Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Albertslund:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Alfa Køreskole | Albertslund

I Albertslund ligger Alfa Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Mahwash
"HELT KLART EN GOD ANDBEFALING ;) jeg har begået rigtig mange fejl ved at vælge nogen amatør kørelære har før gået i to forskellige køreskoler, hvor jeg har brugt hel masse penge på nogen dårlig lære ren sagt uprofessionelle kørelærer. Troet ærlig talt ikke på at jeg nogensinde kunne få kørekort , men altaf gav mig tro på det kunne ske, og nu har jeg endelige fået mit kørekort, det lykkedes mig består første gang på begge prøver! Han er professionel og er den bedste lære som jeg har oplevet! Han forklare på den bedste måde, og gøre meget mere ud af en elev end andre kørelære og seriøst tro mig har oplevet hvor kørelære er ligeglad om man består eller ej de skal KUN tjene fra eleverne men altaf gøre ALT sit bedste på eleverne består.. SÅ husk og vælge ham... Og tak til altaf endnu engang for kørekort ;)) bestod første gang i begge prøver ;) og det grab den anonym skriver er ren løgn, for det den person siger passer ikke for er altid selv blevet hentet, sat af og det her i august så tænk selv hvor flink altaf er om det er skidt eller godt vejr giver han altid god service. :) taaaaaak for kørekort Altaf du er bare den bedste:) heldigt for alle dem som har haft ham :)) Hehe "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. september 2013
Dumpeprocent.dk
Mariam
"SUPER KØRERSKOLE VIL JEG LIGE TILFØJE ALLERFØRST
Jeg har lige taget mit kørekort hos Alfa Køreskole. Kørerlæren Altaf er en særdeles kompetent lærer, med flere års erfaring. Læren kunne forklare tingene uden at gøre det besværligt for mig, og det medførte at jeg bestod teori- og køreprøven i første omgang. Selve læreren han er bare super, og han har kørt i utallige år så han ved hvordan han skal kommunikere med folk, han er engageret i utrolig mange ting. Og så er han både sjov og tålmodig. Der er ikke decideret teoritimer, så hvis du ikke lige kan den ene dag, så kan du altid aftale en ny tid med ham. Man bliver hentet og sat af så det er altid dejligt, fordi jeg begyndte selv mit kørekort i vintersæsonen, og det giver sig selv at man ikke lige har lyst til at gå ud, i sådan nogle kolde vinterdage, så han var så venlig at hente og sætte mig af. Jeg må personligt indrømme at jeg hader at give komplimenter, men Alfa Køreskole er sku for god. Den første kommentar som var skrevet af en anonym, er jeg dyb skuffet over, da jeg selv har anbefalet køreskolen til en del folk, og jeg har ikke oplevet noget lignende fra nogen som helst, men så er jeg også meget enig med Houda, at folk kan bruge sådan nogle beskidte tricks til at skaffe kunder. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2013
Omar
"Virkelig god, fornuftig og erfaren kørelærer.
Det var nogle gode og letforståelige teorilektioner og efter man havde været dem igennem, havde man fornemmelsen af at man kunne det hele.
Køretimerne var også gode og kørelæreren var rolig og fattet og forklarede tingene på en god måde.
Kan anbefale denne køreskole til alle som vil have en god oplevelse og være sikker på at bestå."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2013
Dumpeprocent.dk
Annam
"Venlig, sød, dygtigt og ikke mindst tålmodig kørelærer !
Man kan hele tiden mærke, hvor erfaren han er, hvilket virkelig er et plus.
Lektionerne er aldrig kedelige, hverken de teoretiske eller praktiske og man føler aldrig at det har været spild af tid.
Jeg fik ham anbefalet af min mor, der har også har taget sit kørekort hos ham og jeg selv, har derefter anbefalede ham til alle jeg kender, der skulle tage kørekort!
Skal i tage et kørekort, så behøver i virkelig ikke tænke jer om en ekstra gang - Vælg Alfa køreskole !

Kan virkelig ikke genkende den første vurdering - det er helt sikkert ikke den samme lærer og skole vi snakker om ! :-)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. januar 2013
Mudasar Haleem
"Absolut en kompetent og rar kørelærer med mange års erfaring! Kan varmt anbefales - Kørelæren har altid bidraget positivt til både det faglige og det personlige. En dygtig kørelærer som har rigtig stor forståelse inden for sit fag- og som formidler dette videre på topniveau. Bestod både teori og praktisk prøve første gang. Behagelige og lærerige kørelektioner idet Kørelæren altid kom med masser af gode inputs til at bestå kørerprøven første gang, og færdes sikkert i trafikken. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. januar 2013
B
"Sød & Dygtig KL. Kan kun sige positivt om Alfa køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. januar 2013
Dumpeprocent.dk
Houda
"Jeg kan klart anbefale denne køreskole, en rigtig dygtig, tålmodig ( for har selv begået mange fejl hehe) og altid så smilende en kørerlærer, hvis ikke det havde været for ham, havde jeg aldrig blevet en så dygtig bilist, trods at jeg er en pige! At en "anonym" vælger at vurdere en anden kørerlærer således er kun et billig samt gammel dags trick om at skaffe sig selv kunder, for at afskaffe sig af med konkurrentens. Jeg fik ham anbefalet af min mand, har anbefalet ham videre til min familie, venner samt bekendte og nu vil jeg sende anbefalingen videre til jer alle derude :).

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. januar 2013
Anonym
"Den ringeste service ever.
For det første bliver man ikke hentet og sat af. For det andet går læreren amok på ind imens man kører og man få revner på sin hånd, fordi han hidsigt river en.... Det er bestemt ikke ubehageligt. Så før I vælger køreskole.. Tænk jer godt om.

"
1 stjerne 25. oktober 2012
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Altaf Ahmed
Adresse:Fiskerhusene 32
Post nr. & by:2620 Albertslund
Telefon:40686898