Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Frederiksberg:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

A One Køreskole ApS. | Frederiksberg

I Frederiksberg ligger A One Køreskole ApS.. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Det kan være svært, at vælge den rigtige køreskole.

For udover kemi mellem lærer og elev, skal også prisen være den rigtige.

Der skal være tillid til køreskolen, så din indsats kan blive så minimal som mulig mens forløbet bliver så kort som muligt.

Kun på denne måde kan vi nå vores fælles mål, nemlig et kørekort til dig. Men kørekort er ikke vores eneste mål for dig. Vi vil gennem seriøs personlig undervisning sikre at du bliver en fornuftig bilist.

Vi vil hjælpe dig med at udvikle en sund skepsis over for andre trafikanter, så du på egen hånd også kan udvise en færdselssikker holdning og adfærd.

For A One Køreskole handler det ikke kun om at bestå men også om forstå trafikken.

A One Køreskole er meget stolte af, såvel sin undervisning som sin service og derfor tilbyder vi dig at deltage i 1. teoriaften, helt uden omkostninger. Så du selv kan opleve hvordan A One Køreskole adskiller sig fra andre.

 

  • BESTÅELSES PROCENT I TEORI = 97 %

 

  • BESTÅELSES PROCENT I PRAKTISK =  89 %

 

Ring for flere informationer

 

A Rehman Khan

 

Vurderinger

Amarpal Singh Bal
"Absolut den bedste køreskole i DK. Behøver ingen ord. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. august 2017
Dumpeprocent.dk
Diana Sørensen
"Virkelig dårlig. totalt mangel på kommunikation. tager ikke telefonen når man ringer, vil ikke oplyse hvornår man har prøve. det blev meget dyrt på grund af skolen er totalt dårlig. dårligere service findes nok ikke andre steder "
1 stjerne 4. november 2016
Abbas Rehman Khan
"Danmarks bedste Køreskole Bedste service "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. januar 2016
Dumpeprocent.dk
Anne-Sofie
"Først og fremmest er jeg meget glad for at jeg bestod teori og praktik i første forsøg på ca. 4 måneder og med kun én ekstra kørelektion. Rehman og Sohail er nogle dygtige undervisere med sikkerheden i højsædet. Rehman som var ham jeg kørte mest med, er ikke ligeglad med hvordan hans elever kører, og det mærker man tydeligt, for han følger med i ens udvikling, samt får én til at huske at orientere sig OVER ALT. Han skruer bissen på, hvis man bliver ved med at lave fejl, men er omvendt meget konstruktiv, venlig og sjov. Opvarmningen inden selve prøven er GULD VÆRD. Sohail er sød, hyggelig og ærlig.

Jeg har dog lige et par punkter, som jeg ikke var særlig tilfreds med:
- Teoriundervisningen: Blev ofte afbrudt af andre elever som skulle aflevere papirer/snak/andet, hvilket var drøn irriterende. Flere gange måtte vi gå hjem pga nettet til undervisningssystemet brød sammen.

- A One er en populær køreskole med meget fornuftige, billige tilbud som naturligvis tiltrækker mange kunder. Men Rehman og hans team skal passe på med at tage flere end de kan overskue. Jeg måtte rykke Rehman rigtig mange gange for at aftale nye tider, og han aflyste timer midt om natten dagen før jeg skulle køre. Når kørelæreren har for travlt til at ringe tilbage osv., er det ikke særlig fed kundeservice.

- Fravær. Jeg havde en enkelt gang eller to hvor jeg blev forhindret i at komme til undervisning. Det kostedede mig 600kr så jeg kunne læse lektionerne på nettet. Dét hold jeg ville have læst mine udeblevne teorilektioner på, røg nemlig bagud pga teknisk fejl i undervisningen. Møgirriterende! Men omvendt er Køreklar også supergod, for man kan tage tests og læse op på de forskellige færdselsregler.

Når dét så er sagt, har jeg kun roser til A One. Det er en fin lille køreskole, som har en cool stemning, hyggelig og uhøjtidelig, billig sodavand, lækre biler, søde lærere (når de har tid) og god, sikkerhedsorienteret undervisning (når den virker).

A One, fiks lige det tekniske og koordinationsproblemerne, og giv eleverne den kundeservice de har betalt for. SÅ har I en køreskole der virkelig rykker!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. september 2015
Amalie Egtved
"Super fint forløb! Både teori- og køretimer var super hyggelige og altid i selskab med engagerede undervisere. Jeg bestod både teori- og køreprøve i første omgang med kun få ekstra køretimer, hvilket selvfølgelig bare har været super lækkert :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. februar 2015
Amanda-Li Kollberg
"Holdet hos A-One er ret fantastiske. Fra dag 1 får de dig til at føle at du nok skal få taget det kørekort - og det gør du. De engagerer sig oprigtigt i hver unik elev og jag har følt mig i gode hænder. Nu er det overstået, og det er lige før at jeg vil savne aftnerne med neskaffe, quiz og den gode balance mellem afslappet stemning og højt professionelt niveau.
Kan varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. januar 2015
Dumpeprocent.dk
Ravi
"Den bedste køreskole!!!!

Hver køretime jeg var til har været en spændende oplevelse... især at se den friske Rehman (Kørelærer).

De viser dig de mest nødvendige virkemidler til teoriprøven og den praktiske prøve, så man slet ikke behøver at frygte for dem :) Det bedste ved køreskolen var bl.a. at alt var under samme tag, så man behøver ikke at gå til et andet sted for at få sin førstehjælps kursus. Ud over fantastisk teoritimer tilbyder de også flinke mennesker og det var supernemt at følelse tilpas iblandt dem :) Kan virkelig anbefales, især Rehman som kørelærer hvis man vil have en god grineren undervejes :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. november 2014
Peter Foldberg
"Utilfredsstillende

Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med A-One Køreskole.
De har ikke styr på meget, og har ofte udskudt eller endda aflyst mine kørelektioner.
Ofte kørte jeg ikke det der er forlangt af politiet. Jeg ventede også ofte på kørelæreren i bilen mens han drak kaffe. Fik også lov til at køre med 3 forskellige kørelærer i 2 forskellige biler.

Jeg ville ikke anbefale den køreskole til nogen, da man bestemt ikke får god service.

Tak for denne gang."
1 stjerne1 stjerne 18. maj 2014
Azraa Karim
"Den bedste køreskole. Gode teori- og kørelektioner samt hyggelige. Møder altid glade mennesker på skolen som er villige til at hjælpe med alt. Fik kørekortet meget hurtigt hvilket var udmærket. Er glad for valget af denne skole :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. januar 2014
louisemaj
"Kan kun anbefale A One Køreskole til alle. Tavleundervisning giver følelse af fællesskab og det bliver hyggeligt at tilbringe 6 timer om ugen dér. Derudover er lærerne rigtig gode til at vurdere og planlægge et individuelt forløb der passer til den enkelte. Der er plads til forskelligheder og forandringer. Jeg bestod teoriprøve i første hug med én fejl- udelukkende ved at komme til teoriundervisningen (jeg brugte ikke ekstra penge på bøger eller online adgang). Jeg bestod køreprøven i første hug, selvom der sidst i forløbet gik længere tid mellem kørelektionerne. Det eneste lillebitte minus er at Køreskolen er så populær, at det kan knibe med koordination i tider ifht kørsel. Dog skal siges at Rehman bestræber sig på at opfylde den enkeltes behov, eftersom jeg ikke havde travlt, tog kurset 3 md for mig at gennemføre... Dejlig oplevelse! Tak!;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2013
Oskar Mogensen
"Super god kørerskole, lærere der går op i dig og din kørsel, de er interesserede og guidende på en god måde. Hos Aone Køreskole er der en god stemning og en lærer der vil alt godt for sine elever.

5 stjerner til Aonekøreskole (Rehman)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. august 2013
Amanda
"A-one køreskole er klart en køreskole jeg ville anbefale. Mange siger at teorilektioner er kedelige, men Rehman og holdet var med til at gøre dem hyggelige, spændende og læringsrige. Der var ikke noget pres på os, og han hjalp os igennem det vi ikke kunne forstå. Jeg var meget nervøs for min første køretime, men Rehman fik mig til at slappe af og køretimerne blev rigtig hyggelige. Under forløbet var vi ude for et færdselsuheld, som gjorde mig mere nervøs, men Rehman formåede at få mig op på hesten igen. Jeg bestod teori- og køreprøven i første forsøg, takket være den bedste kørelærer man kunne få - Rehman. Tusinde tak for et skønt kørekort-forløb og de gode og trygge lektioner. Jeg ville anbefale denne køreskole til alle, ældre som yngre, og især til folk der er nervøse for kørsel - det er de gode til at håndtere. + det er en lækker bil at køre i ;-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. august 2013
Victoria
"Top professionelt !

Super hurtigt !
- For mit vedkommende gik der 6 uger fra introduktionen på skolen, til jeg havde bestået køreprøven.

Virkelig god tavleundervisning!
- I stedet for at sidde med en bog/ved en computer og fatte "nada" (eller falde i søvn) fik man gennemgået alt med forklaring, eksempler og emnetests. Læreren gav sig tid til spørgsmål og gennemgik alle testene til alle var med. Der var tilmed historier for de varme lande, og hvis de har droppet det med chokoladerne på bordene, så er det fordi jeg har spist dem alle sammen.
Hyggeligt, lærerigt.

- For mit vedkommende jeg kom op til digital teoriprøve og bestod med en fejl første gang.

Sjove køretimer!
- Fra det teoretiske til det praktiske bliver man sikkert guidet igennem forløbet, i løbet af ingen tid føler man sig selvsikker og afslappet bag rettet og der er overskud til finpudsning. Der bliver lagt fokus på dig som elev, dine køre-egenskaber, dine behov, styrker/svagheder. Kørelæreren er tålmodig, hyggelig at køre med og du lærer virkelig meget. Ingen panik, ingen stres, det var så fedt.
(Intet "mer salg" og påbeduttede køretimer.)

Underholdende førstehjælp!
- Instruktøren, der er tilknyttet skolen var super til at få alle med, gøre emnerne spændende, udfordre os og vigtigst af alt få os til at forstå hvor vigtigt det er at kunne gøre en forskel derude. Det kan jeg nu.

Hjælpsomt selvstudie!
- Købte adgang til online teoriundervisning, smadder smart, var man forhindret en af gangene kunne man læse op derhjemme, læreren kunne tjekke det på skolen så man stadig kunne følge undervisningen og få sin underskrift. Der var også "teoriprøver" der blev kværnet igennem derhjemme inden den rigtige prøve. Lækkert at man fik det tilbudt, kan kun anbefales.

Afslappet køreprøve!
- Jeg var lidt nervøs, fik god støtte af læreren, jeg ku jo godt kører bil, det havde jeg jo lært og det gik som det skulle. Jeg følte mig godt rustet til prøven og det kørte bare. Fik tilmed ros. Citat fra køresagkyndige "Din kørelærer har virkelig gjort et godt arbejde med at lære dig at køre bil, bliv ved med at kør sådan som du gjorde i dag" - citat slut.

Hurtigt!
Man kom hurtigt på manøvrebane, hurtigt til førstehjælp, hurtigt til teoriprøve, hurtigt på glatbane, hurtigt til køreprøve.
Jep... Hurtigt !!!

Og hvorfor skrive en roman af en anmeldelse af den her køreskole???
Fordi: hvis folk sidder derude og ikke kan bestemme sig, vil jeg gerne bidrage til jeres overvejelser.
Det er her man skal komme forbi hvis man vil have en professionel undervisning, kørelærer, føstehjælpskursus.
Det er her man består prøverne første gang.

-For mit vedkommende...
Jeg håber bare dem der er nået så langt i min tekst ikke længere er et øjeblik i tvivl om hvor du skal hen ;) God fornøjelse.

P.S.
Jeg kommer igen når jeg skal ha MC kørekort og jeg anbefaler AONE til alle."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. juli 2013
Henrik Kjærgaard
"Stor ros til A One Køreskole og især kørelærer Rehman!
Jeg havde aldrig forestillet mig det kunne være så sjovt at tage kørekort. Hele forløbet var fantastisk.

Rehman er uden tvivl den mest energiske kørelærer på denne jord! Fuld af energi og spræl. Dette fabelaktige menneske har gjort det at være til teoriundervisning og praktisk kørsel til den bedste oplevelse jeg kunne tænke mig.

Selvom man har kunnet vælge at læse teori hjemme, har jeg bestemt ikke haft lyst da det simpelthen har været så enormt hyggeligt at være til teoriundervisning. Der bliver pjattet og grint, uden at alvoren i det forsvinder.
Man kan tydeligt mærke at der tages godt hånd om eleverne og der gøres alt for at man skal have det rart og hyggeligt. I pauserne er der mulighed for at sætte sig ind i et hyggeligt lille sofaområde hvor man kan slappe lidt af inden man skal lave teoritests igen. Teoritests er der mange af skulle jeg lige hilse og sige, og det er rigtigt godt, da alt bliver gennemgået, er der bare en der har svaret forkert bliver det godt og grundigt forklaret så alle er med. Super godt!

Under praktisk kørsel har det ligeledes været en success.
Man føler sig meget hurtigt godt tilpas, da der ikke bliver råbt og skreget af dig når du laver fejl - Det bliver taget stille og roligt. Ikke noget med at stresse her.
Kørelektionerne har været rigtigt sjove, med Rehman ved siden af. Vi har haft mange gode samtaler når vi har suset rundt. Han har også altid været god til at få en til at blive i godt humør hvis man har været lidt nede i kulkælderen.

Alt i alt, har jeg været ellevild med mit forløb hos A One Køreskole, jeg kan klart anbefale det til alle, der vil have en god, sjov og hyggelig oplevelse når kørekortet skal tages.

Thumbs up for Rehman og hans team, ville ikke have været det samme uden!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juli 2013
Mussa Zarakit
"Jeg har ikke andet end ros til A one køreskole. Jeg bestod i et hug og var på ingen måder nervøs undervejs i forløbet. Både Rieaz og Rehman er to kompetente lærer, som jeg helt klart kan anbefale. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juni 2013
Jaafar
"Bedste køreskole , virkelig dygtige kørelærer"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. maj 2013
Manisha
"Tusind tak...

Jeg kan kun være enig med alle de andre tidligere elever fra A One køreskole.
Jeg vil uden tvivl anbefale Rehman som kørelære. Han har været tålmodig, super god pædagogisk og ikke mindst motiverende. Han ønsker kun det bedste for sin elev.
Undervisningen er god og grundig, og man vil helt sikkert være godt rustet til teoriprøven og køreprøven.
Hvis man vil være sikker på at bestå, uden pengene bare ryger ud.
Så jeg kan varmt anbefale A One køreskole.

- Manisha
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. april 2013
Diana S. Møller
"Kunne jeg give 10 stjerner ville A One Køreskole få alle 10. Skolen har betydet rigtig meget for både min kæreste og jeg - 5 stjerne er slet ikke nok.
Den tid og energi min kørelærer bruger på sit arbejde og sine elever er helt fantastisk, man føler sig mere end bare velkommen.
A One Køreskole er helt klart stedet man skal vælge hvis man vil tage sit kørekort hurtigt og have den sjovt hele vejen.
Undervisningen savner jeg meget, det har virkeligt været et hyggeligt og meget lærerigt forløb og jeg er rigtig glad for jeg valgte netop denne køreskole.
Førstehjælps kursus er et must når man skal tage kørekort og hos denne køreskole har de en ung og meget erfaren mand som gør timerne både sjove, spændende og meget lærerige med historier fra virkeligheden.

Jeg bestod både min teori prøve og køreprøve første gang og alt skylder jeg til min kørelærer og skolen
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. april 2013
Jesper Mårtensen
"Fantastisk køreskole, med super mennesker! Alt undervisning formidles fornuftigt, og man forlader ikke en teori time uden at have helt styr på tingene. Fantastiske lærere som er meget nærværende men samtidig er meget seriøse omkring deres arbejde! Kan meget varmt anbefale denne køreskole til andre elever :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. april 2013
Jens
"Tak A One Køreskole

Jeg har ros til A One Køreskole, Jeg havde Rehman som min Kørelærer, Teori undervisning var frisk og spændende ( Tavle Undervisning ).

Kørsel var meget også meget frisk lærigt .

Jeg bestod min Teori prøve første gang og lige ledes bestod jeg min køreprøve første gang.

En Klar anbefaling herfra, som jeg siger siger til mine venner, hvis de vil vælge en køreskole hvor hele undervisnings / kørselesforløb er kort og man har et kørekort indenfor 2 månder,,,, så er det A One Køreskole, det er her de sætter eleven i centrum.

Jens"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. februar 2013
Christina
"TAK A One Køreskole,,,,

undervisning har været på TOP,, glad for at i har kun har tavle undervisning ,, dette fik mig til at består teori prøven første gang. Tak til Rehman der også gjorde et flot stykke arbejde i bilen, hvilken resulterede i at jeg bestod køreprøven færste gang.

Kan klarrt anbefale A One Køreskole
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. februar 2013
Christina
"TAK A One Køreskole,,,,

undervisning har været på TOP,, glad for at i har kun har tavle undervisning ,, dette fik mig til at består teori prøven første gang. Tak til Rehman der også gjorde et flot stykke arbejde i bilen, hvilken resulterede i at jeg bestod køreprøven færste gang.

Kan klarrt anbefale A One Køreskole
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. februar 2013
Rasmus
"A-one køreskole er et super fint sted, kan varmt anbefales!
Teorien var god og let at forstå, ved at lærene er gode til at formidle stoffet og er obs på at få alle elever med.
Køreundervisningen er virkelig en fornøjelse, jeg havde Rehman som køre lære og der keder man sig sk* ikke, der bliver talt meget om kebab og om at være en stjerne, men samtidig lære man det man skal.
A-one køreskole er den køreskole man skal vælge hvis man gerne vil bestå med et smil. 5 ud af 5 stjerner her fra ⭐⭐⭐⭐⭐"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. februar 2013
Frederik Wibrand
"Jeg har haft en rigtig god oplevelse med denne kørerskole. Jeg synes undervisningen i lokalet og i bilen har været både underholdende og lærerigt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. januar 2013
Stefan
"A One køreskole er en god køreskole, som gør din teori spænde og er meget opsat på, at give deres elever et godt forløb.

De prøver og gøre deres undervisning, så nemt og lærerigt som muligt.
De prøver og få eleverne hurtigt igennem systemet, så de er klar til deres kommende køreprøve.

Jeg har været yderst tilfreds, med det hele og vil gerne takke dem for deres hjælp til kørekortet.

vh. Stefan"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. januar 2013
Stefan
"Det er en skide god kørerskole, som har fokus på sine elever. De har lavet teorien, om til noget spændene og lærerigt stof.

De dygtige, og de sørger for man nok skal komme igennem teori/praktisk prøve. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. januar 2013
Camila
"Tak til A one køreskole, især Rehman, som gjorde det muligt for mig at tage kørekort på bare 3 uger. Super undervisning, kvaliteten i top og meget lærerigt.
A one køreskole kan varmt anbefales

Hilsen
Camila"

 

Bemærkning fra A One Køreskole ApS.

Kære Camilla,,,,,

A One Køreskole er glad på dine vegne, Og ønsker dig held og lykke med kortet.

 

Rehman

1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. november 2012
daniel schröder
Anmeldelse er anmeldt og undersøges.
22. november 2012
kristian
Anmeldelse er anmeldt og undersøges.
19. november 2012
Kiran
"Super køreskole og rigtig god kørelære. A One Køreskole kan jeg klart anbefale."
 

Bemærkning fra A One Køreskole ApS.

Kære Kiran

Det glæder os at vi kun har tilfredse elever, At hjælpe dig igennem dette forløb er os en stor glæde,

Kør nu forsigtigt

 

Rehman

1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. september 2012
Aliba Hassan
""Den bedste oplevelse."

Tusind tak for den super gode undervisning, både i teorilokalet og på vejene! Rehman er en meget professionel, rar, tålmodig og humorristisk kørelærer som kun ønsker det bedste for sine elever. Han får tingene til at gide hurtigt og effektiv, så forløbet bliver så kort som muligt, så man ikke skal vente uger på teoriprøve eller køreprøve. Jeg kan kun give rosende ord, og vil til enhver tid anbefale A One Køreskole.
"

 

Bemærkning fra A One Køreskole ApS.

Kære Aliba

 

Tak for de søde ord,,,, Da vi kun har tavle undervisning er vores beståelses % meget høj,,, faktisk er vi tæt på 100 %...Pt.

Vi er glade for at du valgte A One Køreskole. og men glæde kan fortælle at alle dine forventninger er blevet opfyldt.

Køre forsigtigt ude i trafikken

Rehman

1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. september 2012
Asma Hanif
"Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos A One Køreskole, fordi teoriundervisningen og køretimen har været meget lærrige.

Rehman er god til at kombinere teori og praktisk på en effektive måde så man hurtigt lære teorien samt køreslen. Rehman er en rigtig nice kørelærer og han gjorde det meget lettere at tage kørekort end jeg havde frygtet.

A One Køreskole kan jeg helt klart give de bedste anbefalinger! fordi her har der altid været styr på tingene."

 

Bemærkning fra A One Køreskole ApS.

Kæree  Asma

Tak fordi du valgte A One Køreskole,,, DU var super hurtigt med at komme gennem dette forløb,,,

Du bestod teori såvel som køreprøve første gang...

Husk nu hvad jeg har lært dig ,,,,

NO RISK

Rehman

 

 

1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. september 2012
Shaista
"Super Køreskole ,undervisning på højt plan,

* Teori Bestået første gang.
* Køreprøve bestået første gang.

Tak til A One Køreskole som gjorde det muligt for mig at tage et kørekort.

Kan klart anbefales.

Shaista"

 

Bemærkning fra A One Køreskole ApS.

Kære Shaista

A One Køreskole har været meget glad for at have dig som elev på vores køreskole, med det friske attitude kom vi hurtigt igennem dette forløb,,,, og A One Køreskole takker for de anbefalinger du har videre givet til dine bekendte,

A One Køreskole holder standard på et meget højt neveu.

Tak fordi du valgte A One Køreskole

Rehman

 

 

1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. september 2012
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 7.995,00 350,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Rehman
Adresse:Kingosgade 13
Post nr. & by:1818 Frederiksberg
Telefon:26 28 26 26
Hjemmeside:www.aonekoreskole.dk
Email:aone@live.dk

Kørelærer:
  • Rehman
  • Riaz
  • Trine
  • Irfan
  • Maria
  • Sohail

Teorilokale:
Adresse:Kingosgade 13
Post nr. & by:1818 Frederiksberg

Køreskole galleri