Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Ålborg:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Køreklar | Ålborg

I Ålborg ligger Køreklar. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Luiza
"Det er den bedste køreskole fik så meget ud af det, de lære en. Kan kun anbefales "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. februar 2019
Dumpeprocent.dk
Mille Houmøller
"Jeg har haft en rigtig god oplevelse og forløb med køreklar. De er utroligt rare mennesker og der var styr på det hele fra deres side. Derudover er de meget fleksible ift køretider osv. Kan 100% anbefales fra min side"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. december 2018
Christina
"Nu har både min bror og jeg taget kørekort hos Køreklar, og vi er begge bestået teori og køreprøve første gang - så de har helt sikkert styr på deres ting. Vi har begge været super glade og tilfredse med stedet, og vi har altid følt os i trygge hænder hos dem. Desuden var teorien overhovedet ikke slem, og det var altid let at forstå. De kan helt klart godt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. september 2015
Dumpeprocent.dk
Anders
"Rigtig gode kørelærer og super god undervisning kan helt klart anbefales! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juli 2015
Anders
"Rigtig gode kørelærer og super god undervisning kan helt klart anbefales! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juli 2015
Thomas Lund
"5 stjerner til køreklar - Det er velfortjent!

De er super dygtige. De er yderst professionelle. Og undervisningen er efter min mening tilpasset, så en hver forstår det.

Jeg fortryder ikke at jeg har valgt dem."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. oktober 2014
Dumpeprocent.dk
Matilde H.
"Orienterende prøve.
Jeg tog i 2003 kørekort ved Tom og Birgit. Jeg huskede det som en super god og tryg oplevelse. Så jeg var ikke itvivl om, hvor jeg skulle henvende mig da jeg nu her skulle orienterende.
Igen en god og tryg oplevelse. Jeg fik alt den hjælp jeg havde brug for.
Hjælp med teori- og køretimer, bog og cd og plads til alle spørgsmål! Dejligt at jeg kunne deltage i timer både i Aalborg og Klarup, hvilket betyder, at man hurtigt både føler sig og faktisk er klar til både teori- og køreprøve.

Jeg bestod begge dele i første forsøg.

Stor ros og tak!
-Matilde. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juli 2014
Eva Nissen
"Fantastisk god køreskole hele vejen igennem. Fagligt dygtige kørelærere og fantastisk humør altid når man kom. Kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb med både teori og køretimerne. Vil klart anbefale alle til at vælge dem, det vil de aldrig fortryde. Topkarakter herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. april 2014
Christine Quitzau
"Køreklar kan varmt anbefales ! Hele forløbet har været godt, både teori- og praksis-delen. Køreklar har kvalificerede undervisere, der med en pædagogisk ledelsesstil forstår at lære fra sig på en tryg og behagelig måde, således at man føler sig i gode hænder. Det har været en super god oplevelse at tage mit kørekort hos Køreklar og på grund af deres ekspetise har jeg klaret begge prøver første gang. Mange tusinde tak Kæreklar :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. november 2013
jacob adlefeldt larsen
"Det var fantastik at tage kørekort med dem. Jeg kunne ikke tænke mig en bedre køreskole
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. oktober 2013
Christine Møller Jensen
"Super god køreskole, med søde kørelærer og god undervisning, som helt sikkert kan anbefales! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. august 2013
Michael Maciejczuk
"Min vurdering af Køreklar er at, jeg kun kan anbefale det til andre, som skal til at starte på kørekort. Forløbet har været super godt, let forståeligt og lige at gå til.

Der har ingen problemer fundet sted, og de har altid været imødekommende og engageret i deres elever, hvilket gøre oplevelsen hos Køreklar endnu bedre. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. marts 2013
Morten Arendt
"Køreklar i Danmarksgade kan ud over alle grænser anbefales!
Grunden dertil er følgende parametre:

- Den dybdegående teori- og køreundervisning i de roligste rammer

- De mest elev-venlige skolevogne

- De flexible køretider, hvilket er praktisk for enhver under uddanelse

Og når det er sagt, så er Køreklars styrke de dygtige lærere, der er rolige, tillidsfulde, ærlige, hvilket gjorde, at jeg glædede mig til hver en køretime hos dem!

Så hvis du søger inspirerende kørelærer, der giver dig den bedst mulige start på karrieren som bilist, så vælg Køreklar i Danmarksgade!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2012
Immanuel Kuhrt
"Jeg startede hos en anden køreskole, men allerede efter en gang teori og en tur på kravlegården, var det tydeligt, at jeg havde truffet et dårligt valg. Der var meget ligegyldighed og meget lidt engagement der.

Jeg er glad for, at jeg skiftede til Køreklar. For mig var det helt det modsatte der. Her mødte jeg faglig stolthed og engagement. Dertil er undervisningen pædagogisk og engagerende, og der var plads til, at folk kunne stille alle de spørgsmål, de havde brug for. Aldrig blev nogen nedgjort for sine spørgsmål, og underviseren gik op i at lære os at forstå situationerne på billederne i stedet for kun at kunne svære rigtigt på nogle indlærte billeder.

I bilen var det også rigtig godt. Min kørelærer havde en god tillidsskabende ro, og han kommunikerede altid i en respektfuld tone - både, når jeg havde gjort noget godt, og når noget trængte til at blive bedre. Jeg vil helt klart anbefale denne køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. december 2012
Immanuel Kuhrt
"Jeg startede hos en anden køreskole, men allerede efter en gang teori og en tur på kravlegården, var det tydeligt, at jeg havde truffet et dårligt valg. Der var meget ligegyldighed og meget lidt engagement der. Jeg er glad for, at jeg skiftede til Køreklar. For mig var det helt det modsatte der. Her mødte jeg faglig stolthed og engagement. Dertil er undervisningen pædagogisk og engagerende, og der var plads til, at folk kunne stille alle de spørgsmål, de havde brug for. Aldrig blev nogen nedgjort for sine spørgsmål. I bilen var det også rigtig godt. Min kørelærer havde en god tillidsskabende ro, og han kommunikerede altid i en respektfuld tone - både, når jeg havde gjort noget godt, og når noget trængte til at blive bedre. Jeg vil helt klart anbefale denne køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. december 2012
Nikita Jusjong
"Efter min mening er køreklar en super god køreskole. De tager hensyn til hver enkelte person og får en til at føle sig godt tilpas, både til teori og i skolebilen. Derudover er der en god atmosfære og altid plads til at stille de spørgsmål man øsker. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven første gang, og det er helt bestemt køreklar der har gjordt det muligt for mig. Køreklar kan varmt anbefales til folk der skal starte med at tage kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. november 2012
line knudsen
"Efter min mening er dette en køreskole som opfylder alle krav for en køreskole.
De to dygtige kørelærer som står bag, for en til at føle sig velkommen og tilpas i bilen, hvilket hjælper en til at yde sit bedste fra starten. De har givet mig en god oplevelse igennem mine tid i skolevognen, og kan kun anbefale køreklar til alle andre, som står og skal igang med kørekort.
mvh Line "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. oktober 2012
Simone
"Super god køreskole, som klart kan anbefales. Undervisningen er helt i top!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. august 2012
martin myrup
"der er styr på det hele. kta. er super, og bileren er iorden. de biler der bliver kørt i er også bare iorden"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. marts 2012
Nicklas
"super køreskole, rigtigt god undervisning og dygtige lærere samt gode biler og køre i :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. februar 2012
Nicklas
"super køreskole.. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. februar 2012
Mikkel Birkedal
"Køreklar er helt igennem en rigtig god køreskole. Der er en rigtig god atmosfære med plads til spørgsmål og vandede vittigheder. fleksibiliteten er i top og der er jo faktisk ikke noget at klage over. helt sikkret "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. august 2010
Simon P. Hansen
"Køreklar fortjener uden tvivl 6 stjerner. Dygtige og kompetente folk, fine undervisningsfaciliteter, gode biler og god behandling. Et (undervisnings)forløb der blev en rigtig god oplevelse - kan kun anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. august 2010
Mads
"Rigtig god køreskole. Virkeligt venlige mennesker og undervisningen er til at forstå. Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve første gang så det er klart 5 stjerner :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. oktober 2009
Anna Eriksson
"Køreklar er en rigtig hyggelig køreskole. Der er kun to kørelærere, hvilket gør, at der altid er styr på hvor og hvornår man har kørt, samt hvilke ting man skal øve lidt ekstra på, så man kan blive helt klar til køreprøven. Jeg følte mig meget velkommen og godt tilpas. Dette har helt sikkert medvirket til, at jeg bestod begge prøver første gang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. oktober 2008
Marloed
"Jeg ringede til Køreklar, fordi teoritiderne ikke passede med mine øvrige gøremål. Der blev oprettet et nyt hold, så både tid og dag passede, så jeg kunne nå det hele. Forløbet har været problemfrit og jeg bestod begge prøver i første forsøg. Jeg har følt mig meget velkommen og rigtig godt behandlet. Køreklar kan varmt anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juni 2008
Asger R. Jakobsen
"Køreklar skulle have 6 stjerner. Uden tvivl.
Ikke kun den gode kaffe og de fine biler, men også en meget imødekommende og kompetent undervisning, har gjort mit forløb til en rigtig god oplevelse. Jeg bestod både den teoretiske og praktiske prøve første gang - og med nul fejl.
Køreklar, uden tvivl."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juni 2008
Martin K. Hansen
"Jeg tog kørekort ved køreklar og er yderst tilfreds. Der er virkelig grundig undervisning og ingen spørgsmål er dumme og man får et svar man kan forstå. Alt tog sin tid og der var ingen grund til bekymring. bestod begge prøver første gang og tom (som jeg havde mest kontakt med) var meget MEGET tålmodig. Det syntes jeg var meget stort af ham. Thumbs up herfra. Og når(hvis) jeg skal have motorcykel kørekort vil jeg ikke tøve et sekund med at vælge dem igen (også selvom transporten er lang fra hobro til aalborg)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. juni 2008
Mike Meyer Poulsen
"jeg er fuldt tilfreds. jeg har lige generhvervet mit kørekort hos køreklar, hvor jeg også tog det første gang, begge gange er jeg gået igennem på første forsøg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. maj 2008
Christina Hansen
"Det har været rigtig fint at tage kørekort ved køreklar, de er begge to meget venlige og jeg har været glad for at tage kortet hos dem."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. februar 2008
Stefanie Andersen
"Jeg har kun godt erfaringer med køreskolen Køreklar. Teoriundervisningen er rigtig god, og der er altid plads til at spørge, om det man ikke helt forstod første gang eller har glem undervejs i forløbet.
Da jeg skulle op til køreprøven, var jeg meget nervøs, men Birgit Traumer (Toms kone) hjalp mig meget og gav sig tid til at hjælpe mig med gode råd. Hun er venlig, forstående og hjælper, hvor hun kan se, at det halter. Jeg bestod både teoriprøven og prøveprøven første gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. december 2007
Stefanie Andersen
"Jeg har kun godt erfaringer med køreskolen Køreklar. Teoriundervisningen er rigtig god, og der er altid plads til at spørge, om det man ikke helt forstod første gang eller har glem undervejs i forløbet.
Da jeg skulle op til køreprøven, var jeg meget nervøs, men Birgit Traumer (Toms kone) hjalp mig meget og gav sig tid til at hjælpe mig med gode råd. Hun er venlig, forstående og hjælper, hvor hun kan se, at det halter. Jeg bestod både teoriprøven og prøveprøven første gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. december 2007
Louise
"Det har været et godt forløb med styr på tingene uden for meget venetid det er blevet passet ind efter hvornår de forskellige prøver har været..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. november 2007
Jesper Fruensgaard
"Jeg har nu taget kørekort ved Køreklar i Aalborg, som jeg var yderst tilfreds med. Jeg bestod første gang min teoriprøve med nul fejl, og bestod også første gang min køreprøve. Hos Køreklar får du en meget professionel undervisning, og kørerlærerne er super flinke, grundige og dygtige, så du altid føler dig tryg, når du er ude at køre. Du får undervisning i lyse og dejlige lokaler, og kører skolevogn i letkørte biler. Man kunne fornemme, at der virkelig blev gjort alt for, at man skulle bestå. Både da vi skulle i kravlegård og på glatbane kom vi til Viborg, som er en af Danmarks største køretekniskeanlæg, hvilket var rigtig godt, i stedet for et af de mindre anlæg. Kan kun anbefale Køreklar v/ Tom Traumer, hvis du står og skal tage kørekort til personbil."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. december 2006
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Tom Traumer
Adresse:Danmarksgade 33 st
Post nr. & by:9000 Ålborg