Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Århus:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

March Køreskolen | Århus

I Århus ligger March Køreskolen. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Teori på 14 dage.. Eller et halvt år. Du bestemmer! Vi har teori, både alm. klasseundervisning og på computer. Effektiv undervisning i biler for enhver smag. Toyota Yaris, Hyundai i 40, Seat Altea og Mercedes E-coupé. Vi har også motorcykler i alle størrelser, fra 125 op til 1250 kubik!  

Vurderinger

Nattapong
"En rodet historie og blandet fornøjelse, får helt sikkert ikke min anbefaling.
Tog lynteori men kunne ikke komme til teoriprøve før jeg skulle på sommerferie og jeg var færdig med "lynkurset i slutningen" af maj, køreskolen skød ganske vist skylden på politiet som ikke kunne nå at afvikle alle de teoriprøver som åbenbart var i kø. Da jeg havde bestået teori efter jeg var kommet hjem fra sommerferie og skulle have de sidste køretimer måtte jeg alle gange tage en bus til Århus C da han ikke gad at køre til Risskov med den begrundelse at det var for langt væk, blev selvfølgelig også sat af i Århus C og hjem igen med bus. desuden er det ikke March som underviser i teori men nogen som de åbenbart samarbejder med. sidst men ikke mindst så tog det over en måned efter at jeg havde bestået teoriprøven for March køreskolen at afvikle 4 kørelektioner og bestille en køreprøve igen med den begrundelse at politiet ikke havde ledige tider, sjovt nok havde min kammeret ikke det problem hos en anden køreskole og fik sit kørekort før mig, siger ikke de lyver men...mærkeligt er det."
1 stjerne1 stjerne 9. november 2015
Dumpeprocent.dk
Line
"Har taget lynkursus hos Frank March, og det kan absolut anbefales.
Virkelig kompetent og erfaren kørelærer, som er helt eminent til at lære fra sig.
Jeg bestod både teori og køreprøve første gang.😀
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. april 2015
Mogens
"God kørelære når du skal generhver køre kort ,god undervisning ."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. januar 2015
Dumpeprocent.dk
Leon nielsen
"Har lige taget MC kørekort hos March køreskole. Jeg deltog på et lynhold, hvor man kan få kørekort på ca. 1 måned. Frank March er en erfaren og seriøs kørelærer, der har styr på at føre dig frem til teori- og køreprøver. Undervisning foregår, trods at det var et lynhold, på en måde så alle kan være med. Med sikker og rolig hånd gennemgåes undervisning, med en god humoristisk undertone. Synes Frank er god til at få en god stemning på holdet, til prøverne får han ro på de der har nerverne uden på tøjet. Mine bedste anbefalinger."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. april 2014
Sami Lachkar
"En tålmodig og ærlig kørelære.
Ville stærkt anbefale denne køreskole for dens orden og dens erfarne kørelære."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. februar 2014
Peter jørgensen
"Tog for et par år siden kørekort til mc hos march køreskole, nu kan jeg jo ikke vurderer om det er Danmarks bedste kørelærers, men jeg lærte at køre uden problemer, det gik faktisk så godt at jeg anbefalede min datter at benytte denne køreskole, da hun brugte en anden skole, hvor kørerlæreren sad og råbte af hende under kørsel. Hun har også lært at køre bil på fornuftig vis hos march.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. januar 2014
Dumpeprocent.dk
Trine
"Jeg anbefaler gerne Frank March som kørelærer til MC!
Han er venlig og fleksibel mht. køretidspunkter og altid til at få fat i på telefonen! Han gør alt hvad han kan for at give dig det allerbedste forløb!
Han er ikke nøjeregnende med undervisningstiden, hverken ift. teori- eller køretimer! Og helt fantastisk at køreskolen tilbyder at gå til prøve-teoriprøver hver onsdag! :0) Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang og havde ikke flere end de obligatoriske timer!
Jeg kan kun anbefale dig at vælge Frank March som din kørelærer!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. september 2013
Mina
"Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Frank March. En meget professionel og dygtig kørelærer, der stærkt kan anbefales. Han er meget fleksibel og kan altid komme ud at køre, når det passer én. Jeg har et fuldtidsjob og havde ikke meget tid. Men hos Frank fandt han altid tiden til det og følte virkelig at han ville sine elever det bedste. Svarede på mine sms´er langt hen på aftenen og man følte virkelig at han var til stede for én og var klar til at hjælpe på alle tidspunkter på dagen/aftenen. Jeg blev hentet enten på mit arbejde, min adresse eller hvor jeg nu var, hvilket i sig selv betød meget for mig, for al den tid jeg f.eks. fik sparet hvis jeg nu skulle have taget bussen ind til byen. I stedet for hentede Frank mig og derfor blev tiden brugt effektivt! Jeg ved fra andre familiemedlemmer, som har taget kørekort andre steder i byen, at deres køreskole/kørelærer trækker den tid det tager dem at køre ud for at hente eleven. Hos Frank var det ren service for der blev man gratis hentet og bragt der hvor man nu skulle hen! GENIALT!
Og dem der skriver at man blev irettesat, helt ærligt selvfølgelig skal kørelæreren irettesætte/kommentere/komme med gode råd hver gang han ser eleven gør noget man ikke burde gøre. Det er jo for ens egen SKYLD! Jeg er selv folkeskolelærer og når jeg irettesætter mine elever er det fordi jeg gerne vil have at de lærer stoffet. Sidst men ikke mindst har Frank en humor som man virkelig får en til at glemme at man faktisk er ude at køre, da det kan være meget anstrengende især for nybegyndere, som mig. Jeg har aldrig siddet bag rattet, men jeg bestod køreprøven med første hug og selvfølgelig vil jeg ikke have gjort det hvis Frank ikke havde kommet med alle gode kommentarer under køretimerne. Frank som kørelærer kan kun anbefales!!! Du vil aldrig komme til at fortryde det!
Hilsen Mina"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. marts 2013
Steen King Mengel
"Jeg kan på det varmeste anbefale Frank March, han er meget professionel, så jeg brugte kun 1 mdr. på at få mit MC kørekort.
Kh
Steen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. december 2012
Tine Randrup-Thomsen
"Det er en rigtig god køreskole. Jeg startede først på et teori hold, men grundet sygdom skiftede jeg til teori på computeren, og det var intet problem. Det fik hurtigt og jeg kom hurtigt til køreprøven.
Jeg havde Frank March som lærer, og der er intet negativt at sige om ham. Jeg lærte hurtigt at køre godt, og kan kun anbefale køreskolen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. oktober 2012
Henrik brunsgaard
"Jeg har taget mc kort ved frank march, og kun mine varmeste anbefalinger skal gå til ham.
Han er "a funny guy" og lun på flere punkter, har den fedeste humor , så du føler du lærer en masse på den gode måde..
Kan ikke forstå der er et par " negative" vurderinger herinde men self. passer kemien ikke ved alle- og hvis den eller de der skriver disse negative udmeldinger, dumpede, så lad da vær med altid at give kørelæreren skylden- DU/I er måske ikke selv særlige intelligente, så det måske skal bøjes i neon eller mades med ske, og holdes i hånden til teori prøven...ja der skal selv tænkes engang imellem...
Ja undskyld mine nedladenheder, men kan simpelthen ikke klare folk er for meget kujon til at tage en evt konflikt indbyrdes, istedet for at skal udbasunerer i "håb" om at ramme vedkommende...

Hvis DU vil have en fed, sej kørelærer- så skal du vælge frank march...

Vh
Henrik
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. august 2012
Jesper Hansen
"Før var der på denne side en del kritiske kommentarer, der ikke ligefrem var begejstret over March Køreskolen. Især fik kørelæreren Frank March hård kritik for sine undervisningsmetoder.
Men nu er disse kommentarer forsvundet som dug for solen. Det får mig til at tænke over, om det er 1) Eleverne som selv har fjernet kommentarerne, eller 2) March Køreskolen som har fået fjernet disse kommentarer.

Hvis det er March Køreskolen, der har fået disse fjernet, siger det meget om denne køreskole. Konstruktiv kritik på en offentlig hjemmeside er altså noget der følger med, når man beskæftiger sig med denne branche. Kan man ikke tolerere dette, burde man måske finde et andet arbejde.

Jeg kan fortsat stadig ikke anbefale denne køreskole. Efter min mening er hovedansvarlig Frank March en decideret dårlig kørelærer. Læs min kommentar nedenunder for en uddybning af dette standpunkt. Sjovt nok har denne kommentar fået lov til at blive, mens alle andre kritiske kommentarer er blevet fjernet..."
1 stjerne 17. juli 2012
Martin Olesen
"Jeg har lige taget mit mc kørekort hos Frank march, og har ikke andet end godt at sige om det.
Frank er en god og erfaren lære, og er den direkte grund til at jeg kom gennem forløb så hurtigt og problemfrit.
Udover at undervisningen er glimrende så er motorcyklerne der er tilrådighed og så gode at køre på.
Så jeg vil anbefale March til alle der vil tage motorcykel kørekort i Århus."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. maj 2012
Jonas Anker-Petersen
"Jeg er selv lidt af en klodsmajor og havde nogle problemer med mine papire. Men takket været min kørerlærer Frank Marck, og adskillige sms vækslinger indtil langt ud på natten, lykkedes det at komme gnidningsfrit igennem processen.
Det er fedt at have sådan en engageret kørerlære! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. marts 2012
Sophie
"Har været yderst tilfreds med Frank som kørelærer, og har også anbefalet ham til dem jeg kender. Synes Frank er rigtig hyggelig at køre med, man før selvfølgelig at vide hvis man gør noget forkert, men alt andet ville da også være underligt.
Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Og har helt sikkert lært at køre bil i forløbet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. februar 2012
Brian
"Jeg er yderst tilfreds med den måde frank lære fra sig på har bestået teori og køre prøve i første forsøg. Så jeg er meget tilfreds, og jeg kan da helder ik forstå at der er skrevet så meget negativt om ham. Han er meget positiv og super god at køre med. Kan da kun anbefale ham til andre som jeg så os vil gøre..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. februar 2012
Amali
"Jeg kan slet, slet ikke forstå alle de negative udtalelser her på siden om March køreskolen. Jeg har stort set kun haft positive erfaringer med at køre med Frank, som efter min opfattelse er ærlig og hjælpsom. Halvdelen af køretimerne har jeg kørt mere end 45 minutter, UDEN at Frank har regnet de ekstra minutter med i regningen (nogle gange helt op til 15 minutter). Frank er desuden fleksibel. I dagene op til køreprøven kørte vi både lørdag og søndag, for at jeg kunne forberede mig ordentligt til køreprøven om mandagen. I bilen er Frank meget opmærksom, på trods af at han tager telefonen en gang i mellem. At Frank taler I telefon, har ikke været noget problem for mig – tværtimod!! Det har lært mig at koncentrere mig om at køre ordentligt, imens jeg fører samtale og styrer radioen og alt muligt andet. Og det er da rart, når man skal ud og køre med vennerne senere, ikke at skulle være så fokuseret på trafikken, at man ikke kan tåle en piplyd fra bagsædet. Frank forberedte mig rigtig godt til køreprøven, og vi gik alle de spørgsmål igennem som den prøvesagkyndige kunne finde på at stille mig. Vi øvede desuden alle de manøvrer, jeg havde svært ved, så jeg kørte pænt til køreprøven.

At Frank en gang i mellem kommer nogle minutter for sent (der er sket meget sjældent for mig) er en direkte konsekvens af den fantastiske service han yder, at man bliver hentet fra hvor man nu er i byen og kørt hen hvor det passer én, efter køretimen. Desuden kan man aldrig forudse trafikpropper o. lign. lige meget hvor god en kørelærer eller taxi chauffør man er. Bliver Frank forsinket i mere end et par minutter, så ringer han i god tid, så man ikke skal stå i kulden og vente. Sidst men ikke mindst vil jeg lige dele med jer hvilken herlighed det er at køre i Franks Mercedes Benz. En dejlig begynderbil, der er nem og behagelig at køre! Generelt synes jeg det har været hyggeligt at køre med Frank.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg da til tider har været irriteret over at blive irettesat hele tiden! Jeg tror også, dette er årsagen til nedenstående negative kommentarer. Men det er altså bare en realitet, at man stinker til at køre de første måneder, og kan man ikke tåle lidt konstruktivt kritik så er det bare svært at lære noget, om det så er Frank eller Erik eller en hvilken som helst anden kørelærer, der underviser én.

Jeg er på Franks vegne ked af at, det mest kun er de utilfredse, der har skrevet herinde. De, der har været glade for at køre med Frank (dem er der mange af) glemmer at skrive, fordi så er køretimerne et overstået kapitel. I min mening er vurderingerne på ingen måde repræsentative for Franks elever. Min far har kørt med Frank, og anbefalede mig til ham, på samme måde som jeg anbefaler folk, jeg kender, til Frank. Så lad ikke de dårlige vurderinger afskrække jer, der læser dette, fra at køre med Frank. Tag hellere en time med ham og find ud af på egen hånd, at han er venlig og en dygtig kørelærer, der har undervist i mange år.

Jeg giver Frank 5 stjerner, ikke mindst for at veje op for de mange dårlige ratings. Hvis nogle af Franks elever læser dette, vil jeg anbefale jer at skrive vurderinger, så billedet af Frank bliver mere nuanceret. Selv er jeg meget tilfreds!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. februar 2012
Jesper Hansen
"Frank March skriver på sin hjemmeside, at "Hos os er eleven ikke kun i førersædet, men også i højsædet". Dette var ikke min oplevelse. Franks måde at undervise på, vil jeg ikke betegne som god undervisning. Jeg bryder mig ikke om at blive skældt ud i et højt toneleje, når jeg begår en begynderfejl. Jeg bryder mig heller ikke om en kørelærer, der bruger mere tid på telefonsamtaler, end til at tage den fornødne tid til at lære fra sig på en ordentlig måde.
Jeg oplevede Frank March som en hektisk kørelærer, der havde gang i alt muligt andet end at undervise mig. Jeg følte mig ikke velkommen i hans bil, og blev mere og mere nervøs. Jeg mistede efterhånden lysten til at køre bil.

Da jeg forklarede ham dette medgav han da også, at jeg virkede nervøs. Hans løsningsforslag var, at min læge ordinerede beroligende medicin (betablokkere) til mig . En, efter min mening, grotesk måde at imødekomme en problemstilling på.

Efter at have haft 20 køretimer hos ham, var det en kamp at få ham til at bestille en køreprøve til mig. Han var bestemt ikke tilbageholdende med at fortælle mig, at jeg ikke ville bestå. Det gjorde jeg så, og det var absolut ikke hans fortjeneste.

Grunden til at jeg trods alt giver March Køreskolen én stjerne, er hans assistent Erik Jørgensen. Jeg havde én kørelektion med ham inden prøven, og der lærte jeg mere end ved alle køretimerne hos Frank. Erik lærte fra sig under rolige og tillidsfulde rammer, hvilket bestemt ikke kunne siges om Franks undervisningsmetoder.

Konklusionen er, at jeg på ingen måde kan anbefale Frank March som kørelærer. Vælg Erik Jørgensen i stedet, han er efter min mening kompetent og lærer rigtig godt fra sig "
1 stjerne 17. juni 2011
Søren Birthin Schmidt
"Super god kørelærer! Frank forstår virkelig at lære fra sig, og samtidig har det også været rigtig sjovt at køre.
Frank er utrolig fleksibel og det har været rart.
Bestod teori- og køreprøve i første hug :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. november 2009
Ann Sofie Broge
"Frank March er en super god kørelære, der forstår at møde eleverne hvor de er!

Det var sjovt og lærerigt at tage MC-kørekort ved Frank March. Han er utrolig kompetent og fleksibel i forhold til, hvornår jeg havde mulighed for at komme ud og køre (skiftende arbejdstider).

Teoriprøven og køreprøven bestod jeg i første hug ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. oktober 2009
Arvid Asmussen
"Trods mine 26 år havde jeg aldrig kørt bil før min første køretime med Frank March. Jeg var lidt nervøs, men Franks rolige indstilling hjalp meget. Jeg tog bare to ekstra køretimer og bestod prøven første gang. March Køreskole kunne desuden tilbyde en meget fleksibel ordning for min teoriundervisning, som kunne fungerer med mine skiftende arbejdstider. Også teorien bestod jeg første gang. Det har været sjovt at tage kørekort! Arvid Asmussen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. februar 2009
Christian
"Kørelærer Frank Marck er noget af det behageligste, man kan være sammem med i en bil.
Selvom PTU havde opgivet mig, - fortalte Mark mig, - efter blot een times kørsel, at han ville bestille køreprøve til mig, jeg forlangte, at tage de bestilte timer, - for jeg ville være HELT SIKKER på at bestå i FØRSTE hug. Det gjorde jeg, takket være hans ekspetise. Han kan styre sin forretning over telefonen, - SAMTIDIG MED at han styrer MIG. DET er noget af en præstation, - når man kender mig, ved man hvorfor. Jeg er meget glad for al den hjælp, jeg fik hos Mark. PTU hører hjemme oppe på skrå, - et sted - hvor der lugter meget dårligt.
De venligste hilsener og god vind fremover.
Christian Edslev!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. maj 2008
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori A 8.895,00 450,00
Kategori B 9.595,00 450,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Frank March
Adresse:Park allé 11
Post nr. & by:8000 Århus
Telefon:50999905
Hjemmeside:march.dk
Email:frank@march.dk

Kørelærer:
  • Frank March
  • Erik Schou Jørgensen
  • Kaj Grunert

Teorilokale:
Adresse:Park Allé 11 i gården, meget handicapvenligt
Post nr. & by:8000 Århus

Køreskole galleri