Bjarne er helt cool og prof, kan ikke helt følge den negative kommentar ovenfor. Han har nok været uheldig...."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. august 2014
Magnus
"Elendig køreskole. Jeg tog mc kørekort. Vi var til at starte med et hold på 3, men da vores lærer ikke kunne få systemet til at virke de første FIRE gange da vi sad til teori, valgte han at slå os sammen med et andet hold. Dette medførte at der ikke længere var overblik over hvilke emner vi havde været igennem. Da vi, det oprindelige hold på 3, så skulle til teoriprøve, dumpede vi alle tre. Bemærkelsesværdigt eftersom vi alle bestod teori 1. gang da vi tog kørekort til bil. Men teorimæssigt har det været elendigt, og fuldstændig uduelig undervisning. Det teori jeg lærte, lærte jeg udelukkende på nettet da jeg tog sagen i egen hånd. Selve kørelektionerne var der dog mere styr på og der bestod jeg da også 1. gang. Men til andre der overvejer at tage MC undervisning her, vil jeg råde dem til at holde sig langt væk. Har dog hørt at undervisningen til bilkørekort skulle være helt anderledes og gnidningsfrit. "
1 stjerne 5. juni 2014
Tanja
"Rigtig god køreskole med to behagelige lærere, der tager deres elever seriøst. Teori med Freddie er aldrig kedelig og meget lærerig, timerne fløj bare afsted. Kan helt klart varmt anbefalde denne køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. december 2012
Dumpeprocent.dk
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Bjarne Dahl / Freddie Lerbeck
Adresse:Hovedvejen 88
Post nr. & by:2600 Glostrup
Telefon:43966098 / 28121234
Hjemmeside:glostrupkoreskole.dk
Email:glostrupkoreskole@gmail.com

Kørelærer:
  • Bjarne Dahl