Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Frederiksberg:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Køreskolen First Drive | Frederiksberg

I Frederiksberg ligger Køreskolen First Drive. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Jes melby
"Fik det som jeg ville have det hele vejen igennem tusind tak for hjælpen :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. september 2017
Dumpeprocent.dk
Malte
"Generelt betød det meget for mig da jeg valgte køreskole, at priserne var til at stole på og at man ikke ville blive glemt eller overset, som en del af en stor klasse. Jeg blev ikke skuffet!
Den personlige service var i top, der var plads til tvivl, til dumme spørgsmål og til repetition, så ingen blev glemt på vejen.
Priserne var som angivet, og jeg behøvede ikke frygte for vanvittige priser på hverken ekstra timer, prøver eller uigennemskuelige gebyrer.

Jeg blev nødt til at holde en uventet pause i forløbet, og blev ringet op dagen inden mine lektioner udløb og tilbudt en køretid samme dag. Uden den gode service og fleksibilitet var jeg endt op med at skulle betale det dobbelte.
Tak"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. februar 2017
Anne Amalie Pihl
"Super seriøs og professionel køreskole med rolige og kompetente kørelærere!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. september 2016
Dumpeprocent.dk
Pia Jensen
"Jeg har haft et virkelig behageligt forløb. Der er meget fokus på den enkeltes behov, og det gør hele oplevelsen meget bedre! Jeg kan varmt anbefale Hans og Køreskolen First Drive til alle. Bestod både teori og køreprøve i første hug, så kunne ikke være mere tilfreds!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. januar 2016
Sara Tangø
"Fantastisk god undervisning og sympatisk kørelærer. Jeg bestod køreprøven første gang og følte mig godt forberedt til den pga. ovennævnte. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. november 2015
Anna
"Et rigtig godt forløb!
Hans var meget opmærksom i hver eneste køretime og talte ikke i telefon eller andet, som jeg har hørt andre kørelærer gør. Jeg kan kun varmt anbefale Hans og køreskolen First Drive."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. november 2015
Dumpeprocent.dk
Signe
"Jeg har lige fået kørekort! Jeg troede aldrig, det ville lade sig gøre, for jeg er ikke helt ung længere og havde nogle "køretraumer" med mig i bagagen fra en ulykke, jeg var involveret i som ung. Jeg var virkelig bange for at køre bil. Men kørekortet blev nødvendigt, og med Hans rolige stil og undervisning blev det muligt. Jeg bestod både teoretisk og praktisk prøve i første hug, og jeg er så stolt, glad og tilfreds med hele forløbet.
Jeg kan varmt anbefale Hans og First Drive! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. juni 2015
Yasmin
"Fantastisk god og hyggelig køreskole!

Jeg bestod teori og praktisk i første hug, hvilket jeg kun kan takke den meget tålmodige kørelærer Hans Pallesen for.
First Drive køreskolen kan varmt anbefales !!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. marts 2015
Daniel M Andersen
"Små hold med en hyggelig atmosfære. Der var altid tid til at besvare spørgsmål og stemning til både teori og praktik var hyggelig og afslappet samtidig med at der altid var fokus på at reglerne blev overholdt.
Jeg bestod teori i første forsøg med 0 fejl, og bestod køreprøven i første forsøg ligeså. Kan kun varmt anbefale køreskolen First Drive til andre der skal tage kortet for første gang som jeg skulle."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. februar 2015
Line Wilkens-Lintrup
"God og kyndig vejledning. Meget fleksibel og omhyggelig undervisning, både ift. teori og køretimer.
Jeg følte mig klar da jeg skulle til køreprøve, takket være Hans omhyggelige facon.
Startede i juli og fik kørekortet i oktober, trods ferie osv. Hvilket er super fordi jeg havde brug for at det gik forholdsvis hurtigt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. oktober 2014
Krystian
"Mega god køreskole godt lære både teori lære og køre lære ☺😊 kan anbefales 100%"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. oktober 2014
Margit Platz
"Jeg har været rigtig glad for mit forløb ved First drive. Ejer - som også er kørelære og teorilære er nem at kommunikere med, rar og vendlig.
First Drive tager sig tid til den enkelte elev og man lære ikke bare at køre men at blive glad for at køre. Små hold så man ikke bliver gemt i mængden og en ejer der gør stor indsats for at booke teori og køreprøve til en. Jeg kan klart anbefale denne køreskole.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juli 2014
Christian
"First Drive køreskolen kan varmt anbefales. Et lille hold til teorien gjorde at man kunne spørge og blev spurgt ind til denne. Hans gjorde teoritimerne overkommeligt med både ppp og eksempler. Lars er en rar og rolig kørelærers som både roser og kritiserer så det er til at forstå og ændre. Begge lærer gjorde det muligt at bestå teori- og praktisk prøve i første hug! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. juni 2014
Stine
"HIGH FIVE til First Drive

First Drive ejes af Hans Pallesen. Hans er en meget kompetent, tålmodig og ansvarsfuld kørelærer, og derudover er han et varmt og roligt menneske. Som elev hos Hans føler man tryg igennem hele forløbet, både hvad angår teori og kørsel. First Drive er en seriøs køreskole, hvor regler og love blive 100% overholdt, og hvor stemningen er venskabelig og rolig. Teoriholdene er små, så der er god mulighed for at stille spørgsmål og diskutere nogle ting.
Jeg kan kun varmt anbefale First Drive"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juni 2014
Danny Ly
"Kan helt klart anbefale First Drive køreskole. God og fleksibel undervisning. Bestod teori og køreprøven første gang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. november 2013
Lene
"Teori og køreprøve bestått på første forsøk! Hans er flexibel og flink. Jeg anbefaler First Drive til alle som skal ta sitt kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. oktober 2013
Shuangling
"Jeg vil stærkt anbefale Køreskolen First Drive. Selv om den er en lille skole, er den en god køreskole hvor du kan få grundig teoriundervisning og mange fantastisk køreoplevelser. Den er også fleksible, jeg kan få en køretid der passer til mit skema. Kørelæreren var erfaret , rolig og tålmodig, han hjalp mig hele vejen indtil jeg fik kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. september 2013
Kirsten Heltner
"First Drive er en fantastisk god køreskole. Både teori og kørsel har været helt i top. Teoriholdene er små, hvilket er dejligt, fordi der så er tid til den enkelte. Ingen spørgsmål er for dumme, og tingene bliver yderst grundigt gennemgået. Det har været en fornøjelse at gå hos kørelæreren Hans, som er rolig, tålmodig, meget vidende og utrolig fleksibel."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juli 2013
johnny madsen
"Super go teori undervisning en flexsibel og behalig Underviser. Der er gratis kaffe, og sodavand kan købes for et beskeden beløb på 5 kr.
Kan klart anbefale FIRST DRIVE Jeg bestod teoriprøven første gang med 0 fejl og køreprøven var heller ikke noget problem :-) havde godt styr på højer vigepligterne, vogenbane skift og div. parkeringer"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. april 2013
Mette Nielsen
"Køre- og teorilærere hos first drive er tålmodige og grundige, og det giver rigtig gode resultater i de forskellige prøver. Kan helt sikkert anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. april 2013
Numa Hussain
"Kan ikke andet end at rose min køreskole, har haft en succesfuld oplevelse. Min kørelærer, Hans har været en fantastisk god lærer.
En køreskole som helt klart kan anbefales:)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. marts 2013
Sandra Rønsholt
"Jeg har været rigtig glad, for at gå på denne her køreskole, og har lært en masse og bestået succefuldt.
Mange tak til Køreskolen First Drive"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. februar 2013
Sarah
"Det er en god køreskole :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. januar 2013
Nadina Olsen
"Jeg har været rigtig glad for at have valgt køreskolen First Drive, da det er en køreskole der har særlig fokus på dig som elev. Det har været en fornøjelse at køre hos Hans. Han er rolig og omhyggelig og tager tingene i det tempo man forstår. Teoriundervisningen består af meget små hold, hvilket igen er hyggeligt og roligt og man føler man kan følge med.
First Drive er en køreskole, som jeg vil anbefale til alle jeg kender!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. september 2012
Erik L
"Rigtig fin lille køreskole med meget fleksible tider. Hans er god til at udfordre elevens evner (på sikker og forsvarlig vis) og se hvor der skal sættes ind for at man som elev opnår den nødvendige rutine på kortest mulig tid. Super fleksibel og individuel tilpasning af undervisningen ift. den enkelte elevs behov. Fem stjerner!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. august 2012
Silje Mikkelsen
"Jeg har været meget tilfreds med forløbet hos Hans.  For mig har det været afgørende at både køre og teori timer kunne planlægges fleksibelt. Jeg har fra starten følt mig tryg og derfor også fået rigtig meget ud ad mine køretimer. Jeg bestod derfor både teori og køreprøve i første hug. Jeg vil derfor altid kunne anbefale denne køreskole til andre.
Silje Mikkelsen
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juni 2012
Sten Vestergaard
"Jeg kan på det kraftigste anbefale køreskolen First Drive. Hans Pallesen er en kompetent kørelærer, som sagligt, fagligt, opmærksomt og med stor tålmodighed guider sine elever frem til teori- og køreprøve.

Det er en mindre køreskole. Man har derfor den samme lærer gennem hele forløbet, der bliver tilrettelagt med fleksibilitet efter den enkeltes behov.

Man får således aldrig fornemmelsen af at være havnet på en pølsefabrik, der blot skal have folk igennem uanset hvad.

Hvis man har et ønske om at lære at køre bil og har en forventning om at blive guidet trygt og godt ud i trafikken vil jeg stærkt anbefale First Drive og Hans Pallesen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juni 2012
Silje Mikkelsen
"Jeg har været meget tilfreds med forløbet hos Hans.  For mig har det været afgørende at både køre og teori timer kunne planlægges fleksibelt. Jeg har fra starten følt mig tryg og derfor også fået rigtig meget ud ad mine køretimer. Jeg bestod derfor både teori og køreprøve i første hug. Jeg vil derfor altid kunne anbefale denne køreskole til andre.
Silje Mikkelsen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juni 2012
Sune Mortensen
"Jeg giver en varm anbefaling til First Drive. Hans Pallesen lærte mig at køre fra scratch (som 32-årig) og var i hele forløbet god til at balancere mellem at give mig udfordringer og have sikkerheden i højsædet. Den sidste uge før køreprøven satte han ekstra tid og engagement af til intensiv træning og finjustering så jeg bestod i første hug. At jeg ikke giver 5 stjerner, skyldes udelukkende at planlægning og administration af og til gik lidt trægt, og jeg måtte minde Hans om enkelte aftaler. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. marts 2012
Susanne Elisabeth Johansen
"Min kontakt med Køreskolen First Drive og dens navnkundige kørelærer Hans Pallesen var afstedkommet at et noget utilfredstillende kørekortforløb andetsteds. Tog derfor kontakt til Hans, der indvilligende tog mit videre forløb i egne kyndige hænder.
Jeg har oplevet Hans som en kørelærer der evner at både opbygge, overbygge og finpudse færdigheder i kraft af en eminent føling med sin elevs niveau.
På det tekniske plan er Hans dygtig til at forklare og konkretisere hvad Kørsel, Trafik og Risikovurdering er for nogle størrelser. En viden der er altafgørende hvis man vil være en god bilist.
Hans stiller krav - som kan føles svære at honorere undervejs, men som på forunderligvis ender med at være det der gør at man i sidste ende består sine prøver med bravour.
Afslutningsvis vil jeg tilføje, at jeg gennem hyggelige kørselssamtaler har oplevet Hans Pallesen som en rolig, eftertænksom person med en dejlig tør humor, som jeg hermed giver mine bedste anbefalinger og takker for et trygt forløb."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. februar 2012
Susanne Elisabeth Johansen
"Min kontakt med Køreskolen First Drive og dens navnkundige kørelærer Hans Pallesen var afstedkommet at et noget utilfredstillende kørekortforløb andetsteds. Tog derfor kontakt til Hans, der indvilligende tog mit videre forløb i egne kyndige hænder.
Jeg har oplevet Hans som en kørelærer der evner at både opbygge, overbygge og finpudse færdigheder i kraft af en eminent føling med sin elevs niveau.
På det tekniske plan er Hans dygtig til at forklare og konkretisere hvad Kørsel, Trafik og Risikovurdering er for nogle størrelser. En viden der er altafgørende hvis man vil være en god bilist.
Hans stiller krav - som kan føles svære at honorere undervejs, men som på forunderligvis ender med at være det der gør at man i sidste ende består sine prøver med bravour.
Afslutningsvis vil jeg tilføje, at jeg gennem hyggelige kørselssamtaler har oplevet Hans Pallesen som en rolig, eftertænksom person med en dejlig tør humor, som jeg hermed giver mine bedste anbefalinger og takker for et trygt forløb."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. februar 2012
Theis
"Hans der ejer First Drive er en meget behagelig person med rigtig god fornemmelse for hvordan man som elev skal udfordres, både vedr. teori og praksis så det ikke er for let og tager for lang tid, men ej heller for svært så man mister lysten.
Det kan måske friste at tro man kommer til at betale lidt for meget, når man ikke bliver sendt til prøve "før man er klar". Det synes jeg bestemt ikke er tilfældet.
Hans har en stor indsigt i, og forståelse for det niveau man har.
Efter min vurdering er det helt som det skal være.
Ganske enkelt det perfekte sted at tage sit kørekort.
Hilsen fra en glad elev på 32, der fik sit kørekort i mandags."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. november 2011
Ditte Kaae
""Hans er en dygtig underviser - både i teorilokalet og på kørebanen. Og så er det ikke svært at få plads i hans kalender til kørselsundervisning. Han er tryg at køre med og så har han den faglige stolthed i orden - man lærer det ordentligt, og jeg kunne derfor gå til både teori- og køreprøve og bestå i første forsøg. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. oktober 2011
Maja
"First Drive er en rigtig god køreskole som jeg varmt kan anbefale til alle som skal igang med kørekort. Den er ikke så stor så der er tid til den enkelte elev, og det syntes jeg selv var rigtig dejligt. Hans er en dygtig kørelærer som giver dig gode råd og vejledning undervejs. Han hjælper dig til at få et godt overblik i trafikken og han går meget op i du er helt klar før han sender dig til prøverne, så du så vidt muligt består første gang. Du kan tage forløbet i dit helt eget tempo og komme til teori de dage som passer dig bedst. Jeg brugte selv 2 måneder og bestod både teori og praksis første gang. Jeg har absolut intet negativt at sige om First Drive"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. oktober 2011
Maja
"First Drive er en rigtig god køreskole som jeg varmt kan anbefale til alle som skal igang med kørekort. Den er ikke så stor så der er tid til den enkelte elev, og det syntes jeg selv var rigtig dejligt. Ejeren er en dygtig kørelærer som giver dig gode råd og vejledning undervejs. Han hjælper dig til at få et godt overblik i trafikken og han går meget op i du er helt klar før han sender dig til prøverne, så du så vidt muligt består første gang. Du kan tage forløbet i dit helt eget tempo og komme til teori de dage som passer dig bedst. Jeg brugte selv 2 måneder og bestod både teori og praksis første gang. Jeg har absolut intet negativt at sige om First Drive"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. september 2011
Maja
"First Drive er en rigtig god køreskole og jeg vil klart anbefale den til alle som skal igang med kørekort. Du kan tage det i et tempo som passer dig, og Hans er en dygtig kørelærer som giver rigtig gode råd og vejledning undervejs. Han sørger for du er klar til prøverne før han sender dig op, så du så vidt muligt består første gang. Køreskolen er ikke så stor, så der er tid til den enkelte og det synes jeg selv var rigtig dejligt. Det tog 2 måneder for mig og jeg bestod både teori og praksis første gang. Jeg har helt bestemt intet negativt at sige om First Drive."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. september 2011
Mathias Winkel Andersen
"Jeg har været elev, ved køreskolen "first drive", i omkring 5 måneder. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt mit valg af køreskole, ejeren af firstdrive er en meget kompetent mand, som virkelig sætter en ære, at gøre hans elever til sikre trafikanter. Han er god til, at give ris og ros på de rigtige tidspunkter. Jeg har som elev lært rigtig meget af ham, og bestod da også teori og køreprøve i første forsøg. En af de ting som ejeren af first drive, lægger rigtig meget vægt på, er kørsel med "sund fornuft". Du bliver ikke sendt op, før du har lært det hele godt og grundigt. Jeg giver køreskolen first drive, min fulde anbefaling, da hele mit forløb har været utrolig behageligt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. august 2011
Christina Krogh Johansen
"Hvis du gerne vil lære at køre bil på den gode måde, - så du er sikker på bilens teknik, har overblik i trafikken og er velforberedt til praksis prøven, - ja, så vil jeg klart anbefale dig at vælge Hans Pallesens køreskole First Drive på Frederiksberg/Valby. Jeg startede mit kørekort op hos en anden køreskole i Valby, hvor hverken undervisning eller bil fungerede tilfredstillende. Langsomt mistede jeg tilliden til bilen og trafikken, indtil jeg heldigvis valgte at skifte køreskole til First Drive istedet. Hér hjalp Hans Pallesen mig med at få finpudset min kørsel og genfinde tilliden til bilen, samt overblikket i trafikken, - på kun nogle få uger! Praksis prøven gik fint, og jeg nyder idag mit kørekort med hænderne bag eget rat i den Københavnske myldretrafik :) Og gid jeg havde valgt den rigtige køreskole fra starten ;) Mine varmeste anbefalinger til en rigtig god køreskole og meget dygtig kørelærer :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juli 2011
Charlotte Steinbach
"Jeg kan klart anbefale køreskolen First Drive. Man kan tage teori (selvstændigt foran computer eller TV) og køretimer i sit eget tempo, og kørelæreren er venlig, hjælpsom, fleksibel og god til at give ris/ros i de rigtige situationer. Hvis man har problemer, er der også masser af hjælp at hente, og jeg har været tilfreds med det hele."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. juni 2011
Martin Jørgensen
"Jeg fik Kortet idag ;)
Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Hans Pallesen /First Drive i Valby/Frb.
Teorien var god da man kan kunne tage den i ens eget dempo via. Dvd foran computer / tv. i teorilokalet.

Hans er meget fleksibel ang. køretimerne og jeg har bestemt lært at kunne betjene bilen 100% hvis man har det svært med teori og kørsel hjælper Hans med det.

Giver kørerskolen 5 Stjerner.
kan kun anbefale den til andre der vil havde et kørekort . alt godt frem over..


Han er en omhyggelig og meget fleksibel kørerlære, han er god til dem der har svært med teorien og kørsel på vejene.. jeg er 31 år


"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2011
Kim Marconi
"Jeg skulle generhverve mit kørekort. Med kyndig vejledning fra First Drive tog det mig mindre end to uger alt incl. Først tre timers intensiv teoriundervisning. En uges ventetid på teoriprøve...to dumme fejl, men dog bestået. Dernæst to timers køreundervisning og nogle få dages ventetid på en tidlig morgen prøve, som blev bestået i dag uden problemer.
God service, god attitude og ingen overdreven pædagogik.
Det kunne ikke have været nemmere."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. december 2010
Heidi Kjær
"Hans er en dygtig og tålmodig kørelærer, som man kan føle sig tryg med i trafikken. Han er god til at gøre en bevidst om, hvad der kræves af en elev til køreprøven.
Jeg kan varmt anbefale First Drive, som er en køreskole hvor der er styr på tingene."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. november 2010
Marianne
"Mine varmeste anbefalinger af køreskole First Drive. Hans er en dedikeret, superprofessionel kørerlærer med en høj faglig standard. Han er fantastisk god til at vurdere dine færdigheder, og tilrettelægge dit køreforløb, så du får trænet alle dine svagheder. Hans har et ekstra tilbud med en lang tur på motorvej, som jeg absolut vil anbefale – dén tur gjorde helt klart en forskel for mig! Stor ros til Hans og køreskolen First Drive."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. oktober 2010
Gunhild
"Jeg valgte køreskolen First Drive fordi skolen ligger tæt på, havde rimelige priser, men først og fremmest fordi det er en lille skole, ejet og drevet af én person. Hans Pallesen er en behagelig og rolig mand, som er god til at forklare alle teoretiske finurligheder, og desuden - og måske vigtigst - fik han mig hurtigt til at være tryg ved at køre bil, når han sad ved siden af. Mine varmeste anbefalinger."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juni 2010
Signe
"Hermed min anbefaling til køreskolen "First Drive". Hans Pallesen er en vedholdende og krævende kørelære, der med kyndig hånd har guider mig gennem teori og køretimer med succes. Hans P er fleksibel og meget reel. Jeg har fået en god og forsvarlig uddannelse, som jeg sætter stor pris på, i min daglige færden i trafikken.
Tak til Hans Pallesen for stor tålmodighed og hyggelige samtaler gennem hele forløbet!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juni 2010
Mathias E
"Har lige fået mit kørekort efter et problemfrit forløb hos Hans/first drive
Teorien var god da man kan tage den i eget tempo og ikke skal vente på holdstart osv.
Praksis er Hans skrap til at finde de ting man skal øve.
og så er han fleksibel så man kan nå at øve det man skal op til sin prøve.
Fik køreprøven til at virke som en søndags tur forbi vi havde trænet alle tænkelige situationer, det kom virkelig til gavn både til prøven, men også ikke mindst ude i trafikken bagefter.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. maj 2010
Anders
"Jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger til køreskolen First Drive i Valby. Jeg ledte på forhånd efter en køreskole med mindre hold, hvor man kunne få fornemmelsen af at komme i fokus og arbejde koncentreret. Det leverede Hans Pallesen i sine hyggelige lokaler ved Søndermarken. At være 33 år og starte på kørekort er ikke ubetinget en let opgave, men Hans’ fine tilgang til tingene, gjorde bare det hele en hel del nemmere. Hans siger ikke hvad du vil høre, men hvad der skal høres, og det er den ærlighed man ender med at sætte meget pris på. Han pejler sig hurtigt ind på de svagheder der skal arbejdes på, så at man, i et veldoseret tempo, får trænet sine ting op på en effektiv og god måde. Stor ros til Hans for et velafbalanceret, behageligt og ganske professionelt kørekorts-forløb. Jeg bestod alle prøver i første hug, og jeg er ikke tvivl om hvorfor. Jeg fandt den rigtige køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. maj 2010
Damaris Slot
"Hermed den bedste anbefaling til First Drive, hvor man får en god solid, og pålidelig undervisning. Kørelærer Hans Pallesen er måske nok krævende, men tilgengæld lærer man at køre forsvarligt og sikkert, hvilket både gavner sig til prøverne, samt gør én tryg når man skal ud i den Københavnske trafik på egen hånd. Jeg føler jeg fik god valuta for pengene, og et passende antal køretimer, til at lære det nødvendige for at manøvrere sikkert rundt i trafikken. Jeg kan kun anbefale at tage sit kørekort hos Hans/First Drive, hvor man bliver taget seriøst, og hvor tingene tages i ens eget tempo."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2010
Natasha Sandra Mau
"Jeg mener at Hans Pallesen og hans køreskole First Drive skal have 5 stjerner da det har været en rigtig godt og reel køreskole.. Det hele er som det skal være og man føler sig 100% tryg gennem hele forløbet. Han sender ikke en til køreprøve før du selv og hans føler at du er parart"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2010
Andreas Løvstrøm
"Super køreskole :) Dejlig fleksibel teoriundervisning, og en rigtig god kørerlære/underviser. Kortet kan tages i eget tempo og der bliver taget højde for det hele.

Vil klart anbefalde denne køreskole til andre.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. januar 2010
Kim Cort
"Rigtig behagelig og god køreskole, der holder 100 % hvad den lover på hjemmesiden. Gode, og venlige lokaler med plads, små hold, og tip top undervisning. Anbefales uden tøven til folk der skal bestå kontrollerende køreprøve. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. januar 2010
Peter Harboe
"Jeg har næsten lige afsluttet mit køreskoleforløb hos First Drive. Bag Søndermarken. Jeg er glad for, at jeg valgte denne lille køreskole, der ikke tager flere elever ind, end at kørelæren kan håndtere det forsvarligt. Der er tale om en køreskole der afsætter den fornødne tid pr. elev, og det har været en stor fordel, at kørelæren sætter sig ind i elevens styrke og svaghed. Det har betydet, at jeg har taget mit kørekort før andre, som jeg kender, der er startet samtidig som jeg, men som har valgt en stor køreskole, da de lokkede med en lavere pris. De går der endnu, og det er blevet langt dyrer end de havde forstillet sig.
Med venlig hilsen
Peter Harboe"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. januar 2010
Carl Christian Juel Nielsen
"Generhvervning foregik behageligt og hurtigt. Jeg anbefaler."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. december 2009
Anine Borger
"Hans stiller store krav, men samtidig er han rigtig behagelig at køre med og god til at rose, når man gør det rigtigt. Jeg har nydt at tage mit kørekort på First Drive."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. november 2009
Anine Borger
"Hans stiller høje krav, men er utroligt behagelig at køre med. Jeg har nydt at tage mit kørekort på First Drive."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. november 2009
Mette Petersen
"Det har været en stor fornøjelse at køre hos First Drive. Man får virkelig en succesoplevelse og der bliver stillet store krav. Det gavner til køreprøven!!
Jeg vil anbefale First Drive til alle, som jeg kender."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juni 2009
anne nurken
"First Drive er stedet, hvor man lærer at køre sikkert og godt. Hans kan være meget krævende, men det er vigtigt når man vil lære at køre ordentligt og sikkert. jeg giver 5 stjerner"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. maj 2009
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Bag Søndermarken 1a
Post nr. & by:2000 Frederiksberg
Telefon:26 161 161
Hjemmeside:www.firstdrive.dk
Email:info@firstdrive.dk

Kørelærer:
  • Hans Pallesen
  • Lars Hagmann

Teorilokale:
Adresse:Bag Søndermarken 1
Post nr. & by:2000 Frederiksberg