Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Århus:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Stigs Køreskole | Århus

I Århus ligger Stigs Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Frederik Lee
"Jeg tilmeldte mig Tip Top Tafiks køreskole i Aarhus d 2. september 2020. Jeg startede i november, og er blevet færdig igår d 25/08 2021 lige over 9 måneder efter start.

Processen er været under alt kritik hele vejen igennem. Der har selvfølgelig været coronanedlukning i perioden omkring jul til April, som selvfølgelig ikke har været hverken kørelærerens eller køreskolens ansvar, men vi fik ingen information imellemtiden. Først efter at have presset på igen efter genåbningen, blev jeg igen kontaktet af min kørelærer omkring genoptagelse af teoriundervisning.

Første gang, og efterfølgene gange jeg har været ude at køre med min kørelærer, er jeg igen og igen blevet fortalt at jeg skulle som minimum regne med, at skulle tage 8-16 ekstra køretimer, samt han aldrig har oplevet nogen klare sig igennem uden.
Det skal siges at jeg har kørt motorsport (Rally) siden jeg var 14, og kunne på forhånd betjene og køre en bil fint.
Hen mod slutningen af forløbet, har min kørelærer et utal af gange prøvet at tvinge, og pålægge mig unødvendige ekstra køretimer på en truende måde. Da jeg har stået meget fast på at jeg vil gøre krav på min køreprøve efter de 16 køretimer, blev jeg her fortalt at det var uansvarligt, og hvis jeg fortsat ville holde fast i det, blev min kørelærer nødt til at snakke med den motorsagkyndige, og fortælle at han ikke kan stå inde for min kørsel fordi det er lang tiden siden jeg har kørt. Jeg blev fortalt er det kunne køre at den motorsagkyndige ville slå hårdere ned, og selv de mindste fejl ville jeg kunne dumpe på.
Det endte med at min far måtte kontakte min kørelærer, hvorefter jeg fik lov til at gå op til køreprøven, og klarede det fejlfrit og bestod første gang.
Jeg endte med at tage en enkelt ekstra køretime i alt, lige inden køreprøven bla. for at få gennemgået bilens teknik, da min kørelærer ikke har formået at gennemgå dette indenfor de 16 lovpligtige køretimer.

Mine samlede 17 køretimer har strukket sig over 9 måneder, da der udover coronanedlukningen har været problemer med at min kørelærer gjorde samtykkeerklæringen væk, var på ferie henover hele sommeren og har været svær at få fat i.

Jeg synes det har været under alt kritik, og det er et kæmpe problem at jeg, og andre unge bliver presset og intimideret til unødvendige ekstra køretimer. Jeg har fuld forståelse for at nogle har brug for ekstra køretimer, men jeg er også overbevidst om at det i nogle tilfælde kun bliver pålagt for at kørelæren kan tjene ekstra. Det er nemt for en kørelærer at gøre, da man som 17 årig har tillid til at ens kørelærer ved bedst, og det er de færreste der tør at sige fra, og holde fast i, at ekstra køretimer ikke er nødvendigt. Derudover er det nemt at blive set ned på som arrogant, hvis man mener at man ved bedre end sin kørelærer ifht. om ekstra køretimer er nødvendigt.

Jeg havde ikke regnet med at det skulle være så bøvlet, tidskrævende og kræve at argumentere og indblande mine forældre for at få mit kørekort.

Jeg har snakket med andre på det samme hold jeg var på, og som endnu ikke har fået sit kørekort. De har delt samme oplevelse, og også er blevet nødsaget til at indblande sine forældre for at få tingene på rette spor."
1 stjerne 26. august 2021
Dumpeprocent.dk
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Stig Møller Søndergaard
Adresse:Skejby Vænge 201
Post nr. & by:8200 Århus