Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Frederiksberg:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Tip Top Trafik | Frederiksberg

I Frederiksberg ligger Tip Top Trafik. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Tip Top Trafik har gennem mange år været Københavns førende køreskole. Tip Top Trafik får fortrinvis sine kunder gennem anbefalinger, og lever på sit gode rygte. Køreskolen har siden sin start i 1990 haft samme ejer, hvilket giver en stabil hverdag for de mere end 30 ansatte hos Tip Top Trafik, som bliver i jobet i  meget længere  tid end når man normalt ser i  branchen. Dette smitter så af på glæden for de ansatte til at undervise dig og dine venner. Se meget mere på deres hjemmeside. www.tiptoptrafik.dk

Vurderinger

Shadi Hector
"Suveræn oplevelse fra min side af "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. oktober 2020
Dumpeprocent.dk
Sofie
"Jeg har været virkelig, virkelig glad for at have køreundervisning med Anne Rugaard og teoritimer med Steen Grønkjær. De er begge to utrolig kompetente, engagerede og har et godt menneskekendskab som gør undervisningen tryg. Jeg var ret nervøs for at køre bil da jeg startede hos Anne, men hun gav mig hurtigt troen på at jeg kunne lære det, og jeg bestod køreprøven i første forsøg"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. august 2016
Ida Theilade
"Verdens bedste kørelærer

Anne Rugaard fra Tip Top Trafik er verdens bedste kørelærer. Sød, grundig og tilpasser undervisningen til den enkelte. Med Anne er du sikret et godt forløb. Anne får mine allerhøjeste anbefalinger. Seks stjerner herfra.
Ida Theilade"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. august 2016
Dumpeprocent.dk
Mads
"Ørestadsafdelingen. Havde Anne i teori og Anders i det praktiske. Virkelig gode undervisere begge to, Anders er rigtig god til at se hvad der skal til for at få dig igennem. Jeg tog kortet på to måneder og bestod første gang😀"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. september 2015
Esben Kold
"Jeg havde en fin oplevelse med både min teorilærer, Steen, samt min kørelærer Anne. Jeg bestod den praktiske og teoretiske prøve i første hug primært grundet den gode vejledning jeg fik af de to undervisere. Tonen i bilen og klassen var afslappet og behagelig, hvilket betød, at man følte sig godt tilpas og tryg i omgivelserne. Dette højnede motivation og var en af de primære faktorer til, at jeg klarede det så smertefrit."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2015
Nicklas Nielsen
"Man føler sig sikker på, at det der sker omkring en bliver taget seriøst og, at de ved hvad de laver, og man føler, at det er en selv der er fokus på hele tiden "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juli 2015
Dumpeprocent.dk
Sarah
"Jeg kom til Tip Top Trafik på Frederiksberg helt uden køreselvtillid. Men det fik min kørelærer Knud Erik godt nok rettet op på.

Knud Erik er en engageret og rar kørelærer, som er rigtig dygtig til at sætte tingene i system, så man som elev føler, at man ved præcis, hvad der skal arbejdes på. Kun roser herfra. Og så bestod jeg i første forsøg!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juli 2015
Johanna
"Jeg fik mit kørekort på 16 dage på et Formel 1 kursus hos Tip top på Frederiksberg. Meget effektiv og god køreskole hvor der er styr på det hele og søde køreskole lærere."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juni 2015
Uffe K. Hansen
"Jeg har haft Anne Rugaard som kørelærer, som har været god til at fokusere på hvilke af mine køreegenskaber, der trængte til at blive styrket.

Tonen undervejs været afslappet, og ligetil. Anne formår samtidigt at skære igennem når det er nødvendigt, og viser dermed at hun tager undervisningen seriøst, uden at det behøver at være kedeligt eller upersonligt.

Bestod køreprøven i første forsøg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2015
Aneeka K
"Jeg tog Formel 1 kursus hos TipTop Trafik på Frederiksberg. Det var en fantastisk oplevelse fra start til slut, som jeg kan takke min teorilærer, Steen Grønkjær og min kørelærer, Anne Rugaard for. De gjorde det simpelthen så godt. Steen sørget for at teoriundervisning var både ekstrem sjovt og lærerigt. Jeg ville ønske jeg havde flere timer med Steen.
Anne Rugaard var virkelig god til at forstår mine svagheder og hjalp mig hele vejen igennem. Ekstrem kærlig og forstående. Vi havde både seriøse og virkelig sjove køretimer sammen, en virkelig inspirerende sjæl.
Jeg vil stærk anbefale TipTop Trafik og helt klart Steen Grønkjær og Anne Rugaard som teorilærer og kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juni 2015
Laura
"0 stjerner

Jeg startede på amager.
men efter et par måneder skiftede jeg køreskole og fik en ny kørelærer.
Det har været den væreste oplevelse.
Min ex kørelærer i tip top var Anders.
Han var rigtig sur og jeg følte mig rigtig nervøs når jeg skulle ud og køre med ham.
Han svarede aldrig på smser og sagde endda engang tillykke til mig da jeg bestod teori første gange.
Også efter 6 måneder syndes han stadig jeg "ikke" var "klar" til glatbane.! Han skulle bare have flere Køre timer med mig og de 640 kr for hver time.! Andet var han ligeglad med
verdens dårligste kørelærer!!!"
1 stjerne 23. april 2015
sara
"jeg vil give 0 stjerner
jeg startede På amager afdeling med min kørelærer Anders.
Han var rigtig sur og smilte aldrig.
Jeg følte mig nervøs når jeg skulle køre med ham. "
1 stjerne 18. april 2015
Gudlin Ingvarsdottir
"Jeg valgte at tage et intensivt Formel 1 kursus hos Tip-Top Trafik og var i den forbindelse så heldig at få Anne Rugaard fra Rugaards køreskole som kørelærer.

Det var hele vejen igennem en fantastisk oplevelse. Anne har en udsøgt evne til at gennemskue dig som menneske og derved undervise dig og tale til dig, så du virkelig forstår og lærer. På trods af at jeg syntes at det at køre en bil var en udfordring af dimensioner, følte jeg mig altid tryg i Annes kyndige hænder og vidste at hun både havde styr på mig som fører at bilen, trafikken omkring os og hvad der skulle påpeges ved min kørsel, for at forbedre den.

Anne havde fuldstændig på fornemmelsen hvor meget undervisning jeg skulle have, inden det kom på tale at gå op til køreprøve. Det blev ikke en køretime for tidligt og ikke en køretime for sent. Jeg bestod i første forsøg.

Jeg følte mig sikker til køreprøven og hvilede i mig selv og trafikken - og dette skyldes Annes kompetente vejledning. Dette ville jeg ikke have troet at var muligt, der jeg startede forløbet, hvor det at køre bil i den Københavnske trafik virkede som noget der var uoverskueligt og som kunne have kollosale konsekvenser.

Jeg anbefaler både Tip-Top Trafiks Formel 1 kursus og Anne Rugaard på det varmeste - det har været enhver krone og time værd.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. marts 2015
Charlotte Lindorf Eriksen
"Jeg tog mit kørekort på et Formel 1 kursus hos TipTop Trafik på Frederiksberg. Jeg havde Steen Grønkjær til teoriundervisning, og han formåede at gøre undervisningen både underholdende og lærerig på sin egen særlige facon. . Min kørelærer Anne Rugaard er simpelthen en fantastisk empatisk kørelærer og et dejligt menneske. Anne formår at sætte sig ind i sine elevers individuelle behov og udfordringer. Hun gjorde alle kørelektioner til en utrolig behagelig og tryg oplevelse. Jeg kan varmt anbefale TipTop Trafik og i særdeleshed Steen Grønkjær og Anne Rugaard som hhv. teorilærer og kørelærer.

Jeg bestod teoriprøve og køreprøve i 1. forsøg, og hele forløbet tog 5 uger fra start til jeg stod med kørekortet i hånden."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. marts 2015
Olivia
"Amager afdelingen - Ville give 0 stjerner hvis det var muligt.. Startede i maj og tog til gratis teori aften og fik med det samme en seddel som vi skulle skrive under på, og give vores informationer så de kunne sende os prisen på kørekortspakken. Jeg startede og fik en meget uhøflig lærer der fik mig til at føle mig ekstremt utilpas. Da jeg derefter spurgte om jeg måtte skifte kørelære blev der sagt jeg med det samme skulle finde en aftale med ham men derefter blev jeg kontaktet for at betale 1900 dkk pga. ”for sent afmelding af lektionerne med den tidligere lære”. Derefter begyndte jeg at køre med den nye instruktør og i oktober måned havde jeg kun været ude at køre 2 gange i løbet af september da min lærer blev ved med at aflyse vores aftaler. Derefter fik jeg booket teori prøve uden overhovedet at have prøvet at PARKERE?! På det tidspunkt havde jeg ikke flere lektioner tilbage af grundpakken og jeg havde ikke prøvet at parkere endnu (selv om der var blevet skrevet under på at det var gjort i lektionsplanen). Jeg dumpede i teori prøven og spurgte derfor om en ny d. 22/12/2014. Den 22/01/2015 udløb min grundpakke uden at have været ude at køre i 3 måneder og er hverken blevet kontaktet el. lign. af nogen som helst fra køreskolen. 10.000 dkk spildt på en forfærdelig oplevelse."
1 stjerne 27. januar 2015
Lasse Ring Christensen
"Jeg tog et formel 1 kursus hos Tip Top Trafik (kørelærer Anne Rugaard og teorilærer Sten Grønkjær). Jeg havde mit kørekort nøjagtig tre uger efter min første teoritime. Der var tale om et meget velplanlagt forløb, og både Anne og Sten var yderst kompetente og meget dedikerede lærere. Jeg kan derfor give både Anne, Sten og Tip Top Trafik de varmeste anbefalinger."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. august 2014
Nina
"Tip Top Trafik er klart anbefalelsesværdigt! Jeg har haft et godt, trygt og underholdende forløb. Med Anne (tlf. 60654400) som kørelærer er der både blevet grinet med og lidt af mig, når jeg venligt fik at vide at det var helt galt hvad jeg havde gang i - en køreskole med højt humør og kompetente lærere!
Ikke noget med at blive overladt alene til en computer med en film om teorien! Sten har på behørig vis leveret teorien på en levende og lærerig måde face-to-face!
Tip Top har skabt de helt rette rammer for at lære hvor sjovt og udfordrende det er at køre bil. Navnet er meget beskrivende, for det hele har været intet mindre end tip top! Tak for det!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. februar 2014
Stefan
"Har været en fornøjselse at tage kørekortet hos Tip Top på Frederiksberg. Havde Sten til teorien og Anne som kørelærer og det var en god kombi. Bestod teori og praktisk prøve i første hug, og den sagkundige sagde at det havde været en fornøjelse at være ude at køre! Kan klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. februar 2014
Julie Ryom
"Jeg har under hele mit forløb været super tilfreds.

Min teori undervisning, var både sjov og lærerig, min lære var virkelig god til at videreformidle og svar på alle spørgsmål.

Min kørelære, var vildt behagelig og god til at forklare, hvad der skulle ske i køretimerne. Det var også virkelig rart at få taget ekstra køretimer så man følte sig helt klar, til prøven. Det er altså naivt, at tro man ikke behøver ekstra timer, det er kun for ens egen skyld og ikke kørelærens, at dette anbefales.

Jeg kan kun anbefale denne køreskole, har sjældent følt mig så velkommen og godt taget af.

Bestod både teori og praksis i første hug.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2013
Julie Ryom
"Jeg har været så glad for at gå her, bestod både teori og praktisk første gang.

Teori undervisningen var så god, og forståelig og alle spørgsmål man havde blev besvaret.

Min kørelære var fuldstændig fantastisk.

Kan kun anbefale dette sted.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. april 2013
Sonny Nielsen
"Jeg havde ikke en særlig god oplevelse med at tage MC kort hos Tip Top Frederiksberg. Underviserne på teoridelen var nedladende og konstant selvsmagende (udbrændte). Kørelærens hyppigste redskab var negativ kritik/-sprogbrug, hvilket gik ud over læringen og fornøjelsen - desværre. "
1 stjerne1 stjerne 20. april 2013
Asger Møler
"Jeg tog et F1 kursus hos tip top trafik. Jeg er rigtig glad for jeg valgte denne køreskole. teori undervisningen var god, og på samme tid underholdene. jeg bestod også teoriprøven første gang med en fejl. selve køre undervisningen var lige så god. Min kørelærer var rigtig god, og nem at forstå og lære fra. Hun var også god til ikke at kaste mig ud i noget jeg ikke følte mig tryg ved. Jeg brugte kun 2 lektioner ud over lov pakken og bestod første gang jeg var oppe til praktisk prøve."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. april 2013
Emma
"Formel 1 hold, bestod teoriprøve og køreprøve første gang :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. april 2013
Niklas
"Rigtig god køreskole med gode og kompetente teori- og kørelærere. Mulighed for at tage teori flere end et sted hvis ikke tiderne lige passer én det sted man tilhører. Kørekortet kan fås meget hurtigt. Jeg fik mit efter 3mdr - og jeg kunne have fået det meget hurtigere hvis ikke jeg havde haft et arbejde at passe ved siden af. Jeg har hele vejen følt mig i gode hænder, og kan varmt anbefale Tip Top Trafik."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2013
Pernille K.D
""Den skide kobling"
Ny i trafikken, men sikker som bilist som 35årig! Takket være et fantastisk forløb hos TipTopTrafik. Havde Anne & Steen som gjorde at jeg bestod teori og køreprøve første gang. Det gik ikke så hurtigt som jeg troede det ville, men tog den tid som jeg havde brug for ”før det sad fast”, og der var altid plads til at man kunne bande & svovle, samt grine og finde smilet frem igen. Vil helt klart anbefale disse 2 fabelagtige kørelærer hvor ærlighed og tryghed er i fokus og en skole hvor der er styr på tingene.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. marts 2013
Len
"Gik på Tip Top Frederiksberg og kan klart anbefale Thomas Krusborgs som kørerlærer. Han har været eminent og fantastisk til at lære fra sig. Bestod min køreprøve 1. gang og skylder Thomas en KÆMPE tak. De 4 stjerner er dedikeret til en kørelærer- som kan sit kram- både med teori og i praksis!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. januar 2013
Sarah Valeur
"Gik på Tip Top Trafik i Frederiksberg. Meget dygtige lærer, og der er nogle til en hver smag, og derfor en hver slags personligheder. Denne køreskole kan stærkt anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. januar 2013
Frederik Kristiansen
"Jeg har lige få mit Kørekort hos
tip top trafik på 23dage på deres formel 1 hold, og kan kun anbefale at tag sit Kørekork hos dem...
Steen til teori er genial, og du kan være 100% sikker på du består teori-Prøven vis du høre efter hvad han siger.. Og så havde jeg Anne som køre-lære, kan ikke sige andet en hun er mega dygtig til hendes job, og noget af det sødeste, flinkeste og dejligste menneske der findes.. så kan kun sige til dem der skal ha kørekort at de skal tag det hos Tip Top Trafik.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. juli 2012
Jakob Aaen
"Jeg har netop taget mit kørekort på Formel 1-holdet på Frederiksberg. 20 dage efter første teoritime står jeg med kortet i hånden. Det er kun muligt takket være de to ildsjæle Sten i teorilokalet og Anne i bilen, Sjældent har jeg mødt to personer der brænder så inderligt for deres job og udfører det professionelt og samtidig utrolig personligt. Jeg har følt mig i trygge hænder under hele forløbet og var ikke et sekund i tvivl om at jeg ville bestå i første forsøg takke være Anne. Hermed mine allervarmeste anbefalinger til en kørelærer der gør det sjovt at lære! Thumbs up!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juli 2012
Irene Lauridsen
"Det er et super forløb, jeg bestod første gang både teori og køreprøven. Lærerne gør en ekstra indsats og giver mange nyttige råd. Jeg er 35 år og har ikke kørt før, så jeg troede det ville tage laaang tid, men alt gik hurtigt og let.
Meget professionel betjening, der er tjek på papirarbejdet, relevante datoer osv. Skolen er fantastisk!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. januar 2012
Sebastian
"fantastisk køreskole, med fantastiske lærere!

Jeg har taget B-kørekort hos Tip Top Trafik i Frederiksberg, og vil anbefale dem til enhver, der skal have kørekort! Jeg har haft Anne Rugaard som kørelærer, og Alex og Sten Grønkjær til teori. Det er tydeligt at mærke på dem allesammen, at de går fuldt ud op i deres arbejde, og det smitter af på dig som elev. De er sindssygt sjove alle tre, og det skaber automatisk energi og engagement, og får én til at slappe af og føle sig hjemme i undervisningen. Jeg ville virkelig ønske vi havde flere undervisere som dem, på tværs af alle undervisningsområder. Tak for at I fik mig frem i stolen, godt gået, og bliv ved med at elske jeres arbejde! Jeg kommer ikke til at glemme jer :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. november 2011
Tina
"Havde en fantastisk positiv oplevelse med køreundervisning såvel som teoriundervisning. Hjemmesiden er god og beskriver detaljeret hvordan det foregår, ligesom man kan betale online. Min kørelærer var fleksibel og super rutineret, så jeg følte mig altid i kyndige hænder. Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb og vil med glæde anbefale Tip Top Trafik til andre. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2011
Michael
"Denne køreskole kan klart anbefales. Hele forløbet igennem var der en fin kontakt med kontoret, som leverer en super service. Teoriundervisningen var god med en altid veloplagt M***, som forstod at lære fra sig på en altid spændende måde. Startede med at køre med Eliz*****, som er meget kompetent og sluttede med All** som er eniment. Bestod både teori- og køreprøve i første forsøg ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. november 2011
Mads V.
"Fleksible teoritimer og dygtig, dedikeret kørelærer Anne Rugaard gjorde det til en ren fornøjelse at erhverve kørekort hos Tiptop Trafik på Frederiksberg.
Mads V. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. oktober 2011
Nikolinebj
"Jeg kan varmt anbefale Tip Top Trafik! De er super engagerede og søde og der er bare tjek på tingene! Min kørelærer Sten var meget rolig og tålmodig og var rigtig rart at køre med. Teoriundervisningen var rigtig god og det er meget fleksibelt at man kan tage lektionerne så mange gange man vil indtil man føler at man har forstået det 100%. Jeg tog mit kørekort på 4 måneder og bestod det hele i første forsøg. Et godt sted hvis du ønsker en ærlig køreskole helt nede på jorden! // Nikoline :-)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. oktober 2011
Ask Holm
"Jeg tog med Tip Top Trafiks formel 1-kursus kørekort på 23 dage. Teorilærer Sten og kørelærer Anne udgjorde et rigtig godt underviserteam, der supplerede hinanden perfekt. Jeg kan på det varmeste anbefale Tip Top Trafik. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. oktober 2011
Philip Vingaard
"Jeg kan varmt anbefale Anne Rugaard, hvis pædagogiske egenskaber jeg har nydt godt af!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. august 2011
Dina
"Jeg har været meget tilfreds med Tip Top Trafik; Er blevet taget godt imod, guidet godt i gennem forløbet og har ikke været stresset over de mange ting man skal huske undervejs (1. hjælp, lægeattest, manøvrebane osv.)
Jeg har været tilfreds med de forskellige kørerlærer jeg har mødt (teori, manøvrebane & køretekniske anlæg) og i særdeleshed har min primær kørerlærer været helt fantastisk, tålmodig og givet mig det bedste afsæt i forhold til fremtidens kørsel.
Jeg erhvervede i øvrigt kørekortet på 3½ måned og bestod både teori og køreprøve første gang hvilket jeg er sikker på bl.a. skyldes gode kørelærere og en god køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. august 2011
hip.bip
"Gav forkert antal stjerner ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. maj 2011
hip.bip
"Mine varmeste anbefalinger til Tip Top Trafik og kørelærer Anne. Fik kørekort på ca. 2 måneder og til en god pris (ca. 12.000 total med ekstra køretimer). Jeg var meget nervøs for at køre i trafikken, men min kørelærer hjalp mig med at finde selvtilliden, så det lykkes mig at bestå teori og køreprøve i første forsøg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. maj 2011
Cphthomsen
"En ganske enkelt super oplevelse at tage sit kørekort her! Super service, de er fleksible og eleven er i fokus! Kan BESTEMT anbefales!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. februar 2011
Pierer Simonsen
"Jeg vil bare sige kort, at jeg blev lovet at få kørekortet på 3 uger. Og det tog 19 dage fra start til slut. Jeg skal bruge det på mit arbejde og det hastede.
Kan kun varmt anbefale denne køreskole de holder hvad de lover og servicen er super god. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. januar 2011
Lene Nielsen
"Jeg er netop bestået til motorcykelkørekort i dag det har været en helt igennem super oplevelse, enormt søde mennesker hvor alt det lovede bar holdt og det hele forgik med et smil. tjek dem på http://www.tiptoptrafik.dk "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. september 2010
Henrik Hanson
"Jeg har lige taget et formel 1 kursus hos tip top trafik og havde kortet på 20 dage alt inkl. vi var 16 på holdet og bestod alle begge prøver første gang. Den sagkyndige sagde til køreprøven at jeg havde valgt en af de bedste køreskoler der er. Jeg har ikke prøvet andre køreskoler men syntes alt virkede som man kunne forvente. Henrik"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. august 2010
Martin Jakobsen
"Jeg startede på MC forløbet i starten af august og selve undervisningen var overstået på en måned. Jeg bestod teori med en fejl, og kørte glat igennem selve køreprøven. Jacoob er en god kørelærer, uden for meget bullshit og udenomssnak. Ingen på mit hold (6 mand) dumpede til hverken teori eller køreprøve.
Der er styr på tingene hos Tip Top Trafik"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. november 2009
Bo
"Jeg havde ringet rundt til flere skoler og intet andet sted blev jeg behandlet så pænt, også gennem forløbet.
For mig var det vigtigt at aftaler blev overholdt og det gik hurtigt at få kortet, det blev fuldt ud indfriet. Jeg fik kortet på 21 køretimer til trods jeg er 34 år. Tusinde tak for en super undervisning. Bo"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. marts 2009
Stella
"Jeg hopper også på vognen og roser helt klart Jacoob. Jeg var utolig bange i starten, men Jacoob fik mig til at slappe helt af under kørslen og syntes os han har en fed humør under den ellers ret kedelige teori.
Jacoob you are the man:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. februar 2009
Mads S
"Undervisningen var ganske okay med en meget frisk underviser i form af Alex. Min kørelærer Sanne var sublim og rigtig god til at tilpasse undervisningen og feedback under kørslen. Jeg kan kun anbefale at have Sanne som kørelærer. Bestod teori med 1 fejl og bestod den praktiske prøve i første forsøg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. april 2008
Niels M
"Helt tilfreds med forløbet hos Tip Top - tog mc-kortet der sidste år! Og teoriundervisning, som normalt er røvkedeligt, var helt fint - og kørelæreren Jacoob har absolut en fed humor!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. februar 2008
Lasse Nielsen
"Jeg vil også rose mc køreskolelærer Jacob, han er virkelig dygtig! Stille og roligt gemyt, og man føler sig godt tilpas. Hele forløbet var rigtig godt planlagt og der var styr på tingene, så 5 stjerner til Tip Top."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. januar 2008
marianne
"Kørerlærer Jacoob er den bedste mc-lærer i københavn. Han er rolig....meget rolig! Han underviser frisk og da vi var et hold på 5 der gik op til køreprøve ver der ikke en der dumpede. super meget ros til ham."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. januar 2008
silvan
"total diskrimerende dårlig service og det blev meget dyrere end hvad de lovede "
1 stjerne 28. december 2006
lars
"Super oplevelse"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2006
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 7.999,00 295,00
Kategori BE 3.240,00 330,00
Kategori A 6.999,00 295,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Niels Andersen
Adresse:Hostrupsvej 6
Post nr. & by:1950 Frederiksberg
Telefon:35 36 35 36
Hjemmeside:www.tiptoptrafik.dk
Email:Info@tiptoptrafik.dk

Kørelærer:
 • Alex
 • Allan R
 • Allan T
 • Anne
 • Bo
 • Brian
 • Christian
 • Erling
 • Jacob
 • Jan
 • Jan R
 • Jens
 • Jeanne
 • John
 • Jørgen L
 • Jørgen M
 • Niels
 • Kenneth
 • Kim
 • Knud Erik
 • Lars
 • Lis
 • Mads
 • Mark
 • Michael
 • Nanna
 • Poul
 • Rasmus
 • Rene
 • Robin
 • Sten
 • Stig
 • Svend
 • Teddy
 • Thorbjørn
 • Thomas K
 • Thomas S
 • Thomas W

Teorilokale:
Adresse:Blekingegade 4
Post nr. & by:2300 København S
Adresse:Ørestads Boulevard 61 - 63
Post nr. & by:2300 København S
Adresse:Hostrupsvej 6
Post nr. & by:1950 Frederiksberg
Adresse:Baunegårdsvej 6
Post nr. & by:2820 Gentofte
Adresse:Thorvaldsensgade 33
Post nr. & by:8000 Århus
Adresse:Stationsparken 20
Post nr. & by:2600 Glostrup
Adresse:Søborg Hovedgade 38 A
Post nr. & by:2860 Søborg
Adresse:Frederikssundsvej 116
Post nr. & by:2700 Brønshøj

Køreskole galleri