Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Frederiksberg:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Mogens Bruun | Frederiksberg

I Frederiksberg ligger Mogens Bruun. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Phillip
"Jeg tog køretimer med Mogens Bruun og det var nok det værste i mit liv, han hev i rettet og blev total sur hvis bare man spurgte ham om noget, har set flere gang folk forlade bilen fordi INGEN kan holde ham ud!

"
1 stjerne 12. november 2014
Dumpeprocent.dk
Isabelle
"Jeg skulle have genopfrisket min køreerfaring da jeg ikke havde kørt bil i mere end 20 år, og havde bestilt en time ved Mogens Bruun. Det var hæsligt at køre med ham. Han hev i rattet og brugte sin bremse og speeder fuldstændigt unødvendigt. Han var totalt upædagogisk og behandlede en som en tosse. Han forvirrede mig ved at sige jeg skulle dreje til højre, når han mente til venstre, og så fortalte han først i sidste øjeblik, når jeg skulle dreje. Det var meget forvirrede at køre med ham, og det var til sidst så frustrerende at jeg bare havde lyst til at holde ind til fortovskanten og gå derfra. Jeg kan kun anbefale alle at holde sig langt væk fra ham. Han var forfærdelig."
1 stjerne 24. juli 2009
Dennis
"Verdens dårligste køreskole. Ingen stjerne til Frederiksberg Køreskole. Ligesom Annette skriver så hold Jer langt langt væk fra Mogens Brunn. Jeg startede for 1 år siden med kørekort og Mogens har stadig ikke tilmeldt mig til teori prøve. Nu starter jeg at hos en anden køreskole, og må starte helt forfra."
1 stjerne 8. juni 2009
Dumpeprocent.dk
Annette
"Bliv langt væk fra denne køreskole og kørelærer Mogens Bruun!!!! Virkelig uproffesionel kørelærer, der agerer fuldstændig uacceptabelt i trafikken. Kender ikke en eneste, der er glad for at køre med ham. Jeg har selv skiftet køreskole efter flere uheldige episoder, selvom jeg har undervisning tilgode."
1 stjerne 11. maj 2008
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Mogens Bruun
Adresse:Frederiksberg Alle 59
Post nr. & by:1820 Frederiksberg