Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Billund:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Billund Grindsted Køreskole | Billund

I Billund ligger Billund Grindsted Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Jørgen
"Jeg mistede mit kørekort ved en færdselsulykke, og da jeg er godt oppe i årene og meget afhængig af at kunne køre, var jeg positivt overrasket over den ro og forståelse Niels havde for min sag (jeg har jo aldrig modtaget reel teoriundervisning), og han førte mig frem til begge prøver som begge blev bestået første gang. Jeg er blevet en bedre bilist efter dette forløb. Tak, Jørgen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2009
Dumpeprocent.dk
Stine Madsen
"Jeg kan kun sige gode ting om Niels og hans kørerskole. Niels har med sit stille og rolige væsen en ævne til at gøre stressede situationer, til en kanon god oplevelse. Han har altid lakrids med i bilen, som han glædeligt deler ud af. Han har en meget pædagoisk måde at gøre tingene på, med bl.a. forskellig farvede tusher i teorilokalet, så han kan lave både vej og lyskryds. Og er der noget i teori lokalet man bare ikke forstår, formår Niels at forklare det ude i det virkelige liv når man kører og kommer i situationen. Han er god til at få tingene vist og forklaret så alle har fat i det, han er bare rigtig god til at lære fra sig. Jeg må indrømme at jeg havde en lille fordom omkring mandlige kørerlærer, at de var sure og skældte ud hele tiden. Men Niels lever slet ikke op til den fordom, tværtimod. Niels er nemlig altid i godt humør og smiler hele tiden. Han tager sig også god tid til hver eneste elev, og man bliver behandlet som et menneske og ikke et "produkt", vi har haft det sjovt og hyggeligt, og jeg har lært at være en god billist. Det har virkelig været en fornøjelse at køre med dig Niels, og få del i din store viden omkring trafik. Tak for alt!

Mange hilsner Stine Madsen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2009
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori A Ukendt Ukendt
Kategori B Ukendt Ukendt
Kategori B-erhverv (Taxi) Ukendt Ukendt
Kategori generhverv Ukendt Ukendt
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Vibes Allé 11
Post nr. & by:7190 Billund
Telefon:40 45 55 20
Hjemmeside:www.gbks.dk
Email:mail@gbks.dk

Kørelærer:
  • Niels Nørlinger

Teorilokale:
Adresse:Østergade 16
Post nr. & by:7200 Grindsted