Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Frederiksberg:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Gotrafik | Frederiksberg

I Frederiksberg ligger Gotrafik. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Hos Gotrafik.dk sætter vi stor fokus på , at du får en hurtig og nem køreuddannelse.
- Fordi vi ønsker dig den bedste køreuddannelse.

Derfor, kan vi tilbyde en topmoderne køreskole med faciliteter ud over det sædvanlige. Vores teoriafsnit består af biografstole i rækker som en ægte mindre biografsal, for at eleverne får fuld fokus på lærredet og kørelæreren hvor undervisningen sker.

Derudover tilbyder vi for de elever der gerne selv vil lære, nye computere, og ergonomiske stole for at De får det bedst mulige udbytte af deres selvlærte elektroniske teorilektioner.

Vores team har ud over deres kørelærer uddannelse, også en pædagogisk uddannelse, og imellem 5 og30 års erfaring inden for branchen. Alt dette til gode for vores elever, både i teorilokalet og ude på vejen sammen kan opnå at du yder bedst og tilegner dig færdigheder på en sikker måde, både gradvist og effektivt.

Altså sender vi hos Gotrafik.dk elever ud som udemærker sig ved en sikker og miljøvenlig kørsel til gavn for samfundet. Derfor oplever vi også tit, at vores elever bliver rost for deres færdigheder af den sagkyndige ved den praktiske prøve.

Vurderinger

Søren
"Super køreskole og god kørelærer. Undervisning er meget fleksibelt, så skolen stressede mig overhoved. Jeg bestod først gang og syntes generelt at at det dyrt at tage kørekort - syntes at det var den billigeste kørekort i KBH :) Tak for kortet Qasim"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. november 2014
Dumpeprocent.dk
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 5.790,00 325,00
Kategori B-erhverv (Taxi) 1.490,00 325,00
Kategori A 5.990,00 325,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Borups Allé 156
Post nr. & by:2000 Frederiksberg
Telefon:70 60 55 51
Hjemmeside:http://gotrafik.dk/
Email:info@gotrafik.dk

Kørelærer:
  • Qasim Ghafooe

Teorilokale:
Adresse:Borups Allé 156
Post nr. & by:1800 Frederiksberg