Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Frederiksberg:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Vilnov Køreskole | Frederiksberg

I Frederiksberg ligger Vilnov Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


 

Vil starte med at oplyse at ovenstående reklame for billigt kørekort IKKE er min

En god køreskole på Frederiksberg.

Skal du til at tage kørekort for første gang, generhverve dit kørekort eller ønsker du at genopfriske din kørsel så vil det glæde mig at byde dig velkommen til min skole.

Jeg er uddannet kørelærer til alle kategorier med 4 eller flere hjul og uddannet coach.

Undervisningen er altid af mig og køretimerne kan være hos mig eller en af mine gode kollegaer.

Du er meget velkommen til at kigge forbi skolen og overvære en teori aften før du træffer dit valg. Det er en stor beslutning at vælge skole og der er måske mange ting du gerne vil have svar på.

Teorien er over 8 gange og er planlagt. De ligger på forskellige dage. På den måde kan vi tage hensyn til din skole, dit arbejde, din sport og familie. Du kan gå ind på facebook og se datoerne under Vilnov Køreskole.

Det er nu endeligt besluttet at 17 årige må starte på deres kørekort pr 1/1 2017. Det betyder at er du 16 år og 9 måneder må du godt begynde.

Alle betalinger foregår over netbank for at du og evt. dine forældre skal føle sig sikre på hvad i betaler for. Jeg reklamerer ikke med billige pakkeløsninger, da priserne i stedet er delt op i ubegrænset teori, manøvrebane, kørelektioner, glatbane og praktisk prøve. På denne måde kan du bedre regne dig frem til prisen for et kørekort.

Ring gerne på tlf. 40601760 hvis du har spørgsmål eller send en mail.

Glæder mig til at høre fra dig.

Velkommen i det nye år.

Hold start d 7/1 2019

Hold start d 25/2 2019

Hold start d 25/4- 2019

Susanne Vilnov


 


 

Vurderinger

Cecilie
"Fantastisk køreskole og fantastisk kørelærer!

Jeg kørte med Susanne, og det var helt klart det rigtige valg for mig. Hun var super god til at sørge for, jeg var tryg og pressede mig helt tilpas.
Jeg følte mig hørt ift. mine nervøsitet, og Susanne sørgede for, jeg var 110% klar, da jeg blev sendt til køreprøve (hvilket gav pote!).

Det var både et hyggeligt og rigtig konstruktivt forløb.

Kan på alle punkter anbefale Susannes køreskole! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. marts 2020
Dumpeprocent.dk
RoseMarie
"Uden Susanne Vilnov ville jeg aldrig kommet til at køre bil igen, efter 35 års pause. Susanne formår at formidle køresikkerhed, køreglæde og tryghed i trafikken på den bedste og mest rolige måde, lige det jeg havde brug for. Har allerede, her efter en måned købt bil og føler mig sikker i Københavns trafik. Kæmpe TAK herfra..🙏"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juli 2019
Georg
"Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg, og Susanne Vilnov har været den bedste lærermester. Susanne er utrolig sød og pædagogisk og har været god til at planlægge forløbet, så jeg kom igennem på 3 1/2 mdr."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. april 2019
Dumpeprocent.dk
Cille
"Susanne er den rareste kørerlærer, og man kan virkelig have fuld tillid til at det hun siger og gør holder sig inde for de gældende regler. Efter et dårligt forløb hos en anden køreskole på et år og med to dumpede prøver, besluttede jeg mig for at skifte til Vilnov Køreskole. Omend det var dyrere, var det alle pengene værd, da jeg efter blot en måned stod med kortet i hånden. Til alle der overvejer de billige pakkeløsninger så husk at du får hvad du betaler for! Havde jeg startet hos Susanne fra start, er jeg sikker på det var blevet billigere i længden, og en meget bedre oplevelse også. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. april 2019
Henrik J
"Vilnovs køreskole er bare goe. Super teori undervisning hvor alle kan være med. Gode kørelærere, de har bare styr på det. God forberedelse til teori og køreprøver. Jeg bestod alt første gang fordi jeg blev guidet på bedste måde.
Tusind tak til Vilnov for det.
Vilnovs køreskole har min varmeste anbefaling.
Vh
Henrik J"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. april 2019
Julie
"Skiftede til Vilnov Køreskole, da jeg havde haft et dårligt forløb på en anden køreskole. Hos Vilnov er der tålmodighed og god tone. Et lærerigt og meget givende forløb. Man føler sig set og respekteret."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. februar 2019
Dumpeprocent.dk
Daniel oliver
"Super service plus great driving experience :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. februar 2019
Vilhelm
"Jeg kan helt sikkert anbefale Vilnov Køreskole! Super god og lærende teoriundervisning! Og køretimer hvor man virkelig lærer at køre bil, især hvis man har Susanne! :) Jeg bestod selv teori og den praktiske prøve i første omgang, på lidt under 3 måneder.
Tak for hjælpen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. januar 2019
Gry
"Jeg kan kun anbefale denne køreskole. Har både kørt med Susanne og Nanna og begge er dygtige lærere og meget forskellige. Nanna passede helt klart bedst til mig da hun er lidt mere uformel. Tilgengæld er Susannes teori undervisning virkelig god! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. december 2018
Line Gade
"Jeg var bestod teori og praktisk prøve i første forsøg og havde kørekort i løbet af lidt over 3 måneder. Jeg var fuldt ud tilfreds med både teori og køretimer. Rart at være på en køreskole, hvor man følte sig tilpas også selvom man er lidt ældre end de fleste, der tager kørekort for første gang (jeg var selv 31 da jeg fik kortet.)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. december 2018
Frederikke
"Jeg kan kun anbefale Susannes køreskole. Både min bror og jeg har været fuldt ud tilfredse med forløbet. Susanne er god til skabe overblik, når forløbet til tider kan føles en smule uoverskueligt. Der var altid hyggelig stemning til teoriundervisningen og til køretimerne var Susanne god til skabe en tryg og afslappet atmosfære, hvor det bare handlede om at blive en god billist"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. december 2018
Astrid hc
"Anbefalelsesværdig Køreskole :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. december 2018
Klaus Nielsen
"Rar, professionel og grundig køre forløb.

Vilnov køreskole hjalp mig igennem at få kørekort på trods af min angst for at køre.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. november 2018
Eva R.
"En god køreskole med styr på tingene! Jeg kan varmt anbefale skolen til andre, der ønsker at tage kørekort senere i livet. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. august 2018
Ricky
"Stiller sig ganske tilfreds med erhvervelsen af kørekort hos Vilnov køreskole. Kan varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. august 2018
Sille
"At være Susannes elev har været en positiv oplevelse! Susanne er en meget erfaren kørelærer og det kan man også tydeligt mærke på hende, hun har bare styr på det! Når man kører med hende udviser hun tålmodighed og forståelse over for elevens tankegang i trafikken. Hun er en fantastisk kørelærer fordi hun nemlig lærer eleven at kende og derudfra vejleder eleven på deres individuelle måde at forstå ting på. Man kan trygt ligge sig selv og sine penge over i Susannes hænder-hun kan i DEN grad anbefales! :)
Tak for alt Susanne! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. juli 2018
Lene
"Det mærkeligste, mest uprofessionelle jeg nogensinde har oplevet.

Jeg mangler ord og også at får penge tilbage.

Næste skridt er ankestyrelsen"
1 stjerne 15. juni 2018
Lene
"Det mærkeligste, mest uprofessionelle jeg nogensinde har oplevet.

Jeg mangler ord og også at får penge tilbage.

Næste skridt er ankestyrelsen"
1 stjerne 15. juni 2018
Caroline
"Vilnov Køreskole overtog mig fra en anden køreskole (efter en hel lovpakke), dengang jeg troede på, jeg aldrig ville blive i stand til at bestå en køreprøve. Trods mine udfordinger, lærte jeg at køre bil på lidt over 1 måned og bestod køreprøve i første forsøg, efter 8 måneders bilhelvede med en anden køreskole. I Susannes køreundervisning er der fokus på ro og sikkerhed - så man ikke "blot" kan bestå en køreprøve, men så man føler sig sikker, tryg og godt tilpas i bilen, når man har fået kørekortet og skal ud alene.

Hun er utrolig dygtig til at undervise, pædagogisk, rolig og virkelig TJEKKET, hvilket mange køreskoler i Københavnsområdet i høj grad mangler. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig en bedre kørelærer/køreskole - de varmeste anbefalinger herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juni 2018
Jacob Nordlund Petersen
"Tak Susanne for at have hjulpet mig med generhvervelse af mit kørekort i kategori B.
Du burde være en inspiration for alle andre køreskoler. Din coolnes og dygtige måde at skabe ro og lære fra dig, så en mand som jeg, der har haft kørekort i mere end 25 år, er helt rolig og optimistisk i dine lektioner samt den netop overstået køreprøve.
Tusind tak for hjælpen
Dbh Jacob "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. maj 2018
Isra S
"Jeg fik anbefalet Vilnov Køreskole, samt læste de gode anmeldelser. Jeg vil først og fremmest sige Susanne har været en helt igennem god lærer. Hun er simpelthen så pædagogisk og ved helt præcis hvor hun skal presse når man har brug for det. Hele forløbet var stille og roligt, der var intet pres, hvilket er enormt dejligt. Til teoriundervisningen ved Susanne især hvad hun skal sige/fortælle så eleven forstår det hele, da hun har jo været undervist dette i nærmest 20 år. Til selve køretimerne, er hun simpelthen så pædagogisk som sagt, især hvis man er nervøs. Hun respektere de forholde man har, og overtræder ikke elevens grænser. Jeg bestod teori, og praktisk i første hug, hvilket ikke er overraskende, da jeg var i trygge hænder hos kære Susanne. Jeg vil 100% anbefalde denne skole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. maj 2018
Jesper K
"Dejlig sted at generhverve, der blev taget mere højde for det var nemt og billigt end at trække en igennem mere end højst nødvendigt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. marts 2018
Maksim
"Fra start til slut har denne køreskole givet god information samt planlægning. Der har været god stemning med smilende ansatte som gerne svarede på spørgsmål. Jeg blev godt udrustet til at komme ud og køre i trafikken uden at skulle være bange. Jeg bestod min teori og køreprøve første gang uden problemer. Som regel giver jeg ikke anmeldelser men denne køreskole fortjener det."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. december 2017
Henriette (mor til elev)
"Susanne, Vilnov køreskole er en helt igennem professionel kørelærer - med en vidunderlig personlighed, der har styr på alt fra start til slut.
Der er ingen overraskelser undervejs.
Susanne er så vellidt og kompetent.
Vores datter har haft et unikt køreforløb trods hun brækkede håndled undervejs - denne del håndterede Susanne til UG.
Vi kan på det varmeste anbefale Susanne hvis du/I ønsker at jeres søn/datter bliver sendt sikkert ud i trafikken 👌🏻
Henriette (mor til køreelev)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. september 2017
Eva
"Jeg kan virkelig anbefale Susanne Vilnov som kørelærer. -Vil faktisk mene at hun må være Danmarks bedste! Jeg er næsten 40 år, havde aldrig prøvet at køre før og var ret nervøs ved tanken. Jeg tænkte på forhånd at jeg nok ville være over et år om det... Men takket være Susannes kyndige, professionelle og rolige undervisning bestod jeg både teori og praksis i første forsøg. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. august 2017
ditte ylva olsen
"Susanne Vilnov er en super proffesionel og kompetent kørelærer. Det har været en fornøjelse at lære at køre bil der. De allerbedste anbefalinger"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. august 2017
Markus
"Uden af have andre skoler som sammenligningsgrundlag, synes jeg at det er en rigtig fin køreskole.
Der er god stemning til teoriundervisningen og Susanne er både sød og pædagogisk. Hun er udmærket til at gøre ellers relativt kedeligt stof interessant.

Jeg var mindre imponeret over Nannas måde at undervise på, men det kan være at vi bare ikke passede godt sammen. Jeg fik feedback, der ikke var rettet til mig, men i stedet fortalte om hvad andre elever generelt havde svært ved. Derudover mener jeg at jeg i for høj grad fik fortalt hvordan og hvornår manøvre skulle udføres i stedet for at jeg selv fik lov. Igen, er der nok noget med at vi kunne passe bedre sammen og det var heller ikke slemt nok til at jeg skiftede underviser.
Bilerne, som jeg fik lov at køre i, var fine.

Som sagt, har jeg intet sammenligningsgrundlag, kritikpunkterne havde så lille indflydelse at jeg ikke skiftede underviser.
Når alt kommer til alt, vil jeg anbefale Vilnovs køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. august 2017
Matilde
"Jeg har taget kørekort hos Vilnov Køreskole, og har været yderst tilfreds! Susanne formåede at gøre teoritimerne sjove, og skabte sammen med os elever (vores aldersgruppe spredte sig fra 17-70-årige) en behagelig og god stemning hver gang. Jeg var helt tryg ved at have Susanne som min kørelærer da hun er meget professionel, tålmodig, pædagogisk og ikke mindst sød! Hun er meget fleksibel i forhold til køretider, og jeg vil anbefale alle at tage kørekort hos Vilnov Køreskole! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. august 2017
Matilde
"Jeg har taget kørekort hos Vilnov Køreskole, og har været yderst tilfreds! Susanne formåede at gøre teoritimerne sjove, og skabte sammen med os elever (vores aldersgruppe spredte sig fra 17-70-årige) en behagelig og god stemning hver gang. Jeg var helt tryg ved at have Susanne som min kørelærer da hun er meget professionel, tålmodig, pædagogisk og ikke mindst sød! Hun er meget fleksibel i forhold til køretider, og jeg vil anbefale alle at tage kørekort hos Vilnov Køreskole! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. august 2017
Jonatan
"Forestående en kontrollerende køreprøve, bidrog Susanne med præcis og skræddersyet kritik, og efter en enkelt køretime bestod jeg køreprøven. Fra første kontakt forelå en booket køreprøve 8 dage senere, jeg var nok heldig men der blev arbejdet på sagen med det samme.

Verdensklasse!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. august 2017
filip von spreckelsen
"Køre lektioner er rigtigt gode og giver en god sikkerhed i hvad der er vigtigt at have opmærksomhed i trafikken.
er god til at give konstruktiv og reel kritik"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. august 2017
William Jørgensen
"Kan helt klart anbefale Vilnovs køreskole. Susanne, som er den vidunderlige kvinde, der står for både teoriundervisningen og en del af kørelektionerne er simpelthen så sød, rar og yderst professionel. Man skal i hvert fald ikke frygte vejene, hvis man har Susanne som passager, fordi hun tager det hele stille og roligt, så man ikke synes det hele virker så farligt. Det tog mig kun 3 måneder at få mit kørekort, hvilket er hurtigt i disse tider, hvor der ikke er mange køreprøver ledige. Så synes klart man skal vælge Vilnovs køreskole, hvis man ønsker en køreskole, som virkeligt har styr på det hele."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juli 2017
Tim almbjerg
"Jeg vil helt klart anbefalde Susanne Vilnov køreskole til alle, da hun er utrolig tålmodig og er god til at lære fra sig, selv for os, der er kommet op i årene.
Så stor tak til Susanne Vilnov, med hjælp til kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juli 2017
Ida
"Jeg blev anbefalet Vilnov Køreskole i forbindelse med at jeg skulle generhverve mit kørekort. Jeg kontaktede skolen midt maj og fik allerede en teoriprøve slut maj. Efter bestået teoriprøve havde jeg to kørelektioner og fik så en praktisk køreprøve midt juni, som jeg også bestod. Jeg takker for hurtig og professionel behandling. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juni 2017
Liv
"Jeg anbefaler helt sikkert Vilnov køreskole, da jeg bestod både teoriprøve og køreprøve på få måneder. Jeg er super tilfreds og kan sige tak til Susanne for sit gode arbejde og sine dygtige kompetencer.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juni 2017
William
"Fik mit kørekort på præcis 3 måneder. Tusind tak til Susanne for god teoriundervisning, og ikke mindst gode køretimer. Kan kun anbefale Vilnov Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. maj 2017
Agnes
"Fantastisk køreskole med god teori og gode køretimer. Vilnovs køreskole kan kun anbefales :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. maj 2017
Henriette Hvid
"Jeg er taknemmelig over nu at være igang i Vilnov køreskole efter en uheldig oplevelse i en anden køreskole. Susanne Vilnov er en meget dygtig kørelærer; seriøs, engageret, tålmodig og til at stole på. Hun ved, hvad hun gør og det giver tryghed.Susanne har givet mig køreglæde og troen på, at det nok skal lykkes at erhverve kørekort, selv om jeg er førstegangserhverver fra årgang 1960
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. maj 2017
Ea
"Jeg kan kun anbefale Vilnov køreskole, hvor jeg lige har fået mit kørekort efter blot 2 måneder og 10 dage.
Susanne har, tro det eller ej, næsten gjort teorilektionerne sjove. Jeg forstod tingene 100%, da jeg gik derfra, og samtidig kom jeg altid derfra med et smil på læben.
Hun er rigtig behagelig og hyggelig at køre med, men formår nu også at presse en på ens dårlige vaner, så man bliver klar til den praktiske prøve. Susannes undervisning gjorde, at jeg bestod det hele i første hug. Det var virkelig et behageligt og hurtigt forløb, ikke mindst.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. maj 2017
Mads Flindt Petersen
"Fantastisk køreskole, intet mindre"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. april 2017
Sigrid
"Jeg kan kun anbefale Vilnov køreskole, hvor jeg fik kortet på mindre end 3 måneder, med bestået teori- og praktiskprøve i første hug. Susanne er en fantastisk kompetent lærer, både at få teoriundervisning af og at køre med. Hun ved, hvornår hun skal presse på og gå til én, så man får de gode vaner helt ind under huden i sin kørsel, og er samtidig meget opmærksom på, hvilke fejl man begår og hvorfor. Jeg havde en utrolig behagelig praktisk prøve i sidste ende, på trods af de næsten obligatoriske nerver, fordi jeg var blevet forberedt så godt, og sagkyndige gav efterfølgende ikke bare mig men skolen ros, fordi "det altid var en fornøjelse at køre med elever fra Vilnov køreskole"."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. marts 2017
Jesper Hindberg
"Verdensklasse"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. marts 2017
H.P.
"Hurtig og effektiv :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. marts 2017
Ida Mahler
"God og kyndig teoretisk såvel som praktisk undervisning. Jeg føler mig i den grad godt klædt på til at færdes i trafikken."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. marts 2017
Dannie Vieten
"Super professionel og venlig samtidig.
Hun hjalp med af med mine dårlige vaner da jeg skulle gen erhverve mit kørekort samt gav mig gode råd til teorien."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. februar 2017
Mette
"Super køreskole! Bestod begge prøver første gang og har klaret det hele på 15 uger incl. juleferie på trods af at jeg er over 40 :-)
Kan varmt anbefale denne køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. januar 2017
Martin
"Teoriundervisning har været en fornøjelse. Dejligt ikke bare at sidde alene og glo på en skærm. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2016
Trine Andersen
"Susanne - tusind tusind tak for hjælpen.
Du er en helt ubeskrivelig fantastisk læremester. På din egen unikke, rolige og bestemte væremåde, har du guidet mig gennem teori og praksis. Det har været en fornøjelse.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. december 2016
Pernille Vind Andersen
"Jeg bestod min køreprøve i dag efter et forløb på 12 uger. Min familie og venner har grinet lidt af mig, fordi jeg som 46-årig ville tage kørekort. Jeg er imidlertid ikke i tvivl om, at Susannes måde at undervise på, er årsagen til at jeg bestod både teori og praksis 1. gang. Susanne vidste præcis hvornår og hvordan hun skulle presse og udfordre mig. Jeg kan kun give min fineste anbefaling af Vilnov Køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. december 2016
Trine Andersen
"Susanne er en dygtig underviser, der formår at engagere eleverne i undervisningen. Hun er meget tydelig i sin kommunikation og det skaber ro når man har køretimer. Jeg kan varmt anbefale Vilnov Køreskole - Susanne er en helt ubeskrivelig fantastisk kørelærer.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. december 2016
Andrea
"Super god køreskole med søde og gode lærere."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. november 2016
Sara Sofia kasper
"Hvis jeg ikke havde skiftet til Susannes skole, havde jeg aldrig bestået både teori og praktiske prøve i første hug. Tusind tak fra den glade bilist!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. november 2016
Pernille Jørgensen
"Tusind tak for en fantastisk oplevelse! Jeg var lidt nervøs for at starte, men Susanne gjorde mig helt tryg allerede fra dag 1. På kun 2 mdr. kom jeg igennem teori og op til kørekort. Så jeg kan varmt anbefale Vilnovs Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. november 2016
Silke Granquist
"Jeg har allerede anbefalet Vilnov køreskole til alle jeg kender og støder på. Engagementet er helt utroligt og undervisningen er i top, både teori - som blev gjort spændende og relevant, og de praktiske køretimer som blev tilpasset hver gang, til det behov der var og opstod. Og med stor indlevelse fra min kørelærer. Jeg kan på det varmeste anbefale Vilnov køreskole "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. september 2016
Martin R
"Kan varmt anbefale Vilnov Køreskole.
Mængden af interaktion under teoriundervisningen, samt et godt match af kørelærer, giver en hurtig og solid indlæring.
Bestod begge prøver i første hug."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. september 2016
Signe
"Vilnov køreskole har været en udelukkende god oplevelse, med grundig undervisning i både teori og praksis og derfor hurtigt bestået.
Jeg kan kun anbefale Vilnov! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. september 2016
Anders
"Efter at have haft et lovpakke forløb mm. Uden succes. Blev jeg anbefalet Susanne. Hun satte det lige på plads med enkle og tydelige regler for min kørsel. Bestod i 1. forsøg efter timerne hos hende. Så det kan varmt anbefales"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. august 2016
Søren
"Susanne hjalp mig med at generhverve mit kørekort. Jeg gennemgik teori-undervisningen som selvstudie og betsod med kun 1 fejl. Efterfølgende havde jeg to køretimer, hvor Susanne ikke spildte noget tid, og påpegede alle de små ting jeg gjorde galt. Det hjalp, og kørekortet er nu sikkert tilbage i min lomme."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. august 2016
Oliver H
"Det har været nogle hyggelige måneder hos Susanne. Der bliver virkelig gjort meget ud af teori undervisningen, og det samme kan man sige om køretimerne, og derudover er tiden på Vilnov køreskole langt fra kedelig. Susanne er super let, at snakke med hvis man er i tvivl om noget, så jeg kan helt klart anbefale skolen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. august 2016
Karin
"Professionel kørestole, som tilpasser undervisningen til elevernes behov og evner. Kørekort på 3 måneder. Bestod begge prøver første gang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. juli 2016
Johanne
"Jeg tog genopfriskningstimer hos Susanne, da jeg ikke havde kørt bil i mange år og var blevet bange for det. Takket være Susannes rolighed og gode instruktioner er det lykkes for mig at komme i gang med at køre bil igen. Det troede jeg aldrig skulle lykkes :-) Jeg kan varmt anbefale denne køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juli 2016
Stine Gro Petersen
"En rigtig god køreskole. Havde hele vejen igennem en følelse af at være i gode hænder, og synes undervisningen har været yderst kompetent og grundig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juli 2016
Christian Nielsen
"Jeg kontaktede Vilnov køreskole før en kontrollerende køreprøve.
Susanne gav en tydelig og præcis gennemgang af kravende for at bestå prøverne. Samtidig sikrede hun med sin ro og erfaring, at jeg gik til prøverne med selvtillid.
Bestod begge prøver første gang.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juli 2016
Ebtesan
"Jeg var super nevøs for at tage kørekort, men er blevet glad for at køre. Det har jeg kun klaret på grund af den fantastiske kørelærer. Kan helt klart anbefale denne skole. En skole der går 100% op i at man består. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juli 2016
Peter Sommer
"Genopfriskningstimer. Susanne Vilnov har givet mig tre lektioner efter at jeg ikke har kørt bil i 10 år, og det var helt eminent. Hun er rolig, meget fint guidene og reflekterende over hvad der var relevant for mig at få repeteret. Hun sagde efter tredje lektion at jeg nu klar til selv at køre bil og få mere køre erfaring på egen hånd. Susanne Vilnov får 5 stjerner med pil opad."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juni 2016
Lone J.
"Teoriundervisning af Susanne er interaktivt og slet ikke så kedeligt som man måske skulle tro kørselsteori kan være. Man sidder ikke bag en computer men der er inddragende undervisning med rig mulighed for spørgsmål og svar.
Det gik over alle forventninger med køretimerne - det var rigtig hyggeligt og sjovt at køre med Erik.
Begge rigtig gode til at lære fra sig og rare mennesker! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juni 2016
Esten Rønning
"Meget dygtig og rar kørelærer. Hurtig svar og styr på tingene i alle detaljer. Bestod første gang. Jeg vil helt klart anbefale denne kørestole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juni 2016
Pernille
"Jeg skulle generhverve mit kørekort og valgte kørelærer Susanne Vilnov efter flere varme anbefalinger bla fra en tidligere kollega.
Det har beg ikke fortrudt. Susanne er professionel, lærer godt fra sig og er utrolig fair. Jeg var booket ind til 3 køretimer, men allerede efter den første time sagde Susanne, hun ikke syntes jeg behøvede mere end to timer for at blive klar til køreprøven.
Jeg blev også mødt med hurtig og professional service fra starten. Jeg tror der gik maks en halv time fra vi havde talt sammen første gang til jeg vidste hvad dato og tidspunkt jeg skulle op."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juni 2016
Oliver R.
"Det har været en fornøjelse at erhverve mit kørekort igennem Vilnov køreskole. Der har været ingen tekniske eller praktiske problemer, Vilnov er dygtig til sit stof og er mere end egnet til at lære fra sig. Desuden fik jeg mig en kørelærer der ikke kun interesserede sig i at få mig igennem systemet, men lagde tid og arbejde i at lære mig at kende og at lære mig at køre ordentligt. Bestod både teori og praksis på første forsøg. Mange tak for det :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. maj 2016
Chris Palmgren
"En professionel køreskole
Både i teori undervisningen og køreundervisningen får man opbygget en god portion selvtillid,

Bestod begge prøver i første forsøg, hvilket er en klar afspejling af skolen

kan klart anbefales! Vilnov Køreskolen "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. maj 2016
Rebecca Sophia
"Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse at tage kørekort hos Vilnov. Både i teori undervisningen og køreundervisningen får man opbygget en god portion selvtillid, hvilket giver en mod og lyst til at køre. Bestod begge prøver i første forsøg, hvilket er en klar afspejling af skolen og den undervisning man får."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. maj 2016
Liv Reiter
"En rigtig god, fleksibel og profesionel køreskole - kan klart anbefales!

Jeg kom fra et langvarigt, kaotisk og meget uprofessionelt forløb på en anden køreskole, men med stor hjælp fra Susannes pædagogiske og målrettede undervisning lykkes det endelig at bestå køreprøven 😊
Jeg er helt sikkert blevet en både bedre og mere tryg bilist efter jeg skiftede til Susannes køreskole.

Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke valgte Vilnov køreskole fra starten..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. marts 2016
Julie Budtz Sørensen
"Vilnov Køreskole er en seriøs køreskole, der sætter en stolthed i at få sine elever godt igennem forløbet. Jeg følte en stor tillid til Susanne Vilnov samt min kørelærer og kom relativt hurtigt og godt igennem.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. marts 2016
Peter
"Har generhvervet kortet - Susannes håndfaste "pædagogik", tydelige kommunikation og instruktion er værd at benytte sig af. GOD KØRESKOLE!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. marts 2016
Kamila
"Jeg kom fra en anden køreskole over til Vilnov Køreskole efter endt teori, dette fortrød jeg bestemt ikke! Skolen har virkelig hjulpet mig på alle måder både ift. at lære at køre bil og til at bestå køreprøven :-) Kan varmt anbefale denne skole og ikke mindst deres kompetente kørelærere! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. februar 2016
Miriam
"Jeg kan klart anbefale Susanne Vilnov! Jeg fik mit kørekort for 2 måneder siden nu. Det har været rigtigt lærerigt at blive undervist af Susanne. Hun er utrolig dygtig, og hun forstod virkelig, at vi alle lærer forskelligt. :D Det gjorde også, at jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg!
Derfor vil jeg også fremover anbefale Susanne til mine venner og bekendte :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. december 2015
Maya Gravesen
"Jeg har sat stor pris på fleksibiliteten på Vilnov køreskole, hvor Susanne er dygtig til at undervise teori og finde dage hvor alle kan, samt til at tilpasse kørslen til den enkelte elevs behov. Hun bestiller prøver i elevens eget tempo, og sender aldrig en elev op før de er klar. Jeg bestod begge prøver i første omgang og har været super glad for at køre med Susanne hele vejen igennem :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2015
Cecilie Lundqvist
"Vilnov Køreskole er en rigtig god køreskole! Både teoriundervisning og kørelektioner fungerer rigtigt godt - man bliver rustet godt til prøverne, og jeg følte at jeg havde et meget behageligt og personligt forløb. Susanne er skrap på den gode måde, så hun er sikker på at man lærer alt det man kan og skal! Hun giver ikke op 😉 jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg - kan helt klart anbefale køreskolen! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. december 2015
Julie Schalls
"Hvis du bor i Københavnsområdet kan jeg klart anbefale, at kører hos Susanne Vilnov!
Det har været en fornøjelse, at blive undervist af Susanne. Samt har
jeg har nydt kørslen, hvor jeg har haft nogle hyggelige kørertimer. Man bliver oplært efter eget tempo, så man ikke bliver presset. Derudover lærer man at køre med ro, og udvikler et overblik i trafikken.
Varme anbefalinger til Vilnov køreskole
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2015
Midtgaard
"Susanne Vilnov overtog mig fra en anden køreskole på et tidspunkt, hvor jeg havde mistet køreglæden og troen på egne evner. Jeg havde fået Susanne anbefalet af en mand fra politiet, der fortalte mig, at han havde mødt hende på kursus for kørelærere, og at hun altid var top engageret. Han havde ret!
Med sin fantasitiske faglige dygtighed og evne til at lære fra sig på en grundig og inspirerende måde, kom jeg i hus med kørekortet - takket være Susanne. De varmeste anbefalinger gives til Vilnov køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. november 2015
Henrik
"En supergod køreskole. Har nydt at køre med Susanne. Hendes kompetente vejledning bibringer en ro under kørslen, og giver en et rigtig godt indblik i både bilkørsel, trafikkultur og bilisme i al almindelighed. Jeg kan ikke anbefale Vilnovs køreskole nok. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. november 2015
Katja Vestergaard
"fantastisk køreskole det har været en fornøjelse at køre med susanne og have hende i teori tak for hjælp kan klart anbefale vilnov køreskole "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. november 2015
Mia
"Jeg bestod både teori- og køreprøve første, hvilket jeg kan takke Vilnov Køreskole for. Jeg kan derfor varmt anbefale køreskolen til andre, da det på samme tid er rigtig hyggelige teori- og køretimer man har i sit kørekorts forløb. Alt i alt en fantastisk god køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. oktober 2015
Anna
"Susanne er en rigtig god kørelære og jeg kan klart anbefale denne køreskole. Jeg har kun haft gode oplevelser, og hun er god til at få alle til at følge med i teori. Helt klart det hele værd at vælge denne køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2015
Patrick Gadd
"Jeg havde en rigtig god oplevelse med køreskolen, har "desværre" ikke andre at sammenligne med, så Vilnov Køreskole får 5 stjerne eftersom jeg ikke oplevede nogle problemer :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. september 2015
Nicki Lidén
"Susanne er en rigtig god lære, hun giver kritik når der ikke er noget man gør ordenligt, men det er god kritik, og så roser hun virkelig også en når man gør det rigtigt :) hun er god til at tage sig af sine elever enkeltvis så alle kan følge med i teori undervisningen, og man skal ikke være bange for at stille spørgsmål..
Men alt i alt, kanon skole og kanon lære, "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. august 2015
Poul
"En rigtig god og grundig undervisning, der ruster én til både den teoretiske og den praktiske prøve. Jeg bestod både teoriprøven (med 0 fejl) og køreprøven i første forsøg. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. maj 2015
Marie
"Jeg startede på Vilnovs Køreskole med høje forventninger, da jeg fra flere i mit netværk havde fået anbefalet køreskolen. Nu hvor jeg står på den anden side af mit forløb med en bestået teoriprøve - med nul fejl - og en bestået køreprøve i første forsøg, kan jeg VARMT anbefale hende til andre, der er i tvivl om hvilken køreskole de skal vælge. Susanne levede mere end op til mine forventninger med hyggelig og grundig teoriundervisning samt enormt gode køretimer hvor tryghed og fokus på den enkelte elev er i højsædet! Super Køreskole, super lærer! :)

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. maj 2015
Poul
"Bestod teori med 0 fejl og køreprøven i første forsøg. God undervisning."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. maj 2015
Allan Villadsdsen
"Kan klart anbefale Vilnov Køreskole!
Susanne er super god i teori lokalet og i bilen! Bestod teoriprøve og køreprøve i første forsøg!:)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. april 2015
Martin Christensen
"Hej Jeg kan varmt anbefale denne Køreskole 👌🏻 og giver 5 stjerner top professionel undervisning god Køreskole vogn også til generhvervelsen af kørekortet 🚙💨


Mvh

Martin 😄👏🏻"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. april 2015
Simon Chrillesen
"Kan og vil anbefale Susanne til alle som ønsker god pædagogisk læring af alt om at køre og forståelse af at kørebil.

Hun er meget kompetent og veloplagt til at lære en at kørebil på sin helt egen måde.

Hun gør en tryg og sikker i trafikken."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. april 2015
Chris
"100%Den bedste køreskole
Da hun er rigtig sød og lærer godt fra sig. Den vil anbefale til alle "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2015
Rikke
"Susanne Vilnov er den bedste kørelære! Hun indrager elever i undervisningen og bruger humor. Hun er sød og får en til at være rolig og tro på sig selv. Verden bedste køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2015
Ellen
"Hvis du som elev, vil have en kørelærer der ser dig, og sammen med dig arbejder med dine vanskeligheder - så kan jeg kun anbefale Susanne. Jeg bestod køreprøven for en uge siden. Jubii. Efter at have dumpet to gange, hos nogen der mente, de var eksperter på det felt. Susanne sagde allerede 10 min. inde i første time - du skal nok bestå. Men vi skal lige have pillet alt det uhensigtsmæssige orientering og kørsel af dig! Det tog ca. 20 timer og så bestod jeg køreprøven.
Jeg er bare så helt urimelig glad for mit nye liv som bilist som +60 årig.
k.h.Ellen
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. februar 2015
Thomas Stampe Kofoed
"Vilnov køreskole kan varmt anbefales. Susanne er en utrolig dygtig kørelærer, og hendes metoder er lærerige og effektive. Jeg kan ikke andet end, at tale godt om denne skole. Jeg har svært ved at forestille mig, at mange andre skoler vil gøre det lige så godt. Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg, og det kan jeg takke Susannes fantastiske gode undervisning for. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. februar 2015
Katharina
"Vilnov Køreskole kan klart anbefales! Jeg fik selv anbefalet den af en veninde, og jeg er glad for, at jeg valgte den. Susanne er en rigtig god lærer både i teorilokalet, og når man sidder i bilen og skal lære at køre. Jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg. Så jeg kan ikke andet end at anbefale hendes køreskole. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2015
Trine Safft
"Kære Susanne
”Den gamle Krikke, Fru Safft på 41 år” siger tusind tak for hjælpen med at tage kørekort. Jeg var så lettet og glad, da jeg bestod både teoriprøve og køreprøve 1. gang. Jeg har igennem hele forløbet være yderst tilfreds. Jeg giver mine bedste anbefalinger til Susanne Vilnov´s Køreskole.
Jeg har i samtlige kørelektioner altid fået en professionel, pædagogisk og konstruktiv feedback og du har været yderst tålmodig. Jeg mindes kun hyggelige og lærerige køretimer med fokus på mit behov og mit niveau. Det har ligeledes fungeret meget fint med hensyn til fleksibiliteten i planlægning af køretider.
Teoriundervisningen er ”timet og tilrettelagt” og undervisningsmaterialet er yderst informativt og godt. Selve undervisningen formidles meget pædagogisk og alle timer er meget lærerige. Alle elever inddrages hver gang i undervisningen i form af spørgsmål og svar. Det forventes, at jeg som elev skal være aktiv deltagende og det er rart.
Atter engang tusind tak.
Mange kærlige hilsner og god vind fremover, Trine
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. januar 2015
Kirstine Holm
"Jeg kan klart anbefale Vilnovs Køreskole til andre, som ønsker at tage kørekort.
Der er altid god stemning, både til teoriundervisning og ved de enkelte køretimer og fra første kontakt med køreskolen har jeg følt mig velkommen og i trygge hænder.
Muligheden for at stille spørgsmål til teoriundervisning og få uddybet emner er også rigtig fin.
Det fungerer godt, at man betaler løbende for de enkelte ting, da man herved selv får et godt overblik over hele processen og selvom Vilnovs Køreskole måske ved første øjekast virker dyrere end andre køreskoler, er pengene i den grad godt givet ud - jeg er personligt bestået både teoriprøve og køreprøve i første hug.
Alt i alt en køreskole som klart kan anbefales til andre, som skal til at starte - har i hvert fald svært ved at forestille mig nogen anden køreskole gøre det bedre end Vilnovs :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. december 2014
Laura Emily Christiansen
"Vilnov Køreskole var for mig det helt rigtige valg af køreskole. Susanne sørger for professionel og personlig behandling af hver enkelt elev, og har samtidig et rigtig godt overblik over ens undervisningsforløb. Undervisningen er nede på jorden og med plads til spørgsmål, uden det kompromitterer det faglige niveau.
Jeg bestod i dag min køreprøve i første hug, kun ca. 2 måneder efter jeg startede hos Susanne. Den praktiske del af min undervisning blev varetaget af Adnan, der på en rolig og tryg måde sørgede for, at jeg var velforberedt.

Alt i alt en rigtig god skole, der får mine varmeste anbefalinger."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. november 2014
Konstantin
"Solid og professionel køreskole med høj standard. Kan varmt anbefale skolen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. november 2014
Patricia thaarup
"Jeg har været rigtig glad for at være på denne køreskole "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. november 2014
Linnea Storgaard
"Jeg kan simpelthen ikke andet end at anbefale Susanne til alle der skal tage kørekort. Jeg skiftede fra en anden køreskole, hvor jeg var kørt helt tør og havde været til 3 køreprøver uden held. Min køreglæde var forsvundet, og det samme var selvtilliden, og da jeg tilfældigvis opdagede de gode anmeldelser af Susanne, skiftede jeg her i august til Vilnov Køreskole. Det var den bedste beslutning jeg længe har taget, for jeg bestod idag, d. 2 september, min køreprøve! Min kørsel og glæde ved samme er en helt anden nu, og jeg er så taknemmelig for den professionelle og personlige behandling jeg har fået. Susanne er en virkelig kompetent og skøn kørelærer, og det har været en sand fornøjelse at køre med hende.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. september 2014
Filippo Campeotto
"Bor du i Købehavnsområdet og skal vælge køreskole skal du uden at tvivle, vælge Vilnov Køreskole.

Susanne står selv for det hele og derfor er der styr på det. Som enemand, eller kvinde i dette tilfælde, har hun det fulde overblik over alle elever og deres forløb. Susanne er meget behagelig at køre med, helt nede på jorden og er hurtig til at fornemme den enkelte elevs tempo og evne til at køre bil og tilpasser sig derfor efter hver enkelt elev.

Vilnov Køreskole er en lille lokal køreskole hvor pengene er givet meget bedre ud, end hos andre køreskoler, da Susanne lever og ånder for sin skole og er tilstede døgnet rundt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. august 2014
Christina Ørnbjærg Jensen
""Igår d. 25 juli, blev en STOR dag for mig, da jeg endelig bestod køreprøven i 1 forsøg hos Susanne. Jeg kom til Vilnovs Køreskole for små 2 måneder siden efter et dårligt forløb hos en anden skole, hvor jeg desværre har spildt alt for langt tid, og havde en en kørelære der hellere ville skælde ud og råbe af en, istedet for at lære fra sig. Jeg sagde fra og var på nippet til at give op, men ville give det et sidste forsøg, og jeg kontaktede Susanne. Med hende følte jeg at kemien passede med det samme, og hendes læringstil blev min næring og jeg sugede til mig. Jeg vil gerne takke Susanne for lærerige køretimer, der gjorde jeg fik min køretillid tilbage. Da jeg kom til Vilnovs var jeg en knækket elev, og det blev vendt 180 grader.Det skulle tage mig halvandet år og 3 tidligere køreprøver at få mit kort, og hvis jeg bare havde startet hos Susanne for starten af er jeg sikker på det var gået meget stærkere for mig, og jeg ville have bestået meget før! Jeg vil derfor varmt anbefale Vilnov Køreskole til kommende elever ;))""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juli 2014
Christina Ørnbjærg Jensen
"Igår d. 25 juli, blev en STOR dag for mig, da jeg endelig bestod køreprøven i 4. forsøg! Jeg kom til Vilnovs Køreskole for små 2 måneder siden efter et dårligt forløb hos en anden skole, hvor jeg desværre har spildt alt for langt tid, og havde en en kørelære der hellere ville skælde ud og råbe af en, istedet for at lære fra sig. Jeg sagde fra og var på nippet til at give op, men ville give det et sidste forsøg, og jeg kontaktede Susanne. Med hende følte jeg at kemien passede med det samme, og hendes læringstil blev min næring og jeg sugede til mig. Jeg vil gerne takke Susanne for lærerige køretimer, der gjorde jeg fik min køretillid tilbage. Da jeg kom til Vilnovs var jeg en knækket elev, og det blev vendt 180 grader.Det skulle tage mig halvandet år at få mit kort, og hvis jeg bare havde startet hos Susanne for starten af er jeg sikker på det var gået meget stærkere for mig. Jeg vil derfor varmt anbefale Vilnov Køreskole til kommende elever ;))"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juli 2014
Simone Walbom
"Jeg kan ikke andet end at anbefale Susanne og hendes køreskole. Susanne overtog mig fra en anden kørelærer, da jeg synes det så aller mørkest ud. Men med sit altid gode humør, tålmodighed og gå-på-mod forvandlede hun min situtation til en helt anden - pludselig var der håb igen! Og jeg endte med at bestå min køreprøve i første hug! Susanne formår at finde netop dine særlige behov. Her er ikke tale om én færdig skabelon - men om en som passer netop til din køre-situation. Jeg vidste fra første møde at jeg var i trygge hænder. Man mærker at Susanne brænder for det hun laver, og hun kunne aldrig finde på at sende dig afsted til prøve hvis ikke hun var overbevist om at du ville bestå. Det har alt i alt været en sand fornøjelse, og jeg kommer til at savne at se hende i ny og næ. TAK Susanne! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juli 2014
Sidsel
"Susanne Vilnovs køreskole er et godt valg. Uanset om din alder. Lærerne er pædagogiske, grundige og rolige.

Her kan du tage dit kørekort på 3 måneder i ro og mag.

Held og lykke!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juli 2014
Simone Fiig
"Jeg vil varmt anbefale Vilnov Køreskole! Susanne er en rolig og dygtig kørelærer, der fik mig til at føle mig tryg. Alle holdene er forholdsvis små, så der er mulighed for alle til at deltage og stille spørgsmål under teoritimerne. Til selve køretimerne har Susanne godt overblik og er god til at vejlede og lære fra sig, så man til køreprøven er fuldt forberedt på både det tekniske og selve kørslen. Efter køretimerne var det også dejligt, at hun gav lidt feedback og ris og ros. Som sagt vil jeg klart anbefale Susanne og Vilnov Køreskole, og især hvis du ønsker et trygt og individuelt køreforløb med fokus på den enkelte elev :-) 5 stjerner fra mig"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juli 2014
Sara Palm
"Jeg har lige fået mit kørekort og kan kun anbefale Susanne Vilnov Køreskole. Teoriundervisningen er grundig og foregår på små hold, man er aktiv deltager og får løbende tests undervejs, så man hele tiden er med. Køreundervisningen er tilpasset den enkelte og sikrer et positivt og givende forløb. Susanne er dygtig til at møde eleven, der hvor han/hun er. Fem stjerner til Susanne Vilnov Køreskole :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juli 2014
Knud Stæhr
"Jeg vil give mone varmeste anbefalinger til denne køreskole.
Jeg startede som en meget usikker og noget nervøs elev. I det hele taget har jeg aldrig haft den store kørelyst, men omstændighederne gjorde at jeg nu havde et behov for et kørekort.
Vilnov Køreskole var i den grad i stand til at skabe et trygt miljø, både til teoretisk undervisning og i de praktiske køretimer. Køreskolen tilpasser sig elevernes behov og inspirerer med et meget højt fagligt niveau. Hele processen på vej mod kørekortet, har været glidende og problemløs, men en god respekt for trafikkens kompleksitet.
Der er ingen tvivl om, at skolen tage sit fag alvorligt og eleverne skal ikke bare overståes, men klædes godt på som fremtidige billister.
Jeg er klar til min første bil, trænet godt i både teori og kørsel og bestod både teori og praktisk køreprøve i første forsøg. En meget stor tak til Vilnov Køreskole.
Mvh. Knud Stæhr"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. juni 2014
Marianne Mehlert
"Jeg besluttede at tage kørekort i en alder af 57 år og hvor er jeg glad for at jeg valgte Vilnov køreskole. Susanne har været en fantastisk underviser og super engageret kørelære. Til tider i forløbet hvor jeg var ved at miste modet, vil jeg gerne takke for hendes søde og rolige måde at hjælpe mig igennem på. Det var derfor en helt fantastisk dag, da jeg bestod køreprøven første gang.
Jeg kan kun varmt anbefalde denne hyggelige køreskole i Smallegade.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juni 2014
Martin
"1000 tak til Susanne for at hjælpe mig igennem generhvervningen af mit kørekort fuldstændig smertefrit!

Super rådgivning i hele processen (ikke mindst med at finde en ledig køreprøvetid!) og super konstruktiv og direkte kritik af undertegnedes køreegenskaber.

Bestod køreprøven på baggrund af én genopfriskningslektion.

Go service og en hyggelig køretur :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. maj 2014
Knud Stæhr
"Bestod min teori og praktiske prøve i første forsøg. Susanne Vilnov er en fantastisk kørelærer, rolig, pædagogisk og giver dig som elev en rigtig god forståelse for trafikken. Både i teori delen er Susanne dygtig til at forklare og illustrere trafik situationer og når man sidder i bilen med hende har man en følelse af tryghed. Jeg tog mit kørekort først nu i en alder af 39, da jeg altid har haft problemer med manuelt gear og derfor egentlig havde opgivet at lære det. Men Susanne var sikker på at det skylle hun nok lære mig og tog udfordringen op - til min gevinst!
I tillæg har jeg et ludt anderledes job som krævede stort arbejde for Susanne i form af at tilpasse undervisningsmodulerne ind i mit arbejdsskema. Stor tak til Susanne for at love mig et kørekort og sørge for at jeg kunne gøre det i første forsøg.
Jeg er imponeret :-) og glad!
Mvh.
K. Stæhr"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. maj 2014
Emil Dybdal
""En absolut fantastisk oplevelse at køre med Susanne & have i teoriundervisningen :) Hun er meget rolig og hjælpsom & meget behagelig i sin køreundervisning. Jeg bestod min køreprøve første gang hos Susanne. "
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. maj 2014
Diana
"En absolut fantastisk oplevelse at køre med Susanne:) Hun er meget rolig og behagelig i sin køreundervisning. Jeg bestod min køreprøve første gang hos Susanne. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. maj 2014
Andrea
"Super god og hyggelig køreskole på Frederiksberg.
Bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2014
Annette Frydkjær
"Susanne er god til at lære fra sig, prøver virkelig at banke ind i hovedet, at når man er generhvever skal man virkelig lægge sine dårlige vaner af sig. Jeg dumpede første gang i praktisk køreprøve og det var absolut ikke Susannes skyld, jeg orienteret mig ikke ordentlig og det havde Susanne sagt gang på gang til mig så anden gang lykkes det for mig, og jeg bestod og det var udelukken Susanne fortjeneste.
Tak for det Susanne og alle kan trygt bruge Vilnors køreskole den er fuldt ud professionelt.
Kh. Annette Frydkjær"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. april 2014
Annette Frydkjær
"Susanne er god til at lære fra sig, prøver virkelig at banke ind i hovedet, at når man er generhvever skal man virkelig lægge sine dårlige vaner af sig. Jeg dumpede første gang i praktisk køreprøve og det var absolut ikke Susannes skyld, jeg orienteret mig ikke ordentlig og det havde Susanne sagt gang på gang til mig så anden gang lykkes det for mig, og jeg bestod og det var udelukken Susanne fortjeneste.
Tak for det Susanne og alle kan trygt bruge Vilnors køreskole den er fuldt ud professionelt.
Kh. Annette Frydkjær"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. april 2014
Barbara
"Jeg har lige bestået min køreprøve og begge dele første gang. Mine grunde til at vælge denne skole var Susannes tålmodighed, grundige forklaring i klasselokalet og i bilen. I teorien blev tingene forklaret på en sjov og lærerig måde. Det var overraskende sjovt at være til teori og ikke så kedeligt som jeg lidt havde frygtet. I skolebilen følte jeg mig tryg fra første time. Alt blev forklaret roligt og grundigt. Fra første lektion blev jeg grundigt sat ind i hvordan bilen fungerede således at gearskifte/ bilbetjening blev god. Kan varmt anbefale alle at tage kørekort her. Man føler sig velkommen hele vejen i gennem."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. marts 2014
Jacob P.
"Klart en anbefalingsværdig køreskole!
Fra start af bliver der tager kærlig hånd om en og man bliver sikkert guidet hen mod kortet ☺️
Teori og praksis klarede jeg i 1 forsøg, da man får utrolig meget ud af undervisningen. Både i teori og på vejen.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. februar 2014
Helle Lumbye
"Susanne, der har Vilnov Køreskole, er en super dygtig og engageret kørelærer. Hun er pædagogisk, kontant og med et fantastisk godt humør :). Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg. Jeg kan intet andet end anbefale hende til alle - god fornøjelse og held og lykke :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. februar 2014
Oliver
"Kan kun anbefale Susanne og hendes køreskole! Teorien foregår på små hold som rigtig undervisning og planlægges i samarbejde med alle på holdet. Det er rigtig fedt at have en underviser der kan forklare det på en anden måde end det man bare kan læse/høre sig frem til på bog/cd! Og så skal det også nævnes at der endda er kiks/kage eller slik, kæmpe(!) plus når man kommer godt udkørt efter en lang dag og skal til at have (mere) undervisning.
Den praktiske del havde jeg med en anden af Susannes kørelærere, men jeg var ovenud tilfreds og de virker alle yderst kompetente.
Jeg bestod både teori og praktisk prøve i første forsøg, noget jeg i den grad kan takke Susanne og Co. for, og føler mig tryg i trafikken, ligesom jeg også for komplimenter fra både venner og familie for kørslen.
Opsummeret vil jeg sige at Vilnov Køreskole er et sted hvor man i undervisningen ikke blot lærer alle regler osv. "bare" for at kunne bestå køreprøven, men også sørger for, at man udover at kunne alt det tekniske også føler sig klar til, og tryg ved, at færdes alene i trafikken når der ikke længere er nogen kørelærer/sensor."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. august 2013
Gustav Hansen
"Jeg er super glad og tilfreds med hele forløbet hos Susanne.
Der er styr på det hele, og undervisningen er detaljeret og fyldt med eksempler fra det virkelige liv.
Da jeg bestod køreprøven( i første forsøg, ligesom med teoriprøven) fik jeg stor ros af den køresagkyndige, hvilket jeg naturligvis kan takke Susanne for.
Jeg vil til hver en tid anbefale Vilnov køreskole.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. august 2013
Thomas Renneberg
"Hej Susanne,

Så er det vist på tide at jeg lige giver dig en vurdering her :)

I december 12 startede jeg mit forløb hos Susanne og jeg erhvervede mit kørekort i maj 13. Jeg har været fuld ud tilfreds med hele forløbet og kan kun give Susanne mine varmeste anbefalinger.

Susanne har en professionel fremtoning og indstilling til sit arbejde, og mikser samtidig dette med en god portion humor. Det giver en afslappet atmosfære.

Alle teori timer planlægges på hvert hold, og dette var med til at give mig den nødvendige fleksibilitet i forhold til stuie og arbejde. Kanon! Susanne har en super teoretisk forståelse og kan tilmed formidle det på er god forståelig måde. Har man spørgsmål svarer hun fyldestgørende eller undersøger det. Der er en god debat om trafikken og løbende test som giver ro til den endelige prøve. Det havde jeg stor gavn af, for det gjorde at jeg vidste hvor mine svage sider lå og hvad jeg skulle læse ekstra på.

Køretimerne er lære- og udbytterige og alle situationer efterprøves på bedste vis. Teorien og køretimerne hænger rigtig godt sammen, og gav mig et indblik i hvad det vil sige at køre bil.

Mht. betaling er der mulighed for bankoverførsel eller også kan du betale løbende for de timer du kører på dagen. Jeg synes der har været en god gennemsigtighed hele vejen rundt.

Her for nyligt har jeg endda fået at vide at jeg kører skide godt og sikkert, af både min kæreste og familie. Udover min egen indsats er jeg sikker på, at det skyldes det faktum at jeg har taget min kørekort hos Susanne.

Jeg vil til en hver tid anbefale Susanne. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juli 2013
Malte Vangsted Larsen
"En rigtigt god køreskole, hvor Susanne(kørelæreren) nok skal få dig sikkert igennem både teori og kørsel :-)

Anbefales klart til nye elever! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juli 2013
Carina
"Super god Køreskole!
Dygtige mennesker, der ved hvad de laver. Fleksible og har virkelig forståelse for hvad du har brug for og hvor du står i forhold til om du er klar :) ..
Pengepungen får hurtigt ben og løbe på, men så er du også sikker på at du får hvad du kom for!
Bestod selv første gang og er nu super glad & tilfreds for jeg valgte Vilnov :-) .. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juli 2013
Zacharias Grassmé
"Fremragende køreundervisning af en lærer, der virkelig formår at skabe en tryg atmosfære i bilen. Derudover har det været en fornøjelse at blive undervist af en person, der oprigtigt er interesseret i at lære fra sig. Kan varmt anbefale Vilnov Køreskole, hvis man er interesseret i kvalitet og gerne vil lære at være en god billist. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juni 2013
Sigrid
"Jeg har netop taget mit kørekort på Vilnov Køreskole, og dette har udelukkende været en positiv oplevelse. Teori-undervisning er fleksible med hensyn til datoer og tidspunkter og der bliver taget hensyn til alle. Undervisningen er kompetent, letforståelig og meget inkluderende. Under selve køretimerne er der altid en god stemning, der medføre at man føler sig utrolig tryg, og man føler at der er en oprigtig interesse i at man både består og samtid bliver en sikker bilist. Alt i alt vil jer varmt anbefale denne køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. juni 2013
Christel
"Jeg kan varmt anbefale Vilnov Køreskole. Lige fra første teoritime til afsluttende køreprøve har jeg følt mig i trygge hænder hos Susanne. Hun er en meget kompetent og dygtig underviser og kørelærer, som sætter sig ind i den individuelle elevs forløb på sin køreskole. Hun er sød, forstående og dygtig til at lære fra sig. Man kan mærke, at hun brænder 100% for sin køreskole og for at gøre elever til dygtige bilister. Det synes jeg er fedt, og det har jeg stor respekt for. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juni 2013
Signe
"Jeg kan varmt anbefale Susanne Vilnov og hendes køreskole. Både den teoretiske og praktiske undervisning har været virkelig god, og jeg har under hele forløbet følt mig i gode hænder hos en meget kompetent og sød kørelærer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. maj 2013
Anna Anthoni
"Bestod både køre og teori prøven første gang. Teori timerne var rent faktisk både hyggelige og sjove."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. maj 2013
Gitte
Anmeldelse er anmeldt og undersøges.
10. april 2013
Camilla
"Rigtig god køreskole. Fleksibel teoriundervisning. Dygtig kørelærer"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. marts 2013
Tobias H. Christensen
"Jeg vil godt sige tak for et godt forløb. Jeg kan varmt anbefale vilnov køreskole. Susanne har været en god kørelærer for mig og jeg føler mig fuldt rustet til at bevæge mig ud i trafikken."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. marts 2013
René Otto
"Jeg har haft en ubetinget god oplevelse med Susanne Vilnovs køreskole.

En rolig og pædagogisk tilgang tilgang til tingene gjorde, at jeg aldrig følte mig presset, men oftest godt udfordret.

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. december 2012
Rosario Flores
""Jeg er meget glad for at jeg valgte at flytte køreskolen til Vilnov Kørerskole. Har været dumpe 3 gange med min første kørerlære og Sussanne lærte mig så meget med vores kørertimerne og vi havde rigtig sjove ;-) og endlige jeg komme at bestå kørerprøven. Jeg kan kun give Sussane mine varmeste anbefalinger. :-)""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2012
Ida Wang
"Forløbet hos Susanne Vilnov har været intet mindre end fantastisk. Hun og hendes kørerlærere er yderst kompetente, meget erfarne - og ikke mindst: hyggelige og søde at køre med. Man fornemmer også, at Susanne Vilnov nyder stor respekt blandt hendes kolleger og de sagkyndige. Jeg har glædet mig til hver eneste køretime og bestod køreprøven i første forsøg. De varmeste anbefalinger herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. december 2012
yvonne
"Tak for en god behandling i forbindelse med mit kørekort. Skulle generhverve kortet hurtigst muligt og gerne lidt nemt. Købte en internet adgang, en enkelt time med Susanne Vilnov og bestod teoriprøven første gang.Vi var ude og køre 2 timer og bestod derefter køreprøven. Bestemt godt og ikke dyrt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. november 2012
Lene
"Jeg har lige taget kørekort hos Susanne Vilnov. Det tog nøjagtigt 1måned og 20 dage. Det der var super godt for mig var, at der både var teori og kørsel på hverdage og i weekenden. Kan varmt anbefale denne køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. november 2012
Katrine Helgeby Olsen
"Jeg vil klart give mine bedste anbefalinger til Susanne Vilnov og hendes køreskole.

Selve teoriundervisningen foregår i små hold, hvor der gøres meget ud af at svare på spørgsmål og vejlede, så det bliver nemt at forstå. Samtidig har Susanne en skøn, humoristisk formidlingsform, som ligefrem gør det sjovt og hyggeligt at modtage teoriundervisning.

Køretimerne foregår i en behagelig og afslappet atmosfære, og Susanne er meget fleksibel i forhold til køretider, så det kan lade sig gøre, selv med stram kalender og fuldtidsarbejde, at finde tid.

Susanne stiller høje krav til sine elever under kørslen, også med hensyn til betjeningen af bilen, men det gør bare, at du føler dig tryg og parat, den dag, du skal til den praktiske prøve.

Jeg bestod både teori og praktisk prøve i første forsøg, og den motorsagkyndige fortalte, at han tydeligt kunne mærke, når han havde Susannes elever oppe. De kunne hvad de skulle - og mere til!

Så du kan trygt tage dit kørekort hos Vilnovs Køreskole - det bliver du glad for!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. november 2012
Quincy
"Havde et helt igennem fantastisk, og ikke mindst hurtigt, forløb hos Vilnov køreskole. Jeg kan klart anbefale stedet til alle andre der skal til at have kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juli 2012
Sofie Aunvig
"Har været mere end tilfreds med at tage mit kørekort hos Vilnov Køreskole. Det har været et fantastisk forløb, og Susanne er en super kørelære! Tak for denne gang - vil klart anbefale til andre! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. juni 2012
Lone
"Selv i min rimeligt høje alder, er det lykkedes at tage kørekort hos Susanne, som hele vejen igennem har været kompetent. Hun har også i høj grad været med at give mig troen på, at det kunne lykkes."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juni 2012
Daniel Stuhr
"Havde Susanne som kørelærer, og hele forløbet var positivt. Afslappet når man kørte, masser af erfaring, seriøs og samtidigt let til smil. Undervisningen foregik i mindre hold, som tog hensyn til alle og også her var stemningen god, og bestemt ikke kedelig.

Man kan formentlig få et lidt billigere kørekort andre steder, men til gengæld har jeg fået en god oplevelse og at jeg følte mig sikker i trafikken da jeg skulle køre alene. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juni 2012
Stine
"Kan kun stærkt anbefale Vilnov køreskole!
Hele forløbet har været problemfrit og godt planlagt. Susanne kan efter første teoriundervisning elevernes navne og underviser på en pædagogisk og humoristisk måde.

Små teorihold, hvor vi selv har mulighed for at bestemme hvornår undervisningens skal ligge - super fleksibelt!

Bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg takket være Susanne og tilknyttede kørelærer Freddie.
- så selvfølgelig 5 ud af 5 stjerner :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. april 2012
Generhverver
"En jernnæve i fløjshandske :-)
Kontant - men kærlig - pædagogik, leveret i ungdommelig og afslappet sprogbrug/atmosfære. Man føler sig godt tilpas med en kompetent underviser som tydeligt demonstrerer engagement i MIG og MIN succes i forløbet!! Fleksibiliteten er stor = får tingene til at passe med MIN personlige kalender.
Anbefales.... uden forbehold af nogen art."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2012
Camilla
"Jeg valgte Susannes køreskole, fordi jeg mente at det lød som et sted hvor der var styr på tingene, og holdene, var små, og stedet har i den grad indfyldt mine forventninger.
Fra dag 1 af, kunne Susanne vores navne, teoritimerne var man altid velkommen til, selvom det ikke var det hold man gik på.

Susanne er meget kompetent, og utrolig dygtig til at finde ud af, lige præcis hvordan hun skal hjælpe en med at få sit kørekort.

Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i føste hug, takket være Susannes måde at gøre tingene på.

Jeg kan klart anbefale Vilnovs køreskole !"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. marts 2012
Rikke
"Susanne Vilnov er en meget kompetent kørelærer, som jeg varmt anbefaler. Jeg er ikke den fødte bilist, men Susannes pædagogiske (og psykologiske) sans fik mig over målstregen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. marts 2012
Martin
"Susanne er fantastisk. Super hurtig og professionel afvikling af generhvervelse af kørekort. Ring til Susanne, hun er der for dig!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. marts 2012
elo
"Fremragende køreskole, som kun kan anbefales. På en gang personlig og super professionel. Susanne er en stor pædagog og en engageret kørelærer, som med en veludviklet fingerspidsfornemmelse formår tackle hver enkelt elev og håndtere den enkelte elevs særlige forudsætninger og krav. En køreskole, som hviler på det personlige engagement, og som derfor er i stand til at håndtere alle typer elever.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. februar 2012
Louise
"Hej
Jeg kan kun varmt anbefalde at du tager dit kørekort hos Susanne.l. Susanne er rigtig dygtig til sit job og man føler sig fra start i gode hænder og til man skal til køreprøven.
Mvh Louise"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. januar 2012
Emil Jensen
"Helt fantastisk køreskole !
Susanne har altid styr på tingene der er aldrig hul i nogen viden vis du er i tvivl spørg man og får altid et godt svar !

Helt fantastisk teoriundervisning !
Teorien er helt fantastisk små hold, så man får undervisning næsten ligesom i skolen, og ikke bare bliver plantet foran en computer !

Helt fantastisk køreundervisning !
Du bliver ikke bare sat ind i en bil, og får besked på at køre !
Her fortæller hun om hvad den dims gør, eller hvad man ikke må gøre, hvor mange omdrejninger du skal køre med inden du skifter gear, for at køre mest økonomisk osv. helt fantastisk !
Selvom man måske havde kørt bil før man begyndte på skolen, bliver man da lært en ting eller to skal jeg love for :D

5 STORE STJERNER ud af 5 Stjerner !

Behøver vel ikke at fortælle at jeg selvfølgelig bestod teori og køreprøven første gang :D
Selvfølgelig pga. VERDENS bedste kørelære Susanne Vilnov !


"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. december 2011
Trine
"Jeg kan på det varmeste anbefale Susanne Vilnov - også til "modne" begyndere (jeg er 34 år). Fra holdstart til erhvervet kørekort gik der under 2 måneder, som bestod af virkelig kompetent, grundig og sjov undervisning - både den teoretiske og praktiske undervisning var virkelig god og overraskende interessant. Jeg fik kørekort midt i oktober og har nydt at køre siden med Susannes "stemme" i baghovedet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. december 2011
Nicolai Nyströmer
"Jeg tog mit kørekort hos fantastisk søde og dygtige Susanne Vilnov for nogle måneder siden, og jeg var simpelthen så glad for hele forløbet. Fra første teorilektion til bestået køreprøve gik under to måneder, hvilket kun kunne lade sig gøre pga. Susanne og hendes tilknyttede kørelæreres fleksibilitet. Undervisningen er rigtig hyggelig, men grundig, og ingen bliver ladt i tvivl om noget som helst. Jeg kørte med både Susanne og en anden kørelærer, og jeg var meget tilfreds med begge. Varm anbefaling herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. november 2011
Daniel
"Kan kun anbefale Vilnov Køreskole! Susanne sørger for, at man ikke har nogen huller i sin viden op til teoriprøven, fordi hvert spørgsmål bliver gennemgået, og fordi man qua de små hold tit kommer til orde. Hun interesserer sig for sine elever, som hun på god, gammeldags vis kender alle navnene på. Hun har et samarbejde med forskellige kørelærere, så fleksibiliteten er i top."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. november 2011
FrederikTipsmark
"Undervisningen er fantastisk og foregår på et niveau så alle kan følge med. Susanne Vilnov er fantastisk til at lægge undervisningen så den passer folk og holder gerne ekstra teoritimer hvis man har problemer med at nå til nogle af de faste tider. Når man har været igennem teoriforløbet føler man sig 100% klar til teoriprøven. Også den praktiske undervisning fungerer perfekt. Kørelærerne er meget fleksible og slider gerne lidt ekstra for at køretimerne passer ind i dit program. Jeg kan varmt anbefale køreskolen! :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. oktober 2011
FrederimTipsmark
"Undervisningen er fantastisk og foregår på et niveau så alle kan følge med. Susanne Vilnov er fantastisk til at lægge undervisningen så den passer folk og holder gerne ekstra teoritimer hvis man har problemer med at nå til nogle af de faste tider. Når man har været igennem teoriforløbet føler man sig 100% klar til teoriprøven. Også den praktiske undervisning fungerer perfekt. Kørelærerne er meget fleksible og slider gerne lidt ekstra for at køretimerne passer ind i dit program. Jeg kan varmt anbefale køreskolen! :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. oktober 2011
Stine
"Susanne Vilnov`s køreskole skal have 5 STORE stjerner.
Det er en lille hyggelig køreskole - små hold. Undervisningen foregår på tavle og med billed projekter.
Susanne har en evne til at få dig til at føle dig hjemme, hun giver dig den tid du har brug for, og er samtidigt meget fleksible. Hun er sjov - hyggelig og skrap " på den gode måde ", for hun vil have at du føler dig sikker i trafikken.....hun giver ikke op.....overfor sine elever.
Jeg kan kun varmt anbefale Susanne Vilnov køreskole......! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. oktober 2011
Steen Bøgeløv
"God og professionel køreskole - med indlevende underviser både i teori og praktik.
Som gen-erhverver har man brug for at komme hurtigt videre i forløbet.
Vilnov køreskole er yderst fleksibel hvilket gør gen-erhvervelsen væsentligt nemmere.
En stor anbefaling til andre!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. august 2011
Pernille
"Jeg har netop taget mit kørekort hos Susanne Vilnov, og jeg kan anbefale køreskolen på det varmeste. Hele forløbet er fleksibelt og individuelt tilpasset, og der er rigtig gode muligheder for at tage kørekortet på kort tid, fordi både teoriundervisning og køretimer kan passes ind med en ellers travl hverdag.

Susanne formår at gøre teoriundervisningen vedkommende og interessant, og køretimerne er præget af en høj grad af professionalisme, og jeg har altid følt mig helt tryg.

Glæd dig til at tage dit kørekort hos Susanne!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. juli 2011
Josefinen Øgaard
"Jeg har været super glad for at tage mit kørekort hos susanne og har fået rigtig meget ud af det!! - Det har passet så godt med mit arbejde som frisør, hvor jeg har lidt skæve arbejdstider,det har aldrig været noget problem med teori og kørsel. - Jeg synes det har været et rigtig dejligt sted at komme, og dejligt at det ikke har været et overfyldt hold jeg har været på! Jeg kan klart anbefale folk at tage kørerkort hos Susanne Vilnov! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juli 2011
Kristoffer Jalling
"For mig var det ikke prisen, der spillede den store rolle for kørekortet, men havde det været det, kunne jeg sikkert have fundet det billigere andetsteds.
Derimod var jeg meget interesseret i at gøre det hele til en god oplevelse, og det må man sige at hele processen har været. Susanne er utrolig dygtig til at engagere eleven til at lære, fordi hele forløbet sker i et tempo, hvor der tages hensyn til alle, hvadenten man er helt ny i trafikken, eller på cykel (forståes) har fået en forståelse for hvordan hele systemet hænger sammen. Med hendes rolige stemmeføring og pædagogiske indsigt i eleverne, skaber Susanne en rigtig dejlig atmosfære både i bilen når man kører, men også i teorilokalet i undervisningen. Efter hver køretime evalueres kort hvad der skal gøres bedre til næste gang, men også hvad man har gjort godt i løbet af rundturen. På den måde viser Susanne stort engagement i hver enkelt elev, da hun formår at huske den ene elev fra den anden, så man gennem hele processen får forklaret hvordan udviklingen forløber sig.
Efter mindre end 3 måneder var jeg færdig med kørekortet, men uden at det nogensinde blev en forhastet plage, der optog hele min hverdag.
Så ønsker du en grundig oplæring i at køre bil, ville jeg klart overveje at tage det her. Det vil du sjældent fortryde."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2011
Mathilde Schelde
"Timerne hos Susanne Vilnov kunne jeg ikke have tænkt mig bedre! Man hører så mange steder at teoriundervisningen er det kedeligste ved at tage kørekort, men det blev til timer man faktisk nød (:
Man blev taget i hånden fra start til slut, følte ikke at der fandtes nogle dumme spørgsmål og vigtigst af alt var der plads til humor, hvilket gjorde det hele meget lettere at forstå (:
Det at det er en lille køreskole med manuel undervisning (tavleundervisning) var et kæmpe plus for mig! Plus at ubegrænset teoriundervisning som der er hos Susanne, får en til at føle sig mere tryg i forhold til pengene (:
Også køretimer var rigtig gode og starten var slet ikke så skræmmende som forventet og man blev taget i hånden hele vejen igennem indtil både lære og en selv følte sig sikre til prøverne (: Susanne har et par kørelærere der hjælper hende med køretimerne, men de er klart kvalificerede til det og kan lige som Susanne kun anbefales! (:

Prisen er dog kun ca. fastlagt helt fra start, da der er nogle ting nogen mangler og andre ikke gør. Plus at alt efter hvem man kører med, så sker betalingen for køretimerne hen af vejen, ved mindre man aftaler andet .. De er meget fleksible alle sammen (:

Ring til Susanne Vilnov og hør mere - det er det værd!
Jeg kan kun anbefale Vilnov Køreskole! (:
Held og lykke"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. februar 2011
Christian Bjerrum
"Vilnov køreskole er intet mindre end et fantastisk sted hvis man ønsker sig et kørekort og samtidigt vil være en sikker bilist efter. Susanne Vilnov er en humoritisk personlighed som laver en strukturet plan over køreforløbet men samtidigt er utrolig fleksibel. Hun planlægger forløbet så alle kan være med og har for undertegnede planlagt det så jeg kunne komme op på min 18 års fødselsdag. Prøverne blev bestået i første forsøg og hun får en sikkert igennem det. Ved hjælp af enkelte"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. januar 2011
Eva Harlou
"Jeg har netop taget mit kørekort ved Susanne Vilnov og kan varmt anbefale hendes køreskole til såvel unge som ældre. Undervisningen er grundig og professionel, og man bliver godt rustet til såvel teori- som praktisk prøve. Susanne Vilnov er et varmt, tålmodigt og humoristisk menneske, som formår at skabe god stemning i selv pressede situationer. Jeg har ikke en finger at sætte på forløbet.

Mvh
Eva Harlou"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. januar 2011
Simone
"Jeg giver helt klart 5 stjerner. For sådan en travl gymnasieelev, som mig var det helt perfekt! Hun tog meget hensyn til min skole, fritidsjob og andre aftaler. Både køretimer og teori bliver planlagt efter om hver enkel elev kan, hvilket er virkelig dejligt og selvom jeg var ude og rejse og havde travlt, fik jeg kortet på kun lidt over 3 måneder. Læren er meget venlig og meget tålmodig og det er en dejlig køreskole bil :) Teori timerne er hyggelige og tonen er god og afslappet. Jeg følte ikke at jeg fik én time for lidt eller for meget og jeg bestod derfor første gang ved begge prøver - ligesom alle andre på mit hold. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. december 2010
Ditte
"Kompetent, professionelt, behageligt, trygt og effektivt. Det kan ikke gøres bedre end hos Susanne Vilnov."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2010
Trine Vejby
"Jeg gir Susanne Vilnov 10 ud af fem stjerner. Jeg har intet dårligt at sige, jeg startede forløbet for 3 mdr. siden og det har hele vejen igennem været et super forløb. Professionel undervisning med en hyggelig og personlig tone. Hun er god at tilrettelægge forløbet udfra hver enkelt elevs evner. Jeg her netop fået mit kørekort, det troede jeg ikke engang selv på for 3 mdr. siden.
Tak til Susanne og til alle der er i tvivl, gi Vilnov køreskole et kald og du vil ikke fortryde. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. december 2010
Christoffer
"Ærgeligt man ikke kan give højere end 5 stjerner, for det fortjener fru Vilnov virkeligt. Hele forløbets sammensætning, hvor man har teori og efterfølgende kører man med fokus på det man lige har lært, før man begynder på noget nyt er virkelig lækkert.

Med det i mente formår Susanne også at lave det sjovt, da det ellers er ret tungt at terpe begreber og regler.

Hun er også virkelig hjælpsom og er der noget man er usikker på kan man altid spørge.

Udover det, prioritere hun at man får kørekort, højere end at hun skal tjene penge. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. november 2010
Carina
"God og pædagogisk undervisning, tilpasset den enkelte elev, i både teori og praksis. Og så er det gået stærkt, 3½ måned, inklusiv seks ugers pause pga. ferie. Ingen ventetid på prøver! Anbefales pådet varmeste."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. oktober 2010
Caroline kirchhoff
"Jeg synes det er en rigtig god måde Susanne har undervist på, og det har slet ikke været kedelig. jeg skulle flytte bolig midt i det hele, så der hjælp hun mig rigtig meget med at finde en ny kørelære. Det er jeg meget taknemlig over. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. oktober 2010
Anders Høgild
"Grundig og pædagogisk undervisning, hvor kvalitet vægtes over pris eller tid."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. oktober 2010
Jonatan Basby
"Fremragende undervisning men lidt dyr"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. september 2010
Pia Dittmer
"God køreskole med små hold og gode lærere både til teori og kørsel.
Kan varmt anbefales til alle, ligger deligt centralt på Frederiksberg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. september 2010
Mia Beenfeldt Jensen
"Fik mit kørekort for 2 måneder siden, og bestod både teori og køreprøve første gang.

Jeg har kun ros at give til Susanne, bla. fordi hun:
- er yderst professionel, positiv og motiverende
- har styr på hver enkel elevs individuelle behov, og formår at opfylde disse
- er meget fleksibel og forstående for hvis man har skole at passe
- skaber god stemning når man kører, hvilket giver ro og tryghed

Vilnovs køreskole kan klart anbefales. Susanne er en fantastisk teori- og kørelærer. Jeg havde en god oplevelse med Vilnovs køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. august 2010
Claus
"Vilnov køreskole anbefales.
En tryg grundig og behagelig oplevelse at tage kørekort her.
Jeg var på intet tidspunkt nervøs eller bekymret over at skulle til køreprøve.
Susanne er yderst proffessionel i sin "oplæring" af elever og sørger altid for en god stemning i teoritimerne.
Jeg fik køreskolen anbefalet af min venner som også havde taget kort hos susanne og de havde ret.
Tak for en god oplevelse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. april 2010
Pernille Mathiesen
"Susannes køreskole anbefales på det sterkeste! Velorganisert, med små klasser, god stemning og fleksibilitet. Man kan man ikke si annet enn at det var en både trygt og støttende å ta kørekortet hos Susanne :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. januar 2010
Rikke
"Susanne skal have alle mulige stjerner !
Dygtig og tålmodig.God støtte og et lille skub nu og da. Kan kun varmt anbefale Susanne Vilnovs køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. november 2009
Nynne Pedersen
""Jeg har fået mit kørekort hos Susanne Vilnovs køreskole.

Susanne har været en rigtig god støtte og guide gennem forløbet.
Teorien er grundig og man føler sig tryg og godt tilpas under køretimerne .
Så man er godt forberedt op til prøverne og jeg kan kun varmt anbefale Susanne Vilnovs Køreskole". Nynne Pedersen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juni 2009
Mai-Britt Hansen
"Jeg tog mit kørekort hos Susanne Vilnov og jeg kan varmt anbefale alle at tage deres kørekort hos hende.
Det der er godt er, at hun er rigtig god til at forklare teorien og god til at få en til at føle sig tilpas bag rattet ved køretimerne.
Jeg kunne især godt lide at hendes hold ikke er så store og at hun tager sig tid til den enkelte elevs behov og støtter en når man har brug for det. Så hvis nogen skal igang med at tage kørekort, så er Vilnovs køreskole stedet man skal vælge da Susanne er en rigtig god kørelærer at få. Mai-Britt Hansen
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juni 2009
alexander Christensen
"Jeg tog mit kørekørt hos susanne men inden da kiggede jeg lidt rundt på nettet for at finde den helt rigtige skole, efter at havde læst nogle gode anmeldelser af susannes køreskole på susanne og jeg må sige at jeg blev aldeles positivt overrasket. Hendes teori timer er sjove og hun tager samtidig hensyn til den enkelte elevs behov f.eks. havde jeg brug for hurtigt at få kørekortet og jeg tog det på en måned med hendes hjælp.
Når man er ude og køre med susanne føler man sig helt tryk hun taler stille og roligt.
Hvis du stadig er i tvivl om hvilken køreskole du skal vælge så kan jeg kun sige at man skal vælge "Vilnov Køreskole" hun er klart en af de bedste plus hun har et godt ry hos de motor-sag-kyndige.
5 Stjerner til Vilnov Køreskole.

Alexander Christensen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. maj 2009
Sanne Ragnvald
"Jeg tog kørekort hos Susanne Vilnov da jeg var 35 år. Det var en rigtig god oplevelse. Godt var det at holdet ikke var så stort, så alle fik det optimale ud af undervisningen. Susanne er rigtig god til at forklare teori, og er rigtig god til at komme med underbyggende forklaringer, hvis det kræves.
Selve køretimerne foregik altid i god ro og orden. Med mange hjælpsomme råd. Op til køreprøven var Susanne meget hjælpsom. Hun er god til at hjælpe en med at bevare roen og overblikket.
Min bedste anbefaling til Vilnov Køreskole.

Sanne Ragnvald"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. april 2009
Naja E. Kristensen
"Jeg tog mit kørekort hos Susanne Vilnov, og jeg kan kun varmt anbefale hende til alle. Hun er utrolig dygtig til at gennemgå teorien, giver gode eksempler og inddrager også eksempler fra virkelighedens verden, så man kan forholde sig til tingene. Jeg havde teori med Susanne og køretimer med en anden kørelærer, men det fungerede også bare rigtig godt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. april 2008
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B Ukendt Ukendt
Kategori generhverv Ukendt Ukendt
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:susanne vilnov
Adresse:Smallegade 28
Post nr. & by:2000 Frederiksberg
Telefon:40601760
Hjemmeside:god-koereskole.dk
Email:vilnov@gmail.com

Kørelærer:
  • Susanne Vilnov

Teorilokale:
Adresse:Smallegade 28
Post nr. & by:2000 Frederiksberg

Køreskole galleri