Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Fredericia:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Driving-academy | Fredericia

I Fredericia ligger Driving-academy. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Rune
"Har gennemført MC-kørekort april 2021 (ved Hans A.). Har fået mere end blot formalia til at kunne bestå teori-, og køreprøve første gang - og dermed mere end jeg forventede. Hans A. tilbyder en egentlig uddannelse som har gjort mig til en helt generelt bedre bilist, og efterladt en følelse af, at mange helt sikkert ville have gavn af en genopfriskning af færdselsloven. Hans’ engagement og egen interesse for emnet er både smittende og inspirerende, og gør undervisningen underholdende og dialog-skabende. Største anbefaling herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. maj 2021
Dumpeprocent.dk
Mads
"Tog kørekort i 2015 ved Driving-Academy og generhvervede ved Hans i 2020, bestod både teori og køreprøve første gang begge gange, der bliver gjort noget ud af undervisningen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. oktober 2020
Troels Rubæk
"Tog kørerkort til bil i 1998 og har her 20år efter i 2018 taget MC-kort også ved Hans. Super engageret undervisning og stor fleksibilitet. Bestod det hele første gang. Iøvrigt også nogle lækre letkørte Suzuki SV 650ere der køres på til MC kortet. Teori undervisning ligger iøvrigt så de fleste med fuldtidsjob også fint kan finde tiden til det. Min klare anbefaling og 5 stjerner herfra :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juli 2018
Dumpeprocent.dk
Lisa
"Jeg tog mc kort ved Hans. Desværre kørte jeg galt på køreteknisk anlæg og brækkede mit bækken, skulder og haleben. Jeg er endt i rullestol og har varrige mén. Hans har taget alle mine penge og har udtalt, "at man ikke kan købe en stor kage ved bageren og komme tilbage dagen efter og sige, at man kun kunne spise ét stykke"
Så jeg har betalt 8000 kr for 2 timer på køreteknisk anlæg og 1 teoritime.
Hans ønsker ikke at give mig mine penge tilbage, på trods af, at jeg ikke kan genemføre resten pga brækkede knogler. Vil advare alle imod denne køreskole i Fredericia. "
1 stjerne 22. februar 2018
Lisa
"Jeg tog mc kort ved Hans. Desværre kørte jeg galt på køreteknisk anlæg og brækkede mit bækken, skulder og haleben. Jeg er endt i rullestol og har varrige mén. Hans har taget alle mine penge og har udtalt, "at man ikke kan købe en stor kage ved bageren og komme tilbage dagen efter og sige, at man kun kunne spise ét stykke"
Så jeg har betalt 8000 kr for 2 timer på køreteknisk anlæg og 1 teoritime.
Hans ønsker ikke at give mig mine penge tilbage, på trods af, at jeg ikke kan genemføre resten pga brækkede knogler. Vil advare alle imod denne køreskole i Fredericia. "
1 stjerne 22. februar 2018
Jim Sørensen
"Meget professionelt.
Jeg har taget til mc og trailer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. januar 2018
Dumpeprocent.dk
Mille Hartvig
"Noget af det værste man kan udsætte sig selv for, har aldrig mødt en så uprofessionel mand som Hans Andersen. Jeg havde den værste oplevelse, vil aldrig anbefale det sted til nogle, ikke engang min værste fjende.
Dont go there"
1 stjerne 17. december 2017
Maria-Louise
"Hyggelig køreskole og bestod teoriprøve første gang. Og føler jeg kan finde ud af at køre. MEN det der trækker mine stjerner ned, er de mange ekstra køretimer de kan udgive til folk som ikke rigtig har brug for det. Jeg har HØRT, de gør det for at tjene mere og jeg var en af dem der fik afvide jeg ca skulle have 10 ekstra køretimer efter mine normale. Og jeg syntes personligt det lyder vildt voldsomt når man kan finde ud af at få bilen frem af, bakke, kombling, hastighed mm. Så jeg har valgt at skifte min Kørelære hen til en anden køreskole. De er flinke men også snu. "
1 stjerne1 stjerne 2. marts 2017
Mads Vilhelm Rasmussen
"Bestod teori og køreprøve første gang, rigtig godt sted at tage kørekort ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. maj 2015
Flemming Jacobsen
"Tog kørekort til MC hos dem sidste år (Oktober-December 2013) med Hans som kørelærer. Har kørekort til både bil og taxa og begge de 2 kørelærer til det, blegner i forhold til. Forholdene er i orden og det er undervisning i øjenhøjde og der bliver taget hånd om holdet. Ikke noget med at man kommer, smider pengene på bordet og så bliver plantet foran en computer.

Det eneste tidspunkt jeg "blev" sat foran en computer var da jeg sad derhjemme og forberedte mig til teoriprøve mm. Men synes selv at jeg fik en super fin behandling og en god oplevelse ud af forløbet og lærte en masse. Specielt i forhold til at nogle køreskoler som næsten ikke kan smide eleverne hurtigt nok ud. Så de får mine varmeste anbefalinger og er et sted jeg vender tilbage til når at jeg skal have trailerkort mm.

Kunne sagtens have valgt et andet og billigere alternativ, men det er jeg rigtig glad for jeg ikke gjode, nu da det billigere alternativ lige netop havde været at skulle sidde ved en computer og klikke, samt at skulle rejse ca 40 km t/r for at komme til mine lektioner med mere (hvilket i realiteten faktisk gjorde det billigere alternativ dyrere).

Så endnu engang mine varmeste anbefalinger. Kom så tilbage i 2014 og tog trailerkort og også der har jeg kun roser at dele ud af. Bor man i Fredericia og skal tage kørekort ville jeg personligt på det varmeste anbefale Driving Academy uden den mindste grad af tvivl"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. december 2014
Aleksander
"Rigtigt god køreskole bestod begge dele første gang med 0 fejl! Og super dygtige kørelærer.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. december 2014
C
"Jeg synes alt i alt det var en god oplevelse, at tage kørekort ved driving-academy. Det tror jeg hovedsagligt skyldes min lærer Rikke! Hun havde humor, tålmodighed og var god til at tage tingene i elevens tempo. Hun var rar, at køre med og det var altid en god oplevelse, at være ude og køre.
Dog var jeg ikke helt tilfreds med størrelsen på mit teorihold, vi var så mange at der tit var larm! Og så var det også ufattelig svært, at få køretimerne til at gå op i en højere enhed, når vi var så mange om dem.
Så hvis man søger fleksibilitet og hvis man gerne vil køre udenfor skoletiden, så vil jeg ikke anbefale denne køreskole.
Desuden er der ingen af dem jeg kender, som har taget deres kørekort ved driving-academy, der har bestået begge prøver i første omgang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. november 2014
Henrik G
"Super køreskole! Jeg tog kørekort til bil for mere end 10 år siden her, og har netop fået kørekort til MC samme sted. Alt er forløbet upåklageligt og Hans er en fantastisk underviser. Burde være 10 stjerne."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. maj 2014
Steffen Jacobsen
"Super køreskole til MC - Hans er en god kørelærer, og du forstår teorien hurtigt og let. Kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. februar 2014
Nicolai
"Byens bedste køreskole uden tvivl, med masser af underholdene undervisning. Kan kun anbefale den :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. december 2013
Camilla Poulsen
"Fantastisk undervisning - god stemning og lært mere end jeg kunne i forvejen.
Vil klart anbefale denne køreskole til alle jeg kender."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. maj 2013
Peer S. Hansen
"Rigtig god og hyggelig køreskole med en god og sjov stemning. Kørelæreren formår at skabe et kammeratligt sammenhold og gode rammer for holdet/eleven. Og dejligt at indlæringsmetoden er med projektor og en lærer ved kateteret istedet for egenindlæring via PC. Jeg kan kun give Driving Academy i Erritsø mine varmeste anbefalinger :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. maj 2013
Julie
"Jeg har været meget glad for mine kørelære, rigtig dygtige til det praktiske og teoretiske. Også er de meget søde og tålmodige mennesker!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. marts 2013
Peter
"Rigtig god køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. marts 2013
Magnus
" Super god undervisning og gode lærer. God fleksibilitet så man nemt kan få køre timerne, til at passe ind i kalenderen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. marts 2013
jørgen magnusson
"det var en god oplevelse og lidt sjovt"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. januar 2013
Lars
"Jeg kan kun give ros til Hans og hans folk. som er med til og køre køreskolen som en helhed. synes de gør det perfekt og de kan deres arbejde fuldt ud og med pil op af og jeg prøvet dem alle, da jeg tog både til mc og bil og bested begge to første gang.

så 5 stjener her fra hvis jeg kun give mere gjorde jeg det.

den bedste køreskole jeg har set i min tid. kan kun anbefalde den i fulde drag. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. januar 2013
Kim Thomhav
"Jeg synes kørelærens måde at fortælle og få os lært mere end hvad der var nødvendig! Det gør det nemt både at bestå køreprøve og teori!

Stor stor ros til Hans "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. januar 2013
Maja
"Dygtig kørelærer og teorilærer. Køreskolen er god til, at tage hensyn til eleven, hvilket har haft en stor betydning i mit forløb. Prisen er billig, men de smitter absolut ikke af på kvaliteten. Har været rigtig glad for, at tage det hos Driving Academy, og kan kun anbefale det!
(+ jeg bestod både teori- og køreprøve første gang) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. januar 2013
Glenn
"Byen bedste køreskole med sikkerhed! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. januar 2013
Helle
"Jeg vil sige tusind tak til Rikke. Som har været en fantastisk Kørelærer! Og for et godt samarbejde. Jeg synes det har været super godt både teorien og køretimerne. Det hele har været rigtig godt, fordi rikke er så god til at lærer uden det er blevet for kedeligt. Hvis man ikke kunne forstå tingene har hun taget hensyn! Drivning Academy kan stærk anbefales. Den bedste køreskole i byen :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. oktober 2012
Pernille
"Jeg vil sige stor tak til Rikke som kørelærer, der med sin menneskeforståelse, pædagogiske evner og ikke mindst store indre ro formåede at sætte sig i den enkelte elevs sted og tilpasse undervisningen efter elevens behov. Her kan man komme som man er, ung/gammel, der er plads til alle. Præcis som det skal være. Det har overbevist mig om, at alle kan tage kørekort, med den rette kørelærer ved sin side. Jeg medgiver Rikke ved Driving Academy min bedste anbefaling."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. oktober 2012
Niels Ole Nielsen
"Dygtig og god kørelære "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. oktober 2012
M. A. Nørregaard
"Jeg tog MC-kørekort hos Hans, Driving-academy. Det var en helt anden og super god oplevelse end da jeg tog kørekort til bil for nogle år siden hos en anden køreskole. Det gik hurtigt og var samtidigt sjovt. Og selvom jeg var stjerne nervøs bestod jeg både teori- og køreprøve første gang.Kan helt klart anbefale Driving-academy :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. oktober 2012
Daniel
"Fik min MC kort ved Hans. Fantastisk oplevelse. God måde han underviser på. Sjovt, underholdende og lærerigt. Bestod uden problemer. Kan virkelig anbefale denne køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. oktober 2012
helle kristensen
"Helt perfekt køreskole har både erhvervet kort til MC og trailer takket være Hans´s tålmodige væsen og meget professionelle læring gik jeg glat igennem både teori og køreprøver . TAK "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. oktober 2012
Simone Kristensen
"Jeg har været super glad for denne køreskole! Bestod teori og praktisk prøve til både mc og bil første gang. Det var også rigtigt fedt, at jeg kunne tage alt teorien samlet, så jeg ikke skulle vente med det ene. Suveræne lærere og god service. Klart anbefalelsesværdig!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. oktober 2012
Andreas Ormstrup
"Jeg havde en rigtig god oplevelse med denne køreskole, jeg bestod 2x teori og 2x praksis (MC og bil), ville klart anbefale! hjælpsomme og dygtige kørelærer"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. oktober 2012
Andreas Ormstrup
"Jeg havde en rigtig god oplevelse med denne køreskole, jeg bestod 2x teori og 2x praksis (MC og bil), ville klart anbefale! hjælpsomme og dygtige kørelærer"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. oktober 2012
peter jørgensen
"Spændende undervisning. Tiden flyver af sted . Hans undeviser i billeder hvor han bruger sig selv. så man glemmer ikke det der blev fortalt.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. oktober 2012
Torben Marquardsen
"Har taget trailer + Mc kort.
God,sjov og underholdende teori.
Hans fortæller i billeder og med små historier så det hænger fast i hukommmelsen med det samme.
Under kørsel er der ingen slinger i valsen og man bliver rettet til på en god måde.
Kan kun give mine bedste anbefalinger til denne køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. september 2012
Ann Mærsk
"Er næsten færdig med mit kørekort, og den behandling og måden det hele bliver forklaret på, er bare super, bestod min teori første gang, skal op til køreprøve på Tirsdag 3. April, og med den kørelærer, jeg har skal jeg nok også bestå første gang!
Har kun postive oplevelser med Driving Academy, det er klart den bedste køreskole i Fredericia. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. marts 2012
Doris Andersen
"Tog trailerkort og bestod første gang,
Kun fordi der blev taget hånd omkring de problemer jeg havde og der var tid til at prøve det til jeg var klar kunne jeg bestå. Super godt. Ingen tvivl om det er byens bedste køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. januar 2012
Tulle
"Et fantastisk kursus.
At jeg kan bestå teori og køreprøve første gang er utroligt.
Morsom undervisning, men med de seriøse briller på. Huske remser og rim, så "kører" det bare.
1000 tak for et dejligt forløb, børnene kommer når de bliver gamle nok:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. januar 2012
Ulla Andersen
"Flot arbejde.
Jeg bestod teori og køreprøve første gang til mc.
Var meget nervøs, men det forstod Hans at dæmpe ned og gi`mig selvtillig til at bestå. 1000 tak for det gode stykke arbejde.
Kan varmt anbefales
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. januar 2012
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Calvinsvej 1
Post nr. & by:7000 Fredericia
Telefon:28878700
Hjemmeside:Driving-academy.net
Email:Driving-academy@hotmail.com

Kørelærer:
  • Hans Andersen
  • Henrik Kruse
  • Jesper Strøm
  • Boe sejerup

Teorilokale:
Adresse:Erritsø Bygade 42
Post nr. & by:7000 Fredericia