Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Ballerup:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Drive Trafikskole | Ballerup

I Ballerup ligger Drive Trafikskole . Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Christian
"Kørelæreren i Holbækafdelingen råbte og skreg af mig over alt og var ekstremt nedladende, når han altså ikke havde travlt med at snakke i telefon. Også selvom det var første gang man kørte.

Blev alt for nervøs til at køre bil så måtte skifte køreskole. Sindssyg ubehagelig opkevelse"
1 stjerne 9. januar 2019
Dumpeprocent.dk
Drivetrafikskole ballerup
"Dygtig kørerlærer, som får banket
korrekt kørsel ind i hovedet på en..

han har bare den store fejl, at det er umuligt at fastholde en tidsmæssig aftale ham, idet han konsekvent senere. hvilket endda skete testdagen, hvilket er meget stresset.
Jeg kom heller aldrig som aftalt op at køre i Hillerød inden testenn"
1 stjerne 22. april 2017
Maja Pedersen
"Nok det mest useriøse og nedladende jeg har prøvet. Gik på Holbæk afdelingen, bare teorien var noget møg, man kom ikke igennem alt det man skulle og det mest irriterende var også at der kom nye elever til hver 14. dag også var det forfra igen. (Nok derfor jeg dumpede teoriprøven). Når jeg var ude kører følte jeg mig nærmest uduelig- ja jeg var bange for at gøre noget forkert- blev kritiseret over hver lille ting- bare det at selen var snoet- jeg blev råbt af. Havde faktisk lyst til at melde mig syg hver gang jeg skulle have time. Hold da op jeg var grædefærdig efter hver time. Jeg skiftede desværre køreskole for sent, nåede nemlig at have alle timer og mere til, før jeg var modig nok til at sige stop. Den oplevelse vil jeg ikke håbe for nogle andre, den dag i dag små 6 mdr. efter kan jeg stadig blive ked af det af at fremkalde de oplevelser. Selvom jeg gik der 4-5 mdr. lærte jeg intet- ikke engang hvordan motorrummet så ud og hvis jeg ikke lige opnåede kørelektionens krav, fik jeg et andet forsøg men hvis det heller ikke lykkedes denne gang- ja så var man bare uduelig og for dum til at lære det. "
1 stjerne 12. september 2016
Dumpeprocent.dk
Emil Pedersen
"Rigtig god køreskole med super teoriundervisning og kørelærere, kan kun anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. marts 2016
J
"Havde en kørelærer der var ekstremt ufleksibel og ikke opmuntrede en til at køre. Jeg var næsten bange for at gøre noget forkert, selvom jeg selvfølgelig ikke var en god bilist 3. gang jeg kørte.
Han lærte mig ikke de ting man rent faktisk skal bruge til køreprøve, og var dissideret ringe. Jeg endte med at skrifte køreskole og det gjorde en anden pige også. Hun har efterfølgende mødt ham, hvor han har kørt med en anden og han var meget ubehagelig over for hende "
1 stjerne 10. januar 2016
Mia
"En virkelig god køreskole.
Kan klart anbefales.
Måtte dog skifte kørelærer 1, gang , uden problemer .

Der virkelig gode kørelærer, plus teori lærer"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. oktober 2014
Dumpeprocent.dk
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Christian Mejløe
Adresse:Kildetoften 15
Post nr. & by:2750 Ballerup