Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Frederikssund:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Lisbets Køreskole | Frederikssund

I Frederikssund ligger Lisbets Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Malene Kure
"Kæmpe anbefaling til Lisbeths køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. januar 2020
Dumpeprocent.dk
Sara petersen
"Med meget stor tålmodighed, godt humør og ærlighed gør Lisbet til en fremragende og yderst professionel kørelærer. Jeg anbefaler Lisbet, som kørelærer til dem der bor i området, hver gang jeg får muligheden. Da jeg startede hos Lisbet, da var jeg så bange for at køre og jeg græd, så Lisbet skulle trøste mig. Godt et halvt år senere stod jeg med kørekort, hvor jeg bestod både teoriprøve og køreprøve første gang. Stor tak til, at Lisbet troede på, at jeg sagtens kunne lære at køre bil. Det er nu 13 år siden og at tage kørekort hos Lisbet åbnede mange døre i mit liv efterfølgende."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. november 2018
Emilia Marjacic
"Det er den bedste beslutning jeg har truffet, ift at vælge køreskole. Lisbet er en fantastisk kvinde og hun er ALTID i godt humør. Hendes tilstedeværelse får dig til at føle dig tryg ved en bil og hun gør sit bedste for at lære dig tingene i DIT tempo. Hun er en god lærer og hun er en dejlig person. Tusinde tak for at lære mig at køre bil, for det er du godt nok god til ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juli 2017
Dumpeprocent.dk
Grete Madsen
"Så blev det til 2 gange med Lisbet, først med kørekortet og efter 21 år i forbindelse med en kontrollerende køreprøve og begge gange en stor fornøjelse. Lisbet er med sin professionalisme og gode humør en fremragende kørelærer, hun møder alle på dere niveau og yder sit bedste for at det skal blive en succes. Kun roser herfra og mine bedste anbefalinger."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2015
Bettina
"Har kun en ting at sige... SUPER dygtige kørelærer, som samtidigt er så behagelige og rare, både Lisbet og John.. Tog til bil hos Lisbet og Mc hos John.. Og er glad for jeg tog kørekort der.. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juli 2013
Stine Dagnæs-Hansen
"Varme anbefalinger til Lisbeths køreskole - Lisbeth har stor forståelse for sine elever og møder dem der hvor de er. Hun har ubegrænset tålmodighed og formår at flytte teorilokalet ind i bilen. Lisbeth er fantastisk til alle der ønsker at få et kørekort, også til dem der føler sig lidt usikre. Med Lisbeth føler du dig hurtigt tryg. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. marts 2013
Dumpeprocent.dk
Stine Dagnæs-Hansen
"Varme anbefalinger til Lisbeths køreskole - Lisbeth har stor forståelse for sine elever og møder dem der hvor de er. Hun har ubegrænset tålmodighed og formår at flytte teorilokalet ind i bilen. Lisbeth er fantastisk til alle der ønsker at få et kørekort, også til dem der føler sig lidt usikre. Med Lisbeth føler du dig hurtigt tryg. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. marts 2013
Kasper
"Lisbet er en helt igennem fantastisk kørelærer og person. Hun formår at gøre dig tryk og sikker bag rattet og kæmper med rundsave på albuerne, for at få dig igennem forløbet.
Helt klart et sted jeg ville anbefale andre at tage kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. oktober 2011
Sabrina H
"Der er ikke så meget at sige, Lisbet er Fantastisk, super dygtig, og formår virkelig at gøre dig tryk bag rattet, med hendes søde, og rolige personlighed... Hun er super sød, og er mega god til andre mennesker, det er hvert fald min opfattelse af hende, og det er jeg helt sikkert ikke alene om! + du skal ikke vente mega lang tid på at få dit kørekort, Lisbet hjælper dig hurtigst muligt, godt og sikkert i gennem forløbet, med alt den støtte du har brug.. Lisbet er nok et af de mest rolige mennesker jeg har mødt, helt fantastisk, et rigtig hyggeligt og rummeligt menneske! mere er der ikke at sige. bum :)
Sabrina Hummelshøj"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. august 2011
Sabrina H
"Kan kun sige : LISBETH ER FANTASTISK! hun er super dygtig, og hun gør virkelig at man føler sig tryk bag rattet.. Jeg tror aldrig jeg har mødt et roligere menneske end Lisbeth! Hun er kanon god til at sprede ro under kørsel, hvis man selv er lidt nervøs osv, samtidig lære hun rigtig godt fra sig, og forklare gerne tingene flere gange... jeg kan KUN anbefale Lisbeth, har intet negativt at sige om hende.. hun er super sød, frisk og bestemt ikke kedelig,.Et dejligt og hyggeligt menneske ;-). og så er hun super god til mennesker! kort sagt + du skal ikke vente mega lang tid på at få dit kørekort, hun hjælper dig hurtigst muligt, sikkert og godt i gennem forløbet, med alt den støtte du har brug for... som sagt, kan kun anbefale hende.. BUM.
Sabrina Hummelshøj"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. august 2011
Thor
"hvad kan man sige?
Lisbet er en suveræn kørelærer, et dejligt og varmt menneske og får virkelig en til at føle sig tryg bag et rat, hun giver en selvtillid, og tro på at man godt kan, selv når man laver småfejl.
sammen med hendes såkaldte "højre hånd" John, er de en dynamisk duo, som kan støtte en rigtig godt.
der er altid godt styr på tingene, og alt bliver planlagt og tilpasset, således at køretimerne passer dig.
jeg kunne ikke have ønsket mig at have taget mit kørekort andre steder, da det var en helt igennem fantastisk oplevelse.
jeg bestod min teoriprøve med 0 fejl, og min køreprøve uden anmærkninger, takket være Lisbets kyndige vejleding og undervisning.
jeg kan på det varmeste anbefale at tage kørekort hos Lisbet, og kan ikke sige andet end at jeg håber hun fortsætter som kørelærer mange år endnu,
så andre kan nyde godt af hendes gode undervisning (:.
5 stjerner er ikke nok, vi er nærmere på omkring 10.
keep up the good work!!!

Mvh

Thor"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. november 2010
Ole
"Lisbeth tager for mange elever ind og skiller sig derefter af med mange under forløbet :-(

Helt klart ikke et sted jeg vil anbefale"
1 stjerne 14. september 2010
René Olskjær Nielsen
"Det er desværre ikke muligt at give mere end 5 stjerner på denne side. 2 gange var sønnen dumpet efter at vi havde foræret ham et kørekort til sin 18 års fødselsdag. Vi gjorde den store fejl at tro at forskellen ikke var så stor, og gav ham et gavekort til en af de Københavnske køreskoler, der desværre viste sig at bruge mere tid på at reklamere på nettet, end på at undervise deres elever. Hans selvtillid var helt i bund, og han var tæt på at opgive. Et par smser til Lisbeth, og hun overtog undervisningen. Det var pludselig en glad dreng der kom hjem efter sine køretimer,, og prøven var intet problem - bestået uden fejl - i skal ikke lede længere, i har fundet den bedste køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. februar 2010
Karin Rose
"Lisbet er et fantastisk, rummeligt menneske. Jeg oplevede at få en rigtig skidt behandling på en MC-køreskole i Kbh. (efter at være dumpet til køreprøven), og Lisbets MC-mand, John, var efterfølgende så venlig at overtage mig.

Måden jeg fandt Lisbets køreskole på, var ved at gå ind på dumpeprocent.dk, og vælge den skole med den højeste rating. Uanset hvor langt jeg end skulle køre, var det vigtigste for mig, at andre elever havde givet køreskolen positiv feedback, og mit valg viste sig, at være 100% i orden:-)

John er et helt igennem unikt, ukompliceret og behageligt menneske, som formår at indgyde én den tryghed, der er så utrolig vigtig – ikke mindst i et lærings-forløb.

Lisbet og Johns positive livsanskuelser og store mentale overskud, gør, at man føler sig virkelig godt tilpas og altid velkommen.

Pga. Johns formidable evner som kørelærer, og ikke mindst som coach og mental guide, bestod jeg problemfrit MC-køreprøven.

Derfor - hvis du skal have kørekort - hvad enten det er til bil eller MC - kan det med garanti betale sig, uanset hvor på Sjælland du bor, at køre lidt længere:-) og vælge Lisbets køreskole i Frederikssund - fremfor at satse på en køreskole i nærheden af din bopæl eller arbejdsplads, der måske ved nærmere bekendtskab viser sig at være middelmådig.

Det specielle miljø på køreskolen kan ikke beskrives med ord - det skal ganske enkelt opleves:-)

5 stjerner er ikke tilnærmelsesvis nok - Lisbet og co. får 10 af mig:-)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juni 2008
Sabrina
"lisbet er helt i gennem en fantastisk lærer, hun formår at gører en tryk og rolig i alle situationer
og ikke mindst hun har et super humør aldrig sur og negativ. hun er god super god til at lærer fra sig. jeg takker lisbet for mit kørerkort i første hug.Sabrina 48 år tak."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. januar 2008
Christopher
"Har netop taget MC kørekort hos Lisbeths Køreskole v/ Johns MC-hold, hvilket har været en helt fantastisk oplevelse!
Her bliver man virkelig godt klædt på - både teoretisk og praktisk - og man fornemmer ægte interesse i at uddanne dygtige traffikanter. John har en formidabel evne til at lære fra sig og jeg hører stadigvæk hans huskefraser. Undervisningen foregår i en positiv atmosfære krydret med højt humør.
Her hænger man sig meget lidt i tid og økonomi - man får de timer man har behov for og den efterfølgende kaffesnak med de øvrige kursister giver et helt unik biker-miljø, med mange at køre ture med når kortet er i hus.

5 stjerner for en fantastisk køreskole og så lige en ekstra for det særlige miljø :-)

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juli 2007
Christopher
"Har netop taget MC kørekort hos Lisbeths Køreskole v/ Johns MC-hold, hvilket har været en helt fantastisk oplevelse!
Her bliver man virkelig godt klædt på - både teoretisk og praktisk - og man fornemmer ægte interesse i at uddanne dygtige traffikanter. John har en formidabel evne til at lære fra sig og jeg hører stadigvæk hans huskefraser. Undervisningen foregår i en positiv atmosfære krydret med højt humør.
Her hænger man sig meget lidt i tid og økonomi - man får de timer man har behov for og den efterfølgende kaffesnak med de øvrige kursister giver et helt unik biker-miljø, med mange at køre ture med når kortet er i hus.

5 stjerner for en fantastisk køreskole og så lige en ekstra for det særlige miljø :-)

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juli 2007
Christopher
"Har netop taget MC kørekort hos Lisbeths Køreskole v/ Johns MC-hold, hvilket har været en helt fantastisk oplevelse!
Her bliver man virkelig godt klædt på - både teoretisk og praktisk - og man fornemmer ægte interesse i at uddanne dygtige traffikanter. John har en formidabel evne til at lære fra sig og jeg hører stadigvæk hans huskefraser. Undervisningen foregår i en positiv atmosfære krydret med højt humør.
Her hænger man sig meget lidt i tid og økonomi - man får de timer man har behov for og den efterfølgende kaffesnak med de øvrige kursister giver et helt unik biker-miljø, med mange at køre ture med når kortet er i hus.

5 stjerner for en fantastisk køreskole og så lige en ekstra for det særlige miljø :-)

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juli 2007
Anders
"Lisbeth har en helt fantastisk evne til at guide og vejlede og få eleven til at føle sig tryg bag rattet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2006
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Lisbet
Adresse:Frederiksværkvej 14
Post nr. & by:3600 Frederikssund