Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Frederikssund:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Bo´s Trafikskole | Frederikssund

I Frederikssund ligger Bo´s Trafikskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Helena
"Kan klart anbefale bos køreskole. Bo er så dygtig og hans rolige og gemytlige væsen gør bare at man kan klare det hele. Virkelig en køreskolelærer med tålmodighed og evnen til at få en til at forstå tingene. Bo er bare helt fantastisk "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juli 2021
Dumpeprocent.dk
Helena
"Kan klart anbefale bos køreskole. Bo er så dygtig og hans rolige og gemytlige væsen gør bare at man kan klare det hele. Virkelig en køreskolelærer med tålmodighed og evnen til at få en til at forstå tingene. Bo er bare helt fantastisk "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juli 2021
Gitte
"Super fleksibel kørelærer med god evne til formidling og undervisning af ‘gamle’ elever også"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. december 2020
Dumpeprocent.dk
Clara Simonsen
"Bo’s Trafikskole er anbefalelsesværdig, da man er garanteret top teori- og køretimer. Bo møder hver enkelt elev i øjenhøjde, tager derfor højde for dig samtidig med, at han er tålmodig, sympatisk, pædagogisk og humoristisk. Kan klart anbefales:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. november 2020
Ole Christensen
"Tak for en behagelig og professionel vejledning til teoriprøve og køreprøve. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. september 2020
Martin Kragskov
"Jeg fik en betinget dom grundet en påkørsel. Har haft kørekort i 30 år så frygtede det værste og var godt nervøs for tænk hvis jeg dumpede og mistede kortet. Kontaktede Bo og mine bekymringer blev sat i ro da han forstod min situation. Alt teoriundervisning foregik på nettet, dejligt nemt for jeg kunne deltage når jeg havde tid. Grundet Corona blev alt med prøver aflyst, her kontaktede jeg Bo som meddelte at jeg ikke skulle være bekymret. Min dom blev udskudt i 3 mdr så han havde ret. Efter teoriprøven var bestået, kørte vi en tur som genopfriskning og nu er køreprøven også bestået. Om Bo, når man møder ham 1. gang så tænker man, sikke en glad person. Efter kort tid hyggesnakker man, så ens nerver falder helt i baggrunden. Alle, gennem årene tillagte uvaner bliver kommenteret på en pæn måde, hvilket var til god hjælp. Bos positive væsen, ro, forståelse og ikke mindst optimisme gjorde at min nervøsitet blev erstattet med, "det kan jeg sagtens klare". Her, bagefter forløbet står jeg og er lettet over at jeg valgte Bos køreskole. Jeg fik de redskaber jeg skulle bruge så det jeg frygtede blev en rigtig positiv oplevelse. Kan bestemt anbefales. Tak Bo😉"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juli 2020
Dumpeprocent.dk
Mie
"Bo er den bedste kørelærer. Han er rolig, behagelig og dygtig. Han får en til at føle sig tryg bag rettet og er god til at guide i trafikken. 5 stjerner er ikke nok i dette tilfælde, 10 stjerner passer meget bedre! Kæmpe anbefaling!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juni 2020
Kamilla Pedersen
"Bo har en fantastisk køreskole, hvor der er tænkt på alt. Lektionerne, jeg fik hos Bo var meget afslappede, hvilket gjorde det nemt for mig at lære, og gjorde mig mindre nervøs for at lave fejl i lektionerne.
Bo er god til at forklare, hvad man skal gøre og har en meget beroligende tone i stemmen, hvilket gjorde, at jeg ikke følte mig stresset i timerne, også selvom jeg lavede fejl.
Er man nervøs for at starte på kørekortet, kan man roligt starte hos Bo."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. januar 2020
Rebecca
"Bo er virkelig den rareste og bedste kørelærer, man kunne ønske sig - og så har han også en masse humor og er snaksaglig, så man ikke føler sig så presset når man kører!:) Han bliver ikke sur, hvis man fejler, og han hjælper én til at føle sig tryg og sikker i trafikken.

Hans teknikker er i top og jeg bestod både teori- og køreprøven første gang. Så jeg kan klart anbefale alle at tage deres kørekort hos Bos Trafikskole - det har været en rigtig god oplevelse!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. november 2019
Mille Denson
"Kan ‘kún’ erklære mig fuldstændig enig i alle disse anbefalinger for Bo’s trafikskole herinde! (der i øvrigt var med til jeg valgte ham til min generhvervelse af kortet som også jég bestod første gang).
Bla. fik jeg aldrig sådan rigtig styr på parallel parkering og bakning i bås da jeg tog kortet for 25 års tid siden og har af usikkerhed faktisk undladt det.
Det tog så Bo únder en halv time at give mig den sikkerhed der skulle til
-og nú køre det bare for mig ;-)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. oktober 2019
stig larsen
"Bo´s køreskole er bare fantastisk god. Jeg havde en svær periode i mit liv efter langt forhold på privatsiden var sluttet og et nyt liv skulle til at begynde, bl.a. med i gangværende flytning mm så jeg havde største behov for en kørelærer som var både rar, afslappet og pædagogisk anlagt. Dette er Bo simpelthen!, og tilmed er fagligheden bare super god!
Bo melder tilbage hver gang med det samme, det er helt perfekt!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juni 2019
Tobias
"Fantastisk køreskole, Bo tager sig den tid med eleverne, som de føler de har behov. Han presser ikke en til noget man ikke kan, han hjælper istedet en på vej og er meget tålmodig undervejs.
Det kan virkelig anbefales at man tager sit kørekort hos Bo. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. maj 2019
Anja sand
"Jeg kan varmt anbefale Bo’s køreskole
Sjældent møder man personer så rolige og venlige som Bo
Han er en rigtig god kørelære og virkelig god til at lære fra sig og alt i alt bare hyggelig at køre med
Tak for hjælpen til Bo så jeg bestod begge mine prøver første gang "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. maj 2019
Milea
"Super tålmodig og rolig mand med en rigtig lækker bil, som gør det trygt at færdes på vejene (ikke kun pga bilen men også Bos aura og rummelighed 😄).
Kun gode ord med på vejen. Dejlig snaksalig og enormt!! fleksibel ift. køretider. Mener han sagde, at han arbejder fra kl 10-22. Så det er skønt, når man går på gymnasiet og gerne vil minimere sit fravær. Bestod begge ting i første forsøg. Og en reel pris uden nogle surprise gebyrer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. april 2019
Matilde Gottschalck Næblerød
"Bo er en fantastisk kørelære! Med sit rolige sind og pædagogiske forklaringer lærer man hurtigt at køre bil :)
Bo er en meget retfærdig og serviceminded person. Man skal ikke betale for ekstra køretimer eller andet, hvilket giver en skøn ro når man er igang med at tage kørekort. Det er også virkelig et plus at Bo går op i at man kan tage kørekort uden fravær for skolen, det gav mig en stor ro.
Mine varmeste anbefalinger går til Bos trafikskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. december 2018
Thea Munk
"Jeg vil klart anbefale Bos Trafikskole som kørelærer. Den rolige, empatiske og også humoristiske måde at undervise på, gør at man opbygger sin selvtillid og gennemfører forløbet på den rare måde. Bestod både teori og praktisk prøve i første hug! Tak for god oplevelse :o) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2018
Shayanan Balamanoharan
"Bo er en virkelig god lærer, flink og vil hjælpe dig med alt det han kan. Hans teknikker vil med sikkerhed hjælpe dig med at bestå.

Kan helt klart anbefales og desuden er det en lækker Audi S-Line ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. april 2018
Rebecca Hansen
"Bo er en fantastisk kørelærer! Han kan klart anbefales.

Inden jeg startet med kørekort, var jeg sikker på at jeg ikke ville kunne køre bil og ville gå i stå hele tiden. Var virkelig nervøs. Men helt fra starten beroliget Bo en og viste en masse tålmodighed, så man følte sig tryg, selvom man lavede fejl.

Nu er køreprøven overstået og bestod i første hug.

Bo siger selv at man husker sin kørelærer resten af sit liv. Det giver jeg ret i. Jeg ville ihverfald huske min utrolig dygtig kørelærer Bo. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2018
Ayse
"Bo’s Trafikskole er stedet jeg vil anbefale ALLE at tage deres kørekort.
Bo er en rolig, tålmodig og sjov fyr!
Han ved hvordan man skal behandle unge mennesker, der sidder bag et rat for første gang, og hvordan man formår at undgå nervøsitet og panik!

Teoriprøven og køreprøven blev bestået i første hug!
(Bestod min køreprøve idag).
Han er fantastisk til at forklarer tingene, og man skal ikke være “flov” over at stille “dumme” spørgsmål!
Og han sørger for at du får en køreprøve hurtigst muligt, så man ikke glemmer den teoretiske del! Fantastisk.

Igen, jeg har kun gode ting at sige om Bo og hans køreskole!
Pengene er ingen ting i forhold til den service man får af ham!
Fantastisk person, og fantastisk kørelærer!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. januar 2018
Gustav Hansen
"Fantastisk oplevelse, anbefales helt klart."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. september 2017
Poul-Mogens Beicher Hansen
"En kørelærer med et meget roligt og tålmodigt temperament, som vil være ideelt til unge mennesker, der for første gang skal sætte sig bag rattet i en bil. En bil som svarer stort til en almindelig hverdagsbil, ikke for stor og ikke for lille og meget nem at køre. En kørelærer som ligger centralt i byen og som stærkt kan anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juli 2017
Mikkel
"Go service. Hurtige svar, osse da han havde ferie. Meget fair pris."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. februar 2017
Carsten
"Skulle generhverve efter at have kørt "lidt" for stærkt. Bo klarede alt til bravour. Super service, så jeg på "distancen" nemt bestod teoriprøven, vi kørte en enkelt time, hvor Bo gav mig alle fiduserne - og så var det nemt at bestå den kontrollerende køreprøve.
Jeg kan varmt anbefale Bo."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. februar 2017
Christian
"Skulle generhverve mit kørekort og gerne meget hurtigt. Bo hjalp med booking af teoriprøve og derefter bookning af køreprøve indenfor 14 dage, men det var også meget hurtigt, normalt taget det væsentlig længere tid, men følte virkelig Bo strakte sig meget langt for min skyld.
Bo er utrolig behagelig, meget serviceminded og meget behagelig, at køre med. Bo får hermed min varmeste anbefaling "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. januar 2017
Cecilie
"Rigtig god køreskole og Bo er en rigtig god og afslappet kørelærer med rigeligt tid til alle elever.

kan klart anbefales"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. marts 2016
Steen
"super service, fair pris"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. december 2015
Charlotte
"Efter mange års overvejelser besluttede jeg mig for at tage kørekort i en alder af 37 år.

Jeg var mildest talt meget nervøs for at skulle køre bil, men Bo formåede at få panikken til at lægge sig.

Han er virkelig dygtig, tålmodig og har humor, hvilket gjorde det hele meget nemmere. Desuden er det helt klart en fordel, at man er ude at køre flere gange om ugen.

Jeg følte mig godt rustet både til den teoretiske og praktiske prøve og bestod begge i første forsøg.

Jeg har kun godt at sige om Bos Trafikskole.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. august 2015
Brian
"Super kørelærer nede på jorden og nem at snakke med skulle generhverve kørekort og gik nemt med 2 kørelektioner kan kun anbefale bo han gør det nemt at bestå"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. juli 2015
Jakob
"Generhvervelse af kat. B efter 3 års reglen, jeg fik lov og leje bilen en time til køreprøven, og med de sidste vejledninger(havde IKKE bestået uden) inden køreprøven bestod jeg første gang. jeg kan kun anbefale Bo, da jeg fik det jeg bedte om, jeg tror ikke andre ville gå med til det. 5 stjerner herfra. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juni 2015
Lea
"Hvis du leder efter en god køreskole, skal du HELT KLART vælge Bos Trafikskole!

Bo er en sød og tålmodig kørelærer, der har styr på det hele og støtter dig hele vejen igennem. Man føler sig tryg, når man er ude og køre med ham. Han er rigtig sjov kørelærer, der samtidigt sagtens kan være seriøs.

Jeg er virkelig glad for at have valgt Bos Trafikskole. At tage kørekort hos Bo har været en fornøjelse! Jeg vil stærkt anbefale at vælge hans køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juni 2015
Julie
"Bos trafikskole kan varmt anbefales!
Forløbet hos Bo har været rigtig godt – Bo er rolig, sjov og hyggelig hvilket gør, at man føler sig tryg og rigtig godt tilpas.
Bo er rigtig god til at finde tider, der kan passe elevernes hverdag, så det bliver nemt at tage kørekort.
Der har været styr på alt – der er absolut kun godt at sige om forløbet hos Bo, og jeg kunne ikke forestille mig et bedre sted at tage kørekort.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. februar 2015
Christian
"Jeg er utrolig glad for at have valgt Bo som min kørelærer. Hans undervisning er holdbar, og giver alle en mulighed for at forstå det der er relevant for at kunne bestå en teoriprøve.

Hans personlighed er fantastisk, og altid rart at køre med ham. Kan helt sikkert anbefales til alle! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. januar 2015
Paula
"I am very happy to recommend Bos Trafikskole. I am from Argentina. My new job here in Denmark depended on me getting the kørekort before end of Dec. He was super patient and flexible. He is a very professional teacher. I actually left behind my fears and now I just love driving. Today I got my kørekort and now I have also secured my job. Tusind tak Bo!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. december 2014
Wei
"Fik kørelektioner i forbindelse med ombytning af kørekort. Det gav en super forberedelse til den kontrollerende køreprøve. Kørelærer var god til at lære fra sig og give tips til hvordan man kan lave sværere manøvrer som parallelparkering og bakke omkring hjørne. Jeg giver min varmeste anbefaling."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. september 2014
Stine Deleuran
"I en alder af 43år, var det med nogle bange tanker at skulle starte på kørekort, min store søn havde taget sit kørekort ved Bo sidste år, så derfor var det er naturligt valg, at det skulle være der. Jeg var drøn nervøs, ja faktisk bange, men på en eller anden måde fik Bo puttet en masse ro;trykhed, og masser mængder af tålmodighed, både ind i teorien og kørslen for ikke at glemme den;-)),Bo"s bil, er ikke sprit ny men altid i orden, ingen ting der er i udu, han er en ud af få, der ganske simpelt ikke bliver irriteret hvis bilen går i stå, el. det hele driller, mit råd er,vælg Bo det fortryder du ikke!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. august 2014
Mette Mohr
"Super god betjening. Har haft to piger på 18 år igennem til kørekort. Den ene meget nervøs. Bo er helt fantastisk til at forklare, berolige og støtte. Stille og roligt fører han eleverne gennem teori og praksis. Skaber en god stemning, så pigerne næsten savner timerne hos ham. Priserne er ligeledes til 5 stjerner, så skal du finde en køreskole - så er den her :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. marts 2014
Chilli J. Rødgaard
"Jeg var VIRKELIG glad for at tage kørekort hos Bos Trafikskole.
Bo er en stille og rolig jyde, med en masse humor. Han ruster sine elever rigtig godt med sin teoriundervisning, samt køretimerne.
Jeg var afsindig nervøs for kørslen, men Bo respekterede det og vi tog det i mit tempo. Han kunne sagtens mærke, på hvilke områder jeg skulle presses lidt, men det gjorde han på en human og rolig måde (ellers var jeg nok stadig i gang med at tage kørekort).
Der er ingen dikkedarer med prisen. ALT er inklusiv, på nær lægeerklæringen, så man bliver ikke overrasket over ekstraomkostninger. Og så er det billigt!!
Jeg vil personligt anbefale ham til alle der skal tage kørekort og generhverve."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. februar 2014
Finn
"Bo leverede nøjagtigt det jeg have brug for. No nonsen til en meget fair pris."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. februar 2014
Martin Petersen
"Bo er en gæv jyde som får en til at falde helt til ro, og så formår han på sin helt egen hyggelige måde at få sagt alle de ting man skal være opmærksom på mens man kører.
Jeg er sikker på jeg vil have dig på "skulderen" når jeg kører bil fremover ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. februar 2014
Jens
"Bo (bos køreskole) er det bedste kørelærer i verden. Han kan varmt anbefales. Han er super dygtig og en rigtig fin fyr. Han kan være sjov og professionel på samme tid.

- Jens Thingbo "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. august 2013
Anders Haaning-Bengtson
"Bo er en super god kørelærer, meget rolig, god til at forklare. Hyggelig at køre med ham, kommer til at savne kørertimerne :-)
God undervisning til en god pris!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. marts 2013
Marie Nordbjærg
"Det er en skam man ikke kan give flere stjerner :-) .
Bo er en super dygtig kørelære og ikke mindst enormt rar! Jeg har taget mit kørekort på ca. 2 måneder og bestod begge prøver i første forsøg.

Bo går rigtig meget op i at man får sit kørekort og man føler virkelig at man har en lærer der vil en det godt. Han sørger for at alle følger med og man bliver ikke tvunget op før man er parat. Bo er helt nede på jorden, en sindig jyde med humor, og man kan tage sit kørekort i det tempo der passer en selv.

Udover at man på den anden side står med et kørekort hvor man føler sig godt rustet til at skulle køre på egen hånd er prisen også super god. For her er ALT faktisk inkl. Ikke noget med underlige tillæg, og selv førstehjælp, glatbane mv. er med i prisen. Det er kun lægeerklæring man selv skal skaffe, og så hvis man nu skulle dumpe (men chancen er ret lille hos Bo ;-) ) .

Når man er færdig med sit kørekort kan man godt helt savne teori- og køretimerne! Havde ikke troet det faktisk kunne være hyggeligt at tage kørekortet eller at jeg ikke ville have noget dårligt at sige, men sådan blev det :-)
- Så jeg kan VARMT anbefale Bos trafikskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. oktober 2012
Steffen Kristiansen
"Kære kommende elever hos Bos Trafikskole, her kan I føle jer sikre på at I vil få den bedste undervisning. Jeg var sammen med to andre, med på det første hold Bo startede. Selvom vi skulle fungere som forsøgskaniner, var det tydeligt at se at Bo vidste hvad han snakkede om. Jeg takker endnu en gang Bo, for alle de sjove, men samtidig faglige timer han gav. Bare rolig, Bo er altid klar på sjove jokes.

Som tidligere elev, kan jeg kun sige, at Bos Trafikskole gør at du kører lidt bedre end andre folks børn! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juni 2012
Steffan Winfelt Kryger
"Tror ikke jeg kunne finde et bedre sted end Bos Trafikskole at tage kortet.
Han kan varmt anbefales til alle, både nye som gamle i trafikken.
Tak for nogle gode lærerige timer, køreturerne savner jeg, men du siger bare til hvis du skal køres :o)
5 Stjerner er ikke nok her!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. april 2012
Morten Givskov
"Jeg var på Bos andet hold, og jeg må sige at jeg kan ikke være andet en meget tilfreds med den undervisning jeg har fået. Jeg bestod første gang jeg var oppe i teoriprøve og første gang jeg var oppe til køreprøven.
Han er meget opsat på at få alle med i undervisningen og man kommer først op til prøve når han føler at man kan bestå.
Jeg er meget tilfreds og bruger mit kort flittigt. Jeg er blevet klædt godt på til det kørekort, og er siden ikke blevet overrasket over noget nyt i trafikken jeg ikke havde lært til undervisningen.
Jeg kan kun andbefale denne køreskole til alle der vil have en rar og flink kørelære, der altid er frisk og åben. Og en kørelære der virkelig går op i at du skal bestå.

Tak for kortet Bo!
- en fantastisk køreskole "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. april 2012
Emil
"Efter min menning er det en go køreskole med go priser. Reglerne bliver forklaret meget godt og det er nemt at forstå! Og Bo er go til at finde kørelektioner så det passer med hans elever!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. april 2012
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Frederiksværkvej 14, Frederikssund
Post nr. & by:3600 Frederikssund
Telefon:40379935
Hjemmeside:www.bos-trafikskole.dk
Email:bant@mail.dk

Kørelærer:
  • Bo Antonsen