Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Gistrup:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Christinas Køreskole | Gistrup

I Gistrup ligger Christinas Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Sara
"Ikke en køreskole jeg vil anbefale.
1 kørelektion om ugen, måske hver 14. Dag. Nogle gange gik der en “ferie” før man kom ud og køre. Allerede inden teoriprøven, havde jeg kørt alle mine lovpligtige timer. Det tog flere måneder før Christina mente jeg var klar til teoriprøve. Jeg endte med at betale et fuld kørekort + ekstra timer.
Desværre skiftede jeg køreskole for sent.
Men det var der jeg lærte at køre bil, og jeg havde mit kørekort godt 14- 3uger efter.

Der burde gøres mere opmærksom på sådanne køreskoler, da mange er autoritetstro, og ikke “tør” sige nok fra, det turde jeg ikke, fordi jeg mente der var erfaring nok til man kunne vurdere hver enkelt elev, og følge en dialog.

Ingen anbefalinger er fra . "
1 stjerne 2. juni 2020
Dumpeprocent.dk
Gert Ravn
"Kørekort i rolige og trygge rammer :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. august 2017
Jette
"Det startede så godt, men endte så skidt...
Min søn startede i august 2014 på kørekort, vi var meget åbne om at han er ordblind og derfor måske kunne have lidt svært ved teorien... Det fik han også, meget svært... Om det var grundet hans ordblindhed, manglende interesse, Christinas måde at undervise på eller hvad pokker der gik galt vides ikke, men at der skulle gå over 8 mdr. inden Christina mente han var klar til teoriprøve var helt grotesk... Jeg aftaler at han efter teoriprøven bare skal have nogle køretimer så han kan komme op til køreprøve og få sit kørekort, han skal bruge det ifm. sin uddannelse... MEN så sker der ingenting... 1. lektion hver fredag... Det får man ALDRIG rutine og selvtillid af... I slutningen af juni skriver jeg til Christina for at høre hvornår han er klar til køreprøve, det ved hun ikke for han "står helt i stampe", det er der sgu da ikke noget at sige til... Hun havde forstået at det ikke måtte løbe helt af sporet økonomisk, men det var jo lige nøjagtig det der skete da hun kun brugte 1 lektion på min søn hver uge, de første 15-20 minutter bruges på at få ro på sin kørsel (erfaring fra anden kørelærer) og så var der ca. 20-25 min. til at lære at køre bil i... Og så startede man næsten op forfra næste gang, fordi der altid gik en uge imellem den ene lektion. Hun lavede en aftale med en kollega "Jan" om at han skulle køre en time med min søn for at vurdere ham... Iflg. min søn er noget af det første Jan siger "jamen, du kan jo ikke engang skifte gear"... Det gav ikke et boost på selvtilliden og da Robert kom hjem skrev jeg til Christina at min søn startede hos en ny kørelærer... Og så fik han kørekort 14 dage efter :-)
Kan ikke anbefales!"
1 stjerne 14. august 2015
Dumpeprocent.dk
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Roden 2
Post nr. & by:9260 Gistrup
Telefon:42293902
Hjemmeside:www.christinaskøreskole.dk
Email:tilmelding@christinaskoereskole.dk

Kørelærer:
  • Christina Mortensen