Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Fredericia:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Eigils køreskole | Fredericia

I Fredericia ligger Eigils køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Cecilie Andersen
"Super dygtig kørelærer med en topklasse undervisning i både teori og kørsel. Jeg kan varmt anbefale denne køreskole til andre. Jeg er meget glad for at jeg valgte Eigils køreskole fordi mit forløb gik nemt og hurtigt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. juni 2019
Dumpeprocent.dk
Helge Lyck
"Utrolig god til at lære fra sig, virkelig cool kørelærer ! Gør det bare lidt anderledes end alle de andre på den gode måde :-)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juli 2015
Anders
"Helt igennem fantastisk oplevelse!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. januar 2013
Dumpeprocent.dk
Nettie
"Eigil forstår at guide os igennem teoriundervisningen på en hurtig og effektiv måde. Han forklarer, så det sidder fast og går ikke videre før, alle er med. Desuden har teoridelen ikke været kedelig, da der også har været plads til grin og kolde sodavand i hver lektion. Jeg har helt bestemt været tilfreds med teoriundervisningen.
At være ude at køre med Eigil har også kun været en fornøjelse. Der er stadig plads til grin, men der er også en vis seriøsitet, så jeg lærer det, jeg skal. Eigil giver mig følelsen af, at det hele nok skal gå, selvom det kan være lidt svært at begå sig i trafikken - og så stræber vi jo alle på holdet efter en teoriprøve på 0 fejl! (:
Jeg kan kun anbefale Eigils køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. september 2009
Trine Lyhne Nielsen
"Vil du lære at køre bil , så er Eigils køreskole kanon ! Eigils måde at undervise teorestisk på gør at det sidder fast- han gør de ellers kedelig teori timer en del mere spænende end man ellers hører fra de andre køreskoler. Eigil er en virkelig dygtig lære hvad angår at lære fra sig. Han tager alt stille og roligt og har altid , og det er ALTID et smil på læben. Eigil er en mand der forstår en joke og selv kommer med en i ny og næ :D!
Bilen man kører i er en Passat , virkelig dejligt køretøj.
Fra min side er der intet negativt ved denne køreskole, tværtimod kun positive ting - flere fra det hold jeg var på, endte med 0-fejl i teori og en køreprøve bestået i første forsøg inkl. mig selv ! :D
Altså udelukkende positivt om denne køreskole !
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. august 2009
Maria Lund Paulsen
"Kan kun anbefale Eigils køreskole ! En lærer der har styr på tingene, men alligevel ikke gør det hele så tørt og kedeligt . Og så har han oven i købet også humor og en dejlig bil (;
- Ingen negative kommentarer herfra ."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. august 2009
Dumpeprocent.dk
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B Ukendt Ukendt
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Skærbækvej 88, 7000 Fredericia
Post nr. & by:7000 Fredericia
Telefon:20149611
Email:eigilskoreskole@yahoo.dk

Kørelærer:
  • Eigil Carøe