Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Frederiksberg:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Stjernqvist Trafikskole | Frederiksberg

I Frederiksberg ligger Stjernqvist Trafikskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Stjernqvist Trafikskole blev grundlagt i 1957. Nu mere end 50 år efter tilbyder køreskolen kørekort til alle kategorier, en fleksibel undervisning baseret på høj kvalitet og engagement.

Selvom man er over 50 år, kan man sagtens være moderne. Således er Trafikskolens teoriundervisning tilrettelagt så man nemt og fleksibelt kan tage undervisning og teoriprøver på PC i Trafikskolens lokaler på Frederiksberg når det passer en. Du er derfor ikke afhængig af ufleksible teorihold.

 

Trafikskolen er medlem af Danske Kørelæreres Landsforbund hvor Michael Stjernqvist sidder i bestyrelsen.

 

Den bedste undervisning får man af en engageret lærer. Din kørerlærer følger din uddannelse helt til dørs - Vi går op i hver enkelt elev, og står til rådighed under hele uddannelsesforløbet.

 

Trafikskolen er centralt beliggende med mange offentlige transportmidler.
Bus: 14, 15, 29, 85N, 832.
Metro: Lindevang station.
S-tog: Peter Bangsvej station.

Vurderinger

Veronica
"Jeg kan varmt anbefale stjernqvist trafikskole. Bestod både teori og køreprøve første gang. Det har været nemt og overskueligt. Jeg havde søren Christiansen som kørelære og han var rigtig god til at videregive sin viden og gøre en tryg i bilen. Kunne ikke være mere tilfreds med mit kørekort forløb. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2015
Dumpeprocent.dk
veronica
"Super godt forløb på Stjernqvist trafikskole! Jeg bestod både teori og køreprøve første gang. Min køre lærer Søren Christiansen var rigtig god til at gøre en tryg i bilen og formidle sin viden. kan varmt anbefale stjernqvist trafikskole og hele deres team. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2015
Ida Toft
"Jeg har lige taget mit kørekort hos Sjernqvist med Søren Christiansen som kørelærer, og har været meget glad for oplevelsen! Det har både været utroligt personligt og utroligt professionelt på samme tid, og det kan varmt anbefales!
- Ida"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. august 2015
Dumpeprocent.dk
kanyarat
"jeg vil gerne takke Søren for hans helt fantastiske måde at lære mig at køre bil. Han har en helt fantastisk ro og en tålmodighed ud over det sædvanlige. Han har været en utrolig god støtte, når man følte sig utilstrækkelig. Kan varmt anbefale ham."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juni 2015
Katrine
"Super sted at tage kørekort! Der var styr på det hele fra start og ingen unødig ventetid. Jeg var færdig på 3 måneder. Det gode var bl.a. at man hel selv kunne bestemme tempoet, og tage teori når det passede. Kan klart anbefale John Rex som kørelærer, da han både er god og sjov, så det var en fornøjelse at køre med ham. Hos Stjernqvist får man noget for pengene!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. november 2014
Sofie
"Virkelig god køreskole hvor der er tjek på tingene. Alle er super behjælpelige hvis man har spørgsmål el. lign. Derudover ordner de alt papirarbejdet for dig, så du ikke skal stå med det hele selv.
Kan særligt anbefale John Rex som kørelærer. En rigtig flink herre der stille og roligt hjælper en igennem det hele, så man hverken føler sig usikker eller i tvivl om noget. Ekstra bonus: der er ALTID plads til grin og smil når man kører med John :)
Kan klart anbefales hvis man vil være sikker på at man får noget for sine penge!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2014
Dumpeprocent.dk
Terrence
"Super fin køreskole med hjælpsomme lære og god undervisning.

Min kørelærer var Søren Christiansen og det var så hyggeligt at køre med ham. Han var god til at forklare tingene og han fik en til at føle sig godt tilpas bag rettet.

Kan klart anbefales.!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. august 2014
Mark Cederborg
"En rigtig fed køreskole med gode forhold! Jeg kørte selv med Søren Christiansen og bestod (derfor) begge prøver første gang. Søren var, med sin erfaring, god til at forklare samt kende til de typiske fejlmanøvrer. Derudover er han vildt flink og snaksalig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. august 2014
Zoe
"Rigtig god køreskole! Og Søren er en super fed kørelærer. Han er sjov, forklare tingene på en let måde og er rolig når man selv er stresset! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. maj 2014
Sejr Alexander
"Jeg synes at Stjernqvist er en fremragende kørerskole. Jeg kan bestemt anbefale for andre at tage deres kørerkort her. Der en dejlig atmosfære, og kørerlærene er rigtig flinke. Metoden med at tage sin Teori undervisning på computer, er jeg stor fan af. det synes jeg var en af de ting som gør Stjernqvist rigtig godt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. april 2014
Elena K.
"Jeg har været utrolig tilfreds med Stjernqvist Trafikskole og min kørelærer Søren Christiansen. Skolen har skabt trygge rammer for undervisningen, bl.a. ved at have fantastiske sekretærer, som altid klar til at hjælpe med alle praktiske spørgsmål.

Min kørelærer, Søren Christiansen, har været fantastisk - hjælpsom, behagelig og har samtidig formået nænsomt at skubbe mine grænser, så jeg kunne blive helt tryg ved at køre på motorvej, i mørket, på Istedgade:-) m.v. Jeg har bestået teoriprøven (med 0 fejl) og køreprøve i første omgang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2013
Liv
"Jeg kørte med Søren Christiansen og er ovenud tilfreds! Søren er venlig, sjov og meget pædagogisk i sin køreundervisning. Han ved, hvad der typisk er svært og har mange små gode tricks til at hjælpe en til at huske det hele. Han gør en rolig og tryg ved at køre. Meget tilfreds! Jeg bestod teoriprøven med 1 fejl og køreprøven i første omgang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. oktober 2013
Clément Renisio
"I have chosen Stjernqvist because they where offering a full english program for the ordinary cars drivers license (cat B).

The only disappointment was the fact that they where actually not providing any software or virtual theory test in english. So at some point, I needed to figure out myself how to train and get prepared for the test. But I found some online virtual tests in english (and paid around 300 extra KR).

That was enough, since I passed the theory test on my first attempt, with only 3 mistakes.

My driving instructor, Shawn Fareed demonstrated remarkable skills, as a great pedagogue, patient and empathic. Fluent in english, he was also displaying the most advanced knowledge of the car, its technique.

Extremely professional, honest and perfectionist, Shawn is definitely the most recommendable driving instructor. And if youre taking the education in english, hell be your teacher for the theory section too.

So 4 stars to the school, and 5 stars to Shawn Fareed and his great Hyundai i30 :-)

Best wishes with your drivers license. I am enjoying mind now !
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juni 2013
Lykke
"Jeg var som elev hos Stjernqvist trafikskole, meget tilfreds med hele forløbet. Mikkel, som var min kørelære var meget forstående og meget pædagogisk i sine forklaringer.
Jeg er fuldt ud tilfreds med at have haft Stjernqvist Trafikskole, som køreskole.
Og vil helt klart anbefale til andre!
5 store stjerner herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. februar 2013
Xinyi Li
"Hele forløbet bliver forklaret godt og grundigt inden man vælger køreskolen. Der er altid plads til teori i deres selvoplæringslokaler og du bliver generelt guidet godt igennem.
De ordner papirarbejdet for dig, hvilket er en kæmpe lettelse!
Derudover bliver hvert enkelt minut i køretimerne udnyttet godt og grundigt, så du føler dig slet ikke snydt og så er kørelærerene meget fleksible. Kan stærkt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. oktober 2012
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori A 8.490,00 300,00
Kategori B 8.590,00 310,00
Kategori C 13.495,00 625,00
Kategori CE 14.495,00 690,00
Kategori D 14.495,00 690,00
Kategori BE 3.290,00 410,00
Kategori B-erhverv (Taxi) 2.490,00 320,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Stjernqvist
Adresse:Finsensvej 45
Post nr. & by:2000 Frederiksberg
Telefon:38 88 00 46
Hjemmeside:http://www.stjernqvist.dk
Email:info@stjernqvist.dk

Kørelærer:
  • Stjernqvist

Teorilokale:
Adresse:Finsensvej 45
Post nr. & by:2000 Frederiksberg