Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Fårup:

  • Rm Køreskolen
DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Rm Køreskolen | Fårup

I Fårup ligger Rm Køreskolen. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Johnny H. Borup
"Det var en god oplevelse at tage kørekort hos René. Han er en fin fyr, som fralærer sig sin viden på en god og humoristisk måde. Jeg har selv bestået første gang både mht teori- og køreprøve. Sørger du for at høre efter René til teori, og under køretimerne, så er du enormt godt rustet til at gå op. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger. Desuden har jeg undersøgt priserne hos andre køreskoler i Randers. Underligt nok koster de det samme helt ned til kronen. Den eneste, som jeg kunne finde, som skiller sig ud fra disse priser, er hos RMs køreskole. Vælg derfor RMs køreskole. Her får du rigtig god undervisning til en fair pris. Tror I ikke, hvad jeg siger, så prøv selv at undersøge sagen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2009
Dumpeprocent.dk
Kristina H.Nielsen
"Det var sjovt og spændende at tage kørekort ved RM. En oplevelse man ikke lige glemmer :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. februar 2008
Allan Sortkjær Jensen
"Efter at have bestået teori og køreprøve i første forsøg må man jo konkludere at timerne har virket.
Jeg tog kørekort ved Karsten Arlander og vil gerne give min ros for en fint struktureret undervisning og kompetent kørevejledning.
Forløbet har foregået på en tilpads afslappet måde så man har følt sig sikker og afklaret når teori og div. har afsluttet et "kapitel".
Derfor vil jeg sige tak og gi mine varmeste anbefalinger til at tage sit kørekort ved Karsten Arlander."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. februar 2008
Dumpeprocent.dk
Annika
"RM kørerskole er et rart sted at tage kørekort. Rene er meget stille og rolig, nede på jorden. Han er meget professionel overfor hans elever. Men han er god til at gøre køretimerne og teoritimerne spændene og interessante, så man lærer at inddrage hverdagen i sin kørelse med det samme. Rene er sjov og venlig, man føler sig godt tilpas i hans undervisning. "byens bedste køreskole" "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. januar 2007
Marie Louise Christensen
"René er en meget professionel kørelærer, meget seriøs og går opi at man får det bedte ud af det. Dog er han god til at få noget sjovt ud af teoritimerne, og blande mange ting ind fra hverdagene, så man ikke finder det kedeligt. Personligt er han frisk og nede på jorden, og er altid med på sjov. Kort sagt er RM Køreskole den bedste!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. januar 2007
Vibeke
"Jeg syntes simpelthen RM køreskole v/ Rene er en super god. Rene er simpelthen en super god kørelære der forstår og få sine elever til og slappe af hvis de er nervøse.
Super meget ros til dig Rene:D
Du er bare den bedste.
Knuz Vibeke"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. september 2007
Dumpeprocent.dk
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Rene M Jensen
Adresse:Granvænget 3
Post nr. & by:8990 Fårup