Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Frederiksberg:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Eksperternes Trafikskole ApS | Frederiksberg

I Frederiksberg ligger Eksperternes Trafikskole ApS. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

forælder til elev
"Informationsniveau i top - søde personaler - en køreskole der holder hvad de lover.
Min datter har været i trygge hænder-vi vil rigtig gerne anbefale denne køreskole til andre forældre der står og skal købe kørekort til jeres børn"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juni 2015
Dumpeprocent.dk
Forældre til en elev
" Hold jer langt væk fra denne køreskole."
1 stjerne 31. juli 2014
Svend
"Rigtig dårlig køreskole. Ejeren Tahir burde arbejde på et gedemarked så meget som han prøver at hustle folk. Det hele er kaos, du får ikke noget hjælp til at udfylde papirende, og dem der sidder i receptionen snyder folk, ved at sige at eleverne ikke selv kan gå ned til borgerservise og aflevere deres papirer, og vil derfor have 150kr for det, + når de går det skal man vente 10dage på at få det tilbage imens hvis man selv går det tager det 2 min. lort lort lort kan jeg kun sige... "
1 stjerne 19. juni 2014
Dumpeprocent.dk
Simon
"Virkelig et elendigt sted at tage kørekort. Menneskerne der virker fuldstændig ligeglade med deres elever og der blive gang på gang lavet fejl, og givet forkert rådgivning.

Deres komplet inkompetente behandling gjorde at jeg var ved at miste kørekortet (som jeg havde betalt på forhånd) 3 gange! Derudover måtte jeg betale min glatbane 2 gange, på grund af min kørelærer dårlige råd, en ekstra omkostning på 1150,-

Jeg fik heller ikke køretimer som jeg var lovet af Ejeren, Tahir.
Jeg blev lovet disse da jeg mødte op til en aftale på køreteknisk langt ude på Amager, uden at der var nogen instruktør.

Kan på ingen måde anbefale køreskolen, og kan kun håbe at der ikke er andre der får en oplevelse som mig.
De ansatte på denne køreskole er opportunistiske, grådige, inkompetente og vil rippe dig for dine penge hvis de ser en mulighed for det.
Lad være med at tage et kørekort der."
1 stjerne 29. januar 2014
Hc
"Min første erfaring var for 8 år siden, da jeg tog bil kørekort. Her var det tydeligt at kontoret er komplet inkompetente og ligeglade med deres elever, og HELE ens forløb er i hånden på kørelæren - får man en utjekket kørelæren så har du i bund og grund betalt en masse penge for ingenting, og der er ingen hjælp at hente.

8 år efter tager jeg MC kort hos dem, da teoritimerne lå så de passede med mine arbejdstimer. Ingen udvikling var sket. Der er stadig ABSOLUT INGEN kontrol over den forretning - kontoret er komplet håbløse.
Skolen bruger deres egen kravlegård på refshaleøen, hvor kørelærerne undlader at vise nogle af de påkrævede og lovpligtige øvelser for at man kan få et MC kort, da banen simpelthen er i uforsvarlig stand. Cykler og låne mc tøj er ligeledes af meget kritisabel standard, samt biler også ligner noget man ikke har lyst til at lære at kontrollere en bil i. Andre køreskoler har haft brugt banen, men stoppet samarbejdet da de også fandt forholdene for kritisable.

Man oplever at de kørelærer der også kører fra andre skoler, nærmest griner lidt af en, så snart man har betalt til Eksperternes og ikke en mere seriøs kørekort. De er godt klar over hvor håbløst det er.

Det eneste positive jeg kan sige er, at jeg begge gange heldigvis har haft forholdsvise gode kørelærer - dog stadig med en oplevelse at MEGET kunne forbedres.

Bedste råd til alle: find en mere seriøs køreskole, hvis ikke du vil risikere at stå med en lang næse. Dermed ikke sagt, at det for alle er en dårlig oplevelse med Eksperternes - men chancen er stor desværre.
"
1 stjerne 16. august 2013
Toke
"Vil gerne advare alle om Eksperternes Trafikskole. Det hele sejler. Der er dårlig kommunikation, lokalerne er mørke og tilrøget, og jeg fik aldrig mine køretimer. Til gengæld fik jeg en opringning fra ejeren, som kunne fortælle, at jeg næste morgen kunne tage til Roskilde, hvis jeg ville til køreprøve. Gjorde jeg ikke det, mistede jeg mit gebyr. Forbrugerstyrelsen er nu gået ind i sagen. Vil gerne spare andre for samme besværligeheder. BRUG IKKE Eksperternes Trafikskole!"
1 stjerne 16. juli 2013
Dumpeprocent.dk
Christian L
"Jeg tog mit MC-kørerkort hos Eksperternes i 08.
Det var simpelthen et kaotisk rod, man blev kastet frem og tilbage og de kunne ikke finde ud af at organisere forløbet. De virkede heller ikke interesserede i at give nogen form for service.

Det var faktisk så dårligt, så den venlige kørerlærer hustlede mig over på hans egen skole, med penge under bordet, for at gøre forløbet færdigt. Stadig tog det 7-8 mdr.

Kan IKKE anbefales."
1 stjerne 5. juni 2013
Lotte
"Ganske udemærket sted at tage kørekort.. lokalerne er liiidt slidte og snuskede men undervisningen fejler ingenting! Jeg bestod både teori og kørekort første gang, og stor tak til min kørelærer Ömer for det ;)
Desuden er sekretær Kirsten altid venlig til at svare på ens spørgsmål, og dejlig snakkesalig :)

Alt i alt en rigtig fin oplevelse. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. februar 2013
Nizar Zaatari
"Kort sagt:

- Rigtig dårlig kundeservice.

- Skolen laver så dumme fejl, som f.eks. at man møder op til den rigtig teoriprøve, men skolen glemt at betale prøven. Det betyder at man skal til skolen igen og bestille en ny og man skal igen vente ca. 2 uger så man kan komme op igen.

- De siger ikke unskyld for de fejl de har begået har jeg oplevet i mit tilfælde

- De snakker til kunderne som om de er fatsvage

- De holder ikke et de lover"
1 stjerne 15. februar 2013
Dennis Madsen
"Udemærket køreskole, har man spørgsmål er de altid klar til at hjælpe og der nogle problemer med køre timer eller teori finder de altid en løsning på det."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. september 2012
Hanin Ibrahim
"Det har været en dejlig oplevelse i den tid jeg har gået på denne køreskole ;) jeg siger tusind tak for at have en skøn kørelærere. det gik stærkt med kørekortet .

Jeg kan helt klart anbefalde denne skole.

kærlig hilsen Hanin :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. februar 2012
Hanin Ibrahim
"Det har været en dejlig oplevelse i den tid jeg har gået på denne køreskole ;) jeg siger tusind tak for at have en skøn kørelærere. det gik stærkt med kørekortet .

Jeg kan helt klart anbefalde denne skole.

kærlig hilsen Hanin :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. februar 2012
Simone
"Super god køreskole, og nogle fantastiske lærer! Jeg bestod både teori og køreprøve første gang, og jeg vil helt klart anbefale Eksperternes! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. januar 2012
Alex
"Rigtig god køreskole og gode lærere. Det var dejligt at man bare kunne komme og få undervisning på computeren når man ville. Jeg bestod både teori og køreprøven første gang. Jeg kan anbefale denne køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. januar 2012
Bjarke Devald
"Eksperternes trafikskole er i sandhed det bedste valg!
jeg fik sheraz som min kørelære og det er det uden nogen omsvøb grunden til at jeg bestod første gang.
det er vigtigt at du er glad for din kørelære, og kan man være andet når han har humor men samtidigt får dig igennem det hele første gang uden nogen fejl i noget ?
5 stjerner til Eksperternes og 6 stjerner til sheraz !"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. december 2011
Morten
"En køreskole med udstråling.

Et sted hvor jeg har følt mig godt modtaget og behandlet. Kirsten med sin fantastiske modtagelse og ukomplicerede personlighed. Alle de medarbejdere man søgte råd hos var altid med en åben, venlig og rar tilgang og stor viden og sikkerhed. Siraz var fantastisk og gav mig al den sikkerhed og tro på mig selv som jeg havde brug for. Og han skal have æren for at jeg har mit kørekort i dag og at jeg altid vil køre efter hans påmindelser. Tak til jer alle og især Siraz. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2011
Casper A
"super god køreskole, kan varmt anbefales til alle der skal igang med kørekort. Eksperternes har også interaktiv teori, så man kan komme ned og når det passer en 5 stjerner herfra.

Havde Amin som kørelærer, vildt behagelig person at køre med, han kan varmt anbefales super fed fyr."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2011
Maike
"SANNA! super kørelærere, skiftet fra anden køreskole hvor jeg havde kørt i nedsten et år og faktisk ikke kunne lig at køre bil fordi jeg var bange,
jeg hørte om Sanna fra Eksperternes Trafikskole fra en veninde og skiftet, det var det bedste jeg kunne havde gjort, hun forklare al ting stiller og roligt også hvis det er for 20gang, hun har styr på det hele og udstråler en rolighed, som smitter af. hun fokusere på det positive og salf. det man skal lære. hun er utrolig tålmodig, fleksibel og sød.
Det tog hende 1 1/2 lektion at tage min frygt for at køre bil og jeg bestod mit kørekort på ingen tid.
BEDSTE KØRELÆRER I KØBENHAVN og tro mig jeg har prøvet andet!!!!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. oktober 2011
Bjarne
"Stor tak til Eksperternes køreskole for den rigtig gode teoriundervisning som jeg bestod første gang og til min kørelære Sheraz som sikkert kørte mig i position til at bestå køreprøven første gang. :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. oktober 2011
Kim Olsen
"Rigtig god, og effektiv undervisning af Sheraz"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. oktober 2011
Kresten Nordborg Jensen
"Kompetent undervisning i teori. Kørelæren Sheraz var god og kontant i sin undervisning og gennemgik materialet systematisk og godt. Ligeledes var der godt styr på den praktiske del. Ikke så meget udenomssnak, - men fokus på at eleven skal bestå. Kan klart anbefale denne trafikskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. oktober 2011
Ronak
"Jeg vil gerne starte med at give Zabi min kørerlærer 5 stjerner for et helt perfekt forløb fra start til slut.
Han er meget tålmodig, venlig, hjælpsom, fleksibel og god til at give ris/ros i de rigtige situationer.
Jeg har været fuldt ud tilfreds med Eksperterne trafikskole.
Efter ca. 3. måneder bestod jeg i mandags den praktiske køreprøve i første forsøg.
Stor tak til Zabi
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. oktober 2011
Muna
"Jeg har lige fået mit kørekort efter at have bestået både teori- og køreprøve første gang.
De ca. 4 mdr jeg var der var jeg meget tilfreds med undervisningen. Kørelærerene, især min Sana, var meget fleksible. Undervisnigen under kørertimerne blev kombineret med teori så man altid vidste hvor man var i forhold til de forskellige regler.
Jeg havde alt i alt en god oplevelse og det var billigere end de andre alternativer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. oktober 2011
Anni Kromann
"Sheraz er ikke alene en super dygtig kørelærer, han er også omsorgsfuld, og hjalp mig igennem til at kunne bestå køreprøven.

Anni Kromann"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. oktober 2011
Stig Mundt
"MC: Seriøs men behagelig stemning.
Online teori er ok, kunne godt være lidt mere flexibel, men det er nok loven der sætter begrænsningen her.
Tilpas mængde elever ved undervisningen på trods af stor tilslutning og travlhed :-)
Mobeen er et stort plus for "skolen".
Hilsen Stig"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. oktober 2011
Mike
"Det er en udemærket skole at tage kørerkort hos. havde ingen vaskeligheder"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. oktober 2011
Charles-René Madsen
"har lige været igennem generhvervs forløbet, hvor jeg havde Sheraz som kørelærer. Jeg har kun ros til den behandling og gennemgangen af forløbet. I særdeleshed var Sheraz en yderst behagelig og professionel instruktør som jeg kun varmt kan anbefale andre der er/kommer i samme situation som jeg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. september 2011
Ronak
"Jeg vil gerne starte med at give Zabi min kørerlærer 5 stjerner for et helt perfekt forløb fra start til slut.
Han er meget tålmodig, venlig, hjælpsom, fleksibel og god til at give ris/ros i de rigtige situationer.
Jeg har været fuldt ud tilfreds med Eksperterne trafikskole.
Efter ca. 3. måneder bestod jeg i mandags den praktiske køreprøve i første forsøg. Stor tak til Zabi
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. september 2011
Ronak
"Jeg vil gerne starte med at give min kørerlærer Zabi 5 stjerner for et helt perfekt forløb fra start til slut.
Han er meget tålmodig,venlig, hjælpsom, fleksibel og god til at give ris/ros i de rigtige situationer.
Jeg har været fuldt ud tilfreds med Eksperterne trafikskole.
Efter kun 3. måneder bestod jeg i mandags den praktiske køreprøve i første forsøg. Stor tak til Zabi
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. september 2011
Nam
"Hej Alle som overvejer at starte hos Eksperternes Køreskole, kan jeg kun varmt anbefale. Jeg bestod min teoriprøve samt praktisk køreprøve ved første forsøg. Jeg var meget nervøse til prøverne, men kørelæreren, Mubeen, var meget god til at berolige en. Han var meget god til at forklare tingene, meget tålmodig og prøver virkelige at hjælpe en hvis man er i tvivl. Man er i sikker hænder hos Mubeen, så kom ud af røret og tilmeld jer hos Eksperternes og få Mubeen som kørelære, I vil få en rigtig god oplevelse. Jeg forstår dog ikke al den kritik som skolen har fået, da det ikke har været det jeg har oplevet.

Mvh
Nam"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. september 2011
Benny Petersen
"God og gennemført teori undervisning med Kørelære Mubeen.
Fik mit mc kørekort efter ca 2½ måned. Kan kun anbefale køreskolen til alle :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. august 2011
Bo Finsterbach
"Mubeen styre super lærer og mange tak for nogle fede mdr har virkelig hygget mig.. god vind frem over."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. august 2011
Ivan k larsen
"Fin køreskole, har kun været tilfreds, Mubeen er en god kørelære"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. august 2011
Peter Henningsen
"Jeg har aldrig ejet en knallert og kører ikke bil til daglig, Så da jeg besluttede at tage MC-kort var det med bange anelser.
Jeg er nemlig et fjumrehovede. Jeg skal have tingene forklaret mange gange før det sidder fast. Heldigvis havde jeg en meget tålmodig kørelærer, der aldrig skældte ud eller blev utålmodig under mine køreture. Jeg tror ikke det hjælper hvis der bliver råbt af en mens man holder ude i et kryds og er gået i stå pga koblingsfejl.
Det endte med at jeg bestod både teori og den praktiske køreprøve i første forsøg. Det er lidt af et mirakel!

Tak til Mubien fra Eksperterne. Du burde blive buddistmunk med den tålmodighed og overbærenhed!

Peter, Ejer af en Honda CBF 600"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2011
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Julius Thomsens Gade 7
Post nr. & by:1974 Frederiksberg