Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Frederiksberg:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Stjernqvist Trafikskole ApS | Frederiksberg

I Frederiksberg ligger Stjernqvist Trafikskole ApS. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Isabelle
"Super god service og rart med teori på computere så man selv kan vælge hvornår man vil studere. Jeg vil stærkt anbefale Shawn, som er utrolig dedikeret og tager det i dit tempo. Med Stjernqvist bestod jeg både teori- og køreprøve første gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juli 2014
Dumpeprocent.dk
Andreas Moe Rasmussen
"Skud ud til Shaun for at være en hård, men fair kørelærer. Trods nerver til både teoriprøve samt den praktiske prøve bestod jeg begge i første forsøg hvilket skyldes det høje niveau i undervisningen!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juni 2014
Christopher Jensen
"Jeg har været utrolig glad for at have taget kørekort hos Stjernqvist. ikke mindst fordi selve skolen er meget professionel, men også på grund af min Kørelærer Shawn. Shawn er utrolig venlig, engageret og god til at undervise samt at kunne formidle stoffet på en forståelig måde, og jeg fik med det samme et godt forhold til ham, hvilket er altafgørende, hvis man skal kunne kommunikere ordentligt sammen.
Jeg kan varmt anbefale Stjernqvist som køreskole, og kan især anbefale Shawn, som kørelærer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juni 2014
Dumpeprocent.dk
Mursal Samadi
"Synes selv at det gik meget godt, og du får den hjælp du skal have til at bestå."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2014
Tatiana Horneman
"Jeg kan varmt anbefale Stjernqvist trafikskole og specielt min dygtige kørelærer Shawn Fareed. Igennem hele forløbet har han været tålmodig, dygtig, venlig og meget detalje-orienteret. Det er et kæmpe plus når man gerne vil bestå første gang. Jeg har fra dag 1 følt at jeg har været i trygge hænder. Undervisningsforløbet har været meget professionelt og fleksibelt og har passet perfekt til hvis man også har et fuldtidsarbejde ved siden af!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. januar 2014
Kasper
"Hurtigt og velstruktureret forløb. Jeg tog MC kørekort på Stjernqvist for nogle år siden, og alt fungerede som det skulle. Gode undervisere, fine motorcykler og bestod både teori og praktisk prøve første gang! Vil helt klart anbefale denne køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. oktober 2013
Dumpeprocent.dk
Nicolai
"Havde et super forløb på stjernqvist køreskole. Bestod teori og køreprøve første gang. Kan virkelig anbefale Søren Christiansen som 100% vil få dig igennem forløbet nemt. Han er en meget behagelig person og hjælper dig når som helst
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. august 2013
Tabitha
"Jeg havde en meget positiv oplevelse med Stjernqvist Trafikskole. Alle ansatte var tålmodige, humoristiske og fleksible og der var en fin atmosfære. Min kørelærer Søren Christiansen var brandgod. God til at skabe trygge rammer og samtidig give mig selvsikkerhed bag rettet - bestod begge dele i første forsøg!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. maj 2013
Clara
"Jeg har været utroligt tilfreds med køreskolen. Det har været professionelt og struktureret hele vejen igennem. Min kørelærer - Søren har været helt fantastisk sød og tålmodig. Ham kan jeg fuldt ud anbefale - bestod både teori og praktik i første hug."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. maj 2013
Cecilie
"Jeg kan kun anbefale Stjernqvists køreskole.
De har et meget fleksibelt teoriprogram, så det er muligt at tilpasse teorien efter arbejde,for eksempel, og ikke omvendt. Det fungerede rigtig godt for mig.
Generelt synes jeg alle på køreskolen, både sekretærene og de andre kørelærer, er hjælpsomme hvis man har haft spørgsmål eller havde brug for hjælp på anden måde.
Jeg kan varmt anbefale Shawn Fareed, som kørelærer.
Han er meget pædagogisk, tålmodig og motiverende. Jeg følte mig godt tilpas og godt rustet til både teoriprøve og praktisk prøve med Shawns vejledning.
Jeg bestod begge dele første gang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. april 2013
Vicky
"Kan varmt anbefale Stjernqvist som køreskole. Jeg har kun haft positive oplevelser og har fået en venlig og proffesionel behandling hele vejen igennem.
Min kørelærer Mikkel Clausen, var helt fantastisk. Han var rolig og tålmodig hele vejen igennem og det var en fornøjelse at køre med ham.
Jeg bestod teori første gang og praktisk 2 gang og var færdig på under 3 månededer.
KLAR anbefaling herfra.. :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. februar 2013
Lykke
"Jeg var som elev hos Stjernqvist trafikskole, meget tilfreds med hele forløbet. Mikkel, som var min kørelære var meget forstående og meget pædagogisk i sine forklaringer.
Jeg er fuldt ud tilfreds med at have haft Stjernqvist Trafikskole, som køreskole.
Og vil helt klart anbefale til andre!
5 store stjerner herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. februar 2013
Jessie Huang
"Jeg kan varmt anbefale Stjerneqvist køreskole, jeg har haft en rigtig god oplevelse. Jeg havde Shawn som kørelære. Han har været utrolig tålmodig, motiverende og ikke mindst en utrolig behagelig og lærerig kørelære. Under kørsels timerne ville man hurtig opdage, at han er meget opmærksom. Ud fra mine erfaringer, er Shawn er en der går 110% op i sit arbejde og elev. Han har uden tvivl hele sit hjerte med på arbejde med målsætninger om, at man som elev skal få det mest og bedst mulige ud fra hans kørselslektioner."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. januar 2013
Martin
"Er så glad for at jeg valgte Stjernqvist da jeg skulle tage mit kørekort. Et rigtig godt forløb hele vejen fra opstarten og frem til køreprøven. Havde nogen super gode og lærerrige køretimer med min kørelærer Mikkel Clausen, som jeg også vil takke mange gange for at være så rolig, forstående og sjov, og for at alligevel kunne få lært mig så meget på relativ kort tid. Tak. Og på gensyn måske! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. oktober 2012
Cecilie
"Jeg anbefaler stærkt denne køreskole og min tidligere kørelærer Shawn. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven første gang, og Shawn var enormt rar at være ude og køre med, da han altid var venlig og glad. Han er god til at lære en tingene hurtigt, og hvis der er en ting man ikke er så god til skal han nok sætte tiden af til at få tingen lært, om man så skal gøre det samme igen og igen indtil det er på plads.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. oktober 2012
Rasmus
"Bestod køre- og teoriprøve første gang. Rigtig godt forløb både med teori og kørsel. Kan helt klart anbefales, med Shawn som kørelærer, eftersom han lærer tingene til en hurtigt og stabilt. Altid godt humør og god undervisning, kan helt klart anbefale Shawn Faheed, super forløb, tak Shawn!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. september 2012
Karsten
"Jeg har haft en positiv, og professionel oplevelse af mit forløb hos Stjernqvist køreskole, og med kørelærer Shawn Fareed.
Det har været en sund cocktail af et godt fagligt forløb, med plads til godt humør.
Alt ialt har jeg kun godt at sige om køreskole og kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. september 2012
Anna
"Rigtig god skole!
Super god kørelærer. Tak Mikkel ;-)
Kan helt klart anbefales:)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. august 2012
Jacky
"Jubii - passed first time in theory and driving test! And that tells every thing :) Thanks to Stjernqvist Traffic School and especially to my driving instructor Shawn.
He was very pro and patient. Also good to keep our appointments and always on time. A driving instructor I can highly recommend! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. august 2012
Thea
"Rigtig god køreskole med professionelle, kompetente og glade mennesker. Alt fra sekretærer til kørelærere har været søde venlige! Jeg vil især takke min kørelærer Mikkel for at gøre mine kørelektioner til nogle sjove, hyggelige og effektive timer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juni 2012
Jens Peter Spanggaard
"Stjernquist er garant for god behandling og ordentlig vejledning på vejen mod dit kørekort.
De hjælper og vejleder dig på en fornem måde!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. maj 2012
Anders
"Hos Stjernqvist får man ikke kun en god service. Trafikskolen råder over nogle venlige, rare og ikke mindst humørfyldte kørelærere, alle top professionelle. Under mit forløb (Kategori B) har jeg oplevet at blive taget godt imod, af alt fra sekretærerne til ejeren af trafikskolen.

Jeg bliver til sidst nødt til at rose Hakim for sin positive holdning og en yderst afslappende undervisning!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. marts 2012
simone østergaard
"Eftersom jeg netop har bestået køreprøven første gang (ligesom teori) kan jeg kun varmt anbefale stjernqvist! Har dog haft en måneds pause fordi jeg har været tilknyttet aspirant-program det bliver dog fuldstændig udlignet af den væsentlig billigere pris jeg har fået i forbindelse med aspirant-programmet.
Dejlige ansatte!
5 stjerner!

Tak til min fantastiske kørelærer, der indtil videre har beståelsesprocent på 100 ;) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. marts 2012
Kristian Ejlsted
"Stjernqvist er en rigtig god køreskole og der har ikke været nogen problemer i mit forløb."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2012
Helene Barrow
"Helt klart en femstjernet køreskole i mine øjne. Utroligt fleksibelt teoriprogram på pc, så man selv kan planlægge sit forløb. Fantastisk kørelærer som var tålmodig og gav virkelig god konstruktiv feedback.
desuden virkelig søde og professionelle kontorpiger. ja faktisk alt personale jeg er stødt på har efterladt et godt indtryk."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. marts 2012
Henrik
"Jeg har fået kørekort gennem Stjernqvist køreskole. Dette var en super oplevelse. Jeg bestod både teori og praktisk prøve første gang. Personalet var super behjælpelige og min egen kørelærer Bertil Thøfner var bare helt i top. Super professionel, knald dygtig og altid klar til at hjælpe og vise stor tålmodighed. Samtidig var der altid en god og hyggelig stemning i bilen kryderet med lidt humor. Jeg håber andre vil benytte sig af denne køreskole og kørelærer. Det vil man ikke fortryde."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. februar 2012
Henrik
"Jeg har fået kørekort gennem Stjernqvist køreskole. Dette var en super oplevelse. Jeg bestod både teori og praktisk prøve første gang. Personalet var super behjælpelige og min egen kørelærer Bertil Thøfner var bare helt i top. Super professionel, knald dygtig og altid klar til at hjælpe og vise stor tålmodighed. Samtidig var der altid en god og hyggelig stemning i bilen kryderet med lidt humor. Jeg håber andre vil benytte sig af denne køreskole og kørelærer. Det vil man ikke fortryde."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. februar 2012
Tanya Mei Halskov
"Jeg, blandt mange, bestod både min teori og køreprøve første gang. Alt takket være stjerneqvist og ikke mindst for at nævne min kære og meget dygtige kørelærer Søren Christiansen, som jeg blev anbefalet af en veninde :) og kan kun anbefale ham videre, vel videne af at folk ikke vil blive skuffet.!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2012
Simon
"Jeg startede som elev på Stjernqvist Køreskole bevidst om, at jeg ville tage det på ca. 3 måneder.

Der kom nogle personlige ting i vejen for at det kunne gå så hurtigt, men heldigvis kører Stjernqvist individuel Teoriundervisning på computere, så jeg ikke skulle starte helt forfra, som jeg skulle have gjort, hvis det var gruppeundervisning. Det medvirkede til jeg var hurtigt igang igen og kunne afslutte forløbet efter ca. 5-6 måneder. Rigtig venlige kørelærer, som sætter dig ind i tingene og er gode til at hjælpe."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. januar 2012
Toke Sundgaard
"Bestod både teori og køreprøve første gang. Havde en super god kørelærer i Søren Christiansen, og ham kan jeg kun anbefale på det varmeste."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. januar 2012
Eva Toft
"Min oplevelse hos Stjernqvist har været helt fantastisk. Det venlige personalet og alle de dygtige kørelærere, jeg er stødt på, har gjort min tid på skolen nem og overskuelig. Teorilektionerne fungerede rigtig godt for mig på PC. Man kunne tage timerne i sit eget tempo, og samtidig var der også altid en kørelærer til stede, som man kunne spørge om hjælp, hvis der var nogen, man ikke kunne forstå. Særligt vil jeg rose og meget, meget varmt anbefale min helt fantastiske kørelærer, Søren Christiansen. Hans tålmodige og rolige væsen, dejlige personlighed og store overblik gør ham SÅ kompetent som kørelærer. Han gav mig roen, selvtilliden og evnerne til at bestå både teori- og køreprøve i første hug. Mange, mange tak Søren! Og tak, Stjernqvist - hold fast i ham hr. Christiansen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. december 2011
Kim
"Opstart hos Stjernqvist temmelig kaotisk ved 1 teori letion. Her er er pc og kode og klar dig selv. Den lidt negative start blev dog hurtigt vendt til super postivt da kørelærer Hakim kom på banen. Overblik, situationsfornemmelse, vilje og evne til at lære fra sig og ikke mindst humor. Tak for nogle super køretimer. Har netop bestået CE idag i første forsøg. Vender helt sikkert tilbage til Hakim hvis behov for yderligere kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2011
Claus Nielsen
"Jeg har været super tilfreds med mit forløb hos Stjernqvist. Har taget kategori D og bestod begge dele første gang. Stor tak til Hakim for sin indsats.
Det er dog et problem at køre en 100 % elektronisk teoriundervisning, når man til prøven, i Valby, bliver spist af med at gammelt lysbillede apparat/show. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2011
Yong
"hvis du søger en god køreskole. med gode kørelærer og god service, så er Stjernqvist helt klart det du søger.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2011
Mia
"Super køreskole, havde personligt en rigtig god kørerlærer!
-bestået i dag i første forsøg! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. december 2011
Leo Ørsnes
"Utrolig god koordination til en god pris. Bestod både teoriprøve og køreprøve første gang.
Min kørelærer var Hakim Amer - utroligt god, hyggelig og lærerig at køre med.
Jeg har dog hørt at alle kørelærere på denne skole er af samme filosofi :)

Kan klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. december 2011
Claire
"Jeg synes at mit forløb hos Stjernqvist er gået super godt. Tingene har bare spillet rigtig godt sammen. Det var nemt og hurtigt at få tid til manøvrerbane, førstehjælp og glatbane. Min kørelærer har også været rigtig super og mert tålmodig og bare lært mig alle tingene rigtig godt.
Jeg har givet 5 stjerne fordi jeg synes jeg er blevet godt behandlet og det er nogle meget flinke mennesker der er på køreskolen og jeg har følt at de havde lyst til at hjælpe ( specielt hvis man havde spg. omkring teorien)
Meget positiv oplevelse. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. november 2011
Michalis
"Jeg startede mit forløb for langt tid siden hos Stjernqvist. Tingene virkede ret lovende i starten men i og med at jeg var en elev af en køreaspirant kom jeg ud i den uheldige situation at min kørelærer ikke bestod sin egen prøve, hvilket betød at jeg fik en ny kørelærer og skulle vende mig til skiftet. Dels på grund af forhindringer i min eget forløb vil jeg kun kunne anbefale stjernqvist på baggrund af at de har valgt at ansætte nogle gode kørelærer. min kørelærer udviste tålmodighed, entusiasme og villighed til at hjælpe mig igennem forløbet. Så min anbefaling går til dels til stjernqvist men mest til selve kørelæreren som ledte mig til at bestå min køreprøve i dag! Når det så er sagt syntes jeg godt de kunne sørge for at vurdere fra start af hvem der egentlig må modtage elever som kørelærer aspirant siden jeg følte der var lidt for meget fokus på kørelæren som elev fremfor selve eleven hvilket blev til tider meget forvirrende."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. november 2011
katrine stærmose
"jeg har været meget tilfreds med mit forløb på Stjernqvist, bestod både teori og køreprøve første gang, hele forløbet var meget fleksibelt og jeg følte at jeg fik meget ud af undervisningen, både til teori på køreskolen, og når jeg var ude at køre med min kørelære, kan stærkt anbefales til alle der gerne hurtigt og sikkert vil have et kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. november 2011
Johan H
"Bestod alt i første omgang. Man bliver taget seriøst, der forekommer konstruktiv kritik, og man tager altid det hele med et smil..
En klar anbefalingsværdi køreskole!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. november 2011
Natasha
"Fantastisk skole med styr på det hele. Min kørelærer Søren Christiansen var den bedste! Han er rolig, støttende og en rigtig god lærer. I dag føler jeg meget sikker i trafikken på grund af hans gode undervisning. Det sætter sig i hjernen for evigt :) Kan kun anbefale ham! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. oktober 2011
SKS
"Et ganske fint forløb, sød kørelærer der var rolig og empatisk.
Teorien foregik på computer i lektioner af min. 1½ time af gangen, det til trods for at nogle af forløbene kunne overståes på 15 min.
Pladserne i teorilokalet blev for få om mandagen hvis man ønsker teori kl 18.

Bestod begge prøver første gang, men tog en del ekstra timer inden jeg gik op."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. oktober 2011
Sofie Hinge Bjørsted
"Super god køreskole. Utroligt venligt og imødekommende personale, fleksibel teori på computer suppleret af god gammeldags teori en gang om ugen og vigtigst en virkelig dygtig og tålmodig kørelærer. Tak til Mohammad Parvaz."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2011
Tina Nygaard
"jeg har lige været til kørerprøve... og jeg bestod første gang, jeg bestod også teoriprøven første gang...
og jeg er sikker på at grunden til at det er gået mig så godt er takket være min kørerskole, stjernqvist trafikskole...
og min super Professionelle og venlige kører lærer, John Rex...
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. oktober 2011
Lasse
"Jeg har nu taget både C og CE kørekort gennem Stjernqvist og er fuldt ud tilfreds med undervisningen. Alt teori foregik på computere og man kunne studere ekstra hjemmefra hvis man havde behov. Køretimerne blev lagt helt efter mine ønsker og kunne i flere tilfælde også sagtens flyttes når arbejde kom i vejen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. oktober 2011
Becca Riemer
"Jeg kan kun sige, at jeg er fuldt ud tilfreds med mit forløb på Stjernqvist. Alt lige fra kontoret, til teoritimerne og min kørelærer. Jeg har fået en god vejledning igennem hele forløbet og har derved også formået at få tilrettelagt undervisningen, så den passede til min hverdag. Dette er jeg helt sikker på også har resulteret i, at jeg både bestod min teoriprøve og køreprøve i første forsøg. Jeg kan kun anbefale Stjernqvist til dem, der ønsker en god undervisning med imødekommende mennesker. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. september 2011
Camilla
"Stjernqvist er helt igennem en rigtig god køreskole. Der er styr på tingene og man føler sig tryg omkring hele forløbet, så kan varmt anbefale den."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. september 2011
Chris
"super fed køreskole! Der er styr på tingene og kørelærerne er søde :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. september 2011
Marika Thustrup
"Stjernqvist er en rigtig god køreskole. Der er styr på tingene og du bliver ikke taget ved næsen af diverse ekstra beløb - alt hvad der skal betales kan du på forhånd læse på hjemmesiden. De har mange gode kørelærer, men jeg vil især anbefale min Kørelærer, John, som ikke bare lærte mig at køre bilen, men lærte mig at være en god bilist i alle slags situationer. Teori foregår på computer, hvilket er meget positivt i forhold til tid. De har et ugeskema over hvornpr der er teori og det kan du så passe dine lektioner til. Desuden kan du spørge kørerlæreren i rummet hvis du er i tvivl. Dog kan computer-teori være meget kedeligt i længden, det er det eneste negative jeg har at sige. Men så er det tilgengæld en fordel at teoribogen gives for visning af studiekort - deres form for studierabat - 300 kr. sparet. Så den lander klart på en 5er for en god oplevelse. Jeg dumpede hverken teori eller kørsel, og det tog 4 måneder. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. september 2011
Emil
"stjernqvist køreskole er en rigtig god køreskole med mange gode kørelærer de burde dog få udvidet med flere computere da det er sådan man tager teori i forhold til hvor mange elever de har.
ellers alt i alt en rigtig god køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. september 2011
Josefine
"Jeg har været meget tilfreds med Stjernqvist Trafikskole.
Hovedgrunden er at jeg havde en virkelig dygtig og sød kørelærer, som jeg virkelig har været mere end tilfreds med.
Køreskolen har været meget fleksibel - blandt andet pga. de mange forskellige dage man kan komme og læse sin teori. Desuden har de altid har været villige til at hjælpe hvis man var i tvivl om noget. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. september 2011
Victor
"Jeg var meget tilfreds med den undervisning der blev givet, det er et klart + at man kan variere mellem selv-læring og alm. klasse undervisning.
jeg havde en meget god kørerlærer ved navn søren som var rigtig god til at lærer fra sig og give konstruktiv kritik til hvordan man kunne forbedre sin kørsel. ialt giver jeg dem 5 sterner, kan klart anbefale denne kørerskole, og specielt denne kørerlærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. september 2011
Kent
"Super service og godt forløb. Især tak til Hakim kørelære for den fine service:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. august 2011
Henrik Nielsen
"Teroiundervisning er ikke noget at juble over, her er et login og password og så kan du finde en pc hvis der er en ledig.(kort til lastbil)
Har man spørgsmål kan man spørge en som er der, men være klar til at skulle vente i længere tid..
Bestod det hele første gang men ikke pga af deres undervisning, har læst det hele op selv.
Jeg sender IKKE min unger der ind når de skal have kørekort."
1 stjerne 16. august 2011
Line Dahl Meier
"Jeg har været utrolig glad for at tage mit kørekort hos Stjernqvist! Det er en meget fleksibel køreskole som repræsenterer kvalietet og høj faglighed. Det er et stærkt hold af erfarne kørelærer, som vægter at tage dig fuldt rustet igennem hele forløbet. Man får virkelig noget for sine penge her og et indtryk af, at der findes en oprigtigt underviser lyst på denne køreskole! Selve undervisningen er meget fleksibel og kan flettes ind i enhver travl hverdag. Køreskolen kan kun varmt anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. august 2011
pia
"Jeg har været meget glad for denne køreskole. Alle har virket glade, imødekommende og hjælpsomme både kørelærere og andet personnale. Der er altid blevet givet information i god tid hviklet jeg synes betyder meget. Jeg har været meget glad for min kørelærer da han altid har virket rolig og tålmodig. Det er med til at man tør lave de fejl der skal til når man kan stole på læreren. Jeg har indtryk af at de andre kørelærere er lige sådan. Men jeg synes tilgengæld også at det er rigtig godt at man har mulighed for at skifte lærer da man måske kan få et andet indtryk end det jeg har.
Det eneste jeg synes har været lidt ærgerligt at tavle undervisninge med en kørelærer stoppede. Det var en virkelig godt undervisning og jeg fik virkelig meget mere ud af dem end pcen. Det er bedere at det er et levende menneske man kan se end en kedelig stemme i et par høretelefoner.
Jeg vil i fremtiden varmt anbefale stjernqvist."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. august 2011
Esben Wied Jespersen
"Dette var klart en positiv oplevelse. Teoriundervisningen er nem at sætte sig ind i og da der både var klasse- og pc-muligheder, kunne man uden problemer få det passet ind i sin hverdag.
Alle på stedet er meget imødekommende og man føler sig godt tilpas, både på skolen og i bilen. Især min kørelærer var jeg tilfreds med, da han gjorde mig tryg i trafikken og samtidig lyttede til mine behov.
Og da jeg bestod både min teori- og min praktiske prøve første gang, kan jeg kun være godt tilfreds. 5 stjerner!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. august 2011
Jacob
"God praktisk kørelærer med tålmodighed og fin evne til at forklare tingene.

Administrationen er god. Jeg oplevede ikke at gå glip aflysninger og fik på forhånd den rigtige pris oplyst.

Teoriundervisningen er efter min mening lidt for optimeret idet den foregår på computer med billeder og tilhørende oplæst tekst. Teksten er ikke altid god og oplæseren kan ikke formulere sig anderledes hvis man ikke forstår stoffet i første omgang. Ud over det, var 3-4 af computerne altid defekte og systemet gik ofte ned midt i undervisningen.

Skolen kan varmt anbefales til boglige typer der har nemt ved at lære teori ud fra en bog.

Skolen ligger forøvrigt i den lidt dyre ende - især for kategori C og C/E hvilket nok skyldes at de har monopol på disse kategorier i København og Nordsjælland.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. august 2011
Vicky Hansen
"På Stjernqvist Trafikskole var der en god stemning til teoriundervisningen da lærene havde en spændende måde at undervise eleverne på. Til de praktiske timer fik jeg en god kørelærer som underviste i mit tempo, hvilket gjorde at jeg var godt rustet fremover i trafikken. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. august 2011
Elisabeth
"Generelt har jeg kun positive ting at sige om Stjernqvist. Alle nede på skolen er enormt glade og imødekommende, og det er dejligt at man hurtigt kommer på manøvrebane og førstehjælpskursus. Hvis jeg skulle sige noget negativt, virker det til at være en lidt dyrere skole, og der er nogen gange ikke computere nok til alle der gerne vil tage teori. Og for mig, var det irriterende, at der ikke var hold undervisning- hvis man nu havde spørgsmål til teorien. Så havde jeg heldigvis en super kørelære, Søren, som jeg vil anbefale til ALLE og enhver :). Han er altid villig til at forklare, og hvis der er noget han ikke lige ved, kan man være sikker på at blive ringet op, når han har fundet svaret. Han er behagelig at køre med, og god til at få en til at slappe af, og føle, at det at køre bil er det nemmeste i verden! Han skal have tusind tak for nogle super køretimer. 5 stjerne til Søren, og 4 til skolen.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. august 2011
Sille Selvig
"Køreskolens teoriundervisning er fin nok - nem at bruge og sætte sig ind i, og et meget fleksibelt system som kan tilpasses de flestes hverdag. Jeg bestod teori og køreprøve i første hug - og jeg kan varmt anbefale kørelæreren Søren Christiansen, som er noget af det flinkeste, snaksagligste og virkelig dygtig til at lære fra sig. Helt klart en omgang fantastisk køreundervisning, og derfor 5 stjerner. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. august 2011
Yasmin
"Kan kun sige jeg har positive minder. Jeg bestod både min teori og praktiske prøve første gang. Det var en fantastisk oplevelse, at køre med Hakim som var ekstremt tålmodig og forstående overfor mine behov. Det at man kunne komme ind og tage teori når man havde tid gjorde virkelig også en forskel. Helt klart 5 stjerner!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. august 2011
Hamid samadi
"Stjerneqvist var en yderest professionel skole, hvor jeg blev behandlet som en ligeværdig kunde og fik alt hvad det der skulle til for at jeg kunne bestå og ikke bare det, jeg fik masser gode oplevelser tips og guldkorn med på vejen som jeg selv gir vider til venner og familie. Jeg var så heldig at møde de fleste af kørelærende derinde Dog blev min lære in the end en mand ved navn Hakim Amer han er nok den bedste kørelærer jeg nogensinde har haft, han var overskuelig nem og forstår og mest af alt en ekstremt vidunderlig kørelærer... Siger tak til alle fra stjerneqvist for en god og lærig oplevelse. Og et kørekort i hånden <3"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. august 2011
Tarek
"Denne skole må være blandt de bedste jeg har været på, alt gik som smurt i olie personalet og de arbejdende på køreskolen var glade og imødekommende. Jeg synes jeg fik et ekstremt godt overblik over det forløb jeg skulle udsættes for. Jeg havet været ude på forskellige køreskoler før hen for at se hvilken jeg burde tage, og må ærligt indrømme at det var den eneste skole som fanget min interesse. Jeg havet under mit forløb en kørelærer ved navn Hakim og han introduceret mig til de andre på skolen og gav mig følelsen at jeg var velkommen, som nå man har været væk længe og møder en gammel ven igen efter langtid. Jeg fik gennemgået hele mit forløb uden problemer tror nu nok også jeg havde den bedste kørelærer hehe

Bedste hilsner en mere Elfaren grønt kørende bilist "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. august 2011
Tarek
"Denne skole må være blandt de bedste jeg har været på, alt gik som smurt i olie personalet og de arbejdende på køreskolen var glade og imødekommende. Jeg synes jeg fik et ekstremt godt overblik over det forløb jeg skulle udsættes for. Jeg havet været ude på forskellige køreskoler før hen for at se hvilken jeg burde tage, og må ærligt indrømme at det var den eneste skole som fanget min interesse. Jeg havet under mit forløb en kørelærer ved navn Hakim og han introduceret mig til de andre på skolen og gav mig følelsen at jeg var velkommen, som nå man har været væk længe og møder en gammel ven igen efter langtid. Jeg fik gennemgået hele mit forløb uden problemer tror nu nok også jeg havde den bedste kørelærer hehe

Bedste hilsner en mere Elfaren grønt kørende bilist "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. august 2011
Alberte
"stjernqvist trafikskole har styr på alt det adminestrative og de har deres eget køretekniske anlæg, så man behøver ikke vente i flere uger på at komme på glat bane og manøvre bane, og har gode kørelærer, der er villige til at hjælpe, hvis man har spørgsmål til det man lærer. lærerne har også styr på hvad man skal have lært inden man går op til teori prøven, og de har et godt system til at man består den første gang. men jeg har især været rigtig glad for den parktiske undervisning, da søren, min kørelære, var rigtig god til at fortælle mig hvad jeg gjorde galt og hvad jeg gjorde rigtigt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juli 2011
Andreas
"Jeg syntes det var en god køreskole. Det var fedt at der var mulighed for at få individuel undervisning på pc, hvilket gjorde hele forløbet hurtigere at nå igennem.. Personalet var flinke, og det var meget nemt og overskueligt at skaffe: Manøvrebane, førstehjælp, og glat-bane tider. Jeg var også umådeligt glad for min kørelærer, og jeg bestod teori + køreprøve første gang. Hvis jeg skulle komme med et minus ville det nok være, at der nogle gange ikke var nok computere til alle, når man skulle tage teoriundervisning.. Det er grunden til at den ikke får 5 stjerner. Men overordnet set er jeg meget tilfreds, og vil varmt anbefale den til andre :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juni 2011
julie
"Jeg har været meget tilfreds med mit forløb, og har haft en fleksibel kørelære. Min kørelære har været god til at rose. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. april 2011
Anja Jacobsen
"Køreskolen levede fuldt ud op til min forventning. Teoriundervisningen fungerede fint og jeg følte mig rustet til prøven. Jeg vil til en hver tid anbefale Søren Christiansen som kørelære, da han er det roligste menneske og skaber den bedste og hyggeligste Køretime. Søren er rigtig god til at forklare hvordan man skal klare de svære kryds. Jeg har bestået min køreprøve i sidste uge og har været ude at køre hver dag. Jeg har på intet tidspunkt følt mig nervøs for at køre på egen hånd uden trygheden af at have en kørelære ved min side. Så derfor vil jeg sige tak til søren for en vildt god læretid. Derfor de 5 stjerner."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. april 2011
Sandra Frank
"Jeg har været meget tilfreds med skolen pga. forløbet samt deres professionelle tilgang til undervisningen. Men jeg har især været glad for min kørelærer Søren, som har gjort mig tryg og givet mig selvtillid nok til at bestå min køreprøve. Jeg kan kun være taknemmelig for hans rolige og tålmodige væsen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. marts 2011
Henrik Petersen
"Efter at jeg idag har bestået køreprøven, vil jeg gerne takke min kørelærer, Søren, og skolen, for en yderst grundig undervisning.
Det har været en stor oplevelse og lærerigt, at køre med Søren. Tak for din tålmodighed, uden denne ville det have taget rigtig lang tid. Du har jo ikke ansvar for aflysningerne p.g.a. vejret"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2011
Mette Bisgaard
"Køreskolen er virkelig god, der er gode lokaler og altid plads at få i pc lokalerne. Det at man kan veksle mellem pc og klasse undervisning er virkelig rart. En særlig stor tak til min kørelærer Søren. Han er enormt pålidelig, fleksibel, tålmodig og god til at lære fra sig. Det kan godt være det er lidt dyrere end andre skoler, men det er alle pengene værd..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. januar 2011
Anders
"Søren var en god kørelærer. Jeg vil gerne anbefale stjernqvist, fordi de har mange muligheder for at tilrettelægge din egen teoriplan. Jeg har været tilfreds med forløbet, og er glad for at have taget mit kørekort hos stjernqvist."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. januar 2011
Dina
"Godt forløb, lækkert med teori på computer, variation i kørsel og bestået begge prøver i første forsøg. Jeg er lykkelig !"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. december 2010
Christoffer
"Utroligt godt og gennemført kørekorts kursus til MC. 5 stjerner til en køreskole der har styr på tingene!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2010
Benjamin
"Super god køreskole. Rigtig gode og forståelige teoritimer, med grundighed, der sikrer at man består sin teoriprøve. Kan stærkt anbefale denne køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. september 2010
Michael
"Et super forløb på Stjernqvist med kørelære Søren Christiansen. Hyggelige men dog koncentrede køretimer! Kan anbefales til alle som vil bestå deres prøver i første forsøg!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. april 2010
Thomas Rozario
"Det har været helt kanon og ubeklageligt. Teorien-delen var god, da man selv kunne bestemme hvor hurtigt man ville have den overstået på individuelt pc-undervisning.
Nu var jeg så heldig at få en meget kompetent kørelærer, Søren Christiansen, der virkelig går op i sit arbejde, og kan sit kram. Samtidig forstår han at lære fra sig og gøre køretimerne hyggelige! Ham kan jeg varmt anbefale."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. februar 2010
Sara
"Jeg havde et rigtig godt forløb, både mht teori og praktisk undervisning. Det var utrolig dejligt at teori-undervisningen var så fleksibel, og at forløbet slet ikke overlappede min skolegang ved siden af. Jeg havde Søren Christiansen som kørelære og var meget glad for det. Jeg følte under hele forløbet at der var tjek på tingene, og kan klart anbefale køreskolen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. november 2009
Joachim Bach Nielsen
"Gode kørelærer - men forfærdelig administration. Bered dig på dårlig information, sene udmeldinger og pludselige ekstragebyrer. Jeg spurgte flere gange DIREKTE i telefonen inden jeg bestilte kørekortet om totalprisen - og fik et klar svar. Alligevel er der nu pludseligt dukket 1700,- til leje af bane og motorcykel til praktisk prøve. Jeg forstår gebyret - men er meget vred over at det ikke er blevet meldt ud i starten når jeg har spurgt specifikt om det.

Jeg blev kaldt på køreteknik med kort varsel. Den dag jeg skulle på køreteknik ringede jeg og spurgte om det var aflyst, da det regnede. Jeg fik meget klar besked: "Mød op - ellers vil vi kræve betaling for manglende fremmøde!" Da jeg nåede på køreteknisk anlæg var det selvfølgelig aflyst på grund af regnen. Igen; forståeligt at det var aflyst - men totalt uforståelig at det ikke kan meldes ud når jeg ringer i forvejen.

Jeg valgte Stjernqvist fordi jeg troede at de havde styr på sagerne - men jeg blev slemt skuffet. Jeg kan kun anbefale andre at søge andre steder hen. Kørelærerne har været kompetente - men administrationen har været elendig.

Stram op, Stjernqvist!"
1 stjerne1 stjerne 15. juni 2009
Michel Copeland Toft
"Fantastisk køreskole, med meget flinke og hjælpsomme kørelærere. Søren Christiansen kan virkelig anbefales. Han er rigtig hyggelig og flink og er skide god til at undervise i at køre bil. Uden ham, havde jeg aldrig fået mit kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. december 2008
Stine
"Virkelig god køreskole med tjek på tingene. Jeg havde Søren Christiansen som kørelærer hvilket jeg er virkelig glad for. Han formår både at gøre køretimerne hyggelige og lærerige hvilket betyder meget når man skal lære noget nyt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. november 2008
Dan Bjævertoft
"Virkelig et godt og hurtigt forløb med den bedste kørelærer i verden Søren Christensen ..
Man følte sig virkelig tryk med ham ved sin side og han er en god lærer som kan både kan undervise og berolige på samme tid hvilket er vigtigt for mig som elev.
Derudover var selve kører skolen rigtig fin og et super system med undervisning på computer så man hurtigere kan få teorien overstået."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. november 2008
Mille Bendtsen
"Stor tak til Søren Christiansen uden ham havde jeg ikke fået mit kørekort. Han er en super lærer, og det har været nogle rigtig hyggelige køretimer.
Det har været dejligt med pc-teorien, så man kunne komme når man havde tid. Undervisningen var også helt fin.
Kan klart anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. september 2008
Anne-Sophie Frederiksen
"Meget behaglig praktisk undervisning - Søren Christensen - du er en virkerlig professionel lærer, hvor man ikke kan føle sig andet end tryk og tilpas. Mange tak for den brede tolerance.
Teori var også helt fint . sjovt bliver det jo nok aldrig - men alt gik som jeg havde håbet på.
5 stjerner og kan kun anbefale stjernquist køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. september 2008
birgitte hansen
"tak til min kørelærer søren christensen for nogle gode og lærigekøretimer uden ham var det aldrig gået.han har bare været super."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. august 2008
Louise
"Ok teori undervisning, havde bare været rart med samme underviser..
Havde en kanon god kørelærer Søren Christiansen, uden ham havde jeg ikke fået mit kørekort..:-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. juli 2008
Peter
"Alt i alt var det rigtig godt. Det haltede måske lidt på undervisningsdelen, men kun lidt. Den praktiske del var rigtig god, især fordi jeg havde en rigitg god kørelærer, Søren Christiansen. Han var super."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. juli 2008
Nikolaj
"Dygtige lærer og meget kvalificeret undervisning. Alt foregik professionelt. De første ord jeg kommer til at tænke på er tillid og professionalisme."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. januar 2007
Mette
"Man har mange forskellige undervisere og kørelærere, så de har slet ikke styr på hvad man har lært eller ikke lært. Oven i hatten, er de fleste afunderviserne desværre heller ikke for gode...ikke gode til at lære fra sig. De vil hellere bare have det overstået. Desværre er der heller ikke styr på det administrative."
1 stjerne 25. august 2007
martin
"Undervisningen syntes jeg var rigtig god.
Gode lærere dygtige til at formidle.
Alt i alt en rigtig professionel skole.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2006
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Stjernqvist Trafikskole
Adresse:Finsensvej 45
Post nr. & by:2000 Frederiksberg
Telefon:3888 0046