Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Ålborg:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Vejgaard-Hasseris Køreskole ApS | Ålborg

I Ålborg ligger Vejgaard-Hasseris Køreskole ApS. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Emil Laulund Jensen
"Super god køreskole med meget trygt læringsmiljø! Havde Morten til både teori- og køreundervisning og han kan helt klart anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. marts 2017
Dumpeprocent.dk
Mathias
"Super god køreskole! Der er god forbindelse mellem teori og praktik, og teoriundervisningen bliver formidlet på en måde, hvor alle kan være med. Jeg var også godt tilfreds med min kørelærer, som var tålmodig og god til at komme med praktiske råd.

Jeg kan klart anbefale denne køreskole til andre"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. november 2015
Malou Jacobsen
"Jeg har netop taget kørekort til kategori B og har været super tilfreds med den undervisning, jeg har fået på Vejgaard-Hasseris Køreskole.

Teoriundervisningen er alvorlig men relevant og let forståelig, og jeg bestod teoriprøven 1. gang uden problemer.

Min kørelærer, Morten Rode, var utrolig flink, dygtig og meget tålmodig - nøjagtig alle de kvaliteter, jeg søgte i en kørelærer. Også køreprøven bestod jeg første gang, og som ny bilist føler jeg mig sikker, fordi har jeg rigtig mange gode ting med mig i bagagen fra min køreundervisning.

Jeg vil derfor anbefale enhver at tage kørekort hos vhv-køreskolen, hvis man søger professionalisme, tålmodighed og en knaldgod undervisning - både i teorilokalet og bag rattet! 5 ud af 5 stjerner fra mig.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. august 2013
Dumpeprocent.dk
Pernille Kjær
"Jeg har netop fået kørekort til personbil gennem Vejgaard- Hasseris køreskole og har været yderst tilfreds med forløbet. Der har fra start af været en god service, og det hele er gået hurtigt og effektivt. Har haft Morten Rode som kørelærer, og ham kan jeg bestemt anbefale til andre! Han har ageret roligt og har vejledt mig professionelt, hvor det altid har været en positiv oplevelse af være ude at køre.

Så hvis der er nogle, der overvejer, hvilken køreskole de skal vælge i Aalborg, kan jeg klart anbefale Vejgaard-Hasseris Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juni 2013
Immanuel Kuhrt
"Jeg startede hos denne køreskole, og stoppede igen efter første teori og kravlegård. Det kostede mig 2.000 kr, men jeg er glad for, at jeg skiftede. På den korte tid nåede jeg at opleve ligegyldighed og sjusk hos flere af personerne fra firmaet. Jeg skiftede til Køreklar på Danmarksgade, og der var der et helt andet niveau af engagement og ordentlighed."
1 stjerne 3. december 2012
Henrik Knudsen
"Rigtig god køreskole. Teori undervisningen foregår rigtig ligetil (let forståeligt) og professionelt. Men der er så sandelig også plads til humor. Det er primært yngre kørelærer som underviser.
Min praktiske lærer var Lone Poulsen, og det kunne ikke være meget bedre. Jeg lærte det jeg skulle, uden det blev for stramt. I bund og grund er de alle rigtig flinke men professionelle. En kombi som jeg synes er ideel..

Klart 5/5 herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. januar 2012
Dumpeprocent.dk
Andreas Hansen
"Havde John som kørelære på Ålborg kesserne hvor efter vi var en lille håndfuld der var så tilfredse med john (og havde lysten), så vi begyndte på MC-køre kort ved ham og Jesper.

Super professionelt, både Teori og køretimer.

Ville ike tøve med at bruge dem igen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juli 2010
Klaus S. Petersen
"Jeg tog kørekort i 2008 på denne køreskole. Jeg bestod både teori- og køreprøve første gang. Havde jeg ikke gjort det, havde det bestemt ikke været køreskolens skyld. De kørelærer jeg havde (Dorthe Kastberg og Kenneth N. Jensen) gav teoriundervisning og køretimer på en behagelig og faglig dygtig måde, så kan følte sig tryk hele vejen igennem. På grund af arbejde havde jeg behov for større fleksibilitet end de fleste elever - det gav overhoved ingen problemer. Jeg kan varmt anbefale denne køreskole til dem der vil have en dygtig køreskole med behagelige og dygtige kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. januar 2009
Emil Juul
"Virkelig en fin køreskole, jeg er rigtig tilfreds, rigtige fine kørelærer, der både kan lave sjov og være alvorlige, kanon sted!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. marts 2008
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Hadsundvej 56 A
Post nr. & by:9000 Ålborg