Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Brøndby Strand:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Vest køreskole | Brøndby Strand

I Brøndby Strand ligger Vest køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Melisa Gülen
"Vest køreskole er helt klart den bedste med Osman som kørerlærer!
Så blev det min tur til at bestå begge prøver i et hug, efter få måneders forløb! Jeg kan ikke være mere taknemmelig for Osmans arbejdsindsats som kørelærer.
Osman sørger altid for, at man føler sig tryg i trafikken, især når det er myldretid, hvor det kan blive stressende. Han fortsætter med at forklare teknikken under kørslens manøvrer, til man har forstået det. Og med sit glade humør, skabes der altid en god stemning under køretimerne!
Inden køreprøven bruger han i øvrigt tid til at berolige en ved at motivere en til at tænke på det positive, hvilket fjerner ens nervøsitet.
Jeg anbefaler helt klart alle til at tage kørekortet hos Vest køreskole! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. januar 2018
Dumpeprocent.dk
Onur Agirbas
"Da jeg spurgte folk om, hvilken køreskole de kan anbefale blev vi hurtigt enige om at Vest køreskole er den der kan anbefales. Jeg tog en gratis prøve teoritime og allerede der blev jeg positivt overrasket over den super fede kvalitet de havde til teoriundervisningen. Uden at tvivle skrev jeg mig op på køreskolen.
Jeg synes helt klart det er den mest kvalitetsfulde køreskole. Jeg havde Osman som kørelærer og jeg følte mig virkelig i sikre hænder. Udover at han er super dygtig, var han også super humoristisk både når det gjaldt teoritimerne og når vi kørte. Bestod teori med en enkelt fejl og køreprøven på første gang. Det tog mig under 3 måneder, at erhverve kørekortet. Tak for denne gang og tager virkelig hatten af for det professionelle arbejde I yder :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2014
maria
"Da jeg startede hos vest køreskole, lærte jeg teorien rigtig hurtigt og blev sat godt ind i tingene på en meget god og forklarende måde. Bestod min teoriprøve første gang med en fejl, følte mig hurtigt parat. Mine køretimer med Osman har været en fornøjelse, han har været støttende hele vejen. Min køreprøve bestod jeg også første gang og hele forløbet samlet har kun varet 3 måneder. Vil helt klart anbefale Vest køreskole, ikke andet end en fornøjelse at tage sit kørekort hos dem!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. december 2014
Dumpeprocent.dk
Ferhat Akin
""Mit forløb hos Osman Öcal har simpelthen været fantastisk. Jeg havde hørt en MASSE godt om vest køreskole og valgte derfor, at begynde hos dem. Jeg er så glad og tilfreds for mit valg. Det har været et sjovt og lærerigt forløb. Både i teori lokalen og ude på vejene yder kørerlærerne deres bedste for DIG og for at DU kan forstå det og er med. Vi snakker om professionelle kørelærer, der virkelig tager hånd om dig - Jeg havde aldrig kørt bil før og allerede første gang, vejledte Osman mig sådan at det føltes rart, sjovt og sikkert.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. august 2014
Mehmet Piro
"Før jeg begyndte på vest køreskole, havde jeg kun hørt gode ting om den. Hos dem lære de en at kende hurtigt, og ud fra det kan de hjælpe en meget nemmere. Jeg har selv lært utroligt meget af min kørelære, og han gjorde mig klar til både køreprøve og teoriprøven på bedst mulig måde.
Undervisningerne var lærerigt og spændende at være med til.
Kan klart anbefalede Vest køreskole til alle, der skal lære at køre bil! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. august 2014
Medina Pilavac
"Vest køreskole er klart den bedste køreskole man finder! Teoriundervisningen er rigtig god og de forbereder dig rigtig godt på teoriprøven! Jeg bestod teoriprøven første gang og følte den var rigtig let. Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte at tage mit kørekort der. Osman Öcal har simpelthen været en fantastisk kørelærer. Osman har altid humøret højt og han forbereder dig rigtig godt på køreprøven.
Jeg kan klart anbefale Vest Køreskole, især med Osman Öcal som kørelære…!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. august 2014
Dumpeprocent.dk
Rebecca
"Jeg har anbefalet Vest køreskole til mange andre og er meget glad for at jeg tog mit kørekort der. Jeg havde Osman som teori lærer og Said som kørelærer. Jeg bestod første gang og de var meget forstående.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juli 2014
Seda
"Jeg har anbefalet Vest køreskole til alle jeg kender der skal til at tage kørekort og det vil jeg også gøre fremover. Min Kørelærer (Osman) er utrolig god til at lære fra sig, samtidig med at han får en til at føle sig tilpas bag rattet og skaber en afslappet stemning med hans rolige personlighed og humor.
Takket være ham bestod jeg begge prøver i første forsøg og har været meget tilfreds hele vejen igennem! :)


"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2014
Sabiha Hussain
"Mit forløb hos Osman Öcal har simpelthen været fantastisk. Jeg havde hørt en MASSE godt om vest køreskole og valgte derfor, at begynde hos dem. Jeg er så glad og tilfreds for mit valg. Det har været et sjovt og lærerigt forløb. Både i teori lokalen og ude på vejene yder kørerlærerne deres bedste for DIG og for at DU kan forstå det og er med. Vi snakker om professionelle kørelærer, der virkelig tager hånd om dig - Jeg havde aldrig kørt bil før og allerede første gang, vejledte Osman mig sådan at det føltes rart, sjovt og sikkert.
Vest køreskole kan helt klart anbefales! :))"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. februar 2014
Semir osmani
"Vest køreskole! Er den bedste køreskole, ikke kun pga af jeg har gået der, men pga af den seriøse og samtidig sjov undervisning der er.

Det dejligt at bestå både teori og køreprøve første gang ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. februar 2014
Eda Ercan
"Der er ingen tvivl om at denne køreskole er den bedste køreskole!
Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang. Hvilket er en fantastisk følelse :)
Men det er jo ingen overraskelse, da jeg jo har haft verdens bedste, sjoveste og samtidig meget særiøse kørelærer der findes.. Osman Öcal!
- Er du i tvivl om vest køreskole skal være det sted hvor du vil få det lyserøde kort i lommen? Det skal du ikke længere være. For her er der plads til alle! Og alle vil bestå, så længe man selv ønsker det!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. februar 2014
Eda Ercan
"Der er ingen tvivl om at denne køreskole er den bedste køreskole!
Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang. Hvilket er en fantastisk følelse :)
Men det er jo ingen overraskelse, da jeg jo har haft verdens bedste, sjoveste og samtidig meget særiøse kørelærer der findes.. Osman Öcal!
- Er du i tvivl om vest køreskole skal være det sted hvor du vil få det lyserøde kort i lommen? Det skal du ikke længere være. For her er der plads til alle! Og alle vil bestå, så længe man selv ønsker det!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. februar 2014
Yusuf
"Bedste køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. februar 2014
Elma
"Vest køreskole er en køreskole som i yderste grad er professionel og velorganiseret, i den forstand at hele prosessen går hurtigt, hvis man selvfølgelig også yder sit. Køreskolen er også meget fleksibel i forhold til hvis du går i skole eller har arbejde; ikke mindst har Vest Køreskole meget dygtige kørelærere, som gør det hele endnu nemmere.

Anbefaler denne køreskole, hvis nogen gerne vil have et kørekort i lommen. :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. november 2013
Osman Sabic
"Osman Ocal er en rigtig god kørelære, han gjorde alt for at jeg lærte at køre bil, før jeg startede hos ham, kunme jeg ikke sætte en bil igang, takket være ham, har jeg nu bestået!
Kunme anbefale ham til alle mennesker der vil starte til kørekort, især dem fra vestegnen! :)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. oktober 2013
Emre
"""Super god køreskole,

især fordi jeg bestod det hele første gang.

Sjov og seriøs undervisning.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juni 2012
Kübra
"En køreskole som denne kan man ikke nemt finde..

jeg har haft en rigtig god oplevelse på vest køreskole. Kørelæren har været god til at gøre tingene nemmere at forstå, rigtig god køreskole og en dygtig lære, han er meget tålmodig, og har altid det gode humør med sig på arbejdet. Jeg anbefaler jer 100% Tahir Turan som kørelære... "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. april 2012
Majbritt Henriksen
"Jeg har været rigtig godt tilfreds med denne køreskole.

Jeg har kørt med Henrik Jensen, som er en utrolig god kørelærer som kan anbefales til andre!! :)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. april 2012
Mervan Deveci
"Jeg bestod teori og køreprøve i første forsøg takket være Osman Öcal og resten af Vest køreskoles kørelærere. God kørekort og gode kørelærere.. Kan helt klart anbefales :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. april 2012
Ala
"Efter at have afsluttet mit forløb på Vest køreskolen, med bestået første gang ved begge prøver, kan jeg stærkt anbefale denne skole. Jeg oplevede en enorm stor dygtighed blandt kørelærerne der gør at man føler sig fuldstændig tryg og selvsikker når man står og skal op til sin prøve.
Køreskolen lever bestemt op til alle ens forventninger. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. april 2012
Sirin Harmanci
"Anbefaling: Jeg kan varmt anbefale denne køreskole, jeg bestod teoriprøven og køreprøven første gang.
Det er en super god kørerskol, med professionel undervisning både teoretisk og praktisk, med ubegrænset teori... En klart anbefalelsesværdig køreskole... ;) Køreskolen har flere flinke lærer, men jeg har kørt med Osman. Super kvalificeret kørelære, som fik mig igennem begge prøver første gang. han er god til at udpege ens mindste fejl, på en fornuftig og godt forklarende måde. Super god køreskole! Det sker efter ens eget tempo.. Vil du have kortet hurtigt får du det.. Kræver du derimod tid til teori og ekstra køretimer er der også mulighed for det! .. Anbefaler det!
Osman skal være min kørelære, når han fik så meget ros må han altså være dygtig. Det viste det sig også han var. Både til teori og praktisk, var han ubeskrivelig dygtig. Forstod man ikke med forklaring, så viste han det med hans populære tegninger. Fik man heller ikke det helt, prøvede man det praktisk. Så Osman havde flere løsninger. Han var utrolig hjælpsom. Det var virkelige super billigt kørekort, da jeg bestod de begge første gang. Jeg har haft mange oplevelser med Osman som kørelære, hvor vi fik grint af mine dumme fejl, og andre gange trøstet han mig over de skøre fejl jeg kunne lave på et sekund. Men kort sagt hvis du ønsker at være en god bilist, og hvis du ønsker masser af respekt skal du helt klart have Osman som kørelære..
Du oplever så meget med din køreklar, men ikke en enste gang, vil du have tanken over” jeg fortryder det” aldrig.. Han kan det bare!
Derudover er det en super lækker bil man kører i, og en rigtig god kørelærer. Prisen er billig, den var klart det billigste jeg kunne finde.
HUSK; DET OP TIL DIG SELV DET HELE, HVIS DU VIL SÅ KÆMPER DU FOR DET, DET GJORDE JEG. INGEN KØREKLÆRE VIL DUMPE SIN ELEVER, ALDRI! DE VIL GØRE ALT FOR AT VI FOR DET KORT..
Anbefaler det! Anbefaler det! OG Anbefaler det!! 


Tusind tak for ALT Osman Amca..
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2012
Mette
"Nu da jeg var fyldt 18, skulle jeg også have kørekort. Men problemet var bare, hvilken køreskole jeg skulle begynde på? Jeg havde hørt masser af gode ting om Osman Öcal (kørelæren). Osman er sådan, Osman’s elever består. Osman efterviser alt.. osv.… Så jeg besluttede mig for at begynde i OB-køreskole. Selvfølgelig skulle Osman være min kørelære, når han fik så meget ros må han altså være dygtig. Det viste det sig også han var. Både til teori og praktisk, var han ubeskrivelig dygtig. Forstod man ikke med forklaring, så viste han det med hans populære tegninger. Fik man heller ikke det helt, prøvede man det praktisk. Så Osman havde flere løsninger. Han var utrolig hjælpsom.
Det var virkelige super billigt kørekort, da jeg bestod de begge første gang. Jeg har haft mange oplevelser med Osman som kørelære, hvor vi fik grint af mine dumme fejl, og andre gange trøstet han mig over de skøre fejl jeg kunne lave på et sekund. Men kort sagt hvis du ønsker at være en god bilist, og hvis du ønsker masser af respekt skal du helt klart have Osman som kørelære. Og derfor skal du vælge Ob-køreskole. HUSK NU DU SPARE MASSER AF PENGE… Og tusind tak til dig Osman.
Osman’s citat som aldrig vil glemmes; ’’Hvis du skal være en god bilist, skal du tro på dig selv’’..
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. februar 2012
Christina
"Anbefaling:
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole, jeg bestod teoriprøven og køreprøven første gang. Jeg havde mit kørekort blot 4 måneder efter at jeg startede. undervisningen er god og hvis blot man møder op, er det ikke svært at bestå.
Der er stor fleksibilitet, da der er mulighed for undervisning flere gange om ugen, samt sene køretimer(Osman). Derudover er det en super lækker bil man kører i, og en rigtig god kørelærer. Prisen er billig, den var klart det billigste jeg kunne finde.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. februar 2009
Rukiye ;)
"Det er en super god kørerskole

Med professionel undervisning både teoretisk og praktisk, med ubegrænset teori...
En klart anbefalelsesværdig køreskole... ;)
Køreskolen har flere flinke lærer, men jeg har kørt med Osman cal.
Super kvalificeret kørelære, som fik mig igennem begge prøver første gang. han er god til at udpege ens mindste fejl, på en fornuftig og godt forklarende måde....
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. januar 2008
Fatma Ilhan
"Det er en super kørerskole. De har en meget god teoriundervisning og hjælper én godt igennem. Køreskolen har flere lærer, men jeg har kørt med RESUL og han var rigtig god. Resul anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. januar 2008
Latif Dogru
"I OB køreskole har man mulighed for tage sig den tid man har brug for.
Især hvis man er typen der gerne ville have det hurtigt overstået er det et glimrende valg at tage, men derimod har man brug for at tage det stille roligt kan man også gøre det.
Til teori timerne har man mulighed for at få en slags teoriprøve som man kan forbedre sine resultater og dermed kunne få nok erfaring til at bestå den endelige prøve.
Man får god vejledning når man er ude og køre med kørelæreren sådan så man får lige det sidste med til den køreprøve der er afgørende.
Det kan betydeligvis anbefales at tage dit kørekort hos OB Køreskole v/Osman Ocal
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. december 2007
Omar Jaber
"Super god køreskole!
Det sker efter ens eget tempo.. Vil du have kortet hurtigt får du det..
Kræver du derimod tid til teori og ekstra køretimer er der også mulighed for det! ..

Anbefaler det! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. november 2007
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Osman Öcal
Adresse:Sejlmagervej 25
Post nr. & by:2660 Brøndby Strand
Telefon:28401406
Hjemmeside:vestks.dk
Email:osman@obkoereskole.dk