Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Ålborg:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Heinrich Nielsens Køreskole | Ålborg

I Ålborg ligger Heinrich Nielsens Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Martin Ladekær Pedersen
"Enormt godt sted at tage kørekort! Enormt flinke undervisere, som lærer dig både teorien og kørslen på en måde, du 100% forstår det.

Bestod både teori- og køreprøve første gang

Til dig i Aalborg, der står og skal finde køreskole, så vil jeg vælge Heinrich Nielsens Køreskole, hvis jeg var dig. Du vil ikke fortryde det"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2021
Dumpeprocent.dk
Marco
"Jeg tog en opgradering til mc hos denne køreskole så mit forløb var meget kort. Dog var det tydeligt at kørelæreren er lidt for vant til at sætte sig i respekt overfor folk og især unge mennesker.
Jeg oplevede at han var meget hård ved en ung gut, der var ved at tage sit motorcykelkørekort og jeg synes egentlig næsten det grænsede til mobning og det var ganske forfærdeligt at overvære.
Kørelæreren er dygtig, men meget pralende og påstående og jeg mener ikke han kan finde ud af at sætte sig i andre personers sted. Efter min oplevelse foretrækker han egentlig bare at folk nikker og siger "okay hr kørelærer", frem for at de stiller spørgsmål og sætter sig ordentligt ind i hvad han mener.
Hvis du er nervøst anlagt og måske har brug for lidt hjælp, så tænk to gange over at vælge denne køreskole..."
1 stjerne 21. marts 2019
Marco
"Jeg tog en opgradering til mc hos denne køreskole så mit forløb var meget kort. Dog var det tydeligt at kørelæreren er vant til at sætte sig i respekt overfor folk og især unge mennesker.
Jeg oplevede at han var meget hård ved en ung gut, der var ved at tage sit motorcykelkørekort og jeg synes egentlig næsten det grænsede til mobning og det var ganske forfærdeligt at overvære.
Kørelæreren er dygtig, men meget pralende og påstående og jeg mener ikke han kan finde ud af at sætte sig i andre personers sted. Efter min oplevelse foretrækker han egentlig bare at folk nikker og siger "okay hr kørelærer", frem for at de stiller spørgsmål og sætter sig ordentligt ind i hvad han mener.
Hvis du er nervøst anlagt og måske har brug for lidt hjælp, så tænk to gange over at vælge denne køreskole... "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. marts 2019
Dumpeprocent.dk
Nils Rahbek
"Jeg tog MC kort med Asger som kørelærer. Rigtig god køreskole med kompetent og underholdende underviser. Deres egen manøvrebane er guld værd. Og Moren har styr på sagerne. Mine bedste anbefalinger."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. november 2018
Kristian
"Tog MC kørekort her. Rigtig god køreskole og kørelæren Asger er utrolig dygtig til at lære fra sig. Jeg havde problemer med forskellige ting/manøvre, og Asger forklarede/viste nye måder og metoder indtil jeg forstod det. Bestod både teori- og køreprøve i første forsøg.
Kan klart anbefales herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. november 2017
Henrik Hoberg
"Jeg giver gerne min anbefaling! Jeg tog MC kort i "en sen alder", men følte altid jeg fik en god og kompetent undervisning. Har man problemer med at lære noget, prøver Asger igen og igen med forskellige metoder indtil det lykkes. Jette og schæferhunden er en del af charmen på køreskolen... :-) Pris og tidsforbrug var som annonceret. Eneste negative ting er, at tonen af og til er noget hård hvis man laver fejl... Men som nævnt kan stedet anbefales 100%! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. maj 2017
Dumpeprocent.dk
Jeanet Kaptain
"Her får du grundig og seriøs undervisning, krydret med Asgers humoristiske indslag. Fantastisk Køreskole, med egen bane som kan lånes (gratis) hvis man har brug for at øve lidt mere :) Asgers Mor er en stor del af hverdagen i Køreskolen - hun er GULD værd! Så min varmeste anbefaling til denne køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. december 2016
Johnny Dam
"Asger er en kanon kørelærer med et stort engagement og konstruktive input. Han flytter grænser og kunne lære mig meget andet end det der skal til for at bestå køreprøven.
Det var piv sjovt og jeg har lyst til at tage kørekortet een gang til bare for at opleve stemningen på holdet igen :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. september 2016
Kaspar Nielsen
"Super god undervisning. Afslappet men ekstremt seriøs. En fornøjelse at tage kort hos Asger. Kan kun anbefale andre alt vælge Heinrich Nielsens Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juni 2016
Amalie Tomra Svanholm
"Rigtig god og underholdende undervisning! Man står tilbage med følelsen af at man vil blive på kørestolen da det er en rigtig god atmosfære! Og så selvfølgelig dejligt man består i første hug - og virkelig har lært at køre motorcykel!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juni 2016
Sylvia Svendsen
"1000 tak til Asger for den super fantastiske undervisning med masser af fed humor og et engagement som sparker røv...!
Jeg kan varmt anbefale at ta MC kørekort hos Heinrich Nielsens Køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juni 2016
Amalie Tomra Svanholm
"Rigtig god og underholdende undervisning! Man står tilbage med følelsen af at man vil blive på kørestolen da det er en rigtig god atmosfære! Og så selvfølgelig dejligt man består i første hug - og virkelig har lært at køre motorcykel!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. maj 2016
Ole Madsen
"Kan meget varmt anbefales, rigtig godt sted at tage kørekort, har lige idag bestået køreprøven til mc uden bemærkninger. Et sted hvor man får lært det man skal og rigtig meget mere, man får især lov til at prøve grænser og blive mere sikker på mc når man har været på Jyllandsringen. God undervisning hvor kørelæreren Asger heller ikke er bange for at lægge lidt pres på en, men kun lige tilpas så man selv bliver meget mere sikker. Bestod det hele første gang. Tøv ikke med at vælge denne køreskole 😀"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. april 2015
Lars Andersen
"Jeg kan på det varmeste anbefale Henrich Nielsens Køreskole.
Lige fra første gang jeg var til teori og til jeg i dag bestod køreprøven har jeg virkelig nydt at komme på Svendborgvej.
Asger er en yderst kompetent kørelære og man mærker straks at han brænder for sit job og for at få os elever gjort til nogle gode motorcykelister.
Hele undervisningsforløbet er vel tilrettelagt og bestemt ikke kedelig.
Tak til mor Jette for at holde "styr" på os
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. april 2014
Mads Søndberg
"Engagerede, venlige og dygtige lærer. Dejligt og roligt miljø. Afgjort et sted der varmt kan anbefales at tage kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. januar 2014
Harjeet Singh
"Kan helt anbefale Heinrich Nielsens Køreskole. Har lige taget mc kørekort der og det har været en super oplevelse. Kørekurset på jyllandsringen er et kæmpe plus og det samme er det at Asger kører med på mc i kørertimer. Du får lidt mere af det hele, hele vejen igennem.
Alle på holdet bestod både teori og kørsel prøve først gang, "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. oktober 2013
Morten Hagerup
"Kan helt klart anbefale Heinrich Nielsens køreskole. Har netop taget mc kort der og det har været en super oplevelse. Havde frygtet teorien skulle være noget tør men Asger formår at gøre det spændende og sørger for at alle er med. Kørekurset på jyllandsringen er et kæmpe plus og det samme er det at Asger kører med på mc i køretimerne. Du får lidt mere af det hele, hele vejen igennem. Jeg er sikker på at Heinrich Nielsens elever bliver bedre mcere. Alle på holdet bestod både teori og kørsel første gang. Til slut en stor tak til mor Jette for at hygge om os og holde styr på alt det praktiske. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. oktober 2013
Karina Jensen
"Jeg har taget kørekort til motorcykel hos Heinrich Nielsens Køreskole, det er et super godt sted at tage kørekort. Der er en rigtig god stemning, og man føler sig velkommen hver gang. Asger er super god til at undervise og gør teoritimerne lidt mere udholdelige med sine små historier fra det virkelige liv. På bane og køreturene er der helt klart hurtig, bestemt og konstruktiv feedback på den kørsel man leverer, så de farlige fejl er sorteret fra inden man skal køre på egen hånd. Jeg havde regnet med en del flere køretimer udover det lovpligtige, da jeg er lidt mere forsigtig og desværre også er udstyret med for korte ben i forhold til de store motorcykler. Med kun 2 ekstra køretimer lykkedes det mig, at bestå køreprøven første gang Professionelt og kompetent undervisning til både teori og kørsel, det kan absolut anbefales at tage kørekort hos Heinrich Nielsens Køreskole "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2013
thomas r pedersen
"Helt igennem go oplevelse. Asger og co. har styr på tingene og det at Asger kører med på motorcykel og i øvrigt osse er en meget erfaren motorcyklist synes jeg giver hele oplevelsen et stor løft. Som lidt ekstra kommer man også på Jyllandsringen og der får man virkelig lov at lære at køre på motorcykel. Hele det hold jeg var med på bestod både teori- og køreprøve første gang, Kun masser af ++++++++++ herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2013
Rathesan Ravendran
"Jeg har taget kørekort til motorcykel hos Heinrich Nielsens Køreskole, og det har været en fantastisk oplevelse!
Undervisningen er i verdensklasse, fordi den afholdes af en yderst dedikeret kørelærer. Kørelæren er en passioneret MC-entusiast, som altid kommer med nyttige tips og tricks - for ham er det bedste simpelthen ikke godt nok. Derfor må Heinrich Nielsens Køreskole være det bedste sted at tage kørekort i Nordjylland ( hvis ikke i hele Danmark). Omgivelserne er perfekte, da køreskolen har sin egen manøvrebane liggende ved teorilokalerne. Og hvis man har en forestilling om, at man kommer til at køre på gamle nedslidte motorcykler, så kan man tro om! Undervisningen foregår på nogle af de mest topmoderne motorcykler, som man slet ikke kan slippe når undervisningen er slut.

Så hvis du vil have et kørekort til motorcykel lærerigt, sjovt, hurtigt og effektivt under de bedste forhold, så er stedet Heinrich Nielsens Køreskole.


( Køreskolen fortjener mere end 5 stjerner.. )
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. september 2013
Knud Dyring-Olsen
"Efter at have taget kørekort til MC hos Heinreich Nielsen tvivler jeg oprigtigt på, at der findes en bedre uddannelse til MC noget andet sted i Danmark. Hele vejen igennem forløbet føler man sig omgivet af professionelle og engagerede mennesker, der går op i om DU lærer at køre MC professionelt, sikkert og forsvarligt. Samtidigt er undervisningen i køreteknik og dagen med over 4 timers kørsel med instruktion på jyllandsringen helt i verdensklasse. Køreglæden ved MC mærkes hele vejen gennem kurset, da kørelærerne er dedikerede MC kørere og der følger hele tiden mange gode tips og tricks med i undervisningen. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger. Glæd dig!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. september 2013
mathias skov
"Har lige fået kørekort til mc. Hos Heinrich Nielsens køreskole. Er vildt imponeret over hvor lærerigt og sjovt det har været. Kørelæren Asger som har kørt motorcykel i mange år + noget banerace, er helt suveræn til at lære fra sig på en måde Sommer det både interessant og spændene på samme tid. Man føler at han har interesse for sine elever.
Super fine maskiner man køre på, og egen bane.
Og en af de fedeste oplevelser gennem forløbet er klart dagen hvor man tager til Jyllandsringen og drøner rundt hele dagen både på alm. Mc, men også med sidevogn. Det er klart en køreskole som varmt kan anbefales. ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. september 2013
Nicolai G. Hansen
"En Køreskole med stor professionel kompetence.
Jeg kan kun sige gode sager om mit nu overstået MC kørekort forløb (Bestod første gang). Asger forstår virkelig at give feedback der er relevant for den enkelte køre, man for ren besked så man ikke er i tvivl om hvilket man skal gøre bedre, for at kunne bestå en Teori/køreprøve.
Et kæmpe plus er også dagen på FDM Jyllandsringen hvor man virkelig for mulighed for at lære & forstå Motorcyklen og dens muligheder.
Ydermere er lokalerne gode og der er altid en rar atmosfære. Manøvre banen som de selv råder over giver god mulighed for at øve sig i manøvre prøven før & efter køre timerne."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. september 2013
Dan Knudsen
"Jeg har taget mc-kørekort hos Heinrich-Nielsen, og det var en super god oplevelse! Asger er udover selv at være en eminent mc-kører, også fantastisk til at formidle hans viden og erfaringer, således at man både er, og føler sig rigtig godt rustet til at blive sluppet fri på småvejene. Et stort plus er desuden køreskolens egen manøvrebane, idet alle kørelektioner indledes og afsluttes med diverse øvelse på mc. Jeg bestod naturligvis både teori og køreprøve i første forsøg. Kan på det KRAFTIGSTE anbefale Heinrich-Nielsens køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. september 2013
Marie Gaardbo Nielsen
"Jeg har netop taget mc-kørekort fra Heinrich Nielsens køreskole. Jeg bestod teoriprøve og køreprøve første gang.
Undervisningen er helt i top - både teorien og det praktiske. Kørelæreren har en utrolig god fornemmelse for, hvad den enkelte elev har brug for og dermed lærer man det hele hurtigt.
Jeg kan kun anbefale Heinrichs Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juli 2013
Kasper Torp Jensen
"Jeg kan varmt anbefale skolen. Undervisningen er omhyggelig og man føler at man har lært det man skal bruge og mere, for at være en god bilist. Jyllandsringen er en super god oplevelse. Jeg har tilbragt nogle hyggelige timer sammen med undervisere og eleverne. Alt gik perfekt som det skulle og jeg bestod første gang både teori og køreprøven. 1000% tilfreds!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juni 2013
Frank J Poulsen
"Er det MC-kort man er ude efter kan du godt stoppe med at kigge flere vurderinger. DET SKAL TAGES HOS Heinrich, da han har egen manøvrebane og en tur til Jyllandsringen som de helt store +er. Manøvrebanen fordi du er på den, hver gang før du har køretime i trafikken. Hos andre skoler er du kun på et par gange fordi de skal leje sig ind. Jyllandsringen fordi du efter denne dag får rykket dine grænser så meget at du ved, hvordan cyklen opfører sig lige før DENS grænse er nået. Det jeg vil sige er, her lære du ikke bare at bestå prøverne 1.gang, du lære også at holde dig selv i live, hvis den dag skulle komme hvor du bliver overset i trafikken."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2013
Frank Juhlke Poulsen
"Er det MC-kort man er ude efter kan du godt stoppe med at kikke flere vuderinger. DET SKAL TAGES HOS Heinrich, da han har egen manøvrebane og en tur til Jyllandsringen som de helt store +er. Manøvrebanen fordi du er på den hver gang før du har køretime i trafikken. Hos andre skoler er du kun på et par gange fordi de skal leje sig ind. Jyllandsringen fordi du efter denne dag får rykket dine grænser så meget at du ved hvordan cyklen opfører sig lige før DENS grænse er nået. Det jeg vil sige er, her lære du ikke bare at bestå prøverne 1.gang, du lære også at holde dig selv i live, hvis den skulle komme hvor du bliver overset i trafikken. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juni 2013
Mathias
"Heinrich Nielsens køreskole kan absolut anbefales til alle der gerne vil lære at køre bil (eller motorcykel). Teorien har en rød tråd, piftet op af relevante anekdoter, der hjælper en med at huske pointerne. Der er tid og Asger forklarer tingene med smil på læben. De praktiske køretimer er godt strukturerede, først med kravlegård på køreskolens eget anlæg (hvor man, efter aftale, gratis komme og træne i egen bil) , derefter med kørelærer på vej og sidst på Jyllandsringen på glatbane.
Lærerne er reelle og man kommer ikke til praktisk køreprøve før man er klar. Jeg havde Per som kørelærer, han er hyggelig, giver relevant feedback og man kan smalltalke mens man kører hvis man er til det.
Køreskolen profilerer sig på at have den laveste dumpeprocent i Aalborg, og det virker! Man får f.eks. en gratis køretime hvis man får nul fejl i teori-prøven, så målet er ikke at komme under fem fejl, men at få nul. Så god motivation.
Ikke den billigste køreskole hvis man sammenligner priser, men nok reelt den billigste fordi du ikke dumper."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. maj 2013
Kim Rafn
"Hvis man skal have sig et MC kort så er Heinrich Nielsen Køreskole stedet.. Jeg har lige fået MC kort på kun 4 uger og bestået teori og køreprøve i første omgang uden problemer.. Vi må tage hatten af for Asger, som er en helt kanon kørelærer og han er selv med på motorcykel ude på vejen..  Og så er det fedt, at de selv har kørebane.. Plus Jyllandsringen var en mega fed oplevelse.. Rygsækken er fyldt op med alt det gode, til man selv skal på landevejen.. Så hvis du/I vil have kørekort og have den bedste erfaring på motorcykel, så er det "The place to be"..  Bare kom igang med kortet , ring 98137037  og så ses vi derude på de to hjul .. 2013
K.R."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. april 2013
Kim Rafn
"Hvis man skal ha sig et MC kort så er Heinrich Nielsen Køreskole stedet.. Har lige fået MC kort på kun 4uger og bestået teori og køreprøve i første omgang uden problemer.. Vi må ta hatten af for Asger, som er en helt kanon kørelære og han er selv med på motorcykel ude på vejen..  Og så er det fedt de selv har kørebane.. Plus Jyllandsringen var en mega fed oplevelse.. Rygsækken er fyldt op med alt det gode til man selv skal på landevejen.. Så hvis du/i vil ha kørekort og ha den bedste erfaring på motorcykel, så er det "The place toooo be..  Bare kom igang med kortet , ring 98137037  og så ses vi derude på de to hjul ..
Mvh.
Kim
2013"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. april 2013
Anne
"Afsluttede et lynkursus for et par uger siden, hvilket var hårdt - men helt klart kan anbefales!
Følte mig utrolig velkommen fra første gang, jeg trådte ind ad døren og det blev kun bedre - utrolig søde og engagerede mennesker. Der var desuden styr på det hele gennem forløbet, hvilket var et kæmpe plus!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. marts 2013
Henrik
"Jeg tog kørekort til personbil.
Bestod teoriprøven 1. gang og køreprøven 2. gang pga. jeg lavede en dumme fejl... Det kan jo ske.
En meget god og sjov teori undervisning af ejeren: Asger.
Jeg kan anbefale at køre sammen med Per, han er en rigtig venlig, sjov og dygtig kørelærer, som ved hvad han snakker om.
De har også deres helt egen bane (kravlegård) som man kan køre på når man vil i sin egen bil (eller forældres) ude i Aalborg Øst.
Glatførekursuses forgår nede på Jyllandsringen ved Silkeborg, hvor der kommer helt nye biler hver 3 måned.
Jeg kan helt klart anbefale køreskolen! Det har været en god oplevelse at være hos dem."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2013
Edvard Magnussen
"Bestået første gang. Heinrich-nielsen køreskole kan varmt anbefales. I får varmt velkomme. Altid glade ansigter.
Og de er meget gode kørelærer. Stille og roligt, stress frit kørsel.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. december 2012
Helle Millfors
"Som mc-elev hos Heinrich Nielsens Køreskole, var min oplevelse, at her er der fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Asgers professionalitet indenfor alt vedrørende mc, som han rundhåndet deler med sig, hans engagement og ikke mindst rummelighed for hver enkelt elevs kørselsniveau, skaber den nødvendige tillid som elev. At Asger desuden står for den første undervisning på manøvrebanen, selv kører motorcykel ved den praktiske undervisning samt ved den køretekniske del på Jyllandsringen, højner klart niveauet i undervisningen Konstruktiv kritik og ros veksler jævnt med elevens formåen. Den administrative del har Jette helt styr på, så man allerede fra starten af kurset ved sine teori- og køretider - hun er som en "mor" for hele holdet. Så selv om jeg,som mc-elev, nok lå i den lidt tungere ende, har jeg indenfor lovgivningens mindsteramme, netop taget mc-kørekort her med bestået teori- og køreprøve 1.gang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. juni 2012
Valentina
"Jeg kan varmt anbefale skolen. Undervisning er omhyggelig og man føler at man har lært det man skal bruge og mere for at være en god bilist. Jyllandsringen er også en super god oplevelse. Jeg har tilbragt nogle hyggelige timer sammen med undervisere og eleverne. Alt gik perfekt som det skulle og jeg bestod første gang både teori og køreprøven. 100% tilfreds!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. december 2011
Jan Hansen
"Kan kun anbefale at tage MC kørekort hos Heinrich Nielsen, man lærer virkeligt at kører MC"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juli 2011
Henrik D Jørgensen
"Udmærket og meget kompetent undervisning på Heinrich-Nielsen køreskole til MC - kørekort. Følte virkelig at jeg lærte noget nyt hver gang, vi var ude at køre MC.

Teori og kørsel på vej. Begge var tip top. Kørelæreren Asger kan være lidt hård, men det er også farligt at køre MC, så i dag er jeg faktisk glad for at han var hård nogen gange, hvis jeg gjorde noget, der kunne koste mig livet i værste fald. Du lærer at køre sikkert her. Kørsel på mc og bil er IKKE det samme, det ved jeg nu.

Kørelæreren på denne skole hedder Asger og han kører enormt stærkt på Jyllands ringen. Det fedeste jeg prøvede, da jeg tog kørekortet her i efteråret 2010, var turen til Jyllands ringen racerbane. Asger sad bag på min udlånte Kawasaki ER 6 og faneme om han kunne få den lagt ned i svingene. Det var så fedt, såååååååå fedt. Så thumps up. Meget god køreskole til at få et MC kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. februar 2011
johnny holm
"jeg har taget kørekort til bil og mc og har altid følt mig velkommen , og altid mødt med smil og godt humør af alle derude. Asger er super god til undervisnig og især hans store interesse for mc smitter af på eleverne, undervisningen foregår meget professionelt. Jeg kan kun give køreskolen de bedste anbefalinger med på vejen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. september 2010
Lars Rene Jensen
"Jeg tog motorcykel kort for 4 år siden ved Heinrich Nielsen i Aalborg. Selv om det var efterår og vi ramte nogle dårlige dage under kørselstimerne, så var humøret altid højt. Jeg har kun hørt godt om køreskolen og rejste selv langt for at tage MC kort der.

Jeg vil endnu engang sende en tak til køreskolen som helhed for det som de står for, deres proffesiolisme og gode humør.

Med venlig hilsen
Lars Jensen, Hadsund."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. august 2010
Janni Frederiksen
"Jeg tog Kørekort hos Asger tilbage i 2004, hvor jeg fik teori og køreegenskaber der idag sidder på rygraden. Jeg kom i 2007 ud for en mc-ulykke med en traktor, og jeg er overbevist om at det var asgers råd om kørsel der reddede mig for større skader. Asger gør det klart for alle at vi er sårbare i trafikken og at det er vigtigt at kunne reagere korrekt ved en krisesituation, og læse trafikken langt fremme.
du lærer også at kontrastyre, hvilket jeg ikke har mødt andre der har lært. et fedt "redskab" når du kører på vejene, og som lidt blær overfor vennerne på banerne.
Super undervisning, rare mennesker, og syntes da han var god til at rose, når man gør tingene rigtigt.

Kan kun anbefale Heinrich Nielsens køreskole, med dem får vi flere dygtige mc-kørere og færre ulykker.

Bestod teori med 2 fejl og køreprøve i første forsøg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. august 2010
Troels Larsen
"Har taget MC kort hos Heinrich Nielsens Køreskole, og må sige at pengene var givet godt ud. Nu har jeg jo sjovt nok kun taget kortet en gang, men efter hvad jeg hører fra hvordan mine venner har taget kortet, så har vi lært betydeligt mere og haft det sjovt undervejs. Rene MC hold er også et stort plus, og Asger har den rette portion seriøsitet og humor. Turen på Jyllandsringen er også noget, der trækker. Pengene værd, og man føler sig godt rustet længe inden man kommer ud i trafikken."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. august 2010
Ulla
"Jeg har taget mc-kort hos dem og har aldrig oplevet noget så lærerigt! Teori-undervisningen er tilpas krydret med anekdoter fra TRL og den praktiske del kører, ja "som på skinner." Kørelæreren er dog MEGET MEGET streng, (og lidt mandschauvinistisk) men det er jo ramme alvor når man bagefter skal ud i trafikken og så virker de lidt krasse bemærkninger meget fornuftigt. At man kommer en tur på Jyllandsringen, som en del af køreundervisningen er selvfølgelig også et meget stort plus :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. august 2010
anita støvring
"Der er ingen tvivl om, at ejeren har fuldstændig styr på teori og teoriundervisningen, og er nok en af de bedste, jeg nogensinde har set, køre motorcykel, og der er styr på kontorarbejdet, så derfor er der givet 3 stjerner, men grunden til de manglende stjerner er, at du skal være gjort af et usædvanligt godt stof, for at stå model til køreundervisningen. Hvis der overhovedet er lidt selvtillid, skal den nok blive pillet af dig, og du skal ikke forvente nogen ros overhovedet eller få at vide, hvad du eventuelt bare kunne være lidt god til. Underv isningen kan virke uhyre arrogant og overlegen, og det er virkelig en skam, for vi ønsker alle bare at lære at køre motorcykel. Det gør sig gældende for begge køn, men nogle er hårdføre, andre er sarte. Det er dygtige folk , men jeg synes, jeg skylder kommende elever at fortælle, hvad der venter dem. (jeg havde 1 fejl til teoriprøve, og bestod køreprøve 1.gang, så det må have virket, men kørelæreren sagde aldrig farvel eller tak for nu, men gik bare!)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. juli 2010
Brian Linde Jørgensen
"Kunne jeg give mere end 5 stjerner til Asger (ejer og kørelærer) og hans mor Jette (alt papirarbejde) så ville de have fortjent det.
Allerede fra første dag i teorilokalet, følte man sig meget velkommen. Alle aftaler om teori og kørsel var på plads med det samme, takket være Jette. Her er der styr på tingene.
Asger er en meget entusiastisk underviser, der altid har en lille historie fra det virkelige liv, så undervisningen aldrig bliver triviel.
Køreskolen har eget køreteknisk anlæg, hvor man kan træne på egen motorcykel. Og til sidst er det en super oplevelse at komme ned og prøve kræfter på jyllandsringen på MC, samt et par omgange i køreskolens bus med Asger bag rettet.
Så jeg har kun ros til Aalborgs bedste køreskole, og jeg glæder mig til de næste fællesture."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. januar 2010
Mette Hauge
"Jeg tog mc-kørekort hos Asger Heinrich Nielsen for 2 år siden og kan varmt anbefale køreskolen. Asger er en fremragende underviser og brænder virkelig for sit fag.... faktisk så meget, at han også aktivt deltager i og arrangerer mc-oplevelser i sin fritid."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. april 2009
Chris Bruun Pedersen
"Jamen Asger og hans mor skal vel have 5 stjerner for at gøre et stykke kanont arbejde, der er virkeligt ikke sparet på noget som helst, så alle pengene kommer kun dig til gode, og du får en pålidelig behandling, og føler at du får et kørekort som virkeligt er kram ! også skader det ikke noget med de fede biler (BMW 320D og 530D) Hvis du vil sikrer dig selv at du lære at køre bil, både sikkert og på en ordenlig måde i dit tempo - så tag kørekort ved Heinrich Nielsen !"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. april 2009
Mikkel Larsen
"Når man er studerende, er penge ikke noget der hænger på træerne, og hver gang man bruger dem, undrer man sig over, om de er givet godt ud, og det er de hos Heinrich-Nielsen.

Teori-underviser, Asger, som også er indehaveren er eminent til at undervise og han har virkelig forståelse for, hvordan man skal snakke med- og underholde unge mennesker samtidig med at lære dem noget yderst vigtigt. Man keder sig ikke et eneste sekund af hans undervisning, man griner, hygger sig, man lærer noget og så får man lige en lille anekdote med på vejen fra ham selv. Intet andet en top-karakterer til Asger.

Hans mor, Jette står for det administrative og hun står på hænder for at gøre det så nemt for dig som det er hende muligt. Hun planlægger og tager sig af det finansielle og det kører bare som smurt, hun har styr på alt.

Asger og de andre kørelærere er også fuldt ud professionelle, er villige til at lade dig køre selvstændigt så du kan lære så meget som muligt, og de er hurtige til at fange dine fejl, rette dem på en ordentlig måde så man derefter kører endnu bedre. Det er utroligt lækkert at være i så gode hænder.

Jeg har ikke andet end ros til denne køreskole og den er efter min mening klart det bedste valg af kørekort i Aalborg. Og som en lille bonus, kommer man lige et smut på Jyllandsringen som køreteknisk anlæg!

Klart 5 stjerner herfra, hvis du hører nogen sige at det er byens bedste køreskole, så har de helt sikkert ret."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. december 2008
Marco Kire
"Jeg tilmeldte mig køreskolens attraktive ugekursus, så jeg nemt og hurtigt kunne erhverve mig kørekort B.

Allerede den første dag i køreskolen var jeg klar over, at jeg havde valgt den rigtige skole. Teoriundervisningen, foretaget af Asger, var meget professionel, og han gjorde den ellers tøre del af teorien både spændende og uforglemmelig.

Også selve køretimerne var udelukkende gode oplevelser, og de to kørelærere, som jeg har kørt med, gav mig altid gode råd med på vejen. De var desuden begge gode til at give eleven (undertegnede) mulighed for at køre forholdsvis selvstændigt, så jeg lærte af mine fejl.

Det adminstrative var også helt i top, og Jette var virkelig professionel med sit arbejde. Der var ikke en eneste fejl i booking og planlægning af køretimer, førstehjælpskursus, teoriprøve, køreprøve og betaling. Det er meget vigtigt, at al papirarbejdet går efter planen, og at man som elev ikke behøver at fokusere på andet end undervisningen.

Jeg er slet ikke i tvivl - Heinrich Nielsen Køreskole skal have topkarakter. Jeg kunne ikke på ét eneste område pege på noget, som kunne være bedre. Alt forløb perfekt, og jeg bestod teoriprøven med 1 fejl og køreprøven første gang. Det er næppe tilfældigt. Heinrich Nielsen Køreskole havde en samlet beståelsesprocent på 91 til bil i 2006, hvilket tydeligt indikerer, at arbejdet over hele linjen er professionelt udført.

/Marco Kire"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. oktober 2008
Christian Flindt Bjerg
"Jeg ville tage kortet hurtigt og effektivt. Det kunne jeg hos Heinrich Nielsens køreskole. Plus at det også var rigtig sjovt og lærerigt.Højdepunktet var kørsel på Jyllandsringen. Jeg kan på det varmeste anbefale Heinrich Nielsens køreskole til alle der vil tage mc-kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. januar 2008
Johnnie Aabo Sørensen
"Har i foråret 2007 taget MC kort hos Heinrich Nielsens Køreskole med Asger som kørelærer. Service, undervisning mm. er helt i top. Kan varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. december 2007
Mette Svanberg Nielsen
"I 2005 tog jeg MC kørekort hos Heinrich Nielsens Køreskole og bestod teori og køreprøve 1. gang.
Der blev fulgt en nøje fastlagt struktur for undervisningen og indlærningen. Køreskolelæren sikrede sig, at vi nåede teori og praksis i perfekt timing, der var bare styr på forløbet. En af de ting jeg stadigvæk vægter højt er måden, hvorpå vi fik påpeget sikkerheden og dermed de farlige situationer, som kan opstå på en motorcykel. Gang på gang blev det gentaget i ord og handling. Ikke mindst var vores dag på Jyllandsringen super, her fik jeg og resten af holden en mulighed for at afprøve køreteknik, som ellers først hænder, når en nødsituation opstår. Det flyttede grænser og så var det bare fedt! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. december 2007
Claus Jakobsen, Aalborg
"En helt igennem god oplevelse at tage kort til motorcykel hos Heinrich Nielsen, Aalborg. Asger er en lun fætter, der sætter kolorit på undervisningen. Han gør sit yderste for, at få alle igennem første gang, det gælder både teori og praksis. Han er selv en garvet motorcyklist og det præger i høj grad også undervisningen. Det administrative køres med fast hånd af Jette. Tak for det, for heller ikke der, er der nogen slinger i valsen. En fantastisk god og lærerig tur til Jyllandsringen, skal da også nævnes med et STORT +. Jeg er glad for at kunne bidrage til den flotte statestik og meget lave dumpeprocent hos Heinrich Nielsens Køreskole, Aalborg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. december 2007
Sofie
"Den kan helt sikkert anbefales!! tøv ikke.. bare meld dig til.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. april 2007
Luna
"Det er en rigtig god køreskole.
Den kan helt sikkert anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. marts 2007
Katrine
"Jeg fik anbefalet køreskolen af to af mine venner, de havde været rigtig glad for at køre der, så jeg tænkte at der ville jeg også køre.
Jeg synes også at det er en rigtig god køreskole, man lære meget og får altid svar på sine spørgsmål.
Jeg fik 0 fejl i teoriprøven!
jeg kan helt klart anbefale den."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. marts 2007
Anders Saksager
"Jeg fik anbefalet Heinrich Nielsen af en kammerat, og da prisen også var i orden, kunne jeg ikke se, hvorfor jeg ikke skulle tage MC-kort her. Fra dag 1 var det bare lige som det skulle være! Den tekniske del af at tage "pappet" foregår på Jyllandsringen og det kan bare ikke være bedre! Det er en hel dag udelukkende med MC-os og den sidste del af dagen var der "semi-race", hvor man kunne prøve grænserne lidt af i svingene.
Jeg kan ikke huske om der i det hele taget var nogen fra vores hold, der dumpede, men siden jeg ikke kan huske det, kan det ikke være mange i hvert fald - det er trods alt kun 1 år siden.
Efter at kørekortet er i hus, afholder køreskolen en del aktiviteter, hvilket også er et kæmpe plus.

Absolut anbefalelsesværdigt!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. januar 2007
Jakob B
"Tog erhvervskort ved Asger. Ung rolig og glad kørelære med stor erfaring. Kører BMW 330d, hvilket er noget bedre end en mindre bil. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. august 2007
Louise
"Jeg tog i efteråret 2006 kørekort til MC hos Heinrich Nielsens køreskole.

Jeg synes, at undervisningen, både den teoretiske og praktiske, var meget målrettet og kompetent og der var styr på alt fra start til slut.

Det er et kæmpe plus, når man skal tage kørekort til MC, at kørelæreren selv er MC-entutiast, hvilket er tilfældet hos Heinrich Nielsen. Man lærer simpelthen, hvordan man kører MC bedst muligt og samtidig er sikkerheden i den grad i fokus.

Det er en køreskole som jeg bestemt vil anbefale til alle, der skal have MC-kørekort!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. januar 2007
Jan Lundgaard Frederiksen
"En drøm blev opfyldt den 4. oktober 2006. I en alder af 51 år og med langt over 1 million km på fire hjul bag mig erhvervede jeg mit MC kørekort.
Med super uddannelse fra Asger og Lennart hos Heinrich Nielsens Køreskole Aalborg bestod jeg første gang både teori og praktisk prøve. Men mest af alt: jeg føler mig tryg ved at have modtaget en god MC-grunduddanelse og ikke bare et "kort"
Allerede fra første kontakt med Asger fik jeg indtrykket af at dette var en yderst kompetent køreskole med vægten lagt på en god uddannelse. Et specialhold for MCér. Super køreuddannelse og engagement fra Asger (som selv er yderst erfaren motorcyklist og medkører).Fine teoriforhold samt egen manøvrebane. Stor vægt på sikkerhed. Køreteknisk uddannelse på Jyllandsringen:"jeg smiler stadig"!!!
Køreskolen arrangerer efterfølgende kurser på Ringen samt fællesture. Jeg glæder mig til at deltage på egen MC til foråret. Så skal du have en RIGTIG MC KØREUDDANNELSE så tøv ikke med at melde dig til hos Heinrich Nielsen i Aalborg. Yderligere superlativer kan indhentes hos undertegnede på mailadresse janf9000@hotmail.com eller på mobil 2927 3007 "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. december 2006
Allan Madsen
"En helt igennem professionel oplevelse at tage MC-kort hos Asger og Lennart. Var på et MC-special hold, hvor der 110 % fokuseres på MC. Kanon faciliteter med egen lille manøvregård og tid til en snak om løst og fast! Det er sagt før - men Jyllandsringen er et sus af en oplevelse, der ikke glemmes foreløbig. Er tilmeldt deres nyhedsbreve og glæder mig til foråret..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. december 2006
Karina Løvkvist
"OK undervisning i teorie. Mægtig god undervisning på bane og i trafikken. Rigitg fedt at Asger er med på nogen timer, altså han kører med på mc!. Jyllandringen er et fedt indslag i processen. Seriøse og dygtige... Kan kun anbefales"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. december 2006
Jesper Andersen
"Som 40 årig har jeg taget MC kort i juni måned 2006 hos Heinrich N. Køreskole
Supergod og motiverende undervisning. Havde mange gode og sjove timer i teorilokalet og ikke mindst på vejene. Køreteknisk kursus på Jyllandsringen er et helt kapitel for sig, en oplevelse af de få!

Efter kortet var i hus, har jeg deltaget i et par fællesture i forb.med køreskolen. Også en fin oplevelse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. december 2006
John Lundgaard Pedersen
"Deltog på et rent MC-hold, hvor alle havde kørekort til bil i forvejen.
God teoriundervisning og undervisning i køreteknik m.v.
Man mærkede tydeligt, at kørelæreren selv er en entusiastisk motorcyklist.
Alle havde en knaldgod og lærerig tur til Jyllandsringen.
Bestod teori og køreprøve føste gang.
Kan anbefales.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. december 2006
Preben Wiese
"Efter at have forhørt mig hos et par kørelærer i lokal området (jeg bor i Arentsminde) valgte jeg at starte hos Heinrich Nielsen i Aalborg Øst.
Jeg startede i august 06 på MC kørekort på specialhold dvs. et rent MC hold ingen bilkørekort ol. det var en af de ting som tiltalte mig ved HN men det som specielt tiltalte mig var, at man kom på Jyllandsringen og kører og at kørelærerne Asger og Lennart også privat kørte MC.

Jeg kunne have valgt et lidt billigere sted, men oplevelsen på Jyllandsringen var helt klart pengene værd, og de mange tip og fif vi fik af Asger og Lennart mht. kørsel ol. var til stor hjælp.

Jeg vil sige, at jeg var meget tilfreds med min undervisning og, at jeg efter ca. 6 uger havde kørekortet i hus teori og kørsel bestået i 1. forsøg.

Jeg kan helt klart anbefale Heinrich Nielsen`s køreskole
Karakter: 5+

Mvh.

Preben Wiese. Røgildvej 20, Arentsminde, 9460 Brovst


"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. december 2006
Mark Michelsen
"Undervisningen var rigtig god, og man kunne fornemme, at underviser/kørelærer gjorde alt for, at man skulle bestå prøverne.. Jeg fik dog ikke hele tiden den undervisning, som jeg havde behov for, da jeg havde behov for at blive beroliget i stedet for at blive stresset.. Dette resulterede i, at jeg kom til at få mange flere ekstratimer (og det var ret mange), end jeg sikkert have behøvet, men da jeg så skiftede til en anden af kørelærerne, så gik det pludselig hurtigere fremad.. En af de rigtig fede ting var, at vi kom ned til Jyllandsringen og køre på glatbane osv.. Det var lidt federe, og mere realistisk, end på de mindre baner, da forhindringerne heller ikke bare bestod af kegler el. lign., men af vand der blev skudt pludseligt op af vejen.. Derudover var der masser af plads at race rundt på, og det var en god ting at have alle de muligheder.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2006
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Asger Heinrich Nielsen
Adresse:P. A. Estrups Vej 2
Post nr. & by:9000 Ålborg
Telefon:98137037 - 40630144