Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Frederiksberg:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Alliance trafikskole | Frederiksberg

I Frederiksberg ligger Alliance trafikskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Leonardo
"Det bliver en relativt lang anmeldelse, opdelt som fordele op ulemper:

Fordele/det gode:

- Min kørelære (nævnes ikke ved navn) var relativt tjekket og struktureret ifht. planlægning. Jeg fik til at starte med et planlagt forløb over både teori- og køretimer, som blev overholdt.
- Min kørelære havde nogle gode tekniske løsninger, specielt en delt note med info om fejl og forbedringer
- App-systemet fungerede fint og der var mulighed for at booke teoriundervisning forskellige steder (dog med mindre problemer der kunne løses med geninstallation af app)
- Der var mulighed for at skifte kørelære uforpligtende (jeg benyttede mig ikke af dette, så kender ikke procedure)

Ulemper/det onde:

- Teoriundervisningen var mangelfuld og underviserene var næsten alle gange uengagerede og dårlige til fralæring
- Manøvrebanen var helt ovre ved slangerup, selvom der findes en på Amager (nær køreskolen)
- Mange transaktioner (f.eks. førstehjælp, ekstra kørelektioner, bog, booking af prøve, osv.) foregik kontant. Derudover blev betalingen for alle disse dele spredt udover forløbet i stedet for en engangsbetaling (man skulle altså hæve penge f.eks. til hver ekstralektion).
- Min kørelære havde ekstramateriale, som blev tilbageholdt for et ekstragebyr, selvom man havde betalt for forløbet. Jeg tilkøbte ikke selv dette og kan derfor ikke evaluere dets indhold.
- Den ellers godt betalte bog var fyldt med stavefejl og den medfølgende online teoriprøve test var også mangelfuld
- Den ansvarshavende/ejeren af køreskolen var dårlig i kommunikation
- Min kørelære ‘kom til‘ at slette sin konto på køreprøve booking, hvilket resulterede i forsinkelser i booking af teoriprøve
- Jeg betalte (uden på nogen måde at blive informeret herom) for *fredagstillæg/day off charge* for undervisning om fredagen (til min kørelære)
- Jeg fik en prøve i Hillerød uden at vide at det medførte 2* 2,5 timers undervisning til omkring 3.000 kr, da jeg skulle prøve at køre i området
- Min kørelære var nær ofte optaget med at klikke rundt på sin telefon og computer, mens jeg kørte (også i starten, hvor jeg var usikker). Dette gjorde kørslen mindre tryg
- Min kørelære havde telefonopkald på bilens højtalersystem, mens jeg førte bilen. Dette viste både manglende engagement for undervisning, var forstyrrende og var nok også imod GDPR/privatlivslovgivning for andenparten i telefonopkaldet
- Køreskolen er tilsynladende ikke medlem af Dansk Køreskole Union
- Jeg fik ikke al den undervisning, som jeg betalte for pga. at min kørelære gentagende startede for sent eller sluttede for tidligt på undervisningen. Derudover blev kørelæren dobbeltbetalt for en kørsel til køreprøve. Dette svarede til et beløb på omrking 1.100 kr., som jeg ikke kunne få refunderet, ved underretning herom.

På baggrund af dette ville jeg anbefale andre at vælge en anden køreskole, specielt da denne ikke er billig. Jeg giver dog tre stjerner, da jeg bestod begge prøver i første forsøg med kun 6 ekstralektioner.

*Mit forløb kostede omkring 22.500kr.*"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. december 2021
Dumpeprocent.dk
Emma
"I can honestly say that getting my drivers license with Alliance trafikskole was the worst experience. First of all, the theory lessons were horrible. I took their English course which is supposed to be in ENGLISH yet half of the material they show you in class is in Danish, including all the videos and extra material. The theory teacher is so rude and unpleasant. She wont answer questions properly or she will give you a really arrogant attitude while answering you, as if you are a burden.

Unfortunately, the theory lessons arent even the worst part. The driving teacher that I was assigned was THE WORST person I have ever had the misfortune of meeting. Once again, this person is incredibly rude and absolutely disgusting as he will take off his shoes and put his BARE FEET right next to the gear stick where your hand is... He will also proceed to spit out the window, stick his finger up his nose, swear at by-passers, throw gum and trash out the window, and least but not last this man will comment on hot chicks he sees walking outside.. ABSOLUTELY APPALLING.
Oh and it gets worse. This driving school cant even get their cars fixed or checked up prior to having inexperienced students driving their cars. There have been RECENT cases where cars have had SERIOUS technical problems that put lives of students in danger.

I dont know how I can emphasize this enough. DO NOT and I repeat DO NOT get your license here."
1 stjerne 5. juni 2016
Helena
"Alliance Trafikskole har virkelig god sammenhæng imellem teori og praksis, er fleksibel, billig og gør undervisningen sjov. Lærerne er engagerede i deres fag, hvilket i den grad smitter af på elevernes indstilling til undervisningen.
Min kørelærer Mudi hjalp mig sikkert igennem som lynelev, så jeg kunne nå at tage kørekortet på 36 dage, idet jeg var nødt til at have det, inden jeg skulle ud og rejse.
Selvtilliden, som blev bygget op af Mudis positive indstilling og gode humør, var helt klart nødvendigt for at jeg kunne bestå teori- og den praktiske køreprøve i første forsøg. Han er en ægte guttermand!
Køreundervisningen var sjov og effektiv og jeg vil til hver en tid varmt anbefale Mudi og Alliance Trafikskole.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. januar 2013
Dumpeprocent.dk
Katja
"Alliance-Trafikskole kan varmt anbefales. Prisen for lovpakken er lidt lavere end hos konkurrenterne i samme område. Ejerne og medarbejderne er alle rigtig søde og hjælpsomme, og der er en meget afslappet stemning på køreskolen. Kørelærerne var alle meget flinke til at forklare regler og retningslinjer i teoriundervisningen, hvis der opstod tvivl om noget. Gökhan var min kørelærer, og han var super flink og god til at pointere, hvad man gjorde galt, så man ikke begik de samme fejltagelser igen og igen. Jeg bestod både teori- og køreprøve første gang, så jeg siger mange tak til Alliance-Trafikskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. august 2012
Nicolai Ly
"Fantastisk service, og fantastiske lærere. Fik mit kørekort lige under 3 måneder. Super fleksible. Alle pengene værd!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. maj 2012
Mirza C
"Hvis du står og overvejer at tage kørekort lad mig på det varmeste anbefale Alliance Trafikskole.

Jeg og nogle venner har meldt os til en årlige begivenhed om at køre en bil fra England til Mongoliet (16.000 KM) for velgørenhed. Problemet var bare at jeg ikke havde kørekort!! Som i kan gætte var jeg derfor i lidt af en kattepine.

Udover ikke at have kørekort var der også det at jeg bor på Frederiksberg men arbejder i Odense hvilket vil sige at min mulighed for at være tilstede når deres skole var åbent var meget små. Jeg tog kontakt til Alliance som fra start til slut var billedet af proffessionalisme. Alliance var med til at udarbejde en teori plan som var perfekt til mine skæve tider og de satte mig i kontakt med en kørelærer som kunne køre om aftenen.

Medhi min kørelærer var fantastisk. og var medvirkende til at jeg bestød min køreprøve med glans på første forsøg. Han kan forekomme kritisk men dette er kun med til at styrke din vide og chance for at klare det på første forsøg.

Alliance, fra først til sidste dag, får min højeste anbefaling for deres engagement og proffessionalisme.
Tag kontakt til dem i idag og se hvordan de kan hjælpe dig!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. april 2012
Dumpeprocent.dk
Mohammed
"Rigtig god køreskole, kan anbefale mehdi som kærelærer som hjalp rigtigt meget med de forskellige ting :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2012
Erik Horsgaard Hansen
"Det er positivt at det er billigt. Folk er også meget flinke. Man får besvaret alle de spørgsmål man har så det er positivt nok. Min lærer var ret fleksibel mht dage og tidspunkter. Det er godt hvis man feks arbejder. Det var en rigtig fed bil jeg lærte at køre bil i. En AUDI A4."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2012
Esraa
"Danmarks bedste punktum!

Jeg fik mit kørekort hos Alliance trafikskole, jeg blev anbefalet skolen af 3 venner. Jeg kan kun anbefale denne skole, jeg fik enda også mine venner og familie til at starte der. Jeg har selv taget kørekortet hos Safaraz som, jeg helt sikkert kan anbefale. Han er meget forstående, og man føler sig helt tryg ved at køre bil. De andre kørelærer har jeg haft til teori og de er meget behjælpelig og flinke.

Nu burde du virkelig ikke være i tvivl længere, tag dit kørekort der, det er godt og billigt, også på den lange bane...

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. januar 2012
Stefan
"rigtig god og hjælpsom køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. december 2011
Christina
"Jeg har været meget tilfreds med skolen, dens lærere og forløbet generelt. Jeg var meget ude at rejse i perioden, og havde derfor brug for at blive mødt af tålmodighed og fleksibilitet. Dette fik jeg både af skolen og af min kørelærer Mehdi.
Nok bestod jeg ikke første gang, men det var vist noget med nerver, og dem kan jeg ikke give skolen skylden for:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2011
Kevin Rosenørn Skrumsager
"De 5 stjerner jeg giver går til min kørelærer Amir. Han har været en god kammerat undervejs i hele forløbet, og fik hjulpet mig igennem teori- og køreprøven i første forsøg.

Derimod vil jeg ikke anbefale, at tage lyn kurset, da det er alt for stressende. Og det kan være svært, at finde tid til det."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. december 2011
Abdallah
"Perfekt køreskole. Vil især gerne takke min gode kørelærer Amir, som har været tålmodig og vejledt mig pædagogisk hele vejen igennem. Bestod desuden for første gang i begge prøver. Tak for denne gang Amir og held og lykke til fremtidige elever"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. november 2011
Mati
"Alliance trafik skole lever op til deres motto. Du får hvad du betaler for og det er en fantastisk god pris. Kørelærerne er super gode og de er med en hele vejen og sørger for man består med god stil. Alting er tilrettelagt så det passer en, så det kan anbefales at starte sit kørekort hos Alliance trafikskole :) for sammen når man målet"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. oktober 2011
Laust
"Det har været en god oplevelse at tage kørekort hos Alliance trafikskole. Alle har været søde og hjælpsomme. Min kørelærer Amir har været meget præcis i sin undervisning, både til at vejlede under vejs men også til at bedømme hvor mange køretimer jeg havde brug for, til at bestå i første forsøg. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. oktober 2011
Bilal Ahmad
"det et godt sted at tage sit kørekort, der er altid en man kan spørge hvis man er tvivl om noget. kørelærene har tid til den individualle elev, kørelærerne giver gode tidspunkter hvor man kan tage ud og kørebil"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. oktober 2011
Anja
"Jeg har taget lynkursus ved Alliance Trafikskole og været meget tilfreds med forløbet - jeg havde mit kørekort efter 3 uger og 5 dage og alt er blevet håndteret professionelt og effektivt. Min kørelærer, Mehmet, var virkelig dygtig, pædagogisk og fleksibel ligesom samtlige af de andre lærere, jeg mødte til teoriundervisning. Jeg kan varmt anbefale køreskolen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. september 2011
Anja
"Jeg har taget lynkursus ved Alliance Trafikskole og været meget tilfreds med forløbet - jeg havde mit kørekort efter 3 uger og 5 dage og alt er blevet håndteret professionelt og effektivt. Min kørelærer var sød, pædagogisk og fleksibel. Jeg kan varmt anbefale køreskolen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. september 2011
Asbjørn A
"Jeg har været fuldt ud tilfreds med alliance trafikskole. Alle har været superflinke - ikke mindst min kørelærer Amir. Amir var desuden meget grundig og tålmodig i sin undervisning, og fik mig forberedt helt perfekt til køreprøven, som jeg bestod i første forsøg.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. september 2011
Danni Jensen
"Jeg vil gerne starte med at give min kørerlærer Amir 5 stjerner for et helt perfekt forløb fra start til slut. Amir har været helt exceptionel til at vurdere om jeg havde brug for flere køretimer og ramte helt perfekt på den mængde jeg skulle bruge, udover det er det også dejligt at han Interesserer sig så meget for hver enkelt elev så man får et venskab frem for at det hele skal være formelt, og han får dermed også helt styr på hvad den enkelte elev kan, og ikke kan. Jeg bestod både Teoriprøve og køreprøve i første forsøg.
Tak for denne gang og held og lykke til fremtidige elever.! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. september 2011
Victor Hounou
"jeg vudere Alliance Trafikskole med 5 stjerne fordi de fortjener det. skal du bruge et bil kørekort skal du vælge denne skole. som deres motto siger.Når man sammen målet. det gjorde jeg ihverfald, med min kører lære Amir: er en god lærer, flexibel indefor alle områder, hvilket er godt for den der vil have sit kort hurtigt eller langsomt :)
Tusind taak for forløbet der har været en fornøjelse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. september 2011
Victor Hounou
"Jeg Vurdere Alliancen Trafiksole med 5 stjerner pga. jeg har haft gode erfaringer med skolen. De har nogle gode lærer. De er hurtige til at skaffe dig prøver og lign. Som deres måtto siger når man virkelig målet sammen. Som jeg gjorde med min kørerlærer. Amir: Kan stærkt anbefalles han er en god lærer, meget flexsibel inden for alle områder. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. september 2011
Lumturije Aslani
"Jeg giver 5 stjerner til køreskolen, da jeg syntes at de er dygtige og de for en hurtigt videre, også har de også en god pris, jeg vil stærkt anbefale dem og især Gøkhan som var min kørelære :) ps også er han altid så smilende "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. september 2011
Sara N. Evaristi S.
"Jeg valgte at tage en såkaldt lynkursus hos Alliance, og var først skeptisk, da man benytter et interaktivt teori forløb, men jeg blev meget overrasket over hvor nyttigt det er. Jeg har alt i alt været meget tilfreds med min 3-4 ugers forløb, med flinke og hjælpsomme køre-og teorilære. Jeg vælger at give Alliance Trafikskole fem stjerner, da jeg ikke har en finger at sætte på deres undervisning. De er alle sammen utrolig toldmodige, fleksible og hjælpsomme. Især min kørelære Mehmet, har jeg været meget glad for. Jeg bestod teori og køreprøve første gang. Jeg kan varmt anbefale dem. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. august 2011
Jovie
"Det har været en fornøjelse Sarfaraz ;-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. august 2011
jawad
"Jeg giver skolen 5 stjener,grundet meget flinke og dygtige kørelære.Især min kørelære Amir har hjulpet mig igennem dette forløb meget grundigt og meget fleksibelt. Amir har været meget tålmodig og flink.Amir går meget op i hver enkelt elev tager det meget personligt og seriøst.Hvis der nogle der skal vælge en kørelære bliver det 100 procent Amir.Eller køreskole bliver det denne skole...bliver nødt til at køre nu ses:-)) mange tak Amir"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. august 2011
Mikkel Hviid - Rasmussen
"Alliance køreskole får 5 stjerner af mig, fordi de fik mig igennem processen uden at jeg skulle tage ekstratimer, fordi teori lektionerne kan tages med stor fleksibilitet da man selv tager timer når man har tid og fordi min kørelærer Amir har gjort mig i stand til at bestå og givet mig de værktøjer der skal til for at kunne føre en bil ansvarligt. Amir har stor tålmodighed og er meget engageret som kørelærer og det er gennemgående at Alliances kørlærere tager deres fag og profession alvorligt. Super god køreskole jeg kan varmt anbefale den.....Peace out, ses på vejen:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2011
Mikkel Hviid - Rasmussen
"Jeg har i dag netop færdiggjort mit kørekort hos Alliance køreskole. Jeg har ved den lejlighed haft Amir som kørelærer og kan varmt anbefale folk, der skal tage kørekort på Åboulevarden at vælge Amir. Jeg har i den periode jeg har fået undervisning haft meget travlt og har fået meget støtte og hjælp af Amir som har været meget fleksibel til at tilpasse undervisningen til mine behov. Jeg har oplevet Amir som en engageret og topprofessionel kørelærer der er ivrig for at lære fra sig."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2011
Mikkel Hviid - Rasmussen
"Jeg har i dag netop færdiggjort mit kørekort hos Alliance køreskole. Jeg har ved den lejlighed haft Amir som kørelærer og kan varmt anbefale folk, der skal tage kørekort på Åboulevarden at vælge Amir. Jeg har i den periode jeg har fået undervisning haft meget travlt og har fået meget støtte og hjælp af Amir som har været meget fleksibel til at tilpasse undervisningen til mine behov. Jeg har oplevet Amir som en engageret og topprofessionel kørelærer der er ivrig for at lære fra sig. De bedste hilsener herfra. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2011
Christoffer Jørgensen
"Hej Sarfaraz! Tak for god undervisning og service - det har været en fornøjelse!

Vh
Christoffer "Schumacher" Jørgensen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juli 2011
Martin M.
"Det her sted er GENIALT!!
Jeg en stresset fyr, der bestilte den såkaldte "Lyn-Pakke" og med et meget fleksibelt arbejde, gav Sarfaraz mig muligheden for at tilpasse det efter mine behov, og han ydede endda fuldt forståelse, han, og for ikke at nævne hvad mine venner siger om de andre, er helt igennem fantastiske.. Der var ingen tvivl om at jeg bestod både teoretisk og pratisk prøve første gang, hvilket understreget en genial undervisning.

Jeg har en teori om at de i fællesskab har samlet alle egenskaber, og kombineret en service-ydelse så gennemført, at de uden tvivl kan opleve enhver persons ønsker, som de siger "Sammen får vi dig i mål" + De har fede biler haha!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juli 2011
Jon Larsen
"Jeg har i dag, den 08-06-2011 bestået min køreprøve.
Jeg bestod både min teoriprøve, og min køreprøve første gang, hvilket bevidner en god undervisning.

På Alliance Trafikskole har min kørelærer været Sarfaraz, som har været meget fleksibel igennem hele forløbet.
Ja, han har sågar kørt på sine fridage for at få mig klar.

Udover det har jeg haft teori med mange af lærerne, og har kun haft positive oplevelser både med Sarfaraz, Gøkhan og resten af banden.

Jeg kan uden at tvivle HUNDREDE procent opfordre andre til at tage kørekort der.


Vi ses næste år, når jeg skal have MC.

Mange hilsner,
Jon Larsen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juni 2011
Sarah
"Jeg startede på køreskolen 3 måneder inden jeg fylde 18 år og tre måneder senere havde jeg kørekortet i hånden.. Var blandt andet rigtig glad for undervisnings metoden på køreskolen hvor der var interaktiv undervisning så jeg bedre kunne sammensætte teori lektionerne som det passede mig.. Min kørerlærer var rigtig flink og fik mig til at føle mig tryg til kørelektionerne.. Til jer derude som er i tvivl om hvilket køreskole i skal vælge, kan jeg klart anbefale Alliance Trafik skole.. Held og lykke :)

Hilsen Sarah"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. november 2010
lars pedersen
"Jeg fik mit kørekort hos alliance trafikskole. De er billige og meget fleksible. Min kørelærer Riaz var meget pædagogisk, tålmodig og meget fleksibel. jeg kunne ikke ønske mig et bedre kørelærer. tusind tak for hjælpen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juli 2009
Karin Westh Jensen
"Alliance Trafikskole har undervist mig tilfredsstillende og jeg bestod både teori og praktisk prøve i første forsøg. Jeg er 55 år og har ikke tidligere haft kørekort. Alle lærerne har udvist venlig forståelse og interesse og Adil Patel har været både dygtig og støttende gennem forløbet, som varede i alt 3½ måned. Jeg anbefaler Alliance Trafikskole. Karin Westh Jensen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. oktober 2008
"Hej fik mit mc kort hos Riaz, han er virkelig dygtig. Han får mit bedste anbefalinger."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. maj 2008
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori A Ukendt Ukendt
Kategori B Ukendt Ukendt
Kategori B-erhverv (Taxi) Ukendt Ukendt
Kategori generhverv Ukendt Ukendt
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Åboulevard 39
Post nr. & by:1960 Frederiksberg
Telefon:70 27 88 44
Hjemmeside:www.Alliance-trafikskole.dk
Email:Info@Alliance-trafikskole.dk

Kørelærer:
  • Adil Patel
  • Shafqat Riaz
  • Sarfaraz
  • Thomas

Teorilokale:
Adresse:Åbulevard 39
Post nr. & by:1960 Frederiksberg