Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Balle:

  • Balle Trafikskole
DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Balle Trafikskole | Balle

I Balle ligger Balle Trafikskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Simon Trier
"Vil opfordre alle der overvejer at tage kørekort hos Else-Marie ved Balletrafikskole at finde en anden kørelærer. Det har været SÅ dårlig en oplevelse et være elev hos Else-Marie, hun har taget alt glæden ved at skulle tage kørekort væk. Hun taler nedladende til eleverne, hun kommuniker sent og dårligt, giver en følgens af man er dårlig og uviden uden at prøve at hjælpe en igennem forløbet. I sidste ende gad hun simpelthen ikke undervise mig længer, så jeg mod min vilje og til stor økonomisk ekstraudgift, måtte ud og finde en anden kørelærer. For hun synes i hvert fald ikke hun havde et ansvar for at gøre hendes elev færdig. Jeg er dybt chokeret over hvor dårlig en behandling jeg har fået og håber ikke i andre køreelever derude skal udsættes for samme uforskammet behandling."
1 stjerne 2. oktober 2020
Dumpeprocent.dk
Helene
"Jeg havde et rigtig godt forløb hos Else-Marie. Hun gjorde teoritimerne virkelig hyggelige og hun har kun små hold, så der er plads til alle. Hun tager ens forløb seriøst og er super dygtig. Kommer og henter samt sætter en af hvor man nu skal. Da jeg skulle på glatbane kom hun også og hentede mig! Er ovenud tilfreds! Kommer næsten til at savne køretimerne med hende ;) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. august 2019
Morten Bondo
"Den værste kørelære som man kan have. Hun viser ingen venlighed. Siger ikke engang goddag eller hej til en.

Og hun siger hellere ikke farvel.

Forklare ikke tingene ordenligt."
1 stjerne 8. september 2012
Dumpeprocent.dk
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Else-Marie Yde Christensen
Adresse:Elmevænget 23
Post nr. & by:8444 Balle