Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Vælg område

Postnr.
København 900 - 2799
Nordsjælland 2800 - 3699
Bornholm 3700 - 3799
Vestsjælland 4000 - 4779
Sydsjælland 4780 - 4999
Fyn 5000 - 5999
Sydjylland 6000 - 6799
Vestjylland 6800 - 6999
Midtjylland 7000 - 7499
Nordvestjylland 7500 - 7999
Østjylland 8000 - 8999
Nordjylland 9000 - 9999
DP DP

Find køreskoler i Fyn og tag kørekort

Kørekort i Fyn. Vælg by herunder og find en oversigt over køreskoler i de enkelte byer. Over 1760 køreskoler og 8132 køreskole-vurderinger. Anbefal og bliv anbefalet. Læs også alt om kørekortDP DP
Agedrup Asperup Assens Årslev
Årup Bogense Brenderup Fyn Ejby
Fåborg Ferritslev Fyn Hårby Kerteminde
Kværndrup Langeskov Marslev Middelfart
Morud Munkebo Nyborg Odense
Otterup Oure Ringe Rudkøbing
Søndersø Skårup Fyn Stenstrup Svendborg
Ullerslev Vester Skerninge Vissenbjerg
DP DP
Der er registeret 122 køreskoler i Fyn - Opret din køreskole og bliv synlig

Nyeste vurderinger af køreskoler i Fyn

Justyna Gorzelak - Åløkke Køreskole Odense C
"Professional school and friendly teacher.I recommend this school:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne26. august 2014
Jasmin - LZ Køreskole
"Super køreskole, hvor alle tre kørelærer formår at gøre både teori- og køreundervisningen spændende og sjov. Jeg bestod begge prøver første gang, hvilket selvfølgelig også skyldes, at LZ giver de vildeste selvtillidsboost, når man sidder i teorilokalet og i skolevognen.
Jeg er 100% tilfreds; denne køreskole kan varmt anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne25. august 2014
Vibeke Nepper - Åløkke Køreskole Odense C
"I foråret fik jeg den ide, at det var på tide med et kørekort.
Efter at have kikket på lidt forskellige køreskolers hjemmesider var jeg i tvivl om, hvad jeg skulle vælge. Jeg snakkede med min veninde om det og hun anbefalede mig at tage Åløkke Køreskole fordi Tai var så god til, at få folk til at slappe af i bilen (hvilket var noget jeg helt klart havde brug for!)
På skolens hjemmeside kunne jeg se at han havde et lyn-kursus i sommerferien hvilket passede perfekt til mig, da jeg bor i Odense, men går i skole i Århus til hverdag. Så jeg kunne lige nå det mens jeg var hjemme. Jeg tilmeldte mig på hjemmesiden og Tai ringede til mig samme dag (hurtig og nem kontakt) Og så snakkede vi lidt om hvornår kurset begyndte og fik rettet tiden til. Tai var super venlig og fleksibel. Var der nogen problemer skulle vi nok finde ud af det. :-)

Jeg har været rigtig glad for teoriundervisningen, hvor Tai tegner og fortæller og spørgsmål bliver forklaret så man forstår det. Efter undervisningen havde vi "mini-teoriprøver" hvor vi gennemgik vores besvarelser bagefter og fik forklaret endnu mere. Rigtig godt!

Tai stillede også op med kaffe/ the, sodavand og alskens mundgodt. Det havde jeg på ingen måde forventet så det var en glædelig overraskelse.

Vi fik også en cd med hjem med teoriprøver, så vi kunne øve.

Åløkke køreskole skal man vælge fordi, der er styr på sagerne og Tai tager ikke nogen smutveje. Han finder de bedste køretekniske anlæg når der skal øves manøvre- og glatbanekørsel. Vi kom også ud, at køre mørkekørsel kl 22:30, da solen var gået ned her om sommeren. Hos andre køreskoler kan man risikere, at kørelæren vil give dig solbriller på og "lege" at det er mørkt for, at undgå at køre sent. Det er snyd og ikke nogen fordel for dig.
Tai lavede også en dagstur til Tyskland, hvor 4 elever skiftedes til at køre på motorvej. Jeg var meget nervøs for at skulle køre på motorvej, men turen endte faktisk med, at blive min bedste køretur!

Summa summarum:
Tai er dygtig og seriøs i sit arbejde, men samtidig sjov og underholdende. Han er fleksibel og vil gøre alt for, at du kommer godt igennem! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne24. august 2014