Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Brøndby:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Den Nye Trafikskole Aps | Brøndby

I Brøndby ligger Den Nye Trafikskole Aps. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Den Nye Trafikskole Aps

Intro aften hver mandag kl 1700

Holdstart hver uge

Vurderinger

Monica Osorno
"Jeg synes den nye køreskole er fint organiseret og man får meget for pengene og var tilfreds med teoretimerne. Jeg var meget tilfreds med min kørelærer Fahid. Meget imødekommende og god til at lære fra sig og var også meget flexibel i forhold til at aftale køretimer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. maj 2017
Dumpeprocent.dk
Karina Kannegaard-Myllerup
"En fint sted at tage sit kørekort. Jeg bestod både min teoriprøve og køreprøve i første forsøg.
Min kørelærer var Aulfat, som var dygtig og meget hyggelig at køre rundt med. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. november 2016
nikoline@letvad.dk
"Jeg havde en rigtig god oplevelse med teoritimerne, jeg lærte en del og følte mig motiveret. Det skyldes at en af kørerlærerne Mutti var rigtig god til at undervise i kedelig teori. Han har god energi og fik mig til at følge godt med. Fahid er både kørerlærer og terapeut. Jeg var meget nervøs i starten, men Fahid gav mig selvtillid og fik mig til at tro at jeg godt kunne køre bil. Jeg bestod køreprøven første gang og teoriprøven anden gang. Det kan jeg takke Fahid for. Han tager hensyn og giver plads til een, men presser også på, når det er på tide at komme videre til næste prøve. Jeg har haft en del køretimer, men de har hjulpet mig til at blive bedre og vi har haft rigtig fede samtaler. Mange grin og mindre nervøsitet. Jeg har kørt mange gange siden jeg fik mit kørekort, så jeg fik hurtigt lov at låne familiens bil. Den største ros er også at min familie siger at jeg kører godt og sikkert. Hvis du er rigtig nervøs, vil jeg helt klart anbefale Fahid som din kørerlærer, da din nervøsitet går væk på igen tid sammen med ham."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. november 2016
Dumpeprocent.dk
Liv
"Alt i alt en professionel køreskole med god undervisning i teori samt rig mulighed for, at kunne øve sig på køreskolen eller derhjemme med teoribogen.

Havde fornøjelsen af at være elev hos køreskolelærer Fahid. Fahid formidlede undervisningen meget pædagogisk og med stor tålmodighed.

Mulighed for at tilkøbe adgang til online teoriprøver, samt et intensivt forløb op til køreprøven betød, at jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første hug.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juni 2016
Adeel Mohammad
"Leder du efter en god køreskole, så skal du helt klart vælge Den Nye Trafikskole i Brøndby. Jeg bestod den praktiske prøve og fik udstedt mit kørekort i første forsøg i tirsdags, takket været Fasel, som er en meget kompetent kørelærer. Han har styr på sine sager, og er virkelig god til at forklare tingene på en let og forståelig måde. Skolen har en lav dumpeprocent på både teori- og køreprøve, og lovpakken kan fås til en rimelig pris. Selve kørekortforløbet har været en rigtig positiv og hyggelig oplevelse, og de dygtige kørelærere sørger altid for et højt fagligt niveau til teoritimerne."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juni 2016
Camilla
"Jeg har haft en rigtig god oplevelse med den nye Trafikskole, jeg har haft kørelærer Fahid, han er sympatisk, forstående og lyttende. Han giver sin tid og sine råd og gør alt for at man kommer til at bestå!

Jeg kan anbefale køreskolen, jeg er tilfreds og har haft en RIGTIG tilfredsstillende oplevelse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. maj 2016
Dumpeprocent.dk
Micha
"Ulfat er virkelig en god Kørelære, jeg har haft skræk for af køre bil og alligevel fik han, mig til af føle mig tryg og jeg bestod første gang. Har kun en god oplevelse med denne køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. april 2016
Stine
"En køreskole som er god og som udviser fair play!
Glade, sjove og imødekommende kørelærere! Hertil kan Ali anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. februar 2016
Tanja Djukic
"Køreskolen er helt igennem fantastisk! Super god og professionel undervisning.. Tak til kørelærer Fahid, der har været ubeskriveligt dygtig og gjort en super god indsats! Presset mig til at gøre mit bedste, hvilket kun har medført gode resultater! Kan varmt anbefales.. :D

Hilsen
Den super glade Elev! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. februar 2016
Zainab
"Rigtig god køreskole, kan stærkt anbefales. Shahid er en virkelig god kørelærer samt rigtig god til at forklarer, 10 stjerner til Shahid :)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2015
Zainab
"Rigtig god køreskole, Shahid er en rigtig god kørelærer samt rigtig god til at forklarer. Denne køreskole kan stærkt anbefales! 10 stjerner til Shahid, :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2015
Lasse
"Bestod teori og køreprøve første gang. Havde problemer med at blive venner med koblingen, men Fahid var grundig og tålmodig. God oplevelse med Den Nye Trafikskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. september 2015
Casper sejer Andersen
"Jeg har haft en super oplevelse med denne Køreskole og Fahid er nok grunden til at jeg har haft denne oplevelse. Jeg bestod både teori og køreprøven første gang og alting er bare super. Tak for denne gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2015
Kristian Williams Darting
"Super god køreskole og lærer. De er rigtig kompetente, og der er styr på sagerne. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juni 2015
Jacques Sørensen
"Super god service, god kørelære der er god til at lære fra sig "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. juni 2015
Bjørn Klepsch
"Det er den værste gang fusk det drejer sig kun om at få så mange penge ud af eleverne inden de får taget deres kørekort. de skjulte udgifter de skriver der er på deres hjemmeside er pludselig dyrere end der først er lovet.
når de skriver der er 16 kørelektioner a 45 min, så når man har taget den 8 lektion så får man pludselig af vide at alle lektionerne har være dobbelte, så nu skal der betales ekstra for hver lektion.
tilmeldelse til teoriprøven er en parodi, kørelæren fortæller ikke hvad han skal have af dokumentation for at tilmelde teoriprøven, men hver udskyder det hele tiden med 1 gang han skal også have sygesikrings kort, 2 gang der skal betales 200 kr i administration 3 gang der skal betales 800 kr i gebyr, alt dette mens der stadig ikke er bestilt en teoriprøve. Dvs. det bliver længere og længere inden terori prøven bliver taget dvs sige at jo flere køretimer skal der tages for at vedligeholde det praktiske inden selve køreprøven.
Jeg kan kun på det kraftigste anbefale folk der påtænker at bruge Den Nye Trafikskole at vælge en anden."
1 stjerne 1. juni 2015
Una Maria
"Super god Køreskole! Havde en rigtig dygtig lærer Fahid! Han er streng men på den gode og hjælpsomme måde! De går op i at få eleverne består alle prøver 1. Gang! Og jeg taler af erfaring da jeg er en af dem!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. maj 2015
Darius Tehrani
"Super fantastisk Køreskole, ingen klager herfra. Altid smilende og gode lærer.
Min kørelærer Fahid var ubeskrivelig god! Bestod første gang. Kan kun anbefales :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. marts 2015
Katrine
"Køretimerne med Fahid var meget gode. Han er lidt streng, men på den gode måde, så man lærer det ordentligt. Teoritimerne var helt fine. Men jeg følte mig ofte snydt. Alle gangene jeg var ude at køre var vi færdige efter 1 time og måske 10-15 mins kørsel, og man betaler altså for en halvanden time... Derudover synes jeg ikke man fik ordentlig besked på diverse ting, og fra min sidste teoritime til teoriprøven gik der en halvanden måned.
Men alt i alt fin køreskole. Jeg bestod heldigvis både teori og køreprøven i første forsøg. :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. marts 2015
Simone Holmen
"En hel fantastisk køreskole. Kørelærer er gode til faget og gode til at lære fra sig :) Min kørelære Fahid var super flexible og meget rolig og hjælpsom under kørselen. Kan helt sikkert anbefales :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. marts 2015
Danni pedersen
"Rigtig god Køreskole jeg anbefaler den fordi lærene virkelig gerne vil have en igennem køreprøven første gang og det er pengene værd fordi jeg bestod begge mine prøver første gang min Kørelære Fahid Har næsten alle sine elever bestået (98%) første gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2015
Casper Jensen
"Kan ikke se andet end god service og det går stærkt, var 3 måneder om det min kørelære Aulfat, sørgede for en hurtig men sjov læring af bilen og dens redskaber.
Bestod alt i 1 hug!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. december 2014
ronja
"Overordnet set er kørerskolen rigtig god, gode teori undervisning med muligheder for både at være på hold og computer.

Min kørerlærer Aziz udrustet mig så godt, at jeg bestod min køreprøve første gang uden at være den mindste smule om hvordan man kører bil! Aziz er en virkelig god kørerlærer som priotere sine elever højt hvilket er et kæmpe plus når man står og overvejer kørerskole.

5 stjerner her fra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. november 2014
Musa Hussain
"Har taget mit kørekort hos Den nye trafikskole ved Brøndbyøster. Det har været en rigtig god oplevelse. Der har været teori på skolen hvor man har kunnet stille spørgsmål.og hvis man har mistet en lektion har man kunne taget det på pc. Min kørelære har været Ulfat, og synes det har været et rigtig godt forløb. Har undervejs fået besvaret alle mine spørgsmål omkring kørsel, hvilket jeg har været meget tilfreds med :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. november 2014
Rasha
"Jeg synes den nye trafikskole er god og man lærer helt klart det man skal. Shahid, som var min kørelærer er super god og fleksibel. Kommer til at savne din Audi, Shahid ;)
Han er en kørelærer jeg helt klart kan anbefale."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. november 2014
Jesper
"Jeg valgte den nye trafiksole, og det fortryder jeg slet ikke! Det har været en sand fornøjelse.
Teori er altid lidt tørt, men alle de lærere jeg havde, gjorde det bare lidt mere interesant.
Da jeg startede på mit kørekort var jeg lidt nervøs, for det blev meget besværligt og tag teori timerne da jeg arbejder om aften/nat, men det tog skolen i stiv arm og jeg kom på flere forskellige hold, så dét ikke bremsede mig i kørekortet.
Jeg fik tildelt kørelære Shaid, og det har været KUN godt! han får en til og føle sig tryg bag rattet, og snakker menneskeligt til en! Shaid er mega cool, nede på jorden og ingen indvendinger ;)
Jeg bestod teori første gang, det kan jeg takke alle lærerne for ( gik på forskellige hold) tak!
Bestod også køreprøven første gang,og det kan jeg sige tusind tak til Shaid for!
Vælg den nye trafik skole, du kan kun blie glad for det!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. november 2014
Erica
"Det har været en ren fornøjelse at tage kørekort hos Den Nye Trafikskole. Jeg havde Mudi som kørelære og jeg kunne ikke have ønsket mig nogen anden! Han gjorde mig helt tyg bag rettet og var god til at lære fra sig, udover dette er han god til at lave sjov med en, så du kommer til at føle dig helt hjemme! :) Teorien er også super, man keder sig ikke og hvis der er noget du ikke forstår, så er de alle super gode til at forklare det for dig.
Jeg bestod min teoriprøve første gang med to fejl, så jeg er meget glad for deres effektive teori undervisning.
Jeg bestod min køreprøve i andet hug, Mudi var super god til at hjælpe mig med de fejl jeg havde lavet i de ekstra lektioner vi tog mellem den første og anden prøve. Dette gjorde mig helt tryg til nr. 2 prøve.
Jeg kan klart anbefale Mudi som en fantastisk lærer og Den Nye Trafikskole, som en super god køreskole!! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. oktober 2014
Andrew saleb
"Fahid er en meget dygtig kørelærer. Jeg har bestået både teoriprøve og køreprøve i første hug. 100 % anbefaling herfra:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. september 2014
Line Johansen
"Jeg synes den nye Trafikskole er god og man lærer det man skal. Fahid som var min Kørelærer er super god kan klart anbefale ham og det sted :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. september 2014
Julian Kressner Læbel
"Gode lærer der ved, hvad de snakker om. Der er altid styr på sagerne, og så er de flinke.
Fahid er hård på den gode måde og kontant, men man kan ikke klage, når jeg bestod begge prøver i første forsøg. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. september 2014
Mathilde Sommer Andersen
"Jeg synes at Fahid, som kørelærer, har været virkelig god. Jeg bestod både teori og køreprøven først gang og det er helt 100 pga. Fahid. Teoritimerne var gode og man keder sig bestemt ikke. Køretimerne var gode man blev kun bedre for hver gang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. september 2014
Bo
"Jeg havde Fahid som kørelærer, hvilket jeg har været meget tilfreds med. Jeg bestod teori og køreprøve i første forsøg.
Fahid er en tålmodig og grundig kørelærer som forstår at forklare sig på en måde så man ikke er i tvivl. Han er derudover også meget ærlig omkring hvor mange ekstra lektioner man bør have før man er klar til køreprøven.
Når man kører i en Nissan Qashai, som Fahid har, skal man ikke være bange for ikke at kunne de forskellige tekniske manøvrer med en hvilken som helst anden bil. Jeg har været godt tilfreds med hele forløbet, hvor der har været styr på alle detaljer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. september 2014
Maja
"Det har været en ren fornøjelse at køre med Fahid, han er en super dygtig Kørelære, og han er ekstrem tålmodig med alt, og rigtig rar at være i selskab med! Jeg har alt i alt været med glad for både køreskolen og kørelæreren! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. august 2014
Nick
"Jeg havde Saqeb som kørelærer, og jeg kunne ikke have ønsket mig nogen anden. Han gjorde mig rigtig tryg bag rattet, og derfor bestod jeg både teori- og køreprøve i første hug. Stor anbefaling herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. august 2014
Alev
"Jeg har bestået min køreprøve takket være den bedste kørelærer Fahid, jeg vil helt klart anbefalde Fahid som kørelærer og den nye trafikskole :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juli 2014
Alev
"Jeg har lige bestået min køreprøve takket være den bedste kørelærer Fahid, han er en kørelærer som jeg helt klart vil anbefale og den nye trafikskole :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juli 2014
Sofie
"Jeg bestod min køreprøve idag, i første hug, og det samme med teori. Min tak vil aller mest gå til Aziz, som gav mig lige præcis det jeg havde brug for, for at jeg kunne bestå første gang.

Som elev bliver du taget i hånden allerede første dag, også skal du ellers bare følge med til manøvre bane, førstehjælp m.m
Lige hvad man har brug for, som elev."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juli 2014
Kristina
"Fahid er en super rolig og kompetent lærer. Du kan glæde dig til et spændende og lærerigt forløb med ham ***"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juli 2014
Jonas Kirstein
"Jeg er super glad idag :)
Har netop bestået køreprøven i første forsøg, lige så vel som teori prøven som også bliv klaret i første hug.
Det kan jeg takke min kørelærer Aziz for. Han var god til at lære fra sig og jeg fik kørt lige præcis de antal køretimer som jeg havde behov for. Faktisk kom jeg til køreprøven ude og køre en rute som jeg havde trænet godt og grundigt med Aziz. Jeg følte mig ok klar til opgaven og bestod derfor uden de store problemer. Selv parkering til kant gik som smurt selv om jeg havde frygtet denne manøvre en smule.
De varmeste anbefalinger herfra både til Den Nye Trafikskole og selvfølgelig til Aziz.
Held og lykke med den nye skolevogn Duster som du nu skal have som skolevogn Aziz :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juni 2014
Tobias
"Kørte med Fahid, bestod begge prøver i første forsøg, på trods af at jeg ikke er særligt lærenem. Varme anbefalinger herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juni 2014
Kristian fuglsang
"Super undervisning, let forståeligt og dejligt uformelt .... Og kortet i første hug 😀"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2014
Thea kastbjergs
"Den Nye Trafikskole har fra start af guidet mig sikkert igennem det at tage kørekort. Jeg bestod første gang ved kørelærer Fahid, der hurtigt lærte mig alle detaljer ved praktisk prøve og gennemgik dem med mig så jeg følte mig helt sikker til prøven. Jeg kan klart anbefale Den Nye Trafikskole da de gør det meget nemt og overskueligt at gå igennem det forløb at tage kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juni 2014
Jakob Christian Beicher Nielsen
"Fahid er en pisse god kørelærer, han er meget grundig når man er ude og køre, men det til ens eget bedste :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juni 2014
Camilla Louise
"Jeg har været rigtig tilfreds med Den nye trafik skole :)
Jeg har haft en super kørelære ( ali) , som har lært mig alt hvad jeg skal bruge, og det gjorder at jeg bestod min køreprøve første gang! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. maj 2014
Noemi Mendoza
"Stor tak! Til Fahid for alt tålmodighed hvilken betød at jeg bestod køreprøven. Så stor anbefaling herfra til Fahid og Den Nye Trafikskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. maj 2014
Berfin
"Jeg er meget tilfreds med mit forløb. Ulfat har været en god kørelærer og er tilfreds med at have haft ham som kørelærer. Han har stolet på mig og har troet på mig og de er jeg glad for. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. april 2014
Tim Jessen
"Køreskolen var super venlige og gav et rigtig godt førstehåndsindtryk. Jeg fik Fahid som Kørelære, han var venlig og tålmodig. Jeg fik tingene forklaret så det var nemt at forstå. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. april 2014
Sebastian gliese
"Jeg syntes at det har været skide godt at havde Fahid da han er god til at lære fra sig
Og er godt til at få en ud til nogle ekstra køretimer hvis man har brug for de "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. april 2014
Christian
"Super tilfreds havde en super køreLærer Fahid som fik mig godt igennem forløbet :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. april 2014
Ingen ved det
"Det er bestemt ikke en skole jeg vil råde andre til at starte på. Det meste af teorien skulle jeg selv læse hjemme uden hjælp, og jeg var heldig at jeg bestod min teoriprøve i første huk. Da jeg så kom til køreprøven, valgte min "gode" kørelærer at sige, lige minutter før jeg skulle op, "ja du dumper jo alligevel", hvilket jeg så desværre gjorde. ". køreprøve kom samme kommentar, og så lige efterfulgt af sætningen "ja nu når du dumper i dag, skal du vide at jeg ikke gider indstille dig til endnu en køreprøve".
Magen til uprofessionel opførsel skal man da lede længe efter. Nu har det så fjernet min lyst til at køre bil og jeg har så lige mistet en masse penge til den skole.

Så derfor, tag ikke denne skole, hvis i gerne vil have et kørekort ! "
1 stjerne 14. april 2014
Zulqarnain
"Jeg har lige bestået min køreprøve idag i første forsøg :) Jeg har været super glad for mit forløb hos Den Nye Trafikskole/ Brøndby afd. Fik tildelt Aziz som min Kørelærer. Han er en super dygtig og professionel Kørelærer, rolig at køre med og god til at lærer fra sig. De resterende Kørelærer tilknyttet skolen er også utrolig søde og flinke. Så Intet negativt at sige om denne skole. Klart 5 stjerner til Aziz og Den nye Trafikskole. Kan varmt anbefales hvis i vil have et hurtigt og smertefrit forløb med kortet :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. marts 2014
Emilie-Sofie Jarltoft
"Teoriprøve og køreprøve bestået i første huk. Det ville aldrig været sket uden Ali aka. verdens bedste kørelærer!
Tusinde tak for nogle gode og underholdende køretimer. Overvejer at bestille flere, bare for hyggens skyld. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. marts 2014
Georgina
"Helt sikkert! Teori og køreprøve bestået i første omgang!! :) Don Fahid you rule, youre cool!! God undervisning, gode mennesker! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. marts 2014
Jakob Kossek
"Jeg havde Aziz, som kørelærer og bestod begge prøve første gang. Aziz er rigtig rolig og har et stort kendskab til de forskellige sagkyndiges ruter, hvilket også kom til udtryk, da jeg var oppe til min køreprøve. Jeg kørte lige netop i de områder vi havde øvet på, hvilket gav mig et større overblik i prøvesituationen.
Stor ros til Aziz! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2014
Timmy Pedersen
"Både teori og køreprøve bestået i første forsøg Fahid min sensei, du har fandme gjort det godt !"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. marts 2014
Nisha Akhtar
"Bestået både teori prøve + køre prøve første gang..:)
Jeg har haft Aziz som Kørelærer - bedste Kørelærer man kan få nogensinde:-D så rar og rigtig rigtig tålmodig til os der er helt nye på vejen.. rigtig fine Kørelærer på den nye trafik skole, kan varmt anbefales..:) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. marts 2014
Nikolaj Wismann
"Den Nye Trafikskole giver en god oplæring i Teori og praktisk.

Du møder mange forskellige kørelærer i teori, men har din personlige kørelærer til det praktiske.

Den kørelærer som jeg havde var rigtig god til at følge op på hvad jeg havde svært ved. Han havde massere af overskud, og pressede ikke en ud i noget som man ikke var klar til. Han var god til at læse ens evner, og derfor kunne se hvad jeg manglede at lærer. Der udover havde han altid styr på papirene og tiderne/aftalerne.

Den nye Trafikskole kan helt klart anbefales af andre.

Tak for den gode oplæring!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. marts 2014
Sarah Dar
"Bestod både køreprøve og teoriprøve i første hug! Den Nye Trafikskole kan varmt anbefales, da det er en meget fleksibel og sjov teoriundervisning.
En kæmpe thumps up til min kørelærer Aziz, som hjalp mig med at blive 100% fejlfri til køreprøven! Mange tak Aziz!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. marts 2014
Andreas Hansen
"En rigtig god og billig køreskole, hvor der er styr på tingene. Med god undervisning og gode kørertimer. Kan godt anbefales. Jeg havde Fahid som Kørelærer som gav mig en masse gode råd, og hjalp rigtig meget med st få kortet, stor tak til Fahid, og resten af køreskolen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. februar 2014
jakob flensted holm
"jeg synes det har været en ren fornøjelse at have mudi som min kørelærer.... han har altid presset mig til at gøre mit bedste og det er jeg taknemlig for idag. jeg kan anbefale mudi til alle der skal .tage kørekort for han er rigtig Dygtig :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. februar 2014
Nick Pedersen
"gode undervisningsvilkår samt super god kørelære. (Aziz) er mere end tilfreds med måden det forløbet, det at jeg glædet mig til at skulle ud at køre med Aziz, fortæller alt om stedet. Søde menneske samt en ærlig behandling, kan stærkt anbefales :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. februar 2014
Isabel perona Castro
"Sikke et vejr men jeg bestod!!!1000 tak til Fahid, den bedste læremester ever!!Kan kun anbefale den nye trafik skole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. januar 2014
Sofia Hachili
"Så har jeg endelig fået mit kørekort. Lykkelig er jeg, og jeg kunne bestemt ikke ha gjort det uden min Kørelære Fahid. Den bedste Kørelære, som jeg bestemt kan anbefale til alle. Vi har haft nogle sjove og lærerige køretimer, som aldrig vil blive glemt. thumbs up til den nye trafikskole og Kørelærer Fahid 👍"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2014
Aya poulsen
"Min forløb hos den nye trafik skole var super god...de har gjort mig klar til at køre på vejen uden at stresse over det.... Fahid var rigtig god i at give mig instruktioner på en behagelig og sjov måde...til køreprøven blev jeg rost for mine orienteringer og det er pågribe af Fahid som var altid efter mig ( på den god måde )med at jeg skal huske mine orienteringer..jeg kan kun anbefale den nye trafik skole til at tage kørekortet og Fahid som kørelærer"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. januar 2014
Junying Mo
"Jeg er en 38 år kvinder som vidste stort set ikke noget om bilen før jeg startede kørekursus, og var bekymret for at det ville tage 100 år for mig at lære at køre bilen. Men jeg fik kørekort indenfor 4 måneder, hvor ca. 1 måneder har jeg holdt en pause. Jeg bestod teoriprøven i 1. forsøg med kun 1 fejl, og bestod køreprøven andet forsøg pga. pausen. Teoriundervisning er super fleksibel, unik og utrolig grundigt. Jeg har Besharat Aziz som kørelærer. Han er tålmodig og pædagogisk, og man føler meget trygt ved at køre med ham ved siden af. Han har lært mig at tackle alle tænkelige trafiksituationer og har givet mig en høj færdselsmoral. Jeg vil varmt anbefale den nye trafikskole der vil lære at køre bil."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. januar 2014
Rasmus Bechsgaard
"Aziz er en utrolig professionel kørelærer og så er han i øvrigt skideskæg at køre med. Jeg kan dog ikke anbefale nogen at vælge det turboforløb som skolen tilbyder. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. januar 2014
Nadia Keis
"Hyggeligste og mest effektive forløb man kunne tænke sig :-) Tak til min Kørelærer Fahid for at være efter mig og altid fleksibel og positiv! Jeg anbefaler varmt Den Nye Trafikskole til alle!

Hilsen Nadia"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. januar 2014
Paula
"Jeg tog mit kørekort hos Den Nye Trafikskole i Brøndby. Jeg bestod teori- og køreprøve i første forsøg. Jeg var som mange andre en smule nervøs. Havde dog en fantastisk kørelærer, der forsikrede mig om, at hvis jeg ville det, så ville jeg bestå. Tak til kørelærer Malik for tålmodigheden :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. december 2013
Lærke
"Bestået køreprøve i dag i første forsøg..bestod også teorien i første forsøg - fantastisk - god, prof og super seriøs køreskole - med en god grad af humor uden at gå på kompromis med regler og sikkerhed. Stor stor tak til Ulfat for tålmodighed, empati og evne til at forstå, hvad der kan volde problemer - kan kun anbefale Den Nye Trafikskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. december 2013
Mark
"Tog mit kørekort i deres afdeling på Amager. Teoriundervisningener rigtig god og bliver ikke alt for tør og kedelig. Havde Aulfat som kørelærer og han var super god og rolig, også når jeg lavede mærkelige ting :)
- En super god køreskole der klart kan anbefales til andre! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. december 2013
Michael Hansen
"Jeg havde lynkursus med Ali som kørelærer. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg.
Ali har været meget fleksibel og så går det også hurtigt med køretimerne hvis man selv er fleksibel.
Teorien foregår både på tavlen, men også på computer hvis man er til det istedet.
Alt i alt en god køreskole, som har hjulpet mig godt igennem forløbet. Og forklaret så man forstod tingene.
Kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. november 2013
Mikkel B Forsberg
"heysa,
har været på turbohold, og der har været fart på, teori eller køresel hver dag så jeg kunne få mit kørekort hurtig til mit arbejde.
jeg har haft ali som kørelære som var super nice, der kunne snakkes om alt mens man lærte at køre, deres kode til teoriprøve kan klart anbefaldes. tog det på den nye trakfikskole i Brøndby ( den ligger os i Amager)tag ned og kig i vil ikke fortryde det! held og lykke til andre;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. november 2013
jonas hansen
"Jeg har idag bestået min køreprøve, og har været utrolig glad for forløbet host Den Nye Trafikskole. Jeg glad for alle mine dygtige kørelærer som har fået mig godt ud i trafikken. God anbefalinger herfra med henvisning til min kørelærer Aziz. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. november 2013
David
"Teoriprøven og køreprøven begge bestået på første forsøg. Dette er kun lykkes fordi Den Nye Trafikskole. Særligt mine orienteringer blev rost, og det kan jeg kun takke min kørelærer Fahid for.
Den Nye Trafikskole kan klart anbefales da den både giver gode teorilektioner og har super kørelærere. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. oktober 2013
Simon
"Den nye trafikskole, er klart en køreskole jeg bestemt kan anbefale. havde Malik som kørelærer, kan kun anbefale Malik som den bedste kørelærer han er god til at lade dig forstå de praktiske ting.. og er god til at vudere hvor mange ekstra lektioner man har brug for, så kan kun give en masse ++++++++++++ Stjerner til Både Malik og Til Den nye Trafikskole. der bliver lavet meget sjov men dog på den bedste måde så man kan huske det. Så hvis du vil undgå kedelige og lange teori timer.. Så vælg Den nye Trafikskole kan selv klart anbefale Den nye trafikskole!!!!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. oktober 2013
Anne
"God, kompetent praktisk undervisning. Den teoretiske undervisning svinger lidt fra lektion til lektion afhængig af underviseren. Der bliver dog altid som minimum gennemgået det lovpligtige og der er altid mulighed for at stille spørgsmål.
Fair vurdering af kørselsegenskaber mht anbefaling af eventuelle ekstra kørelektioner efter gennemførsel af lovpakken."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. oktober 2013
Nawab
"Jeg blev tildelt "Aulfat Aziz" som min kørelærer. Han har været meget hjælpsom, forståelig, humoristisk og lærerig. Takket været ham har jeg haft en virkelig fremragende køreskoleforløb og jeg bestod både teoriprøven og køreprøven første gang. Jeg kan varmt anbefale skolen "Den Nye Trafik Skole" og kørelæren "Aulfat Aziz" til alle.
5 stjerner herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. oktober 2013
Sabine
"Jeg vil varmt anbefale Den nye trafikskole i brøndby. Jeg er yderst tilfreds med min kørelære ali som er rigtig god til at lære fra sig. Bestod teori og køreprøve på første forsøg og det havde jeg ikke kunne gøre uden deres hjælp. både med teori timer og køretimer. man bliver altid mødt med et smil og godt humør, og alle køretimer har altid være hyggeligt så tiden flyver afsted. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. oktober 2013
allan nielsen
"virklig lækker køreskole.de er enorme hjælpsomme.have malik som køreløre.rigtig flink og hjælpsom lære.bestod terioprøve 1 gang og køreprøven anden gang.have kun 1 køre time om måned pga økonomi.men fik stadie meget hjælp af malik :) har faktisk ik noget negativ og sige om den skole :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. oktober 2013
Anna Lykke
"En behagelig og helt igennem professionel oplevelse. Jeg kom både igennem teoriprøve og køreprøve første gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. oktober 2013
Umair S. Mahmood
"Bestod idag køreprøven i første hug, teoriprøven blev også bestået i første hug. :-)

Kan kun varmt anbefale denne køreskole, havde Malik som kørelærer, han er super rar at køre sammen med, og formå på en god måde at gøre opmærksom på ens fejl og mangler.

Allerede fra lektion 1, fik jeg en masse gode råd og vejledning som jeg idag kunne gøre brug af.

Malik har en Nissan Qashqai, en super fed og lækker bil, som er utrolig nem at betjene.

Så kun en masser ++++++++ til Den Nye Trafikskole, og mindst ikke en masser +++++++ til kørerlærer Malik! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. oktober 2013
Anemone
"Super god køreskole, bestod køreprøve ved første forsøg, havde Aziz som Kørelærer, han var en rigtig god lærer:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. september 2013
Kamilla
"Yderst hyggelig køreskole! Rigtig rare kørelærere - især Ali, som sørger for nogle afslappede og hyggelige køreture. Kan klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. september 2013
Kim
"Den nye trafikskole er mega fed, god undervisning fra starten af og god køreundervisning jeg har haft Ali som kørelære :) top point herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. september 2013
Kevin Lundbæk Olsen
"Jeg har idag bestået min køreprøve, i for første forsøg. Iøvrigt bestod jeg også teoriprøven i første forsøg har hos dennyetrafikskole, brøndby afd. Haft aziz som kørelærer. Han hjalp mig meget med at tage det roligtg og var god til at berolige en. Vi har haft mange hyggelige timer sammen, var en historie eller to har været med. Jeg kan ikke andet end at anbeffale køreskolen dennyetrafikskole. Tak for alt aziz og dennyetrafikskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. august 2013
Aske E.
"Har haft et godt forløb, og har været utrolig glad for min kørelærer Ulfat Aziz.
Han formåede at være rolig og forklarende, i de stressende situationer der opstår, når man er ny i biltrafikken, og det smittede af på mig, og gav mig en større ro, samt et bedre overblik på vejene.
Han er rar, og jeg har følt mig helt tryg, ved at have ham som min kørelærer - så den varmeste anbefaling herfra. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. juli 2013
sofie holm berthelsen
"Jeg er haft et rigtig godt forløb, og god oplevelse hos den nye trafikskole. der har altid været plads til ens personlighed og udvikling. kørelærene på skolen er gode til at undervise, og gode til at lære fra sig, og alting er i dit tempo. der er ikke nogle der presser dig ud i noget du er utryk ved. kørelære Ali har været enormt god til at udvikle mig til en god og sikker bilist på vejen, og har hjulpet mig til at slå koldt vand i blodet under stressende forhold. alt i alt en kanon god køreskole. kan kun anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juli 2013
Julie Overgaard
"Jeg har taget mit kørekort på denne skole, og jeg har været rigtig glad for det! De er rigtig gode til at undervise den teoretiske del og den praktiske del. Min kørelærer var Ulfat Aziz, og han har været rigtig rigtig god. Han er meget omhyggelig og sørger for at man kender de ruter som man skal køre til selve prøven. Alt i alt så har det været en fornøjelse at gå hos jer! Vil helt klart anbefale jeg til andre. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juli 2013
Martin
"Tak for alt hjælp med kørekortet😄"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juni 2013
Eldin
"Køreskolen kan klart anbefales! Gennem hele forløbet har Aziz været utrolig hjælpsom og beroligende. Desuden har han ikke været bleg for at fortælle en historie eller to ;-)
Har intet negativt at sige om skolen. Kæmpe anbefaling herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juni 2013
Eldin
"Køreskolen kan klart anbefales! Gennem hele forløbet har Aziz været utrolig hjælpsom og beroligende. Desuden har han ikke været bleg for at fortælle en historie eller to ;-)
Har intet negativt at sige om skolen. Kæmpe anbefaling herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juni 2013
Louise
"I dag var dagen hvor jeg fik mit kørekort. jeg er utrolig glad for den behandling jeg har fået af den nye trafikskole:) der er hele vejen igennem blevet taget hensyn til mine personlige behov og er blevet mødt med venlighed og fleksibilitet. :) selvom fahid har været efter mig det meste af tiden har han sørget for at gøre det med humor. Jeg kan takke fahid for bla. At min parrellel parkering sidder lige i skabet hver gang :) - noget køresagkyndig var imponeret over :) så denne skole er klart anbefalingsværdig..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juni 2013
nanna fassing
"fantastisk skole!
ali har lært mig meget, jeg bestod teori anden gang og køreprøve første gang;) skolen kan bestemt anbefales, de har altid et smil på læben;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juni 2013
Alime
"Jeg kan stærkt anbefale Den nye trafikskole :)
Jeg har idag fået mit kørekort takket være min tålmodige kørelære Fahid, som altid har bevaret roen, selv ved de dummeste fejl :)
Jeg takker Fahid og Den nye trafikskole for mit kørekort, som jeg er super glad for ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. juni 2013
Heidi
"Jeg har følt mig i de bedste hænder hos Den Nye Trafikskole.
Lige fra starten af, hvor jeg var til introtime, blev jeg mødt med et overskud og en god portion humor.
Teoritimerne er grundigt gennemgået og alle spørgsmål er blevet venligt mødt.
Jeg har haft en fantastisk kørelærer, der har håndteret min nervøsitet, mine gode/dårlige køredage, samt privat ønsker på en professionel og helt igennem tryg måde.

Jeg kan på det varmeste anbefale Den Nye Trafikskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. juni 2013
Alen
"Det luksuuuuuuus, at få sit kørekort efter første forsøg :D
Jeg kan kun takke min flinke og gode kørelærer Fahid :D
Jeg kan varmt anbefale Den Nye Køreskole, samt Fahid som kørelærer.
Han hjælper og guider en igennem, så man føler sig sikker til prøven :)
Så kan kun sige tak til Fahid :D!!!!!!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. juni 2013
Oxana Kokhanyuk
"Det er en supper sejer for mig i dag, da jeg har fået mit kærekort fra første gang. Tusind tak til min kæreløre Fahid, som havde vøret temmelig irreterende ved at hele tiden vøre after mig med onrdentlige orienteringer. Det har gjort mig er stor tjeneste i dag, da jeg ikke kunne lave at tønke på dem hele tiden. Udover det har han altid vøret meget tålmodig, venlig og rare at køre med. 1000 TAK!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2013
Josefine Møllegaard
"Jeg kan ikke andet end at anbefale Den Nye Trafikskole! Jeg har gennem hele mit kørekort forløb været meget tilfreds med det meget struktureret forløb både med teori og kørelektioner. Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg og dette kan jeg udelukkende takke min kørelærer Aziz for. Han har hele vejen igennem troet på mig trods nervøsitet og har været utrolig tålmodig, fleksibel og ikke mindst sjovt hvilket kun gjorde mig tryggere som ny bag rettet. - uden ham havde jeg ikke haft kørerkortet i hånden så hurtigt :)
Jeg kan ikke andet end at give Den Nye Trafikskole og ikke mindst Aziz 5 stjerner! :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juni 2013
Josefine Møllegaard
"Jeg er fuldt ud tilfreds med mit forløb hos Den Nye Trafikskole. Både teori og kørelektioner oplevede jeg meget struktureret og uden nogle former for problemer. Min Kørelærer Aziz troede på mig hele vejen igennem trods nervøsitet og en smule frygt for at køre. Jeg bestod både teori og praktiskprøve i første forsøg takket være Den nye Trafikskole - derfor 5 stjerner!! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juni 2013
René s borgstrøm
"Den nye trafikskole er klart at anbefale du får en god service og du får de "nakke drag" du skal have når du dummer dig (fik selv en del) men de er med til at få en god indlæring.
De holder teorien spændene og kørselen er på et afslappet plan og behagelig.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juni 2013
Eldin Saronjic
"Den Nye Trafikskole kan klart anbefales. Havde Aziz som kørelærer, hvilket jeg er enorm glad for. Altid positiv og imødekommende, og han er desuden ikke bleg for at fortælle nogle gode historier ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juni 2013
Emma Hauser
"Jeg har ikke en finger at sætte på Den Nye Trafikskole! Jeg har haft en rigtig god oplevelse, trods megen nervøsitet og usikkerhed - men dette var intet problem for min kørelærer Fahid, som troede på mig hele vejen igennem forløbet! Fem stjerner herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. maj 2013
Besian
"Det har været en rigtig god oplevelse at køre hos med den nye trafik skole. Fahid ved hvad elev har brug for, og er meget hjælpsom. Fahid er også rigtig god at snakke med:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. maj 2013
Kevin Cagara
"Denne køreskole kan klart anbefales! Gennem hele forløbet har min kørelærer Fahid være utrolig hjælpsom og virkelig gjort hvad der skulle til for at jeg fik kortet! Stor ros og en kæmpe anbefaling herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. maj 2013
Stella Stryhn
"Jeg er rigtig glad for at jeg valgte den nye trafik skole, de er altid så søde og meget hjælpsomme. Min kørelærer Fahid har været den bedste og har hjulpet mig med alt det jeg skulle vide.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til den nye trafik skole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. maj 2013
Almas Naheed
"Hele mit kørekortforløb har været en oplevelse for sig selv! Kørelærer, Fahid har hjulpet mig godt på vej både gennem teorien og den praktiske prøve. Og jeg kan sige jer - begge prøver bestod jeg i første huk! Den Nye Trafikskole er den bedste køreskole med kvalitetsrig undervisning samt superengageret kørelærere! ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. maj 2013
Ena Ebenhardt
"Jeg er så glad for at jeg valgte Den nye Trafikskole, de er simpelthen så søde og hjælpsomme. Min kørelærer Fahid har en fornøjelse at kører med, utrolig god til at forklare. Alt i alt super godt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. maj 2013
Benjamin Sjostein
"Jeg har været fuldt ud tilfreds med undervisningen. Man har altid kunne komme med spørgsmål osv. Min kørelærer Fahid har være meget hjælpsom, der lægges megte vægt på den enkeltes behov. Så alt i alt et rigtig godt forløb. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. maj 2013
Alyas
"Kørekort på EN MÅNED!!!!!!!
Jeg Takker Mudi :0) for det vildeste og det sjoveste forløb nogen sinde. Jeg valgte LYNKURSUS og Mudi fra Dag 1 havde arrangeret alle de dage hvor jeg kunne tage undervisning på skolen samt Kørsel. Selvom mange siger Teori er kedeligt, Men Hos Den Nye Trafikskole er alle sammen rigtig gode og meget hjælpsomme. Jeg vil give min varmeste anbefaling Til specielt Mudi og alle de andre kørelærer på skolen. Det er her i skal have kørekort hvis i skal forstå ALT!
OG OG HVIS I GERNE VIL BESTÅ PRØVERNE FØRSTE GANG ;0)
Kommer virkelig til at savne Mudi som har været den bedste og DEN NYE TRAFIKSKOLE. DET ER VERDENS KLASSE UNDERVISNING. TAK FOR ALT!!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. april 2013
Maria
"Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling af min kørelærer Mudi. Jeg bestod teori og køreprøve første gang, og det kan jeg helt sikkert takke ham for.

Mudi er tålmodig, rolig, rosende, fleksibel, snaksaglig og ikke mindste sjov :-) Hvilke er nogle fantastiske egenskaber når man sidder som nervøs elev bag rettet.

Jeg vil til hver en tid anbefale nye elever til denne trafikskole og til Mudi :o)

Fem KÆMPE stjerner fra mig!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. januar 2013
Hormoz
"Tilfredstillende oplevelse samt en behagelig og kompetent kørelærer Mudi, der får dig til at slappe af bag rattet :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. januar 2013
Avais
"Jeg siger Tusind Tak til alle de Venlige kørelærer på "Den Nye Trafikskole" der har være søde og rare at kommunikere med. Selv om mange af mine venner sagde at teori er kedelig, men her på skolen var det fedt og rigtig god undervisning at det hele var nemt at forstå. Jeg siger også mange gange tak til min kørelærer Mudi som havde fået mig bestået første gang. det var vildt fedt og rigtig godt. Jeg vil personlig Anbefale ALLE til at tage kørekortet hos "Den Nye Trafikskole" for alle er venlige og rigtige gode. Tusind Tak for ALT :0)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. januar 2013
Javis
"Den skole fortjener ikke 5 stjerner... Den burde få 10!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. januar 2013
Emin Öztürk
"Jeg kan stærkt anbefale mudi som Kørelærer. Han er en meget positiv person og meget smilende. Og som Kørelærer er det meget vigtigt at være positiv, så man også kan sprede det til sine elever!
Han er en dygtig Kørelærer, som er god til at forklare alle ting en efter en. Og som forklare på en måde som bliver i hovedet. Han har meget tålmodighed, og det kan være en fordele for piger. Som mudis tidligere elev, har jeg bestået teoriprøven og
Køreprøven første gang.
SÅ HUSK AT VÆLGE MUDI
SOM ER KØRELÆRER. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. januar 2013
Nicole
"Jeg vil anbefale min kørelærer, Mudi, til alle! Han har gjort hele mit forløb med kørekortet til en ren fornøjelse. Jeg har fra starten af følt mig usikker bag bilen, men dette var ikke et problem for Mudi. Han har flere års erfaring og altid en sjov historie at fortælle, som kan få en nervøs elev til at slappe af. Jeg kan ikke forestille mig, at skulle have taget mit kørekort hos en anden kørelærer. Det har været alle pengene værd. Nu sidder jeg med mit kørekort og nogle gode minder fra forløbet, som jeg vil tænke tilbage på. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. januar 2013
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 5.499,00 300,00
Kategori A 6.499,00 300,00
Kategori B-erhverv (Taxi) 1.999,00 350,00
Kategori generhverv 1.999,00 300,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Den Nye Trafikskole Aps
Adresse:Brøndbyøster Torv 53
Post nr. & by:2605 Brøndby
Telefon:72 14 11 72
Hjemmeside:www.dennytrafikskole.dk
Email:dennyetrafikskole@hotmail.com

Kørelærer:
  • malik
  • shafi
  • aziz
  • ali
  • anders

Teorilokale:
Adresse:Brøndbyøster Torv 53
Post nr. & by:2605 Brøndby