Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Balle og tag køreskort

Find køreskole i Balle (8444). Din guide til kørekort i Balle. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1811 skoler og 13474 vurderinger. Læs også alt om kørekort


Se Kørelærer Gruppen på dumpeprocent.dk


DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 Balle Trafikskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Balle

Simon Trier - Balle Trafikskole
"Vil opfordre alle der overvejer at tage kørekort hos Else-Marie ved Balletrafikskole at finde en anden kørelærer. Det har været SÅ dårlig en oplevelse et være elev hos Else-Marie, hun har taget alt glæden ved at skulle tage kørekort væk. Hun taler nedladende til eleverne, hun kommuniker sent og dårligt, giver en følgens af man er dårlig og uviden uden at prøve at hjælpe en igennem forløbet. I sidste ende gad hun simpelthen ikke undervise mig længer, så jeg mod min vilje og til stor økonomisk ekstraudgift, måtte ud og finde en anden kørelærer. For hun synes i hvert fald ikke hun havde et ansvar for at gøre hendes elev færdig. Jeg er dybt chokeret over hvor dårlig en behandling jeg har fået og håber ikke i andre køreelever derude skal udsættes for samme uforskammet behandling."
1 stjerne2. oktober 2020
Helene - Balle Trafikskole
"Jeg havde et rigtig godt forløb hos Else-Marie. Hun gjorde teoritimerne virkelig hyggelige og hun har kun små hold, så der er plads til alle. Hun tager ens forløb seriøst og er super dygtig. Kommer og henter samt sætter en af hvor man nu skal. Da jeg skulle på glatbane kom hun også og hentede mig! Er ovenud tilfreds! Kommer næsten til at savne køretimerne med hende ;) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne17. august 2019