Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Fredericia:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Køreskolen 7000 | Fredericia

I Fredericia ligger Køreskolen 7000. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Sasha
"Super fin køreskole. Go forplejning (frugt og sodavand) ;)
Der bliver undervist på et godt forståeligt niveau.
ikke så mange på holde, og selvfølgelig en go kørelære der er med på lidt sjov ind imellem.
ikke så keeedelige lange timer ;D "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2012
Dumpeprocent.dk
Rikke Christensen
"- Savner virkelig at komme til teori og komme ud og køre med Flemming.
Tak for en god periode.
:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. september 2011
Michelle Harring
"Synes det er verdens bedste køreskole, og verdens bedste kørelærer. Alt bliver tegnet og fortalt, og der bliver leget med biler på tavlen, AWESOME !! Og har nydt alle turene med red bull og det er den den eneste mand der kan gøre teori interessant ;D Way to go flemming !(: "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. august 2011
Dumpeprocent.dk
Michael Memborg
"Har aldrig nogensinde troet man skulle kunne savne at komme i "skole", men nu hvor jeg er bestået begge dele i første hug, så savner jeg meget at komme tilbage. Denne køreskole er bare super god, for man lærer bedst, når man har en lærer at tale med, som er forstående og venlig. Flemming, du fortjener alt ros i verden, specielt fordi du gjorde at jeg havde kortet efter kun ca 6 uger. Så hvis I bag skærmene er fornuftige så vælg Køreskolen 7000. I får en kørelærer der er sjov, fornuftig og altid klar på en snak. :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juni 2011
Morten Rasmussen
"Hvis du er i tvivl om hvor du skal tage dit kort så er der ingen tvivl om det er her du skal starte!! Et lille hold med en mega frisk lærer som er stille & rolig at kører med.. Det har været et pisse fedt forløb så hvis du har læst dette, er du ikke længere i tvivl. Det er klart her du skal tage dit kort!! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juni 2011
Malene Falk
"Her har du en super fantastisk sjov & rolig underviser som virkelig sætter pris på sine elever & underviser stille & rolig, altid glad & smilende! Det har været et rigtig godt forløb, man kommer nærmest til at savne det nu når det er slut. Hvis du vil ha pisse fedt forløb, så er det her du skal vælge dit forløb!! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juni 2011
Dumpeprocent.dk
Mette
"K 7000 er et skønt sted at tage kørekort, og man har slet ikke lyst til at skulle afslutte forløbet. At Flemming er nyudlært gør også at man roligt kan være sikker på at man får alle detaljer der er nødvendige, og at der ikke mangler noget som helst. Man kan også mærke at det betyder rigtigt meget for ham, at hans elever klare det godt. Undervisningen har været god og humoristisk, men stadig på en måde, hvor man let forstår det hele, og forstår hvor vigtigt det er, at blive en god og tålmodig billist. Flemming er altid i godt humør, og er meget beroligende at køre med. Jeg synes at hans form for undervisning er den måde man bedst forstår det hele på, og alle har en god chance for at komme godt igennem det. På samme tid går det så stærkt, og man undre sig over, hvor hurtigt man faktisk lære det hele :) Jeg kan kun anbefale Køreskolen 7000 og Flemming, hvis man gerne fuldt ud vil nyde at tage sit kørekort :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. april 2011
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Kongensgade 79
Post nr. & by:7000 Fredericia
Telefon:40519992
Hjemmeside:k7000.dk
Email:k7000@hotmail.dk

Kørelærer:
  • Flemming Petersen

Teorilokale:
Adresse:Kongensgade 79
Post nr. & by:7000 Fredericia