Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Brabrand:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Bonus | Brabrand

I Brabrand ligger Bonus. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Amina
"jeg var lige igang med at kigge på en køreskole til min søde lillebror , Faldt lige over denne køreskole og kan se det er haris der er underviser , han er racist og joker på en måde der virkelig ikke er ok kan selv huske jeg gik hos ham men skiftede , han burde slet ikke undervise "
1 stjerne 9. januar 2021
Dumpeprocent.dk
Mogens
"Haris køreskole ,rigtig god teori undervisning som er til at forstå når man vil have kørekort til bil ,få svar på alt ,også når du ikke har forstået det ,kan varmt anbefales ."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. november 2014
Klaus Jensen
"Ingen tvivl!!! 5 stjerner til Haris og hans køreskole!! Alt kører som det skal, der er ikke nogen nævneværdig ventetid, Haris er super fleksibel, når det kommer køretider og teorilektioner, og vigtigst af alt: Man føler sig 100% tryg gennem hele forløbet!!!
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. september 2014
Dumpeprocent.dk
Peter S
"Meget svær at forstå, og i undervisningen var der til dels racistiske bemærkninger omkring en anden elev som jeg på ingen måde kan støtte op omkring, og derfor skiftede jeg køreskole hurtigst muligt.

KAN PÅ INGEN MÅDE ANBEFALES!!!"
1 stjerne 25. september 2013
Jacob Skovgaard
"Haris kan varmt anbefales da du får din kørekort nemt og hurtigt. Du får en masse ting i orden både i praksis og teori, man oplever en sjov køretime med humor og selvfølgelig en lærerig køretime. Alt i alt den bedste køreskole med beståelse garanti i top-klasse,. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. maj 2012
Miss unik
"Væreste kørelærer nogensinde, haris er racist , og han laver nogen jokes der ikke er spor sjove, skiftet ham da jeg fandt ud af det."
1 stjerne 26. december 2011
Dumpeprocent.dk
Simon Vestergaard Kristiansen
"Fantastisk køreskole, Haris er en meget sjov og underholdende kørelærer og gør meget for at hans elever kommer godt igennem træningen til kortet. Så er hans lille c3 desuden rigtig god at lære at køre i."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. november 2011
Lars Holm
"Haris er en super kørelærer. Han kan gøre små ting store og underholdende. Han er også god til at gøre teoriundervisningen underholdende hele vejen igennem, fordi han ikke bare står og snakker, men spørger ind og laver sjov, så man holder fokus.
Haris er hurtig med prøverne, allerede inden for to uger efter sidste teorilektion var der både teori og køreprøve.
Han er helt kanon!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. oktober 2009
Asmaa Faris
"Haris får 5 stjerner, kun fordi jeg ikke kan give 6. Han er simpelthen en vidunderlig kørelærer, og kan varmt anbefales. Har du en dårlig dag, kan man være sikker på at Haris gør den god igen. Han er nem at forstå, og undervisningen er i top. Samtlige af mine venner som har kørt hos ham synes det samme, vi overvejer nærmest at åbne en fanklub på facebook. Han får hurtigt én igennem, og jeg bestod begge prøver ved første gang. (Man savner ham helt <3 )"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. maj 2009
Jacob Hadberg
"Haris kan varmt anbefales, for har undervisning samt køretimer er bare for sjove, og hyggelige, og man får lært en masse samtidig. En rigtig gode ting ved Haris er at han er hurtig med prøverne, man skal ikke vente i flere uger/måneder. Haris´s bil er en lille "citron C3" :P som er rigtig god og i byen med, især når man skal lære at parkere. Alt i alt en rigtig god køreskole/lærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. august 2008
Louise S. R. Hansen
"Haris får 5 stjerner og kan helt sikkert anbefales som den bedste kørelærer i Århus.
Hans lille bil er godt egnet til bykørsel, han er god til at forklare tingene og så er han underholdende at køre med!
Haris er god til at få tingene til at ske hurtigt - jeg fik mit kørekort på knap tre måneder og skulle ikke vente flere uger på prøverne, som jeg ellers har hørt, at man gør andre steder. Ligeledes får man de køretimer man har brug for, og han prøver på ingen måde at lokke en til at tage flere end nødvendigt.
Mine bedste anbefalinger til Haris."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. maj 2008
Charistian Hansen
"Haris er en ret god kørelærer men desværre er han lidt svær at forstå han er god til at undervise (hvis man opfatter hvad han siger) det var særlig slæmt i køretimerne hvor jeg heller kunne forlig mig med bilen sort Citron C3 sjov lille "go cart" teoriundervisningen var ikke serlig spændende der blev undervist via evaluerende prøver og det kan godt blive ret kedeligt i længden "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. november 2007
Christian Hansen
"O.K. kørelærer god underviser i praksis men desværre er han lidt svær at forstå den teoretiske del var desværre ikke så god igen underviser kun via evaluerende prøver hvilket er O.K. men man får bare ikke så meget ud af det som alm teoriundervisning var faktisk det til trods glad for at ha Harris selv om han "kun" var vikar selvom jeg var lidt træt af det store digitale speedometer i skolevognen (en Citron C3) den var sgu sjov at køre i men jeg følte bare ikke jeg kærte nok desværre "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. august 2007
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Zeinab Hassan
Adresse:Sigridsvej 53 st th
Post nr. & by:8220 Brabrand
Telefon:20666440