Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Brande:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Kørelærer Karsten Lund | Brande

I Brande ligger Kørelærer Karsten Lund. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Allan nielsen
"Bedste kørelærer man ku tænke sig :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. december 2014
Dumpeprocent.dk
Amina Maslo
"Karsten er uden tvivl den BEDSTE kørelærer man kunne tænke sig! Jeg er utrolig glad for at jeg har taget mit kørekort hos ham. Han er rigtig hjælpsom og forklare tingene indtil man forstår det. Både teori- og køretimerne var rigtig lærerige, og er samtidig fyldte med humor som kun gøre det sjovere og hyggeligere! Man bliver bestemt ikke sendt til hverken teoriprøve eller køreprøve uden at være klar! Han lægger meget vægt på at man består begge dele, i første hug! Jeg bestod personligt begge dele første gang, takket være en fantastisk kørelærer.

Uden tvivl, en anbefalelsesværdig køreskole! :-)) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. august 2013
Ditte Horsbøl Sørensen
"Den bedste kørerlærer man overhovedet kunne tænke sig! Jeg er SÅ glad for at have taget mit kørekort hos Karsten. Alt bliver gjort med en stor potion humor i hatten, og det gør nu alle teoriaftenerne en del sjovere og lærerigt. Man bliver utrolig godt forberedt og bliver bestemt ikke sendt til en køreprøve uden at være klar. Personligt, bestod jeg både teoriprøve + køreprøve i første forsøg! Ekstremt anbefalelsesværdigt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. juli 2013
Dumpeprocent.dk
Mads Lorenzen
"Karstens Køreskole får alle mine anbefalinger! Lektionerne var med stor humor, men på den gode måde - undervisningen i både teori og kørsel var utroligt lærerigt, og Karstens humor gjorde det kun lettere at lære kunsten ved at køre bil! Utrolig dygtig kørelærer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. juni 2013
Pil B
"Hos Karstens Lunds køreskole, var det alvor med humor at lærer både teori og praktisk. Bestod begge dele første gang! God vejledning, så de svage sider blev styrket og de gode bedre. Man får at vide, hvis man laver noget mindre godt og når man gør det godt! Der tage hånd om en. Jeg anbefaler klar denne køreskole, hvis man skal have kørekort mm
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juni 2013
Frederik Andersen
"Karsten Lunds køreskole kan klart anbefales, man bliver godt udrustet til både teori og køreprøve. Jeg bestod begge ting i første hug, pga. en god lærer og man får tingene forklaret så man forstår det, ud kan finde ud af at udnytte det i praksis. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juni 2013
Dumpeprocent.dk
Marcus Pedersen
"Karstens køreskole var en rigtig god oplevelse, han er rigtig god til at få alle eleverne med i undervisningen. Han bænder for at alle folk klare sig allerbedst, og der er en afslappet stemning men med en god humor. Jeg havde som sagt en rigtig god oplevelse ved at tage kørekort hos ham, og det er klart noget jeg vil anbefale andre! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. maj 2013
Kevin Pedersen
"Hatten af for Karsten! Han en mand med god tålmodighed, god humor! Han tager dig til målstregen og lidt over, fortæller altid sin mening på den gode måde, han kender til din dumheder, og arbejder hele tiden på at du skal udvikle dine evner bag rettet, og din køreglæde
Kan kun anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. maj 2013
Rebekka
"Jeg har været så glad for at tage kørekort hos Karstens Køreskole. Det har været en super god oplevelse! Karsten må være en af de bedste kørelærer der findes. Han sørger for at man har helt styr på alt, inden man bliver sendt ud i noget. Han gennemgår både teorien og det praktiske meget grundigt, og jeg følte mig fuldstændig sikker da jeg skulle til prøve. Jeg vil varmt anbefale Karstens Køreskole! Det har kun været en succesoplevelse for mig :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. april 2013
Magda
"Kan kun anbefale Karsten! Han gør det meget grundigt, men med masser af humor. Han er ærlig og sender dig først til køreprøve når du er klar. Han finder hurtigt dine styrker og svagheder, og jeg følte mig fuldt ud tryg hos ham :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. marts 2013
Mahir Maksic
"Kan helt klart anbefale Krasten. Han er en kanon kørelærer helt igennem. Alle mine venner har taget hos ham og de kan også kun anbefale."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2011
Gunner Høgsbjerg
"Tog mc-kort sidste år i en alder af 53.
Fuld tilfredshed, ingen der dumpede på holdet, hverken teori eller køreprøve."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2010
Emilian Kaminski
"Kanon kørelærer. Meget dygtid og samtidig kan han gøre hele forløbet meget underholdende. Kan kun anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. maj 2008
Henrik Sand
"Tog MC kort sidste år ved Karsten. Han har styr på tingene. Alting er vel tilrettelagt. Han er meget fleksibel og får tingene til at fungere. På mc er tillid vigtigt og det har jeg til fulde efter at have taget MC kort ved Karsten. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. april 2008
Brian Stegmann
"Super kørelærer, er meget god til at lære fra sig. Jeg kan kun varmt anbefale ham."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. marts 2008
Brian Pedersen
"Nu er det 6 år siden jeg tog kørekort ved Karsten, da han ikke var selvstændig, men en kanon oplevelse. havde ham ikke til teori, "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. januar 2008
Thor lynge
"kanon"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. januar 2008
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Karsten Lund
Adresse:Borgergade 12
Post nr. & by:7330 Brande
Telefon:51298729