Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Brædstrup:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Bakkelandets Køreskole | Brædstrup

I Brædstrup ligger Bakkelandets Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Konceptet i Bakkelandets Køreskole er moderne teoriundervisning på PC, hvor eleverne individuelt kan følge deres eget tempo – og opnå optimal indlæring. Herudover er der opgaver og ekstra undervisning af hele holdet.

Bakkelandets Køreskole tilbyder koncentrerede kørelærere med fokus på at eleverne lærer mest muligt, hurtigst muligt og til billigste priser.

Fri teoriundervisning, manøvrebane, køreteknik, 16 lektioner på vej, trafikrelateret førstehjælp - samt 1. prøvegebyr og 1. køreprøve  er inkl. i vores lovpakke...

OBS! Der er også mulighed for hjemmestudie hvis man skal generhverve sit kørekort!

Vurderinger

Julie Nørgaard Kjær
"Bakkelandets Køreskole kan kun anbefales!
- Den computerbaserede teori er super smart med lyd og video og sørger for at tingene ikke går hverken for hurtigt eller langsomt, men i ens eget tempo- perfekt!
Kenneth er præcis den kørelærer man skal ønske sig hvis man vil lære en masse for at blive en god billist og samtidig have det sjovt! Som de andre også siger er han super dygtig og kompetent og lærer fra sig på en måde som skolelærere må misunde ;-)
Jeg er ikke tvivl om, at jeg bestod 100 % procent pga. Kenneth, som var hård - men hård på den rigtige måde!
Kun plusser herfra :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2011
Dumpeprocent.dk
Line Jørgensen
"Hej alle.
Jeg synes i skulle vælge Bakkelandets køreskole, fordi Kenneth bare er verdens bedste kørelærer og virkelig god til at forklare ting så man forstår dem. Jeg bestod min teori-prøve første gang og min køre-prøve første gang, og det er kun på grund af Kenneth gør sik arbejde bedre end ordenlig. !! Jeg er virkelig imponeret, jeg troede aldrig jeg kunne bestå.. Men Kenneth fik mig til at tro på mig selv. og nu synes jeg selv jeg er en hamrende god bilist. :D Hilsen Line Jørgensen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. oktober 2010
Anne Sørensen
"Køreskolen er lille og hyggelig. Kenneth er god til at sprede en hyggelig stemning og altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål med et smil. Teoridelen på computer er super. Det er rigtig smart, og lækkert at man kan tilpasse det sit eget tempo. Den praktiske del er også god. Kenneth er rigtig god til at lære fra sig, og jeg gik fra hver køretime og havde lært noget nyt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. august 2010
Dumpeprocent.dk
Mathias S
"Kan klart anbefale bakkelandets køreskole. Kompetent undervisning samt billige priser. Hvad kan man ønske sig mere, når kortet skal tages? Gled igennem første gang med både teori og køreprøven. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. marts 2009
Gitte Rasmussen
"Jeg synes absolut Bakkelandets køreskole og Kenneth, som kørelærer, lever fuldt ud op til mine forventninger. Teorilokalet og måden at modtage teori på (på computer), er helt sikkert en måde, der har passet mig perfekt. Man får teorien, i det tempo man selv kan følge med i og kan få gentaget lige netop det, der er svært for en selv. Da jeg er en halvgammel rotte (39 år), havde jeg mine forbehold ved at skulle køre. Men jeg gik rent igennem det hele 1. gang Og det har kun været ved hjælp af en kompetent, empatisk og meget dygtig kørelærers hjælp. Så det er bestemt en køreskole, jeg vil anbefale andre at benytte sig af. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juli 2008
Kent Aa. Nielsen
"Forholdende på køreskolen er fine, med café og computerbaseret teoriundervisning. Det passede fint ind i et travlt familie og arbejdsliv. Kenneth er god til at formidle stoffet til sine elever og jeg bestod teoriprøven. Det viste sig hurtigt, at Kenneth som kørelærer har stor føling med hvor og hvordan han skal takle elever som i en moden alder (43) tager kørekort for første gang, og som naturligt er meget nervøse når de skal lære at køre bil. Han er god til at sætte sig ind i elevens situation og forudsætninger, og derfra bygge videre. Jeg er nu indehaver af et kørekort . En helt klar ANBEFALING til køreskolen, for de pædagogiske evner og på det menneskelige plan. At de fysiske rammer er i orden taler for sig selv. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2008
Dumpeprocent.dk
Bente
"Det er billigt og det er godt og hyggelig café. Og kenneth er en god og tålmodig kørelærer der lærer en noget. Seat er en god bil og nem at lære og køre i."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. marts 2008
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Kenneth Ludwigs
Adresse:Bredgade 20
Post nr. & by:8740 Brædstrup
Telefon:26390925
Hjemmeside:http://www.bakkelandet.dk/
Email:mail@bakkelandet.dk