Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Brønderslev:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Brønderslev Køreskole | Brønderslev

I Brønderslev ligger Brønderslev Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Nicolaj
"Dejlig kørelærer der er hyggelig at snakke med og laver mange jokes dog en underlig humor, men alt han siger mener han ikke, medmindre det gælder om at få en 10er for at køre en kat ned! Den gælder hvis det sker.!
Han kan dog godt råbe højt hvis man laver en fejl, men det skal man ikke tage sig af, han mener det sgu ikke så hårdt ;)

Bare lad værd med at være p-vagt eller have idéen om at vil være det i fremtiden, fordi så vil han ikke have jer. (Han hader p-vagter lige så meget som Line K.)

Men alle jeg kender, inklusiv mig selv, der gik der har bestået alt i første huk uden problemer. Og han tager ikke en op til prøve før han syntes man er klar, så man næsten altid består første gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. december 2015
Dumpeprocent.dk
tobias steen jense
"super fin kørelærer, der er meget kontant i hans udmedlinger, og hvis ikke at han er tilfreds skal han nok sige det, men han skal nok få en lært det man skal kunne"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. oktober 2014
Simon Mortensen
"Jeg kan ikke lide ham. Pers måde at gøre tingene på er meget alternativ. Jeg fik ikke de lovede køretimer og da jeg dumpede til køreprøven første gang sagde han at det var min skyld, selvom jeg kun havde været til 6 køretimer (han meldte mig til prøven). Han sagde jeg skulle have ekstra timer (for min egen regning)-. Jeg kom heller ikke på kravlegården (Per forfalskede underskriften og jeg har betalt for det), alt i alt står jeg med regning på 15.000 kr. for 21 kørertimer (på papiret, men 17 reelt), kravlegård(som jeg ikke har været på) samt 2 kørerprøver og 1 teoriprøve."
1 stjerne 16. maj 2010
Dumpeprocent.dk
Christoffer
"Jeg tog kørekort hos Per for ca 5 år siden.
Kørelæreren er super flink og flexibel.
Kan klart anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. november 2009
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Per Juul Jensen
Adresse:Klintøs Alle 3
Post nr. & by:9700 Brønderslev