Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Espergærde:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Søgaards Køreskole | Espergærde

I Espergærde ligger Søgaards Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Ken rasmussen
"Utrolig dårlig køreskole. Hold jer langt væk. Min datter har været 8 måneder om at komme til køreprøve. Det virker som om han trækker tiden med vilje for at tjene penge på ekstra køretimer.
Han forlanger ar alle skal møde op på hans bopæl og der bliver eleverne også sat af. Selv til natkørsel kunne han ikke hente/bringe. Ufattelig dårlig opførsel og kan kun lade sig gøre fordi man er blevet bondefanget med en pakke der ikke kan ophæves uden det koster ekstra.
Kan kun fraråde andre at bruge denne køreskole!"
1 stjerne 24. september 2020
Dumpeprocent.dk
Anonym
"Vælg ALDRIG Peter Søgaards køreskole. Utroligt nedladende mand med hidsigt temperament. Forfærdelig opførsel overfor min datter - virkelig over grænsen - så hun holdt op midt i forløbet. Han følger ikke reglerne for hvornår der skal undervises i de forskellige discipliner. Bare utroligt ubehagelig mand, der tilsyneladende ikke har høje tanker om kvinder. "
1 stjerne 26. januar 2017
Anonym
"Jeg kan på ingen måder anbefalde denne køreskole, det tog mig et lille års tid, at blive færdig. Det skal lige siges at jeg ikke dumpede teori/køre prøve.
kedelig og uinteressant teori undervisning. Der blev ofte lavet daglige gøre mål, når vi var ude at køre, såsom at hente pakker på posthuset, alt imens ens tid blev brugt.
Så mit råd til jer er, at i skal vælge en anden køreskole. "
1 stjerne 8. oktober 2015
Dumpeprocent.dk
Frederik Mørup Jacobsen
"Super køreskole. Det er nogle år siden. Men havde mange sjove og hyggelige kørertimer med Søgaard. Super instruktør og underviser. Hyggelige omgivelser til teori."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. april 2011
Daniel
"Super top notch oplevelse! Kickass funky undervisning! Søgaard er top lir og super lækker fly til at lægge knæhøj teori, groooovy praktik og powaaah know-how ned på en smooth killer in-ya-face-agtig måde.. 5 STAAARS! Velfortjent dér!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. marts 2007
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Peter Søgaard
Adresse:Hovvej 87
Post nr. & by:3060 Espergærde