Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Farum:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Trafikskolen Bjarne Vagn Hansen | Farum

I Farum ligger Trafikskolen Bjarne Vagn Hansen. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Ano
"Jeg er BESTEMT ikke begejstret og bestemt IKKE den eneste!!
Bjarne har ikke styr på tingene og aftaler bliver ikke overholdt. Derudover kan det godt være at han giver en rabat for startpakken, men det bliver mange penge i den lange ende, da han bliver ved med at udskyde køretimer, snyder en for køretimerne, og vil havde at man skal betale ekstra for nogen køretimer man hverken har bedt om eller fået? Samtidig sætter han en af før de 45 min. er gået.
KAN ALDELES IKKE ANBEFALES!!"
1 stjerne 28. oktober 2018
Dumpeprocent.dk
Anna Vejlby
"Jeg kom hurtigt igennem teori, - såvel som den praktiske prøve. Bjarne er utrolig dygtig og der kan ikke sættes en finger på hans undervisning. Bjarne fortjener den højeste mulige bedømmelse, - 5 stjerner!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. august 2016
Rasmus Hansen
"Bjarnes køreskole var super for mig. Han er super god til at få reglerne forklaret på en god og konstruktiv måde, og kan nemt indstille sig efter elevens behov. 5 stjerner og 1 kørekort - ja tak."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. januar 2015
Dumpeprocent.dk
N
"Hvis jeg kunne give 0 havde jeg givet det. Bjarne tager 300 pr. ekstra køretime, men sætter en af før de 45 min. er gået, plus hans regnskab for de ekstra køretimer er stemmer ikke. Han tager aldrig for lidt, men altid for flere køretimer. Hans undervisning og det hele er ok, men han snyder meget. Er bestemt ikke den eneste der har oplevet det."
1 stjerne 17. oktober 2012
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Bjarne Hansen
Adresse:Paltholmterrasserne 42 F
Post nr. & by:3520 Farum
Telefon:+4540153437